2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Canim benimde doktor cati muaynemi yapti ama bebegin kafasi daha oturmamis dedi kolay yada zor dogurursun diyemem dedi.benim 4 gunum var 40 haftayi doldurmaya.sancim yok senin gibi.doktor bi kac gun daha bekleriz suni sanci veririz dedi.eger icin rahat etmiosa bi devlet hastanesine git bide orda baktir.icin rahat etsin.

Sagol ya adresi kiz kardeşime yolladim.biri suya koysa da olur benim yapmam sart mi
Rica ederim:) bu arada baharatçının adı aslanlı değil ARSLAN mış yanlış hatırlamışım. Senin yapmanın şart olduğunu düşünmüyorum. Ben geniş bir kavanoza koyup doğum valizime yerleştirdim. Anneme söyledim hastaneye giderken içine su koyup 3 tane inşikak suresini oku dedim. Hastaneye gidince de içerim inşallah

Çatın darsa normal doğum riskli maalesef. Hiçbirşey olmadan sağlıkla doğurabilirsin belki ama kanalda sıkışma ve oksijensiz kalma riski de var. Dr.un ne derse onu yap bence. İçine sinmiyorsa başka bir dr.a da muayene ol istersen.

Kizlarr cok uzgunum cok agladim mastit oldum dediydim ya bugn genel cerrahiye gittm muayne oldm iltihap toplamis sertlesmis acidan zor duruyodum zaten dktr 6igne.. agri kesici...bide eczanede su hazirlatti suyu gazli bez islatip koy dedi..ve dediki 3gun sonra gel eger ise yaramazsa iltihabi ve sut kanallarini alicaz bebegini emziremiyceksn...iste o laf bitirdi beni aklima geldikce agliyorm bidaha ameliyat kaldiramam kizimi emzirmek istiyorm cok kucuk bana ihtiyaci var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin. İnşallah tedavi ile toparlarsın da cerrahiye gerek kalmaz. Rabbim korktuklarından emîn eylesin. Bir de unutma ki her hastalığın en önemli tedavisi "moral" :) üzme kendini ne olur..

Cnm yaa gecmis olsuun.emzirememek cok kötü birseymis.gunlerdir bunun savasini veriyorum o kadar izuluyorum ki bugun sutum de bile azalma oldu.seni cok iyi anliyorum.insallah gever de yavrunu doya doya emzirirsin.insallah butun anneler yavrularini emzirebilir.

Galaxy Note 2

Kızlar emzirmeniz nasil sizin? Benimki memede uyuyo maalesef ve sanirim da uyuyunca ememiyo yarim saat emip uyudu diye yatagina koyuyorum biraz sonra mikirdanmaya basliyo uyaniyo ve aranmaya basliyo hemen..

Yani gündüz yarim saat 40dakkada bir emziriyorum. Sizin emzirme araliginiz nasil?

Sagol ya adresi kiz kardeşime yolladim.biri suya koysa da olur benim yapmam sart mi

Olur olur benim komşum koydu

Hangi marka pamuk alalım acaba?

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

fark etmez paket satılıyor ya bir iki liraya onlardan kullaniyorum ben

Kavanozda olmaz legen gibi bir şey olması lazım. Arkadaş hastanede şahit olmuş kadın doguma gelmiş otu kavanoza koymuş bir türlü açılma olmamış kv.si de sinirlemmis ise yaramıyor ot die kavanozu carpmis yere o çarpar carpmaz kavanoz kırıldı ot açıldı kadin bir çığlık henen baktılar hızla açılma olmuş doğuma almışlar.

Çok geçmiş olsun moralini yüksek tut ilaçla geçer inşallah

Oğlunun psikolojisi neden bozulmuş boşanmak isteyen o değil mi .Ayrıca niye gelmisler ki bugüne kadar neredelermis evin elektriği kesilirken neredelermis

Kızlar sezeryan yerlerin şişti. Benimle aynı.durumda olan var mi? Ne yaptınız?

Geçmiş olsun dr. Ne dedi benim bilgim yok pek

yarın sezaryene giriyorum. 40+5çıkması gerekirken 41+3 çıktı bebeğim.bu zamana kadar normal doğum için bekledim. çatı kontrolü yapılacaktı ama hiç sancım olmadığı için tereddütte kaldım. doktor iri bebek deyince mademki bebek kilolu diyorsunuz sancı da yok günüm zaten geçti daha fazla bekleyip riske atmak istemiyoruz dedik eşimle. maalesef sezaryen olacağım.kendim istediğim için pişmanlık var ama 4 kg nin üzerinde normal doğurmak gözümü korkuttu

Kızlar merhaba yarın 8de sezeryana giriyorum epidural sezeryan istiyordum zaten ama hala korkuyorum dualarınızı eksik etmeyin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar merhaba, 40 haftayı geçen ve normal doğum bekleyenler var mı aramızda. Doktorunuzun nasıl yaklaşıyor bu duruma? 41. Haftam dolcak ve doktor kesinlikle beklemeyeceğini söylüyor. Bebeğin suyu tam, çok hareketli ve çok şükür bir sıkıntı gözükmüyor. Sadece biraz iri. Ama 3800 gözüküyor 3500 falan doğar diye tahmin ediyoruz. Böyle bir durum yaşayan ya da tanık olan var mı? Bu arada açılma yok, nst de sancım çıkmıyor ve bebeğin kafası da inmemiş. Ne yapsam bilemedim?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Suan ayni durum bende de var.kakasini yapma ihtimali oldugu icin doktorum cok bekletmiceni suni sanci deniceni soyledi bende artik hayirlisi diyorum..

Oğlunun psikolojisi neden bozulmuş boşanmak isteyen o değil mi .Ayrıca niye gelmisler ki bugüne kadar neredelermis evin elektriği kesilirken neredelermis

Geçmiş olsun dr. Ne dedi benim bilgim yok pek

Aman ya zaten oğlunun psikolojisini de onlar bozdu. Güya elektriği kestirmemis oğlu da sartel atmıştır dedi.bana. Bebeğin resmini attım yollama diyor birde sarılık oldu diyincede hangi hastanede sen.yoksan gidip göreyim diyor. Dengesizliginden bıktım. Bunlari.telefonda konuştuk aradığında bizim eve geldiklerinde tek.kelime etmediler. Akıllari olsa fark ederlerdi.

Doktora gostermedim canım doktor muaynemde herşey yolundaydı yeni şişti

kizlar geceden beri hastahanedeyim sahurda biraz suyum ve kanamam oldu hastahaneye yatis yaptık birakmadilar şimdi hafif sancilarim var dua edin ne olur ALLAH razi olsun

kizlar geceden beri hastahanedeyim sahurda biraz suyum ve kanamam oldu hastahaneye yatis yaptık birakmadilar şimdi hafif sancilarim var dua edin ne olur ALLAH razi olsun
allah yardımcın olsun canım inş normal ve kolay bi doğumun olur

Herkese gunaydin bende dogurdum nihayet: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…