- 24 Kasım 2013
- 2.356
- 757
- 148
Bende gunlerdir düşünüyorum nereye gomsek diye :) bende bulamadim.
Tulumlarin citcitlari sinir hastasi etti beni. Minnosta kapatana kadar deli oluyor. Ciyak ciyak bagriyor. Ya yorum yapmaya, kuru akil vermeye millette laf cok. Oglus rahatsa yapma hic. Benimki alt degistiriken ciglik kiyamet totosunu her defasinda yikamaya kalksam sinir kupu olur :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Iki kere nst cektirdimmm sonra dr usg bakti herşey normal 3544gr olmus essegimmmaciklik muayenemde yapildi hala 2cm... Tekrar nst istedi az sonra cektircemmm pooofff
Herkeste bi ilerleme var bi bende yok sanirsam.nst de sanci filan yok.alttan muayne etmedi.hersey notmal dedi suyu filan da varmis pzrtesi tekrar gel dedi.eger hala normal olursa herseyKizlarr bende şimdi ciktim hastaneden 1.5 cm aciklik varmis sancilarimda cikti ama bebegin kafasi hala oynuo tam yrlestrmemis dr acele etmenin bi anlami yok herseyi normal dedi bekiceZ sezrynlik bi durum yok sabredin ddi 3 gun snra tekrr gitccezz
Iki kere nst cektirdimmm sonra dr usg bakti herşey normal 3544gr olmus essegimmmaciklik muayenemde yapildi hala 2cm... Tekrar nst istedi az sonra cektircemmm pooofff
oyyy oyyy yagmurcum yaaa aglamak istiom yaaaa
Gecmis olsun canim. Bizde oyle en gec 2 saatte uyaniyoruz
Usumus sanirim canim. Gozunu sütünle sil, iyi geliyo.
Gece unibaby ile gunduz de cogunlukla yikamaya calisiyorum canim, ya da ilik suyla islatip pamukla siliyorum.
Bu odemler nezamn gecer kizlae.ayaklarim hala davul gibiler
Nişan gelmeye devam ediyo. Açıklığım 2 cm. Dr saat 2ye kadar yürü, 2de yine gel dedi. Hurma yiye yiye yürüyorum:))
Herkeste bi ilerleme var bi bende yok sanirsam.nst de sanci filan yok.alttan muayne etmedi.hersey notmal dedi suyu filan da varmis pzrtesi tekrar gel dedi.eger hala normal olursa hersey
2 gun daha bekleriz kendi gelmezse suni sanci veririz dedi.yani anlicaniz aciklik filan var mi onu bile bilmiyorum.normal dogumu vardi acele acele bakti ona gitti.yagmur yine beklemede
BADE İSMİNİN YANINA YAKIŞACAK İSİM ARIYORUM BİRAZ KARARSIZ KALDIK EŞİMİN BEĞENDİĞİNİ BEN BENİM BEĞENDİĞİMİ EŞİM BEĞENMEDİ BADE İSMİNE KARAR VERDİK EN SONUNDA HEM FONETİĞİ BAKIMINDA HEMDE ANLAM OLARAK Kİ BİR ÇOK YERDE İSMİN ANLAMI DÜZGÜN YAZILMAMAKTA...
BADE : tasavvuf şiirlerinde geçiyor.Allaha olan aşk yada ona ulaşmak için içilen içki şarap şerbet yada su olarak tanımlanıyor.
Hadi inşallahBennn eve geldimmmmpzt nst icin cagirdiiii cuma gunu izne ayriliyomusss dr cok uzgunum o gune kadar oglusum gelir ins
GünaydınNapiyonuz kızlar
Uykusuzluk mu dediniz gözlerim pert oluyo geceleri bide ağrılarimdan dolayı kendi yatagimda yatamiyorum oturarak uyuyorum sere serpe uyumayı özledim oglusum sabahtan beri maşallah iyi uyudu bnde fırsat dedim kestirdim oturduğum yerde ayaklarım balon gibi ...ama oğluma değer dünyalara bedel tontik im...
Hicranmm hadi kız dogur gel ins...
Gözünüz aydın canımAyyy gobus bagimiz dustuuu :)))
Kizlar evde bebislerin poposunu nasil tenizliyorsunuz? mendillemi?
Kizlarr bende şimdi ciktim hastaneden 1.5 cm aciklik varmis sancilarimda cikti ama bebegin kafasi hala oynuo tam yrlestrmemis dr acele etmenin bi anlami yok herseyi normal dedi bekiceZ sezrynlik bi durum yok sabredin ddi 3 gun snra tekrr gitccezz
Pek bilgim yok canımGünaydın bir uykusuz da benim. Bebisin ka kasi yesilimsi sümüklu birde bir.gözü capaklandi üşüttum mu ki? Hic halim yok sadece emziriyorum bebeğe bile çoğunlukla annem bakıyor. Allah yardımcınız olsun.
Sanci hakkinda bilgi verir misiniz bana ? 6dan beri belimde sabit bi agri 7 dkda 1 de sol kasigimdan belime yayilan agri var bu yalanci olabilirmi ? Internette baktim bulamadim bisey 😦
merabalar. ben de hamileliğimden beri forumu takip ediyorum ilk defa yazıyorum :) hamileliğimin son iki haftasından sonra ayaklarım şişmeye başladı doğumdan sonra da şişmeler devam etti hatta bacaklarım bile şişti. üç dört katına çıktı nerdeyse. şimdi kızım 18 günlük doğumun 1. haftasından sonra ayaklarım inmeye başladı. bebek yağı ile yavaşça masaj yapmıştım. iyi geliyor olabilir. indiklerinde bana bile bi tuhaf geldi eski zayıf ayaklarım :) herkesin bebeklerine Allah sağlık versin.
Hoşgeldin doğum 30 haziranda mı oldu benim kızım da 30haziranda doğdu:)
Ben de merak ediyorum ayakkabılarım olacak mi diye elbiselerim de olmuyor bayramda yeni almam lazım
Ben de hiç inmeyecekler diye düşünüp endişelendim ama birden indiler. üst kısmı çok acıyordu artık. 1 temmuzda doğum yaptım. benim de eski giysilerim olmuyorlar doğal olarak. Kendime bi bayramlık hediye ederim artık :) Kızını Allah bağışlasın.
Amin inşallah .senin bebisin cinsiyeti nedir
Kızlar bir yerde okudum önce emzirin diyor sonra sagip verin diyor ondan sonra hala uyumazsa mama. Dün uyguladık böyle böyle mamayı.birakicaz ins şişede tavsiye ederim. Hem bebekler emdikce bizde zayiflariz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?