2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Su 3 ayi bi bitirseydik oy oyyy...yanliz olmakta kotu... hirilti iki gundur basladi bizdede her zmn olmuyor damla aldik bakalim ins iyi gelir..
Canim aglamiyor ama o mikirdama bi sure sonra deli ediyor insani..

Aynen uyku mama hersey duzene oturur o zaman. Suan ki halleri cok yorucu hem bu zor zaman gecsin istiyorum hemde gozunun icine bakiyorum buyumesin diye :)
Yalnız olmak cok zor. Ilk gunler sinirden cok agladim ya ama simdi esas yorgunluktan zor geliyor bana. En azindan korkular bocalamalar azaliyor. Cok sukur bayag toparlandim ama cok halsizlik var.
Regl ide bizi boyle enerjisiz dusuruyor sanirim. Bebislerin nazi disinda.

Mikirdanmasini yerim onun sipalar yaa :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oh iyi ozaman ayaklari uzatmak onemli.
Afferim esine :)

Ay valla sevgicim cok sukur..

bugun tamam artik pesss cok bunaldim hast ordan ora kostur öldüm eve gelene kadar gidip gidip geliyorum bakalım bu sipanin keyfi ne zaman yerine gelecek sevgim senin bebisin kilosu nasil benimki 3544 olmus
Canim benim ya... son zamanlarda hastaneye gitmek nasil.yoruyor insani.
Sicak su torbasini cok soyluyorlardi açılma icin.

ahh fatmammm bugun 3544 gr çıktı pasa dua et ne olur bana

Gordum hayatim sana cvp verdikten sonra inana bana boylesi daha iyi zamani ni kendi belirleyecek pasa bak benim kizim tansiyon yuzunden erken geldi cok sükür küveze girmedi ama cene kaslari tam gelismedigi icin de memeyi anca tutmaya basladi oda yavas yavas senin ki geldigin de herseyi tam olacak aglamasi emmesi gormesi sukretmen kazim kuzum az kaldi zaten bebek afliyor :)

son gunler ya bunaldim artik canim evet söylediklerin çok doğru erken doğum riski yüzünden günlerce üzüldüm erken dogacak küçük olcak kuveza girecek diye bu günlere coook şükür çok... Rabbim sağlık sıhhat versin de gerisi boş

Kızlar palizeyi hiç duydunuz mu bilmem burda lohusa kadina yedirirler su nisasta sekerle yapilio muhallebi gibi dun babaannem tarifini veriyo şöyle şöyle yap bunu yee sutunu getirir dedi ne kadar doğru biliyorum ama

bugun tamam artik pesss cok bunaldim hast ordan ora kostur öldüm eve gelene kadar gidip gidip geliyorum bakalım bu sipanin keyfi ne zaman yerine gelecek sevgim senin bebisin kilosu nasil benimki 3544 olmus

Haklısin cnm bnde senin gibiydim artık midem bulanıyordu gitmekten normaldedr hiç sevmem hast havasını..

Cnm bana 4171 dediler 3685 doğurdum ..

Bu arada sinem cim en güvenilir bilgi deposu burası gerçektn bn hastanaeden geldigim ilk günden iki komşum geldi herşeyimi sorguladlar cok küçük gösteriyomusim bnde dedim yaş 25 valla yaa falan bide kundak meselesi ve kıyafet meselesi hay Allah m.yaa..

Sinem senin bebis doğduktan sonra ilk ne zanan ve nicindi kontrol

kızlar bu emzirme seanslarınız ne kadar sürüyor? belki daha önce konuşmuş olabilirsiniz ama ben nadir girdiğim için soruyorum.bizimki en geç 2 saatte bir yaklaşık 1 saat süren emme süremiz oluyor. acaba sütümle ilgili problem mi var? bir de akşamları göğüslerim çok sert oluyor ve acıyor zaten meme başı çatlağı ile uğraşıyorum
sanırım lohusa depresyonu kapımda

Aynen canim.ben neye sıkışsam.gelip size soruyorum. Cevredeki insanlar da.bir kendini tatmin etme modu var zaten..sormadan anlatıyorlar ya sinir oluyorum.
Ilk 4 gun sonra gittik. Bebise genel kontrol yapildi tartildi. Sariliga bakildi. Benim doktorda bandaji cikardi pansuman yapti bana.

kızlar benim bebek uyuyup duruyor uyandıramıyorum 5 günlük daha sütü verme sıklığı ne olmalı ağlamasını beklesem 5-6 saati bulur
birde sağdığım sütü nerde saklamalıyım uyanmadığından sıcakta bozulurmu 4- 5 saatte
bide bukadar uyuması normalmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…