2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Masallah diyin teyzeleri. Kizim Ezel..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

He simdi acildi massallahhh kiz bu neguzel bisi boyle rabbim sizden ayirmasin:) bide bisi sorcam ya senin kizin gobegi dustumu bizimki hala duruyor bi acayip oldu sari alti hafif kanamis cok uzuldm bugun asm doktoru buraya gelicek saat 3te ona gostercm

Canim valla bende basa cikamiyorum duygucum. Zombiye dondum.. yorgunluktan yemek yemeye bile gücüm yok. Artik gece nobetleride kaldi bana 7/24 bitik vaziyetteyim.

Yaaa ben goremedim acilmadi

Niye acilmadi ki canim ? Normal siteden dene birde yada sayfa yenile.

Hicran cidden dogurmayan ikimiz kaldik..kiz git altina sicak su tut acilman artsin.bi ben.kaliyim sonra dogurmayan

ohh ne guzel yaa cok ozeniyorum he gelip bende dogurdum diyenlere

Gözün aydın canım geçmiş olsun rabbim kuzuna uzun omurler veersin normal mi oldu

:))) hay allam yaa kızlar az kaldı azada sabredin bebişler günlerini bi tamamlayıp gelsinler şimdi kiloları kaç?

Offfff kizlarrre siyircammm yaa.. Saat 4ten beri alt kemiklerim agriyo belim agriyo yuruyemiyorum bile dogum sancusi diye bekledim ama değil ne bu yaa

Dr. A gittinmi canim. Nasil eminsin. Kimisinde kisa suruyormus kimisinde saatlerce suruyormus. Cuma mi gidecektin kontrole?

oyy masallahhhhhh sinem yaaaa tamm kokos bu vallaa nanaklara bak heleee cok tatli ben bi türlü inanamiyorum icimden böyle bisey cikacagiba

Sagol hicranim :) o surata ne cadi ama varya :) 2 gundur inlettin beni :)) hele geceden beri düşüp bayilicam artik yorgunluktan. Tatli cadim benim :)
Yaa valla ilk gördüğüm an sok oldum. Insan kucagina alinca bir tuhaf oluyor icerde pati pati vuran bumuydu diye :)

Sagol canim. Aminn.. cumlemizi..
Ya evet bende stres oldum bu konuda gecen doktor yikayin dedi. Su gecirmez bandaj takip dun ilk banyomuzu yaptik. Ama akma olmus koyu renkte bugun.disari cikamiyorum da yalnizim.
aklimi oynaticam dunden beride cok huysuz acaba orasi aciyormu ( banada haber ver canim ya gelince.

Kizlar gobek bagini bezin disinda birakiyosunuz di mo ona dikkt edin. İcerde birakirsaniz nemli kalir ve gec dusermis.

Bende dun yikadim ondan oncede kv 2sefer yikadi anne bi sefer yikasak yeter dedim ben cok biliyomusum oyle dedi bana dunde baktm geldi yikayim diye dedim kurtulus yok yikarim ben anne dedim yikadm napim yikamasam kv laf soyluyor yikayinca dktr ebe fln soyluyor bunaldim

Kizlar gobek bagini bezin disinda birakiyosunuz di mo ona dikkt edin. İcerde birakirsaniz nemli kalir ve gec dusermis.

Evet cnm normalde 1haftada dusmesi lazim ama hafif kanama olmus alt tarafida sari sari ici bi acayip olmus

Evet ozgecim disarda bırakıyorum. Hatta ilk aldığımiz bez buyuk geldi onu kivirarak bagladik. Eve gecince daha kucuk bez aldik. Ama banyodan sonra oldu bu durum. Kapattigimiz halde nasil.oldu bilmiyorum.

Aynen ya.. o gun dr. a gittigimizde yikayin dedi.ardindan saglik ocagina gittik yikamayin diyorlar. Zaten tecrubesizim hepten kafami karistiriyorlar. Napicagimi sasirdim. Daha yikamam ama dusene kadar. Iltihap falan olur Allah korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…