fatmacim son gunler oldugunu bildiği için insan daha bi sabırsız oluyor bi an önce doğsun istiyorummm ... Simdi hastsneye gidicez nst icin dr pazar gel demisti şimdi başladı kasılmalar dua et olsun gariii
Canim benimde doktor cati muaynemi yapti ama bebegin kafasi daha oturmamis dedi kolay yada zor dogurursun diyemem dedi.benim 4 gunum var 40 haftayi doldurmaya.sancim yok senin gibi.doktor bi kac gun daha bekleriz suni sanci veririz dedi.eger icin rahat etmiosa bi devlet hastanesine git bide orda baktir.icin rahat etsin.
Şimdi doğuma giderken nir yakınına verirsin onu derin ve genis bir kaba koysun iyice acilmasi icin.suya baş Aşağı koyup üç kere insikak suresini okusun imkanın varsa bir bardak suyundan içersin ben hastaneye goturemedim komsum koydu suya icemedim ama oksitoksin hormonu var doğumu kolaylastiriyor . Doğum olur olmaz hemen sudan cikarsinlar o acildikca rahim açılıyor sudan cikarinca da toplandikca rahim toplaniyor.
Onu bende merak ediyorum.sabah ezanu dunya kadar dua ettim ama tik yok.hala 8 aylik hamile gibiyim ne vi sanci ne bi su gelmesi.bekliyoruz bakalim.ahdim var ama herhangi bi dogum belirtisinde aninda yazcam buraya.yoksa gozum acik gidicek
fark etmez paket satılıyor ya bir iki liraya onlardan kullaniyorum ben
Kavanozda olmaz legen gibi bir şey olması lazım. Arkadaş hastanede şahit olmuş kadın doguma gelmiş otu kavanoza koymuş bir türlü açılma olmamış kv.si de sinirlemmis ise yaramıyor ot die kavanozu carpmis yere o çarpar carpmaz kavanoz kırıldı ot açıldı kadin bir çığlık henen baktılar hızla açılma olmuş doğuma almışlar.
Çok geçmiş olsun moralini yüksek tut ilaçla geçer inşallah
Kızlar emzirmeniz nasil sizin? Benimki memede uyuyo maalesef ve sanirim da uyuyunca ememiyo yarim saat emip uyudu diye yatagina koyuyorum biraz sonra mikirdanmaya basliyo uyaniyo ve aranmaya basliyo hemen..
Yani gündüz yarim saat 40dakkada bir emziriyorum. Sizin emzirme araliginiz nasil?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm yaa gecmis olsuun.emzirememek cok kötü birseymis.gunlerdir bunun savasini veriyorum o kadar izuluyorum ki bugun sutum de bile azalma oldu.seni cok iyi anliyorum.insallah gever de yavrunu doya doya emzirirsin.insallah butun anneler yavrularini emzirebilir.
Çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin. İnşallah tedavi ile toparlarsın da cerrahiye gerek kalmaz. Rabbim korktuklarından emîn eylesin. Bir de unutma ki her hastalığın en önemli tedavisi "moral" :) üzme kendini ne olur..
Bide aklima ne geldi.kocama memeye elleme yasagi koymustum.neden koydum peki?neymis memelerin uyarilmasi erken dogum sebebiymis.simdi kendim hergun sündüre sündüre gelen siviyi sıkıyorum ne dogum tetikliyo ne baska bisey.bunlarin heeeepssiii bana tecrube oldu ama.
Dun gece evin icinde kostum bende bebek asagi insin diye esim gulme krizine girdi.sen en azindan nasil kasildigini biliyosun.benim 4 gun once kasilmamla sancim vardi belki acilmam olmustur.benimkide umit iste:26:
Bide aklima ne geldi.kocama memeye elleme yasagi koymustum.neden koydum peki?neymis memelerin uyarilmasi erken dogum sebebiymis.simdi kendim hergun sündüre sündüre gelen siviyi sıkıyorum ne dogum tetikliyo ne baska bisey.bunlarin heeeepssiii bana tecrube oldu ama.