He simdi acildi massallahhh kiz bu neguzel bisi boyle rabbim sizden ayirmasin:) bide bisi sorcam ya senin kizin gobegi dustumu bizimki hala duruyor bi acayip oldu sari alti hafif kanamis cok uzuldm bugun asm doktoru buraya gelicek saat 3te ona gostercm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın kızlar bizde geceleri.uyumuyoruz.ben.gözümü acamiyorum. Annem mama.veriyor anca susuyor minigim. Mama verinceye kadar 3-4 saat uyanık resmen. Mama vermek istemiyorum ama olmuyor susmuyor durmuyor. Gece emzirirken dalıyorum uykuya kaşla göz arası annem diyor.bebeği düşürücen.başımda bekliyor resmen tutuyor cok üzülüyorum sanki.bebegimi beslemek istemiyormusum gibi :'( siz nasil uykusuzlukla başa çıkıyorsunuz?
Canim valla bende basa cikamiyorum duygucum. Zombiye dondum.. yorgunluktan yemek yemeye bile gücüm yok. Artik gece nobetleride kaldi bana 7/24 bitik vaziyetteyim.
Sagol hicranim :) o surata ne cadi ama varya :) 2 gundur inlettin beni :)) hele geceden beri düşüp bayilicam artik yorgunluktan. Tatli cadim benim :)
Yaa valla ilk gördüğüm an sok oldum. Insan kucagina alinca bir tuhaf oluyor icerde pati pati vuran bumuydu diye :)
He simdi acildi massallahhh kiz bu neguzel bisi boyle rabbim sizden ayirmasin:) bide bisi sorcam ya senin kizin gobegi dustumu bizimki hala duruyor bi acayip oldu sari alti hafif kanamis cok uzuldm bugun asm doktoru buraya gelicek saat 3te ona gostercm
Sagol canim. Aminn.. cumlemizi..
Ya evet bende stres oldum bu konuda gecen doktor yikayin dedi. Su gecirmez bandaj takip dun ilk banyomuzu yaptik. Ama akma olmus koyu renkte bugun.disari cikamiyorum da yalnizim.
aklimi oynaticam dunden beride cok huysuz acaba orasi aciyormu ( banada haber ver canim ya gelince.
Ya evet bende stres oldum bu konuda gecen doktor yikayin dedi. Su gecirmez bandaj takip dun ilk banyomuzu yaptik. Ama akma olmus koyu renkte bugun.disari cikamiyorum da yalnizim.
aklimi oynaticam dunden beride cok huysuz acaba orasi aciyormu ( banada haber ver canim ya gelince.
Bende dun yikadim ondan oncede kv 2sefer yikadi anne bi sefer yikasak yeter dedim ben cok biliyomusum oyle dedi bana dunde baktm geldi yikayim diye dedim kurtulus yok yikarim ben anne dedim yikadm napim yikamasam kv laf soyluyor yikayinca dktr ebe fln soyluyor bunaldim
Evet ozgecim disarda bırakıyorum. Hatta ilk aldığımiz bez buyuk geldi onu kivirarak bagladik. Eve gecince daha kucuk bez aldik. Ama banyodan sonra oldu bu durum. Kapattigimiz halde nasil.oldu bilmiyorum.
Bende dun yikadim ondan oncede kv 2sefer yikadi anne bi sefer yikasak yeter dedim ben cok biliyomusum oyle dedi bana dunde baktm geldi yikayim diye dedim kurtulus yok yikarim ben anne dedim yikadm napim yikamasam kv laf soyluyor yikayinca dktr ebe fln soyluyor bunaldim
Aynen ya.. o gun dr. a gittigimizde yikayin dedi.ardindan saglik ocagina gittik yikamayin diyorlar. Zaten tecrubesizim hepten kafami karistiriyorlar. Napicagimi sasirdim. Daha yikamam ama dusene kadar. Iltihap falan olur Allah korusun.