2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Bugun 1 de sezeryana giricem planli sezeryandi ama sabah 6dan beri suyum geliyo dr u daha aramadim sanci falan yok ne yapsyim ben simdiii

Bugun 1 de sezeryana giricem planli sezeryandi ama sabah 6dan beri suyum geliyo dr u daha aramadim sanci falan yok ne yapsyim ben simdiii

bence ara doktorunu herzaman sancı olacak diye bişey yok benim suyum gelmişti hiç sancım yoktu 5 cm açılmam varmış doğum başlamıştı

fatmacim son gunler oldugunu bildiği için insan daha bi sabırsız oluyor bi an önce doğsun istiyorummm ... Simdi hastsneye gidicez nst icin dr pazar gel demisti şimdi başladı kasılmalar dua et olsun gariii

Ay yeni girdim şimdi gördüm ne alemdesin bebek oldumu yoksa çok heyecan yaptım

Erik ben agustos annelerindenim.burayi takipliyorum arada cok heyecanli okudukca ne zaman doguracaginj merak eder oldum valla

Merhaba,Konuya sonradan dahil oldum.Bende ekim ayında doğum yapıcamda bu otun adını alabilir miyim acaba?Bende denemek istiyorum da

Erik ben agustos annelerindenim.burayi takipliyorum arada cok heyecanli okudukca ne zaman doguracaginj merak eder oldum valla

Onu bende merak ediyorum.sabah ezanu dunya kadar dua ettim ama tik yok.hala 8 aylik hamile gibiyim ne vi sanci ne bi su gelmesi.bekliyoruz bakalim.ahdim var ama herhangi bi dogum belirtisinde aninda yazcam buraya.yoksa gozum acik gidicek

ohh ne guzel yaa cok ozeniyorum he gelip bende dogurdum diyenlere

Gözün aydın canım geçmiş olsun rabbim kuzuna uzun omurler veersin normal mi oldu

Hicran cidden dogurmayan ikimiz kaldik..kiz git altina sicak su tut acilman artsin.bi ben.kaliyim sonra dogurmayan

Cok sagoln kizlar gece iyiydm yumusamisti iyice goguslerim ama sabah yine ateslendim insallah rabbim sifasini verir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kiss dun girdim banyoya cicikleri sıktım sutleer geldi uyardim ustune sicak bi dus aldim kukuya sicak su tuttun yok anam yok bisey...

Saka bi yanada anladim ki benim kasilmalar yuruyunce başlıyor ama esim cikmama izin vermiyo sokaklarda bisey olur diye

Bide aklima ne geldi.kocama memeye elleme yasagi koymustum.neden koydum peki?neymis memelerin uyarilmasi erken dogum sebebiymis.simdi kendim hergun sündüre sündüre gelen siviyi sıkıyorum ne dogum tetikliyo ne baska bisey.bunlarin heeeepssiii bana tecrube oldu ama.

Dun gece evin icinde kostum bende bebek asagi insin diye esim gulme krizine girdi.sen en azindan nasil kasildigini biliyosun.benim 4 gun once kasilmamla sancim vardi belki acilmam olmustur.benimkide umit iste:26:

Sen ve bi kac kisi haric doguran terkediyo burayi özgem.dogurmayan da parmakla sayilir kisi kaldik.
Gercektn yaa bilge nagi falan hic ugramaz oldu zaten. Digerlrri de arada bir geliyo siz dogurunca gitmeyin e mi

Kiiiiiiiz ellemeyin kendinizii. O ilk gelen sari sutler cok onemli bebisler icin. Olcagi varsa olur zaten durun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…