2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Sen ve bi kac kisi haric doguran terkediyo burayi özgem.dogurmayan da parmakla sayilir kisi kaldik.

Kizlar bende gelcm doncem araniza ama inanin hep hastalikla ugrasiyorm agridan sancidan kurtulamiyorm...erikcim cok fazla sikma cicikleri bebegin memeden ayrilir anne karninda allah korusun vakti zamani var demekki sabir hem demekki rahat icerde tamamlanmak istiyor belki kilolu dogcak buyutmesi kolay olcak ben benim kiza hicbisiyi olduramiyorm buyuk buyuk hepsi :)) abisinden kalanlar var ama abisi daha topluydu :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Doğuranlara hayırlı olsun, bekleyenlerde kisa zamanda alsın kuzularini kucaklarina...

kizlar geceden beri hastahanedeyim sahurda biraz suyum ve kanamam oldu hastahaneye yatis yaptık birakmadilar şimdi hafif sancilarim var dua edin ne olur ALLAH razi olsun

hastaneden canli yayin:) sancilarim hafif kızlar ins bugun dogar kuzum.

Benimde 1 bugun 13:00 de dogumum olacak insallah 9 haftalik seruven sonlanacak hayirlisiyla..

Kızlar merhaba yarın 8de sezeryana giriyorum epidural sezeryan istiyordum zaten ama hala korkuyorum dualarınızı eksik etmeyin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar rabbim yardimcinz olsn

Canım cok geçmiş olsun. Inş en kisa zamanda iyilesirsin. Başka doktora mi gitsrn tedavisi vardır belki. Bende giydiremiyorum altlar hep kocaman. Citcitli body ile duruyoruz doktorumuz öyle dedi.

Gercektn yaa bilge nagi falan hic ugramaz oldu zaten. Digerlrri de arada bir geliyo siz dogurunca gitmeyin e mi

Kiiiiiiiz ellemeyin kendinizii. O ilk gelen sari sutler cok onemli bebisler icin. Olcagi varsa olur zaten durun

Ben gitmem gibi geliyo.ama iste dogurduktan sonra neyle karsilascaamizi bilmioz ki:44:

kontrolun hala haftada bir mi ne zaman gidicem

Kiss kosarken birden pirtlatmayasin
Evet haftada bir.cuma gidicem.bdt ye 1 gun kala.sonra heralde daha az sureye dusurur kontrolleri.bak hala daha sonra diyerek kendime daha dogurmicami empoze ediyorum ki heves yapip sabirsizlanmayim
Canim okudum yazdiklarini cok uzuldum.hep dua ediyorum zorda olanlara Allah yardimciniz olsun diye.ama elim gitmiyo yazmaya gecmis olsun vs. Diye.yuce rabbim sifasini versin.üzme kendini olur mu?evet vakti varmis gercekten dogmadiklarina gore.bnmki cok kilolu degil.doktor anca 3 kilo filan dogar dedi.Allah sana tez vakitte sifa versin
Yaa cok tecrubeliyim canim ) koskocamann 25 gunluk anneyimmm
Tabii tecrubelisin bak biz daha ne alt degistirmeyi biliyoz ne bebek yikamayi nede basimiza gelceklerden haberimiz var.emzirmeyide bilmioz.sen hepsinde ustalastin

slm güzel annişler

5 günlük olduk bugün

abimiz çok fena kıskanıyor kardeşini, küçük beşiğimiz vardı oraya yatırmıyor bile bebeği, emziğini kapıp emiyor

sürekli benim üzerime gelmeye çabalıyor, mızıl mızılız

bebekten çok onunla uğraşıyoruz hepimiz

bebiş iyi şükür emmesi düzeldi, ilk kontrole gittik 3350 gr olmuş 200 gr vermiş ama normal dedi doktor bundan sonra alırmış

ikiz bebeklerim var gibi hissediyorum annem gidince napçam bilmem

haziran annelerine baktim gaz kaka uyku konusuyo hepsi agustos annelerine baktim agda jilet temizlik konusuyolar hep ayni duzen dedim

mrb kızlar bende temmuz annesıyım ıns son 3 4 gunumuz var ve hala pasamın gelmeye nıyetı yok dogum kanalının etrafında dolaştırıo kafasını bı turlu sokmuo sızce 3 gunde gırermı kızlar bende artık ogluma kavusmak ıstıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…