2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Bebisin azcik zillimi ne:) bende yikamayim o zmn habire cis yapio zaten usuturbfln bakarsin..
Millete cok tabi laf agzi olan konusuyo mama veriyorm diyede bi ton laf soyluyor milletaman neyse iste..

Napiyonuz kızlar

Uykusuzluk mu dediniz gözlerim pert oluyo geceleri bide ağrılarimdan dolayı kendi yatagimda yatamiyorum oturarak uyuyorum sere serpe uyumayı özledim oglusum sabahtan beri maşallah iyi uyudu bnde fırsat dedim kestirdim oturduğum yerde ayaklarım balon gibi ...ama oğluma değer dünyalara bedel tontik im...
Hicranmm hadi kız dogur gel ins...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nişan gelmeye devam ediyo. Açıklığım 2 cm. Dr saat 2ye kadar yürü, 2de yine gel dedi. Hurma yiye yiye yürüyorum:))

Iki kere nst cektirdimmm sonra dr usg bakti herşey normal 3544gr olmus essegimmm aciklik muayenemde yapildi hala 2cm... Tekrar nst istedi az sonra cektircemmm pooofff

Kizlarr bende şimdi ciktim hastaneden 1.5 cm aciklik varmis sancilarimda cikti ama bebegin kafasi hala oynuo tam yrlestrmemis dr acele etmenin bi anlami yok herseyi normal dedi bekiceZ sezrynlik bi durum yok sabredin ddi 3 gun snra tekrr gitccezz
Herkeste bi ilerleme var bi bende yok sanirsam.nst de sanci filan yok.alttan muayne etmedi.hersey notmal dedi suyu filan da varmis pzrtesi tekrar gel dedi.eger hala normal olursa hersey
2 gun daha bekleriz kendi gelmezse suni sanci veririz dedi.yani anlicaniz aciklik filan var mi onu bile bilmiyorum.normal dogumu vardi acele acele bakti ona gitti.yagmur yine beklemede

BADE İSMİNİN YANINA YAKIŞACAK İSİM ARIYORUM BİRAZ KARARSIZ KALDIK EŞİMİN BEĞENDİĞİNİ BEN BENİM BEĞENDİĞİMİ EŞİM BEĞENMEDİ BADE İSMİNE KARAR VERDİK EN SONUNDA HEM FONETİĞİ BAKIMINDA HEMDE ANLAM OLARAK Kİ BİR ÇOK YERDE İSMİN ANLAMI DÜZGÜN YAZILMAMAKTA...
BADE : tasavvuf şiirlerinde geçiyor.Allaha olan aşk yada ona ulaşmak için içilen içki şarap şerbet yada su olarak tanımlanıyor.

Son düzenleme:
Bennn eve geldimmmm pzt nst icin cagirdiiii cuma gunu izne ayriliyomusss dr cok uzgunum o gune kadar oglusum gelir ins

Gecmis olsun canim. Bizde oyle en gec 2 saatte uyaniyoruz

Usumus sanirim canim. Gozunu sütünle sil, iyi geliyo.

Gece unibaby ile gunduz de cogunlukla yikamaya calisiyorum canim, ya da ilik suyla islatip pamukla siliyorum.

Saol canim...ne zamn sabaha kadar uyucaz acaba:)
Ozgecim bebisi nasil giydiriyorsun sen ben incr tulumlar giydiriyorm acaba fazlami geliyor ki offf analik ne zormus cahillik olunca hele birde annem gitti napcami sastim

Bu odemler nezamn gecer kizlae.ayaklarim hala davul gibiler

merabalar. ben de hamileliğimden beri forumu takip ediyorum ilk defa yazıyorum :) hamileliğimin son iki haftasından sonra ayaklarım şişmeye başladı doğumdan sonra da şişmeler devam etti hatta bacaklarım bile şişti. üç dört katına çıktı nerdeyse. şimdi kızım 18 günlük doğumun 1. haftasından sonra ayaklarım inmeye başladı. bebek yağı ile yavaşça masaj yapmıştım. iyi geliyor olabilir. indiklerinde bana bile bi tuhaf geldi eski zayıf ayaklarım :) herkesin bebeklerine Allah sağlık versin.

Nişan gelmeye devam ediyo. Açıklığım 2 cm. Dr saat 2ye kadar yürü, 2de yine gel dedi. Hurma yiye yiye yürüyorum:))

Hadi inşallah bugün yarın gelir bebişin Allah yardimcin olsun fatma anamizin eli otunu suya koyacak mısınız doğum başlamış bence

Allah yardimcin olsun olur inşallah yakinda sen üzülme

Ela yakışır bence

Bennn eve geldimmmm pzt nst icin cagirdiiii cuma gunu izne ayriliyomusss dr cok uzgunum o gune kadar oglusum gelir ins
Hadi inşallah
Günaydın
Ayyy gobus bagimiz dustuuu :)))

Gözünüz aydın canım
Benim ikisininki de odalarinda duruyor hala gömecek yer bulamadım; )

Kizlar evde bebislerin poposunu nasil tenizliyorsunuz? mendillemi?

kapaklı bir plastik kaba normal pamuğu parcaladim üstüne kaynatilmis ilinmis su koydum onu kullanip kagit havlu ile kuruluyorum.

Kizlarr bende şimdi ciktim hastaneden 1.5 cm aciklik varmis sancilarimda cikti ama bebegin kafasi hala oynuo tam yrlestrmemis dr acele etmenin bi anlami yok herseyi normal dedi bekiceZ sezrynlik bi durum yok sabredin ddi 3 gun snra tekrr gitccezz

Hadi bakalım hayırlısı ile kucağına al inşallah

Pek bilgim yok canım

Duzenli gelmesine bakilirsa gerçek sancı gibi dr.a sordun mu ne dedi

Hoşgeldin doğum 30 haziranda mı oldu benim kızım da 30haziranda doğdu:)
Ben de merak ediyorum ayakkabılarım olacak mi diye elbiselerim de olmuyor bayramda yeni almam lazım

Hoşgeldin doğum 30 haziranda mı oldu benim kızım da 30haziranda doğdu:)
Ben de merak ediyorum ayakkabılarım olacak mi diye elbiselerim de olmuyor bayramda yeni almam lazım

Ben de hiç inmeyecekler diye düşünüp endişelendim ama birden indiler. üst kısmı çok acıyordu artık. 1 temmuzda doğum yaptım. benim de eski giysilerim olmuyorlar doğal olarak. Kendime bi bayramlık hediye ederim artık :) Kızını Allah bağışlasın.

Amin inşallah .senin bebisin cinsiyeti nedir

selam kizlar nasilsiniz,bende hala doguramayanlardanim illa gününü bekliycek sipam sanirim, sali doktordaydim kafasi yerlesmis hafiftende acilma var ama sancilarda tik yok malesef bu sali yeniden gidicem bakalim, kendi sIKINtim yetmezmis gibi bidee insanlarin sen daha dogurmadinmi ne zaman dogurcan gibi laflarindan fenalik geldi bende bugünden itibaren eve kapattim kendimi :) kimseyle ugrasacak halim yok ,dogum yaklastigi zaman bbegin hareketleri yavaslar ama benimki masallah disko yapmaya devam ediyor demekki daha bekliycez,

Rabbim sabrimizi arttirsin ins

son 11 gunumuz kaldi 40. haftamiza ama daha hic alttan falan muayene edilmedi nst de hic sanci cikmiyo belkide o yuzden bakilmiyo fiye dusuniyorum ama oglum sanki bayramda degilde agustosta geleckmis gibi geliyo bana hayirlisi bakalim

ayrica sizin alttan muayene edilmemenize cok sasiriyorum,bizim burda her gititgimizde illaki bakiyolar , bende bi kac kere mantar cikti mesela alttan bakmasa nasil anliycakki? hele son zamanlarda kafasi yerlesmismi aciklik varmi bunlara bakmalari gerekmiyor mu?

Amin inşallah .senin bebisin cinsiyeti nedir

kız benimki de :) bu arada hemen hemen aynı zamanlarda doğurmuşuz. antibiyotik kullanmışsındır. bir kutu bitince daha kullanmıyoruz değil mi? benimki bitti de. Ağrı kesici günde 3 defa içiyordum başlarda şimdi ağrım oldukça içiyorum.

Kızlar bir yerde okudum önce emzirin diyor sonra sagip verin diyor ondan sonra hala uyumazsa mama. Dün uyguladık böyle böyle mamayı.birakicaz ins şişede tavsiye ederim. Hem bebekler emdikce bizde zayiflariz.

Evt cnm ben oyle yapiyorum once emziriyorum emebilirse tabi emdigi kadar bakdim olmuyor sagip veriyorum.ama komsularim biberon verme diyorlar akli kesince memeni tutmaz diyolar ne yapmalı bilmiyorum.

Galaxy Note 2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…