Kızlar palizeyi hiç duydunuz mu bilmemburda lohusa kadina yedirirler su nisasta sekerle yapilio muhallebi gibi dun babaannem tarifini veriyo şöyle şöyle yap bunu yee sutunu getirir dedi ne kadar doğru biliyorum ama
kızlar bu emzirme seanslarınız ne kadar sürüyor? belki daha önce konuşmuş olabilirsiniz ama ben nadir girdiğim için soruyorum.bizimki en geç 2 saatte bir yaklaşık 1 saat süren emme süremiz oluyor. acaba sütümle ilgili problem mi var? bir de akşamları göğüslerim çok sert oluyor ve acıyor zaten meme başı çatlağı ile uğraşıyorum
sanırım lohusa depresyonu kapımda
Aman uyutma her saat başı ver demislerdi bana çok uyku kan sekerini düşürür sarılık olur bezini açınca uyanir emziririsin uyanmazsa cay kaşıgiyla sütünü verkızlar benim bebek uyuyup duruyor uyandıramıyorum 5 günlük daha sütü verme sıklığı ne olmalı ağlamasını beklesem 5-6 saati bulur
birde sağdığım sütü nerde saklamalıyım uyanmadığından sıcakta bozulurmu 4- 5 saatte
bide bukadar uyuması normalmi
bu kiloyla ustune oturup patlatmayalim su torbasini heheetmm canim bunuda bi deneyeyim pazar gun pzt giderim dr... Acilma sanci birlikte olmalı tabi canım iste nasip diyorum artik kakasini falan yapmaz ins
kızlar benim bebek uyuyup duruyor uyandıramıyorum 5 günlük daha sütü verme sıklığı ne olmalı ağlamasını beklesem 5-6 saati bulur
birde sağdığım sütü nerde saklamalıyım uyanmadığından sıcakta bozulurmu 4- 5 saatte
bide bukadar uyuması normalmi
bende babaannemin yalancisiyim canim
Benim tam 39hafta canim bdt 25 temmuz kk takvimine gore ....dr a gore 24 temmuz benim teldeki takvime gore 23 temmuz
Ben de senin gibiyim canım ve iki dogumumu da epidural normal yaptım. Dogumdan sonra dr. Vajinismustan kalma kendini çok kastın ikindin ama bebegi de tuttun ikimirken vermedin demişti. Dr.unun destek olması lazım ama her dr. Yanasmiyor.sans isi galiba.ben iki kizimda da 35.haftadan sonra dr . değiştirdim bu yüzden. Sen de epidural yapan bir hastane araştırıp dr.la bu durumunu açık açık konusmalisin
Maşallah allah analı babalı büyütsün inşallah
Allah yardımcınız olsun canım inşallah geçecek bu günler
Ilk dogumumda dr.um epidurali1cmde taktırdı. Ben ne sancı ne ağrı bir şey duymadim gule oynaya doğuma gittim iknma hissim yoktu drum aoyluyordu şimdi iki diye öyle on dk.da doğdu kizim.simdi ise sanciyi hissettim agri yoktu ve bu da on bes dk.da dogdu yani iki dogum da epiduralli olmasına ragmen hiç zor olmadi.aksine korku ortadan kalkinca doğum kolay oluyorsen hangi şartları zorlastiracagini dusuniyorsun ki .ilk dr.um bu vaji.halinle nereye gidersen git seni keserler demisti.
Allah yardimcin olsun benim anmem de gideli bir hafta oldu bir de büyük kızım var gündüz hiç uyuyamiyorum esim calisiyor epizyo dikislerim tahriş oldu moralim de iyi değil.pazar günü gidelim memlekete diyor eşim 15gun kadar kalalim diyor kizim da çok yalniz sirf onlar için gideyim diyorum ama bilmiyorum yaa
Maşallah çok tatlisiniz
Salla gitsin onları..bizde yarın goturcez ama acaba bn gitsem mi yoksa eşimle kv mi götürseeAynen canim.ben neye sıkışsam.gelip size soruyorum. Cevredeki insanlar da.bir kendini tatmin etme modu var zaten..sormadan anlatıyorlar ya sinir oluyorum.
Ilk 4 gun sonra gittik. Bebise genel kontrol yapildi tartildi. Sariliga bakildi. Benim doktorda bandaji cikardi pansuman yapti bana.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
oyy masallahhh pasaya banada benimki 200,300 gr daha azdır diye geliyo usgleer hep fazla çıkıyor cunki....
Oyy sevgimmmm ya bende oglusumu ozledim gozum hep miniklerde acaba benimki nasil diye bugun bi aglayasimm vaar ki sorma
Ilk kontrolde cok yuruyemedim ama giriste sandalye aldik cok gezicez diye hastanede biraz oturdum biraz yurudum.Salla gitsin onları..bizde yarın goturcez ama acaba bn gitsem mi yoksa eşimle kv mi götürsee
bu kiloyla ustune oturup patlatmayalim su torbasini heheetmm canim bunuda bi deneyeyim pazar gun pzt giderim dr... Acilma sanci birlikte olmalı tabi canım iste nasip diyorum artik kakasini falan yapmaz ins
Canim; ben epidural "almamayi "kastedmistim..Yani bu vajinismuslu halimle daha mi zor olur diye sormustum...
su bi kac gun asir oldu resmen ya
aminnn ins canim benim ya.... Sabir sabir diyorum... Uykusuzluk simdide var tabi tatlimda o zaman ayri olacak tabi
Kizlar pompa kullanan tavsiye edebilecek olan var mi?
Tabi elektrikliler pahali sanki manuel kullanan var mi? MemnunmusunuZ?
Bn yürüyorm cnm şükür bugün biraz daha iyiym bandajimi p.tesi alınacak..Ilk kontrolde cok yuruyemedim ama giriste sandalye aldik cok gezicez diye hastanede biraz oturdum biraz yurudum.
Iyi gibiysen sende git hem senin dr.un sanada gel demedi mi? Bandaji cikarirlar buyuk ihtimal pansumana baslanir artik.
su bi kac gun asir oldu resmen yarabbim en hayırlısını nasip etsin sağlıklı sihatli olsunda beklerim ben... sonuçta bu hamilelik denen mucize kaç kere gelir insanin basina bu koca gobusumu o tatli tekmeleri cok ozlicem tadını cikarmaya bakim dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?