2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kızlar kaç numara bez kullanıyorsunuz biz bir numara kullaniyoruz ikiye ne zaman geçeceğiz ilk kızımda bir paket 1kullanip ikiye geçmiştim simdi dördüncü pakete geçtik kaka da sizmiyor aslinda dar da gelmiyor

Hehee bende 9 ay full calistim ama sezeryan oldum. Olmadi mi olmuyo. Nasib meselesi

Kızlar kaç numara bez kullanıyorsunuz biz bir numara kullaniyoruz ikiye ne zaman geçeceğiz ilk kızımda bir paket 1kullanip ikiye geçmiştim simdi dördüncü pakete geçtik kaka da sizmiyor aslinda dar da gelmiyor

Bende 1kullaniyorum 25 gunluguz. Bu paketten sonra 2 ye gecer miyim bilmiyorum hala kucuk gelmiyo bence

Arkadaşlar benimde 12 Temmuz da kontrolüm vardı doktor haftaya Çarşamba tekrar gel demişti eve döndüm suyum geldi hemen hastaneye gittik suyum çok az geldiği için serum taktılar hemen sabah suni sancı verelim dediler normali deneyelim dediler ama gece apar topar sezaryenle doğum yapmak zorunda kaldım ve Allah'ın izniyle 23:30 da bebeğimi kucağıma aldım biraz zorlu bir süreç oldu ama sonucunda her şey çok güzel şimdi evimde ağırlarımın geçip rahat edeceğim günleri beklemeye başladım . Sezaryenle doğum yapanlar ne zaman hareketleriniz düzene girmeye başladım benim 3. Günüm daha ağrım var biraz

Canim gozun aydinn. Saglikla buyut minigini
Ben 3 gunde ancak tuvalete gitcek hale geldim. 5-6 gunde de daha kolay oturup kalkabiliyodum. Bi haftayi buluyo yani

Gözün aydın canım

Bende 1kullaniyorum 25 gunluguz. Bu paketten sonra 2 ye gecer miyim bilmiyorum hala kucuk gelmiyo bence

Biz de devam edelim o zaman

senin tam kaç haftalık? benim kırk haftam bitti. Bugün beklenen doğum tairihiydi. Dün doktora gttiğimde başının tam yerleşmediğini ve açılma olmadığını söyledi. Suyu iyi olduğu için, başka da bir problem olmazsa iki hafta daha yani 42. haftanın sonuna kadar beklenebileceğini söyledi. ama komplikasyon gelişme ihtimali artıyormuş gün geçince ben de ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.

Aynı benim durumum gibi olmuş seninde cnm banada saatlerce suni verdiler sonra sezaryn oldum

merhaba kızlar 14.07.2014 de kızımı süpriz yaparak dünyaya geldi normal doğum

şindi dikiş ağrıları, meme başı olmaması ve sütün gelmemesiyle boğuşuyoruz,
sizler için bol bol dua ettim kolay şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah
sütü getirmek için önerilerinizi bekliyorum

kızlar beb doğum yaptım darisi sizlere ins

Aa gözün aydın canım

Gözün aydın canım

Kızlar inşallah kolay toparlanirsiniz

Hayirli olsun canim..sut indirmk icin sicak dus tut goguslere tahin helvasida cok iyi geliyor bol bol ye bide incir receli canim. İns isine yarar..

Canım emziriyomusun mama mı veriyosun bilmiyorum ben emziriyorum altını her açtığımda azda olsa kakası oluyo mamayla beslenenlerde aynımı bilmiyorum ama 2 gün yapmaması çok gibi

Kizlarrrrrrrrrrr bir bucuk saat yurudum ve kasilmalar hemen basladi hemde 4dk da bir cok yalanci bunlar ya belimden giren bi agri degil yaaa pooff bugunde doguramicammmmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…