2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
canim aralikli bi sanci degil birde karnimda falan bisey yok kukuda o kemikler bel agriyo evet yarin gidicem kafasini mi yerlestirdi ki diyorum

Olabilir canim kanala girerken o tarz agrilar oluyormus. Hadi yarin kontrole git dogurda gel hayirlisiyla :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar bısey sorucam sıze. bızım en son kontrolde dr. bugun yarın uzun uzun ağlamalar huysuzluklar, cok fazla kucak ıstegı, yaşlılar gıbı ınlemeler baslar 2 aya kadar surebılır bu durum. (tabı her bebekte aynı değıl) bu süreç dünyaya adaptasyon surecınden kaynaklı dedı.

ben gobusten mı dıyorum ama bu doneme mı gırdık acaba ? sızde nasıl durumlar.????

Son düzenleme:
Sevgicim dogun günün kutlu olsun csnim.guzl gunler olsun ins
Sinem kiz maşallah Bebisin e saglikka büyüsünler ins cok tatli.
Ayrica Mama meraklısı degiliz mecbur veriyoruz herkes bir ağızdan birsey soyluyor zaten Insani deli ediyorlar

Buffy26 maşallah kızına yemin ederim bayıldım. Kızım 7 aylık oldu hala bu kadar sacı yok :)) toka takmak için sabırsızlanıyorum. Merak etme dilimi ısırdım ve totusu kasıdım :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

agzin bal yesin emii inss canim benim boyle devam edecek olursa gidicem

:)) ama kontrole gidip dogurmak ta ayri tatli olur ya.. insallah canim sende saglikla kavus artik minnosuna.

Sagol canim :) cumlemizin ki insallah canim benim.. :) seninde tekrar gozun aydin.

teşekkürler canım darısı başına tatlım güzel haberlerini beliyorum

Canim sagol :) dilini isirdigin icin ayrica cok sagol :) bende bayram gelsede azcik suslensek diye bekliyorum :) tabi birde gobek bagimizin dusmesi lazim. Gobus rahat etsin diye hep tulum giydiriyorum. Oyy senin kizinda masallah ne pompis olmusdur. Rabbim nazarlardan korusun...

kızlar bana kv'den bunaltı geldi. Herşeyimimi eleştirir insan aynen öyle
valla eşim olmasa depresyona sokar insanı biliyorum kötü niyetli değil ama söyleyiş tarzı hep negatif
isyannnnnnnnnnn

Göbek bağı için hiç stres yapma. Kızımın 20. Gün düştü. Her çocuk bir olmuyor. Emziremeyen arkadaşlarada benden hacizine bi tavsiye. Kızımı sadece 1 ay emzirebildim. O reflüydü emdiğini kustu ben süt akışını sağlayan oksitosin hormonu yüzünden göz kapaklarım şişecek boyutta kurdelen döktüm göğüslerimden kan sağdım falan derken pes ettik bıraktık. Sonuç kahroldum ve olgusa depresyonu yasadım ağır derecede. Derkeeeen kızım artık 7 aylık öpmüş koklaş yaşıyoruz. Tarhana çorbası bile içiyoruz. Kendinizi sakın yıpratmayın inanın değmiyor. Çevredeki herkes aç bu çocuk dedi emzirdiğim dönem ama kilo alımı iyiydi. En doğrusuçevrenizde anneniz kaynananız kardeşiniz kim varsa evine gönderin ve yavrunuzla yalnız kalın. Herşeye çok daha çabuk adapte oluyorsunuz ve kurallarınızla büyüyor çocucugunuz. Mama çocuğu benimki evet keşkeemzirebilseydim ama olmadı. Herkesin aynı olcak diyeni kaide yok. Bağla falanda alakası yok. Kızım daha kapıda beni görünceçığlıkla gülüyor. O zaman yaşadığım sıkıntılara depresyonagirmeme değmezmiş şimdi anlıyorum. Uykusuzluklar içinde söyleyebileceğim hepsi geçiyor Hele ki kimseyi karıştırmazsanız herşeyi rayına oturuyor. Ben kızımı hiç ayakta sallamadım. Direndim herkesekarsı ve şimdi akşam muhallebisini yedirip her gece aynı cümleleri söyleyip yatağına bırakıyorum direk uyuyor. Maşallah diyin :)) tüm yeni annelere haddime düşmez tabiki ama hayat kurtarıcı dediğim benim mucizekitabımı öneriyorum. Tracy hogg yeniannelere mucizeçözümler. Sevgiler.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar bana kv'den bunaltı geldi. Herşeyimimi eleştirir insan aynen öyle
valla eşim olmasa depresyona sokar insanı biliyorum kötü niyetli değil ama söyleyiş tarzı hep negatif
isyannnnnnnnnnn

Bu arada bebişimi çok seviyorum iyiki geldi ama evin kalabalık haini hiç sevmedim

Cnm kvdeler bazen oyle yapiyor brnimkide ust katimda ara ara iniyor ama her inisnde bi laf sokuyor esime bisi diyorm kv diyoki sen cok biliyon ben 4tane buyuttum anne doktr yikamayin gobegi dusene kadar dedi diyorum yikatmak istemiyorm cok sik ben ilk defa sende duydum sen cok biliyon diyor..yani bende bitane sapasaglam massallah bi pasa buyuttum azcok tecrubem var zaten bilmedigm seyleri sorarim ama okadarda degil cahil degilim ikinci cocugum..hastaneden eve geldm zaten zor oturuyorm cocugun yonunu kendime cevirdm arkama yaslandim cocuk emziriyorm demezmi oyle cocukmu emzirilir cocuk kucagimda duz yatacakmis ben egilip mememi cocugn agzina sokcakmisim iki buklum nasil emzircem sezeryanliyim ayrica belim boynm heryerim tutulur..evin kalabalik olmasi benide cok bunaltir bi ara benim evede cocuklar dadandiydi tam yaticam kapi kut kut cocuk emzircm kapi kut kut...walla yalan yok simdi yattigim zaman babam cikip gelse bile kapi caldignda kalkip bakmiyorm :)) hahahah sefam olsn

Shrmrc gogsun nasıl oldu

Cnm simdi grdm msjini..6igne oldm bide sivi bi ilac hazirlattilar eczanede suan cok daha iyiym bugn kontrl vardi randevu doluymus gidemedim sutum suan icin minik kizima yetiyor dondurucuya bikac paket atmistm daha atamiyorm emzirirken aglaya aglaya emziriyorm gozlerim disari firliyo yerinden ama yapcak biseyim yok yarin 10gunluk olucaz bukadar aciya ragmen pes etmedim insallah etmiycm..suana kadar disardan hic vermedim..lactamil almis esim onu iciyorm vucut direncim dusmesin diye..bide emzirdikten sonra gece yatmadan once gogsu bosaltma amacli 20cc falan cekiyorm pompayla bazen ama bikac saat damarlarm aciyo resmen acaba elektrkli pompami zarar veriyoki...onceki pompam medelaninkiydi arkdsma vermistm bozdu yerine adi sani bilinmeyen bisi almis..

Son düzenleme:
Bak ne buldum dün yükledim ama görmedin sanırım

Eklentiler

• $1405597119385.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 37
Dikişlerim çok acıyor bebiş de dun mikir mikir agladi eşim de ilacı almadı eczane iki saate getiririz demiş

Nemli kalma sin dedi bize doktor kagir peceteyle iyice kurula de di islanirsa yoksa iltihap olur dedi. Hastanenin çocuk Dr unu arayamazmisin ona sor bi. Kontrolün ne zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…