Kuzusum bugun annem karnin inmis dedi.arada sancilarim oluyo ama Yalanci tabii ki.bi kac gun once baya bi sancilandim o gun belki kafasi girmistir diyorum.bilmiyorum yani.benimde kontrol cuma gunu.
Kızlar eve geldik biz oglusum uyuyor ama sutum yok bugun ins gelir. Biraz ağrılarım var onun disinda sikinti yok çok sukur geçmişe bakamadım hepiniz sağolun varolun dogum esnasinda size de cok dua ettim rabbim kabul etsin ins.ayrintili doğum hikayemi yazarim ins.
Kizlarrrrrrrrrrr bir bucuk saat yurudum ve kasilmalar hemen basladi hemde 4dk da bir cok yalanci bunlar ya belimden giren bi agri degil yaaa pooff bugunde doguramicammmmm
Ay kızlar üzülmeyin, vardır onların da vakitleri, gerçi ben de daha 39.haftaya yeni başladım ama biran önce doğurup kurtulmak istiyorumm.. Bol bol hurma yiyelim, içinde oksitosin varmış. Belki işe yarar..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ay kızlar üzülmeyin, vardır onların da vakitleri, gerçi ben de daha 39.haftaya yeni başladım ama biran önce doğurup kurtulmak istiyorumm.. Bol bol hurma yiyelim, içinde oksitosin varmış. Belki işe yarar..
Yarım saatte 8 kere tuvalete gittim. Tam yatağa giriyorum çok sıkışmış gibi hissedip tuvalete gidiyorum. İki damla bişey!!! Çıkıp kağnı arabası hızıyla 10 saatte yatağa gelebiliyorum tam yatıcam yine tuvalet ihtiyacı. 9.kez sıkıştım ama bu sefer gitmemek için direniyorum. Offf ağlıycam artık
Yarım saatte 8 kere tuvalete gittim. Tam yatağa giriyorum çok sıkışmış gibi hissedip tuvalete gidiyorum. İki damla bişey!!! Çıkıp kağnı arabası hızıyla 10 saatte yatağa gelebiliyorum tam yatıcam yine tuvalet ihtiyacı. 9.kez sıkıştım ama bu sefer gitmemek için direniyorum. Offf ağlıycam artık
senin tam kaç haftalık? benim kırk haftam bitti. Bugün beklenen doğum tairihiydi. Dün doktora gttiğimde başının tam yerleşmediğini ve açılma olmadığını söyledi. Suyu iyi olduğu için, başka da bir problem olmazsa iki hafta daha yani 42. haftanın sonuna kadar beklenebileceğini söyledi. ama komplikasyon gelişme ihtimali artıyormuş gün geçince ben de ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.
Benim yarın 41 haftam doluyor. Genelde 42 haftaya kadar beklendiğini duydum bende ama benim doktorum perşembe günü sezeryna almak istiyor. Suyunda falan bir sıkıntı olmadığı için bende kararsız kaldım beklesem mi bir kaç gün daha diye. Normal olsun diye çok istedim ama olmuyor malesef. İnş bugün yarın bir süpriz olur:)
Benim yarın 41 haftam doluyor. Genelde 42 haftaya kadar beklendiğini duydum bende ama benim doktorum perşembe günü sezeryna almak istiyor. Suyunda falan bir sıkıntı olmadığı için bende kararsız kaldım beklesem mi bir kaç gün daha diye. Normal olsun diye çok istedim ama olmuyor malesef. İnş bugün yarın bir süpriz olur:)