Kizlar bence bi sakin olun yaaa.onlarin gelecegi gün belli yormayin kendinizi.ve iliski eger dogumu kolaylastirsaydiii bi tanidigim 9 ay full calisti ama imkansiz demis doktor doguramadi bi turlu sonunda sezeryan oldu.bu yuzden rahat olun akışına birakin.bu sicakda anliyorum sizi hamileyken cok zor.
Galaxy Note 2
Kızlar kaç numara bez kullanıyorsunuz biz bir numara kullaniyoruz ikiye ne zaman geçeceğiz ilk kızımda bir paket 1kullanip ikiye geçmiştim simdi dördüncü pakete geçtik kaka da sizmiyor aslinda dar da gelmiyor
Arkadaşlar benimde 12 Temmuz da kontrolüm vardı doktor haftaya Çarşamba tekrar gel demişti eve döndüm suyum geldi hemen hastaneye gittik suyum çok az geldiği için serum taktılar hemen sabah suni sancı verelim dediler normali deneyelim dediler ama gece apar topar sezaryenle doğum yapmak zorunda kaldım ve Allah'ın izniyle 23:30 da bebeğimi kucağıma aldım biraz zorlu bir süreç oldu ama sonucunda her şey çok güzel şimdi evimde ağırlarımın geçip rahat edeceğim günleri beklemeye başladım . Sezaryenle doğum yapanlar ne zaman hareketleriniz düzene girmeye başladım benim 3. Günüm daha ağrım var biraz
Gözün aydın canımArkadaşlar benimde 12 Temmuz da kontrolüm vardı doktor haftaya Çarşamba tekrar gel demişti eve döndüm suyum geldi hemen hastaneye gittik suyum çok az geldiği için serum taktılar hemen sabah suni sancı verelim dediler normali deneyelim dediler ama gece apar topar sezaryenle doğum yapmak zorunda kaldım ve Allah'ın izniyle 23:30 da bebeğimi kucağıma aldım biraz zorlu bir süreç oldu ama sonucunda her şey çok güzel şimdi evimde ağırlarımın geçip rahat edeceğim günleri beklemeye başladım . Sezaryenle doğum yapanlar ne zaman hareketleriniz düzene girmeye başladım benim 3. Günüm daha ağrım var biraz
Bende 1kullaniyorum 25 gunluguz. Bu paketten sonra 2 ye gecer miyim bilmiyorum hala kucuk gelmiyo bence
Kızlar merhaba, 40 haftayı geçen ve normal doğum bekleyenler var mı aramızda. Doktorunuzun nasıl yaklaşıyor bu duruma? 41. Haftam dolcak ve doktor kesinlikle beklemeyeceğini söylüyor. Bebeğin suyu tam, çok hareketli ve çok şükür bir sıkıntı gözükmüyor. Sadece biraz iri. Ama 3800 gözüküyor 3500 falan doğar diye tahmin ediyoruz. Böyle bir durum yaşayan ya da tanık olan var mı? Bu arada açılma yok, nst de sancım çıkmıyor ve bebeğin kafası da inmemiş. Ne yapsam bilemedim?
senin tam kaç haftalık? benim kırk haftam bitti. Bugün beklenen doğum tairihiydi. Dün doktora gttiğimde başının tam yerleşmediğini ve açılma olmadığını söyledi. Suyu iyi olduğu için, başka da bir problem olmazsa iki hafta daha yani 42. haftanın sonuna kadar beklenebileceğini söyledi. ama komplikasyon gelişme ihtimali artıyormuş gün geçinceben de ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.
Kızlar merhaba, 40 haftayı geçen ve normal doğum bekleyenler var mı aramızda. Doktorunuzun nasıl yaklaşıyor bu duruma? 41. Haftam dolcak ve doktor kesinlikle beklemeyeceğini söylüyor. Bebeğin suyu tam, çok hareketli ve çok şükür bir sıkıntı gözükmüyor. Sadece biraz iri. Ama 3800 gözüküyor 3500 falan doğar diye tahmin ediyoruz. Böyle bir durum yaşayan ya da tanık olan var mı? Bu arada açılma yok, nst de sancım çıkmıyor ve bebeğin kafası da inmemiş. Ne yapsam bilemedim?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba kızlar ayın 9unda doğum yaptım ve bebişimi sağlıklı bi şeklde kucağıma aldım ama o günü hç unutamıcam heralde benm hamileliğim boyunca nstde hç sancım çıkmadı tabi doktorda çarşamba günü yani 9üunda sabh 8bçkta yatış verdi çatı muaynesi fln yaplmştı normal doğum yapabileceğim söylenmişti ama malesef öyle olmadı saat öğlen 1 gbib suni sancı verilmeye başlandı ve aradan yarım saat geçtikten sonra hayatım karardı akşam saat 10 a kadar sancı verildi bide gelip sürekli açılmanın olup olmadığına bakılıyo doktor karnımın üstüne öyle bastırıyoduki ölüyorum sandım ee okdr bastrmaya sonunda suyum geldi ama açılma hala yoktu ben yalvardım sezeryana alsınlar diye en sonunda olmcak dediler ve saat 10da sezeryana aldılar ama ozamana kadar çektiklerimi bir ben bilirim bu acılardan sonra bir çocuk daha asla düşünemiyorum umarım sizin doğumlarınız daha kolay geçmiştir ama sonunda prensesimi kucağıma aldım uykusuz geceler başladı :)
kızlar beb doğum yaptım darisi sizlere ins
merhaba kızlar 14.07.2014 de kızımı süpriz yaparak dünyaya geldi normal doğum
şindi dikiş ağrıları, meme başı olmaması ve sütün gelmemesiyle boğuşuyoruz,
sizler için bol bol dua ettim kolay şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah
sütü getirmek için önerilerinizi bekliyorum
merhaba kızlar 14.07.2014 de kızımı süpriz yaparak dünyaya geldi normal doğum
şindi dikiş ağrıları, meme başı olmaması ve sütün gelmemesiyle boğuşuyoruz,
sizler için bol bol dua ettim kolay şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah
sütü getirmek için önerilerinizi bekliyorum
ayy benim cati m zordu baya tek sefer baksa neyse 4tarafini kontrol etti 4,5 hamlede...iki gun sonra ebe aciklik muayenesi yapti onunki tek sefer be can yakıcı değildi senin ki gibi
aynen canim bu is tamamen nasip.... Benim amacim agri olur acilma olmazsa birde suni verip yine acilma olmazsa sezeryan olmak ikisini birden yaşayıp iki kere ağrı çekmemek icin acikligi arttirmak bunca ugrasim
canım gözün aydın
gözün aydın canım... İlk fırsatta yaz emi
topragimmmmm gozun aydin masallahh sana nasil oldu birden kisss ilk firsatta yaz merakla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?