2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
topragimmmmm gozun aydin masallahh sana nasil oldu birden kisss ilk firsatta yaz merakla bekliyorum

sagl canım bir anda oldu şimdi dikişlerden oturamıyorum yaazamıyorum biraz iyileşiym ayrıntılı bi şekilde paylaşırım.
doğumda,hastanede hep kalanlara, isimce sen ve sevgi ye dua ettim
şimdi süt yok gögüsler acı içinde asıl iş şimdi başlıyormuş

GECE 12.30 DA OGLUMU KUCAGMA ALDIM NORMAL DOGM OLDU HEMDE CATIR CATIR SUNI SQNCI ALMADAN BILE COK ZOR GECTI... DIKISLRRIM COK YATAMIYORM ACIDAN oglum pasamDA SIKINTI VAR SOLUNM DARLIGI CKTI EMZIREMEDIM SADECE DOGDUGNDA GÖRDÜM KUCAGMA ALAMADIM COK UZLDM..YENI DOGAN UNITESINDE SUAN
ALLAH HERKEZE BI AN ONCE VE SAGLIKLI KURTULMAYI NASP ETSN. NE OLUR DUA EDİN BEBEGM DUZELSN ;-(

Hayırlı olsuuuun gözün aydın:) Allah acil şifa versin. Kaçıncı haftadaoldu doğum?

gunaydin sabah nobetimiz basladi benim pasalar ememiyo gogsumde uyuyolar birakiyrm agliyolar emerken agzindan sutleri dokuyolar emziriyorum ama mama takwiyeside yapiyorum

Annemin evi 5.katta ve benim suyum anneme misafirlige gittim kaldim sabahi geldi..bigun oncesi tam 5sefer o merdivenleri inip cikmistim markete gittim cocugu gezdirdm ve sabahi suyum geldi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gunaydin sabah nobetimiz basladi benim pasalar ememiyo gogsumde uyuyolar birakiyrm agliyolar emerken agzindan sutleri dokuyolar emziriyorum ama mama takwiyeside yapiyorum
Benim kizda hep sutleri dokuyo agzindan hemencecik uyuyo ac kaliyo

Rabbim anali babali buyutsun bacim isin simdiden sonra basliyor allah yardimcn olsn senin kizceyle pasayi cok cok kokluyorm insallah sknti olmaz sknti crkmezsn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
hadi allah yrd olsun. git ve bebeğinle huzurla mutlulukla dön igorummm

kızlar 12 temmuz 08-25'te bebişime kavuştum
ancak doğumdan beri meme başı çatlağı ile savaş veriyorum. ne yapacağımı şaşırdım
meme başı çatlağı olanlar varsa neler yapıyorsunuz? çok canım yanıyor

Gözün aydın canım
Inşallah Bebişine hemen kavuştursun allah .

Oyy annesi senin kokunu özlüyordur onlar güven duygusu almak için. ..

Gözün aydın canım. Ben lansinoh surdum aventin göğüs kalkanini koydum delikli olanını gecti.emzirirken de avent silikon göğüs ucu kullaniyorum. Kızım gogsumun ucunu tutamiyor çünkü

Bende ayni dertteyim cok zor kaniyor resmen zeytinyagi ve karbonatli su suruyorum..bide lansinoh tabi...hafifliyo ama gecmedi..senin isine yarar belki canim.gozun aydin bu arada.

Bende ayni dertteyim cok zor kaniyor resmen zeytinyagi ve karbonatli su suruyorum..bide lansinoh tabi...hafifliyo ama gecmedi..senin isine yarar belki canim.gozun aydin bu arada.

Benimde göğüs ucum cok fecii dayanamiyoruum yaa cok aciyo.lansinoh da suruyom karbonatta offf bide inadina isiriyor yaaaa :-(

Galaxy Note 2

Mrb Anneler dün 4 30 da sezeryanla doğum yaptım prensesimız oldu rabbim Herkese sağ sağlım kurtulmayı nasip etsin

Doğum yapan annisleer varrrmisss gözünüz aydın kızlar rabbim kuzulara sağlıklı uzun omurleer versin.....

Bense hala koca gobegimle evin icinde yuvarlanmaktayim bugun kontrole gitmem gerekti ama gitmicem yalanci sancilar kukumu elleyip duruyolar baska bisi yok cuma gideyim diyorum.... Tabiii o gune kadar dogurmazsammmmm hic umudum yok emme bekliyicigiiizzzz

kızlarrrr bende 40+4 oldum hala tık yokkk ara sıra kasılmalarım oluyo haaa baslıyo heralde dıyorum yatıp uzanıyorum bi bakmısım uykuya dalmısım ne agrı ne sızı kalmıs doktorum 41.haftaya kadar beklıycez yıne olmazsa yatırcaz dedi yani suni sancı vercekler bide artık korkmaya basladım.. bebişim kakasını yapıp yer dıye 2 gundur hareketleride cok agırlastı...

Offffff offfff.eger bi hafta sonra hala bende dogurmamis olursam tam bu sekilde senin gibi zirliyo olcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…