2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kızlar bende sütüm yetmiyo diyodum mama 1 kere verdim kustu bidahadavermedim bugün asm ye gittik sütüm az mama vercem dedim tarttı ki 4 350 olmuş ve 22 günlğüz ebe sakın mama verme sütün fazlasıyla yetiyo dedi bide kimyon tohumu incir kompostosu içecekmişz bolcada karpuz ye dedi bunlarda sütü artırıyomuş

Saol canim...ne zamn sabaha kadar uyucaz acaba:)
Ozgecim bebisi nasil giydiriyorsun sen ben incr tulumlar giydiriyorm acaba fazlami geliyor ki offf analik ne zormus cahillik olunca hele birde annem gitti napcami sastim

Ben kolsuz citcitli, alt ve corap giydiriyorum canim, duruma gore bazen alt da giydirmiyorum. Bazen de gece ve banyodan sonra ince uzun kollu giydiriyorum.
Elinin ayaginin sicakligina gore bakiyoruz iste

Kizlar nst de 3 kere fln 50yi buldu sancim nitekim bebgn.kafa daha yerlesmemis cok stres oldum acilmmda 1,5 cm mis.simdi lekelenmem oldu acaba drmu arasam yoksa normal mi banada pazartesi tekrr gorcm ddi.dr

Bir paket kullandım. Baska kullanmiyoruz Şimdi arada ağrı kesici aliyorum.
son 11 gunumuz kaldi 40. haftamiza ama daha hic alttan falan muayene edilmedi nst de hic sanci cikmiyo belkide o yuzden bakilmiyo fiye dusuniyorum ama oglum sanki bayramda degilde agustosta geleckmis gibi geliyo bana hayirlisi bakalim
Ultrasondan anliyor dr.lar bebek yerleştiyse bakiyorlar alttan.

O dengesiz her yerde canım bana 36dan itibaren arayil daha doguramadin mi diye soranlar vardi.

Bebek anne memesinden sadece süt almaz guven sevgi vs..cok sey alir.sen bakma onlara .
Evt cnm ben oyle yapiyorum once emziriyorum emebilirse tabi emdigi kadar bakdim olmuyor sagip veriyorum.ama komsularim biberon verme diyorlar akli kesince memeni tutmaz diyolar ne yapmalı bilmiyorum.

Galaxy Note 2
Aklı kesince memeye daha çok baglaniyorlar korkmayin siz yeter ki her istediğinde emzirin

Maşallah iyiymiş kilosu .

Kizlar nst de 3 kere fln 50yi buldu sancim nitekim bebgn.kafa daha yerlesmemis cok stres oldum acilmmda 1,5 cm mis.simdi lekelenmem oldu acaba drmu arasam yoksa normal mi banada pazartesi tekrr gorcm ddi.dr
Alttan muayene ettiyse sonrasında kanama olabiliyor.

kızlar şimdi tekrar asm den aradılar topuk kanında tsh yüksek çıkmış tekrardan aldılar moralim çok bozuldu önce yüksek çıkıpta sonraki topuk kanı temiz çıkanlar varmı

Hadi inşallah bugün yarın gelir bebişin Allah yardimcin olsun fatma anamizin eli otunu suya koyacak mısınız doğum başlamış bence
i

Sabahtan beri 2 cm açıklık..değişmedi. Sancı da yok eve geldim şimdi. Otu suya koymadım henüz sancım yok diye. Koysam mı?

Bebisin azcik zillimi ne:) bende yikamayim o zmn habire cis yapio zaten usuturbfln bakarsin..
Millete cok tabi laf agzi olan konusuyo mama veriyorm diyede bi ton laf soyluyor milletaman neyse iste..
:) evet dilwr tayzesi acik zilliyiz. Kiz bebekler daha sakin diyorlar ama bizimki pek çoçor :))
Aynen gelen gidenin lafi cok. Benim bu laflar arasinda duydugum en hit im bira sut getirir.. hem ramazan hem sezeryanliyim ilac aliyorum. Hem gunaha sokacaklar hem hastanelik edecekler.. laff iste.. bana en güvenilir yer burasi. Kimseye bisey sormuyorun burda size soruyorum gonlum rahat. Yasayan bilir benim mantigim.
sevgicim oturarak uyusan bile ayaklari uzat canim. Ayaklarini asagida birakma.
Yerin senin tontikiniii :)
Gözünüz aydın canım
Benim ikisininki de odalarinda duruyor hala gömecek yer bulamadım; )

Sagil canim :) insan hicbiryere layik goremiyormus yaa :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sabahtan beri 2 cm açıklık..değişmedi. Sancı da yok eve geldim şimdi. Otu suya koymadım henüz sancım yok diye. Koysam mı?

Bilmiyorum ki
:)

Heyy allahim ramazan sezeryanlisin hrpsi tamam da anam bira sut yapacak bebek sutu emecek hobaaa kafa bi dunya :) boyle sacma sey duymadim... benim oglan deli etti bu gun beni..kendisidr oluyor uykusuzluktan ana inat yapiyorr yemek yok..herif gelsede azcik oglani birakip yatsam diye yol bekliyorum..

Selam kizlar nasilsiniz bebisini hala bekleyenler varmis :) kizim bugun tam 2 haftalik oldu biraz fazla agliyoruz yaygaraci :) insallah herkes iyidir herkese sevgiler...

Yaa saka gibi di mi hemen sizar zaten :))
Iste laf olsun diye iskembeden atan cokk
Ayyy dunku benin halime donmussun diler. Dun bende ayni durumdaydim. Gece uyumamisim bayilmisim resmen yorgunluktan. Esim bulmus ama yontemi :)) 15 dk. Veriyor aglamasina. Bugun denedim gercekten oldu. 15 dk sonra pes ediyor. Yoksa yataginda yatmayacak. Kucaga alisacak. Ben daha gak dediginde firliyordum. Biraz zor aglarken dinlemek ama alismasida lazim.

selam canim :))) zamanin kizlari hic uslu degil heralde benimkide ayni :) cadı bunlar tatli balli cadi :)

Heder durumdayim valla..cingar cingar aglamiyorda..mikirdiyor surekli karni tok alti temiz...sicaktan mi bunaliyor acaba diyorm offf valla bilemedm bide burnunda bi hirilti var sabah asm ye goturdum baklim ins gecer..

Heder durumdayim valla..cingar cingar aglamiyorda..mikirdiyor surekli karni tok alti temiz...sicaktan mi bunaliyor acaba diyorm offf valla bilemedm bide burnunda bi hirilti var sabah asm ye goturdum baklim ins gecer..

Yine iyimis aglamıyor en azindan. Ama normaldir dilercim. Dr. Bu durum baslamadan daha demisti. Yaslilar gibi inleyebilir saatlerce aglayabilir diye. 2 aya kadar suruyormus bu durum vay halimize diyorum. Insallah canim. Benim kuzuda da var hirilti ama her zaman olmuyor.

Su 3 ayi bi bitirseydik oy oyyy...yanliz olmakta kotu... hirilti iki gundur basladi bizdede her zmn olmuyor damla aldik bakalim ins iyi gelir..
Canim aglamiyor ama o mikirdama bi sure sonra deli ediyor insani..

Öyle yapıyorum balım ayaklar yukarda eşim sağolsun mekan yapıyor bana rahat ediym diye ayaklarımı buzlu suya falan koyuyor bana kalsa yapicagm yok..

Bnde.senin concis ini yerim ayy Allah m yaa cok şükür bi günleride gördük
nasil artacak bu açıklık yaaa

Hicraaaannn cnm.benim sabret bebem demesi kolay biliyorum ama ins pes edicek minik kuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…