herşey bi anda gelişiyor canım hız ne yaptıysak durumu değiştirmedik vakti saati belli demek ki
kimsenin icinde kalmıyor öyle yada böyle cikacaklar canim
hepumiz ayniyiz sanki.omur boyu bu koca gobuslerle yasayacakmisiz gibi dimi
biseyler bulursan.burayada yaz
yarın sezaryene giriyorum. 40+5çıkması gerekirken 41+3 çıktı bebeğim.bu zamana kadar normal doğum için bekledim. çatı kontrolü yapılacaktı ama hiç sancım olmadığı için tereddütte kaldım. doktor iri bebek deyince mademki bebek kilolu diyorsunuz sancı da yok günüm zaten geçti daha fazla bekleyip riske atmak istemiyoruz dedik eşimle. maalesef sezaryen olacağım.kendim istediğim için pişmanlık var ama 4 kg nin üzerinde normal doğurmak gözümü korkuttu
Bebeğini almissindir kucağına inşallah kisa surede toparlanirsinKızlar merhaba yarın 8de sezeryana giriyorum epidural sezeryan istiyordum zaten ama hala korkuyorum dualarınızı eksik etmeyin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aman ya zaten oğlunun psikolojisini de onlar bozdu. Güya elektriği kestirmemis oğlu da sartel atmıştır dedi.bana. Bebeğin resmini attım yollama diyor birde sarılık oldu diyincede hangi hastanede sen.yoksan gidip göreyim diyor. Dengesizliginden bıktım. Bunlari.telefonda konuştuk aradığında bizim eve geldiklerinde tek.kelime etmediler. Akıllari olsa fark ederlerdi.
Doktora gostermedim canım doktor muaynemde herşey yolundaydı yeni şişti
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allah yardimcin olsun sağlıkla kucağına al inşallahBenimde 1 bugun 13:00 de dogumum olacak insallah 9 haftalik seruven sonlanacak hayirlisiyla..
hastaneden canli yayin:) sancilarim hafif kızlar ins bugun dogar kuzum.
Gözün aydın canımHerkese gunaydin bende dogurdum nihayet: )
Fatma anamızın eli otu adı arabistanda yetisiyorMerhaba,Konuya sonradan dahil oldum.Bende ekim ayında doğum yapıcamda bu otun adını alabilir miyim acaba?Bende denemek istiyorum da
Amin canım inşallah iyi olacaksın ilaçlara devam etCok sagoln kizlar gece iyiydm yumusamisti iyice goguslerim ama sabah yine ateslendim insallah rabbim sifasini verir
Bizde oyleydik canım annem varken daha fenaydi annem gitti simdi alıştı bizim kiz 4.5yasinda bizimkislm güzel annişler
5 günlük olduk bugün
abimiz çok fena kıskanıyor kardeşini, küçük beşiğimiz vardı oraya yatırmıyor bile bebeği, emziğini kapıp emiyor
sürekli benim üzerime gelmeye çabalıyor, mızıl mızılız
bebekten çok onunla uğraşıyoruz hepimiz
bebiş iyi şükür emmesi düzeldi, ilk kontrole gittik 3350 gr olmuş 200 gr vermiş ama normal dedi doktor bundan sonra alırmış
ikiz bebeklerim var gibi hissediyorum annem gidince napçam bilmem
benim 2cm acilmam var günlerdir çıkmiyorum disari bugün biraz yuricem hava serinlesinde ins artar
benim 2cm acilmam var günlerdir çıkmiyorum disari bugün biraz yuricem hava serinlesinde ins artar
canim bana yürümek yasaktı aylardır .... Simdiye kadar çıkmadım ama yurucem bugun bakalim gerçi oda ayrı bi mesele iki adım atsam ölüyorum... Arkadasina helal olsun
yok canim aynı sende var mi bi durum cati m olmuş muydun sen
canim bana yürümek yasaktı aylardır .... Simdiye kadar çıkmadım ama yurucem bugun bakalim gerçi oda ayrı bi mesele iki adım atsam ölüyorum... Arkadasina helal olsun
Suan ayni durum bende de var.kakasini yapma ihtimali oldugu icin doktorum cok bekletmiceni suni sanci deniceni soyledi bende artik hayirlisi diyorum..
bugün oldum canm adam eğilip bakmadı,eldiveni takmasıyla çıkarması bir oldu bi sıkıntı hissetmedim.bekliycez dedi...yok canim aynı sende var mi bi durum cati m olmuş muydun sen
walla yuruyus dıyorlarda o acılmayı saglıo bıldıgım kadarıyla kanala girmesi bebegın bı anlık hareketıne baglıymıs kafasnı hıssedıorum sureklı oynatıo sankı gırmeye calısıo gıbı ama bulamıo tontışş
biseyler bulursan.burayada yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?