2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

doğana kadar ayrı doğduktan sonra ayrı dert

göğüs uçlarım parçalandı yine emzirmeye korkuyorum

Soğan suyu sık.canım biraz açıyor ama mutlaka sonunda değiyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gogus uclarim benimde yara oldu aglaya aglaya emziriyorum...duygu sogan suyuna accik detay vetirmisin canim.

Kızlar eve geldik biz oglusum uyuyor ama sutum yok bugun ins gelir. Biraz ağrılarım var onun disinda sikinti yok çok sukur geçmişe bakamadım hepiniz sağolun varolun dogum esnasinda size de cok dua ettim rabbim kabul etsin ins.ayrintili doğum hikayemi yazarim ins.

Hergece umutla yatip sabahinda hayal kirikligina ugramaktan da biktim.kendimi girtlaklayasim var bu gece

Ay kızlar üzülmeyin, vardır onların da vakitleri, gerçi ben de daha 39.haftaya yeni başladım ama biran önce doğurup kurtulmak istiyorumm.. Bol bol hurma yiyelim, içinde oksitosin varmış. Belki işe yarar..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hergece umutla yatip sabahinda hayal kirikligina ugramaktan da biktim.kendimi girtlaklayasim var bu gece

Allah tez zamanda kurtarsin inşallah seni çok hirpalandin ..

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Senide gorcem iki hafta sonra.artik her bi gun hafta gibi geciyo.Allah gosterirse demisti dersin
Allah tez zamanda kurtarsin inşallah seni çok hirpalandin ..

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Allah razi olsun balim..

Yarım saatte 8 kere tuvalete gittim. Tam yatağa giriyorum çok sıkışmış gibi hissedip tuvalete gidiyorum. İki damla bişey!!! Çıkıp kağnı arabası hızıyla 10 saatte yatağa gelebiliyorum tam yatıcam yine tuvalet ihtiyacı. 9.kez sıkıştım ama bu sefer gitmemek için direniyorum. Offf ağlıycam artık

İdrar yolu enfeksiyonu olmuş olabilir misin? Ben de senin gibi olunca azosilin diye bi antibiyotik kullanıyorum, hemen geçiyor

Benim yarın 41 haftam doluyor. Genelde 42 haftaya kadar beklendiğini duydum bende ama benim doktorum perşembe günü sezeryna almak istiyor. Suyunda falan bir sıkıntı olmadığı için bende kararsız kaldım beklesem mi bir kaç gün daha diye. Normal olsun diye çok istedim ama olmuyor malesef. İnş bugün yarın bir süpriz olur:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Amin canim ALLAH yardimcin olsun.cok iyi anliyorum seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…