2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Sinemcimm napiosn canim ne durumdasiniz sutun falan geldimi??
Minis hanimi goremedik hala

Canim iyiyiz cok sukur gecen dr. a gittik biliyorsun tekrar akinti normalmis minnosta olurmus. Nefeside olurmus ilk zamanlar oyle. 1 aylik olunca tekrar gidicez. Sutum gelmedi canim ( gecen asm.de topuk kani almadi sut alamadi diye bekleyelim dediler. Bugun aradilar getirin madem dediler. Esim pztesi izinli dedim anca o zaman geliriz ben tek getiremem. Pzt.asmye gidicez. Ne yaptiysam olmadi artik benimde cok umudum kalmadi 10 gun olduk.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dilercim ekliyorum simdi :)

Masallah diyin teyzeleri. Kizim Ezel..

Eklentiler

• $1405585479529.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 31

Masallah diyin teyzeleri. Kizim Ezel..

Canim bilmeyince biz iste hemen panikliyoruz..sut benimde pek yok gunde 30 cc anca cikio gerisi mama veriyorm uzuluyorum ama napim
Masallh ezel minise..abooo saclarini yerim onunnnn tututu..

Canim bilmeyince biz iste hemen panikliyoruz..sut benimde pek yok gunde 30 cc anca cikio gerisi mama veriyorm uzuluyorum ama napim
Masallh ezel minise..abooo saclarini yerim onunnnn tututu..

Sagol teyzesi bende hastayim o cirkin saçlarına :) masallah tizima :)
Mama vermeden olmuyor ki. Asm.deki ebe de saka gibi mama mi veriyorsun diyor hayretle. Dedim cocuk çekiyor çekiyor gelmiyor ac mi birakayim dedim.artik sinirlendim herkes mama verme dedikce.
Millete kolay gelir gelir diyor gelene kadar zafiyet mi gecirsin yavrum. Zaten ugrasiyor badigim cekmeye calisiyor o da yoruluyor. Üstüne birde aç mi kalacak.
Birde istahi yerinde masallah 60cc ile baslamisti mamaya simdi 90ccye cikti. Gelde aç birak..

Allah yardimcin olsun canim. Rabbim yavrunu ve seni korusun saglikla kavusun insallah.. hic korkma bol bol dua et saatler sonra kavusacaksiniz onu dusun..

Canim bu arada pisiginiz ne durumda, gecti mi

Kizlar hala gelen giden yok ama dunden beri cok agirlastim kasiklarim ve belim cok agrio yürümekte cok zorlaniyorum. Ama hala sancim yok yaaaaaa yrn dr a gidicez bakalm dua edin sekrler bize

Günaydın kızlar bizde geceleri.uyumuyoruz.ben.gözümü acamiyorum. Annem mama.veriyor anca susuyor minigim. Mama verinceye kadar 3-4 saat uyanık resmen. Mama vermek istemiyorum ama olmuyor susmuyor durmuyor. Gece emzirirken dalıyorum uykuya kaşla göz arası annem diyor.bebeği düşürücen.başımda bekliyor resmen tutuyor cok üzülüyorum sanki.bebegimi beslemek istemiyormusum gibi :'( siz nasil uykusuzlukla başa çıkıyorsunuz?

Davulun sesi uzaktan hos geliyor iste kendileri ac birakabilmis herhalde...
Mama verdikce kotu oluyorum bende ama napimmm 90 cc kac saat arayla veriosun cnim?

Duygucum hic uzulme ayni durumlari bizlerde yasiyoruz elimizdn geleni yapiyoruz elbette evlafimiz sonucta napalimmm..aksm esim eve gelince 1-2 saat birakip uyuyorum anca o kadar bende bitik durumdayim inan..

Masallah minikinee cok tatli sinemm, az daha dursa.saclarini örüp cikabilirmis kokos kizin

Sagol ozge teyzesi :) dimi serseri ne sac yapmis icerde tam kokoslanmis icerde. Sacli bebek boğaz yanmasi cok yapar derler ya benimde son gune kadar cok vardi ama ne kadar dogru bilmiyorum :)

Offfff kizlarrre siyircammm yaa.. Saat 4ten beri alt kemiklerim agriyo belim agriyo yuruyemiyorum bile dogum sancusi diye bekledim ama değil ne bu yaa

Aynen canim oyle vermeyimle olmuyor. Kendileei ac kalabilirmide bir lokma bebege ne demek verme... canim 3 saatte bir bitiriyor 90i bazen 2 saat. Her zaman ayni acligi olmuyor. Doydugu zaman kendi itiyor zaten. :) bazen 2 saatte 40la doyduguda oluyor. ama doymayinca eyvah diyorum yer yerinden oynuyor benin kizin sesi cok fena..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…