2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kızlar palizeyi hiç duydunuz mu bilmem burda lohusa kadina yedirirler su nisasta sekerle yapilio muhallebi gibi dun babaannem tarifini veriyo şöyle şöyle yap bunu yee sutunu getirir dedi ne kadar doğru biliyorum ama

Aa benim babam Konyalı annem yapacaktı aldirdi esime nisastafalan da unuttu yapmayı ilk dogumumda yemistim ama süt yaptı mi hatirlamiyorum:)

Yoruluyordur amnesi büyüdükçe çekiş gücü artar emme süresi kisalir
Aman uyutma her saat başı ver demislerdi bana çok uyku kan sekerini düşürür sarılık olur bezini açınca uyanir emziririsin uyanmazsa cay kaşıgiyla sütünü ver

Cnm benimkide hep öyle uyuyordu cok uzun.sarilikta vardi hafif sariliktan uyuyor dedik.ama uyandirmak mumkun degil yani uyaninca bide sinir yapip emmiyordu.bende sagiyirdum az durtukluyoduk biberonla veriyoduk.haftalik kontrolde ebeye sordum cok uyuyor die.doyuyordur ki uyuyo dedi doymasa uyanir surekli dedi.simdi hic uyandirmiuorum.ama senin dahs kucuk oldugu icin sariligini kontrol ederek devam et.sutunude dolaba koy cok sicak oldugundannhemen kokuyo.

Galaxy Note 2

Canim; ben epidural "almamayi "kastedmistim..Yani bu vajinismuslu halimle daha mi zor olur diye sormustum...

Salla gitsin onları..bizde yarın goturcez ama acaba bn gitsem mi yoksa eşimle kv mi götürsee
oyy masallahhh pasaya banada benimki 200,300 gr daha azdır diye geliyo usgleer hep fazla çıkıyor cunki....

Oyy sevgimmmm ya bende oglusumu ozledim gozum hep miniklerde acaba benimki nasil diye bugun bi aglayasimm vaar ki sorma

Az kaldi cnm sabret inan anlıyorm seni bu günlerinin tadını çıkar derim bn ağlamaaa tatlımm ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Salla gitsin onları..bizde yarın goturcez ama acaba bn gitsem mi yoksa eşimle kv mi götürsee
Ilk kontrolde cok yuruyemedim ama giriste sandalye aldik cok gezicez diye hastanede biraz oturdum biraz yurudum.
Iyi gibiysen sende git hem senin dr.un sanada gel demedi mi? Bandaji cikarirlar buyuk ihtimal pansumana baslanir artik.

bu kiloyla ustune oturup patlatmayalim su torbasini hehee tmm canim bunuda bi deneyeyim pazar gun pzt giderim dr... Acilma sanci birlikte olmalı tabi canım iste nasip diyorum artik kakasini falan yapmaz ins

Yok kuzum ya sen cok kilo almadin ki :))
Hem cok doldurma torbayi gevsek olsun. Ben kışın kulanirkende ne olur ne olmaz diye cok doldurmadan kullaniyorum.
Rabbim yardimcin olsun canim benim insallah ikisi bir olurda saglicakla kolayca kavusursun yavrusuna.
Ama sevgi hakli gercekten son gunlerin ayri tadini cikar. Uykusuz gunler seni cok fena bekliyor. Bol bol dinlen rahatlamaya calis.
Ben sezeryan heyecaniyla 3 saatlik uykuyla gitmistim doguma o gun bugun uykusuzum. Tabiki cani sagolsun kizimin ama bilseydim son gunler saatlerce uyurdum :)))

Canim; ben epidural "almamayi "kastedmistim..Yani bu vajinismuslu halimle daha mi zor olur diye sormustum...

Anladım canım
epidural vaji.linin işini kolaylaştırıyor aslında acı hissetmiyorsun sanci da % 10 unu duyuyorsun ikinabilmek için..ama dayanabilirim diyorsan alnamak en iyisi.

su bi kac gun asir oldu resmen ya rabbim en hayırlısını nasip etsin sağlıklı sihatli olsunda beklerim ben... sonuçta bu hamilelik denen mucize kaç kere gelir insanin basina bu koca gobusumu o tatli tekmeleri cok ozlicem tadını cikarmaya bakim dimi

aminnn ins canim benim ya.... Sabir sabir diyorum... Uykusuzluk simdide var tabi tatlimda o zaman ayri olacak tabi gik demesiyle ayaga dikecek bizi kerata iğneyle kuyu kazmak derler ya cok doğru bi tabir... Bu günlerde geçer ne cabuk geçmiş deriz

Kizlar pompa kullanan tavsiye edebilecek olan var mi?

Tabi elektrikliler pahali sanki manuel kullanan var mi? MemnunmusunuZ?

Kizlar pompa kullanan tavsiye edebilecek olan var mi?

Tabi elektrikliler pahali sanki manuel kullanan var mi? MemnunmusunuZ?

Ben philips avent manuel kullanıyorum. Cok memnunum tavsiye ederim.

Bn yürüyorm cnm şükür bugün biraz daha iyiym bandajimi p.tesi alınacak..

Bn özlüyorm meselâ gerçekten bak bazen sanki içimde hâlâ kıpırti varms gibi hayırlısı tatlım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…