denedim canım her duşta yapiyorummm
bugun tamam artik pesss cok bunaldim hast ordan ora kostur öldüm eve gelene kadar gidip gidip geliyorum bakalım bu sipanin keyfi ne zaman yerine gelecek
tam 38. Hafta 3200gr di canim bugun 39olduk
böyle olmayacak kafaya koydum aksam herifi yataga atacam ustune atlayacammm
ahh fatmammm bugun 3544 gr çıktı pasa dua et ne olur banatam 38. Hafta 3200gr di canim bugun 39olduk
Oyy masallah pasaya :)
Su 3 ayi bi bitirseydik oy oyyy...yanliz olmakta kotu...hirilti iki gundur basladi bizdede her zmn olmuyor damla aldik bakalim ins iyi gelir..
Canim aglamiyor ama o mikirdama bi sure sonra deli ediyor insani..
Oh iyi ozaman ayaklari uzatmak onemli.Öyle yapıyorum balım ayaklar yukarda eşim sağolsun mekan yapıyor bana rahat ediym diye ayaklarımı buzlu suya falan koyuyor bana kalsa yapicagm yok..
Bnde.senin concis ini yerim ayy Allah m yaa cok şükür bi günleride gördük
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim benim ya... son zamanlarda hastaneye gitmek nasil.yoruyor insani.bugun tamam artik pesss cok bunaldim hast ordan ora kostur öldüm eve gelene kadar gidip gidip geliyorum bakalım bu sipanin keyfi ne zaman yerine geleceksevgim senin bebisin kilosu nasil benimki 3544 olmus
:) evet dilwr tayzesi acik zilliyiz. Kiz bebekler daha sakin diyorlar ama bizimki pek çoçor :))
Aynen gelen gidenin lafi cok. Benim bu laflar arasinda duydugum en hit im bira sut getirir.. hem ramazan hem sezeryanliyim ilac aliyorum. Hem gunaha sokacaklar hem hastanelik edecekler.. laff iste.. bana en güvenilir yer burasi. Kimseye bisey sormuyorun burda size soruyorum gonlum rahat. Yasayan bilir benim mantigim.
Ayyy ne güldüm ya :)) anam senin de bisimi bende sezaryanim sütüm vardii ama ucu olmadigindan cimcimem tuyamiyordu ayyas diyecem artik bi akrabamiz hemide erkek biralari toplamis gelmis ic cok iyi gelir diyor dedim sen sasirdin mi mubarek ramazan bu ilac niyetine gunahu yok dior dddim tovbe tovbee hastanelik mi olalim ayakta zor duruyorum gunahkarmi olalim
kukuya mi koycaz sicak su torbasini canim 2cm ile suni alip arkasindan birde sezeryan olmak korkum
ahh fatmammm bugun 3544 gr çıktı pasa dua et ne olur bana
son gunler ya bunaldim artik canim evet söylediklerin çok doğru erken doğum riski yüzünden günlerce üzüldüm erken dogacak küçük olcak kuveza girecek diye bu günlere coook şükür çok... Rabbim sağlık sıhhat versin de gerisi boş
bugun tamam artik pesss cok bunaldim hast ordan ora kostur öldüm eve gelene kadar gidip gidip geliyorum bakalım bu sipanin keyfi ne zaman yerine geleceksevgim senin bebisin kilosu nasil benimki 3544 olmus
Oh iyi ozaman ayaklari uzatmak onemli.
Afferim esine :)
Ay valla sevgicim cok sukur..
Canim benim ya... son zamanlarda hastaneye gitmek nasil.yoruyor insani.
Sicak su torbasini cok soyluyorlardi açılma icin.
Valla saka gibiler ya artik millet agzindan degil.baska yerinden veriyor :)) emzirme.durumu icin dr.lar bile hafif agri kesici veriyor.:) evet dilwr tayzesi acik zilliyiz. Kiz bebekler daha sakin diyorlar ama bizimki pek çoçor :))
Aynen gelen gidenin lafi cok. Benim bu laflar arasinda duydugum en hit im bira sut getirir.. hem ramazan hem sezeryanliyim ilac aliyorum. Hem gunaha sokacaklar hem hastanelik edecekler.. laff iste.. bana en güvenilir yer burasi. Kimseye bisey sormuyorun burda size soruyorum gonlum rahat. Yasayan bilir benim mantigim.
Ayyy ne güldüm ya :)) anam senin de bisimi bende sezaryanim sütüm vardii ama ucu olmadigindan cimcimem tuyamiyordu ayyas diyecem artik bi akrabamiz hemide erkek biralari toplamis gelmis ic cok iyi gelir diyor dedim sen sasirdin mi mubarek ramazan bu ilac niyetine gunahu yok dior dddim tovbe tovbee hastanelik mi olalim ayakta zor duruyorum gunahkarmi olalim
Ilac niyetineymis onun icesi gelmis :))
kukuya mi koycaz sicak su torbasini canim 2cm ile suni alip arkasindan birde sezeryan olmak korkum
Yok canin ustune oturuyorlarmis torbanin. Hatta hastanye goturdum diyenleri bile hatirliyorum. Bir dene istersen.
Iste o konuda bisey diyemem. Sadece acilma da yetmiyor sonucta sanci da lazim.
Bu arada sinem cim en güvenilir bilgi deposu burası gerçektn bn hastanaeden geldigim ilk günden iki komşum geldi herşeyimi sorguladlar cok küçük gösteriyomusim bnde dedim yaş 25 valla yaa falan bide kundak meselesi ve kıyafet meselesi hay Allah m.yaa..
Sinem senin bebis doğduktan sonra ilk ne zanan ve nicindi kontrol
bu kiloyla ustune oturup patlatmayalim su torbasini hehee
oyy masallahhh pasaya banada benimki 200,300 gr daha azdır diye geliyo usgleer hep fazla çıkıyor cunki....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?