2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Mrb Anneler dün 4 30 da sezeryanla doğum yaptım prensesimız oldu rabbim Herkese sağ sağlım kurtulmayı nasip etsin
Gözün aydın canım

gogus ucu ile gogus kalkani farkli mi canim ya ben bundan aldim ... Kafam karıştı şimdi birde nasıl kullanılacak falan hiç bilmiyorum
Bu silikon göğüs ucu canım gogsunun ucuna tak bebegin agzina ver o zaten ceke çeke ucu bunun ic kismina sokuyor ve rahat emiyor gogsun de acimjyor

Bu linki gönderdiğim de göğüs koruyucu kalkan delikli olması hava almasını sagliyor ve ucun camasira degmeden iyilesmesini sagliyor.ayni zamanda sut de birikiyor içine

Offffff offfff.eger bi hafta sonra hala bende dogurmamis olursam tam bu sekilde senin gibi zirliyo olcam

İnşallah siz de yakın zamanda kucağınıza alırsınız ben de isterdim 40 haftasini doldursun karnimda ama yok anam 38oldu mu pirtliyo benimkiler:)

Offffff offfff.eger bi hafta sonra hala bende dogurmamis olursam tam bu sekilde senin gibi zirliyo olcam

ayyy cnm valla bnde senın gibi 3 günüm kaldı 2 günüm kaldı derken tam günümde aha bugun dedim ama tıkkk yokkk... sımdıde 2 gunum gectı 3 gunum derken bugun tam 4 günüm geçti bi yandan telefonlar hiç susmaz naptın daha doguramadın mı diye bi yandan bence sen gününü bılmıyosun karıstırdın heralde dıyen en sonunda patlıycam artık ya.... yok yani zaten streslıyım bide milletin varsayımlarıyla ugrasıyosun o yuzden her gün dua edıyorum hadi gel artık bugun dıe ama RABBİM in bileceği iş O ne zaman ısterse o gun olacak bende o gunu sabırsızlıkla beklıyorum

İnşallah siz de yakın zamanda kucağınıza alırsınız ben de isterdim 40 haftasini doldursun karnimda ama yok anam 38oldu mu pirtliyo benimkiler:)

inşALLAH anacımm valla ben de hiç böle tahmın etmıyodum bide bana dediler kız cocugu erken olur dıe hep 38.haftadan sonra bekledım dogum sancıları nasıl baslıyo bi anda mı gelıyo biraz tuyo alalım senden

Bugün kontrolüm vardı. 1 haftadır hiç kilo almamış plasentası yaşlanmış o yüzden bu kiloyla doğar dedi dr. Kafası kanala girmiş. Zaten 5 dkda 1 tuvalete gitmemden anlamıştım kafasıyla iyice itmeye başladığını. Plasenta yaşlanması suyun azalmasına sebep olabiliyo. Azalır da anlamazsam diye korkuyorum

Nstde hiç sancı kasılma yok. Muhtemelen önce suyun gelicek. Kızlar nasıl oluyo şakır şakır milletin içinde mi geliyo? Bi de ben kendi evimde değilim annemlerdeyim koktukta oturmayayım bari:)) eşim yarın gelicek inşallah oğlum yarına kadar durur yerinde

Kuzusum bugun annem karnin inmis dedi.arada sancilarim oluyo ama Yalanci tabii ki.bi kac gun once baya bi sancilandim o gun belki kafasi girmistir diyorum.bilmiyorum yani.benimde kontrol cuma gunu.
Canlarim bugunde dogurmadim ya bebisin kafasi seninkide mi girmemis ya ne zaman nasil gircek bu koca kafalari girdgini nasil anlarız ki bana hala girmemis gbi gelio cuma gidicem dr acaba ne dicek blmiorum

Ben iki hafta iki cm acilma ile gezdim suyu azalmış diye suni ile epidural alarak dogurdum ama sancılar adet sancisi gib kasiklardan giriyor boraz bel de agriyor.

verdiğin link açılmadı canım yazıyorum hep uc cikiyor koruyucu bu mu
Evet bu canım

Benim suyum sızıntı şeklinde gitmiş dr.oyle söylemişti.

Kizlar merhaba insallah agustos annesi olacagim.doktorum daha onceden histeroskopi oldugum icin 20si gibi sezeryanla alacagiz dedi.agustos 20de sezeryanim olacak.sizden ricam sezeryan olanlarda sut gelem sorunu olabiliyormus.sizde durum nasildi acaba ??neler yaptiniz?? Tecrubelerinizi paylasabilirmisiniz???

Slm kızlar

Nasılsınz bnde doğum yaptim sezerysn oldu hem bebeğin suyunu az buldulr hemde sancı açılma vs olmadığı içim risk olablr dedler bnde korktum kabul ettim ..herkesi merak ediyorum biraz toparlanıp geri donucem kızlar hepinz Allah a emanet olun ...

Bide sezeryan olan bacılarım ya bu sızılarinz ne zaman geçti ne zaman banyo yaptınız bide karnınız ilk gününze girry nasıl cevaplarsaniz sevinirim ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayy sevgim ya çok merak etmiştim seni geçmiş olsun kuzum gözün aydın rabbim sağlıklı uzun omur versin pasana.... Ikiniz için de hayırlısı sağlıklısı buymus demek ki pasa nasil pasa sen onu de hele hani birlikte dogurcaktik kiiii kandirdin beni. ins en kısa zamanda toparlanirsin canim

Gözün aydın. Ömrü bereketli olsun inşallah:))

Canım bende merak ediyodum seni gözün aydın kurtulmuşsun bebişine sağlıklı uzun ömürler diliyorum.sezeryan yeri benim bugün 20gün oldu ama sızlama var sadece 5 günden sonra baya iyileşiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…