Gözün aydın canımMrb Anneler dün 4 30 da sezeryanla doğum yaptım prensesimız oldu rabbim Herkese sağ sağlım kurtulmayı nasip etsin
Bu silikon göğüs ucu canım gogsunun ucuna tak bebegin agzina ver o zaten ceke çeke ucu bunun ic kismina sokuyor ve rahat emiyor gogsun de acimjyorgogus ucu ile gogus kalkani farkli mi canim ya ben bundan aldim ... Kafam karıştı şimdi birde nasıl kullanılacak falan hiç bilmiyorum
kızlarrrr bende 40+4 oldum hala tık yokkkara sıra kasılmalarım oluyo haaa baslıyo heralde dıyorum yatıp uzanıyorum bi bakmısım uykuya dalmısım ne agrı ne sızı kalmıs doktorum 41.haftaya kadar beklıycez yıne olmazsa yatırcaz dedi yani suni sancı vercekler bide artık korkmaya basladım.. bebişim kakasını yapıp yer dıye 2 gundur hareketleride cok agırlastı...
Offffff offfff.eger bi hafta sonra hala bende dogurmamis olursam tam bu sekilde senin gibi zirliyo olcam
Doğum yapan annisleer varrrmisss gözünüz aydın kızlar rabbim kuzulara sağlıklı uzun omurleer versin.....
Bense hala koca gobegimle evin icinde yuvarlanmaktayim bugun kontrole gitmem gerekti ama gitmicemyalanci sancilar kukumu elleyip duruyolar baska bisi yok cuma gideyim diyorum.... Tabiii o gune kadar dogurmazsammmmm hic umudum yok emme bekliyicigiiizzzz
Offffff offfff.eger bi hafta sonra hala bende dogurmamis olursam tam bu sekilde senin gibi zirliyo olcam
İnşallah siz de yakın zamanda kucağınıza alırsınız ben de isterdim 40 haftasini doldursun karnimda ama yok anam 38oldu mu pirtliyo benimkiler:)
aman canım hareketleri takip et çok dikkatli olmak gerek rabbim bizi de bir avaz da kurtarsin ins bi an önce
canim sakir sakir gelende var az az gelende birde senin bebusin kafa kanalda oldugu icin az az gelme ihtimali yüksek diye düşünüyorum.... Oyyyyyhhhh sistimmm gariiii yetti gariiiii
ewt cnim bibernla weriyorum kasikla denedm olmuyo agzndan geri dokuluyo
Canlarim bugunde dogurmadim ya bebisin kafasi seninkide mi girmemis ya ne zaman nasil gircek bu koca kafalari girdgini nasil anlarız ki bana hala girmemis gbi gelio cuma gidicem dr acaba ne dicek blmiorumKuzusum bugun annem karnin inmis dedi.arada sancilarim oluyo ama Yalanci tabii ki.bi kac gun once baya bi sancilandim o gun belki kafasi girmistir diyorum.bilmiyorum yani.benimde kontrol cuma gunu.
inşALLAH anacımmvalla ben de hiç böle tahmın etmıyodum bide bana dediler kız cocugu erken olur dıe hep 38.haftadan sonra bekledım dogum sancıları nasıl baslıyo bi anda mı gelıyo biraz tuyo alalım senden
Evet bu canımverdiğin link açılmadı canım yazıyorum hep uc cikiyor koruyucu bu mu
Benim suyum sızıntı şeklinde gitmiş dr.oyle söylemişti.Nstde hiç sancı kasılma yok. Muhtemelen önce suyun gelicek. Kızlar nasıl oluyo şakır şakır milletin içinde mi geliyo? Bi de ben kendi evimde değilim annemlerdeyim koktukta oturmayayım bari:)) eşim yarın gelicek inşallah oğlum yarına kadar durur yerinde
ayy sevgim ya çok merak etmiştim seni geçmiş olsun kuzum gözün aydın rabbim sağlıklı uzun omur versin pasana.... Ikiniz için de hayırlısı sağlıklısı buymus demek ki pasa nasil pasa sen onu de hele
Slm kızlar
Nasılsınz bnde doğum yaptim sezerysn oldu hem bebeğin suyunu az buldulr hemde sancı açılma vs olmadığı içim risk olablr dedler bnde korktum kabul ettim ..herkesi merak ediyorum biraz toparlanıp geri donucem kızlar hepinz Allah a emanet olun ...
Bide sezeryan olan bacılarım ya bu sızılarinz ne zaman geçti ne zaman banyo yaptınız bide karnınız ilk gününze girry nasıl cevaplarsaniz sevinirim ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?