2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
gunaydn bnde sabah mesaisindeym gozlerim kapaniyo ama uyumamak icin zor tutuyorum kendimi oglumda memede uyuyo emsede yatsa

ahhh canım benim bebis vardiyası böyle birsey ne diyim

Oyleymis valla tecrubeyle ogreniyoruz

Gunaydinnn biz de sabah mesaisindeyiz gece de kalktik ha bire.
Bugun oglusumla ilk alisverisimize cikcaz cok heycanliyim:122::122::122:

Ne alisverisi bebisemi canim?? Biz disari ciktik oglumla cok zevkli oluyor iyi eglncelerrr.

gunaydn bnde sabah mesaisindeym gozlerim kapaniyo ama uyumamak icin zor tutuyorum kendimi oglumda memede uyuyo emsede yatsa

Diger oglun napiyorr?? Bende oluyorumm uykusuzluktan. Herifim uyansa hemn uyuyacn valla

mutlu sabahlar. guzel anneler ve hala doguramayan anne adaylari son 3 kaldi 40 i doldurmamiza ama kizimin hiiiiiiiic gelesi yok. hicran naptin kiz topragim sendemi dogurmadin :/ oy oy 2 gundur duzensiz sekilsiz semalsiz agrilarim basladi. bi kasiklarim bi belim bacaklarima kadar vuran agrilarim var ama duzenli degil. oy oy bi doguraydik artik ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oyleymis valla tecrubeyle ogreniyoruz

Ne alisverisi bebisemi canim?? Biz disari ciktik oglumla cok zevkli oluyor iyi eglncelerrr.

Diger oglun napiyorr?? Bende oluyorumm uykusuzluktan. Herifim uyansa hemn uyuyacn valla

dgerini doyurdum gaz cikardik altini temizledim besiqe biraktim uyumus:) ay buda uyusa wcye gtmem lazim hic niyeti yok ama emiyo

biz 1ay 2gunluk olduk siz daha doguramadnz:) bi dogsun nasil zaman geciyo anlamiycksin bile

biz 1ay 2gunluk olduk siz daha doguramadnz:) bi dogsun nasil zaman geciyo anlamiycksin bile

simdi zaman durdu agrilarim artsin diye dua ediyorum :/ oyyyyy kocaman olmuslar erken dogurcaz diye yattik yattik simdi de ciksinlar diye yirtiniyoruz siz en zor zamanlari atlattiniz bi nebze de olsa darisi bizim basimiza. napiyo bidikcanlar yaramazlarmi

dgerini doyurdum gaz cikardik altini temizledim besiqe biraktim uyumus:) ay buda uyusa wcye gtmem lazim hic niyeti yok ama emiyo

Abooo benim oglan niye uyumuyor masallah koy besige uyusun seninki baksana...benimki el ayak tepinip duruyor ehh ehhh diye diye geberiyom uykusuZluktan

Kızlar dün akşam bi de bu sabah şeffaf akıntının yanında su da geliyor, sanki altıma kaçırmışım gibi ıslanıyor ama avcumun içi kadar büyüklüktedir anca. Kokmuyor, kuruyunca iz kalmıyor. Normal akıntı mıdır? Sizde de oluyor mu?

canim senin suyun geliyo olmasin :S tecrubeli degilim ama kontrole git istersen suyun azalabilir :/

gaz sancilari oluyo buara biri emmek istemiyo fln haliyle yoruyolar baya aksama hc halm kalmiyo darisi size cnim az kaldi hemencik gecer ins snra uyku uyku dicen bizim gbi:)

Abooo benim oglan niye uyumuyor masallah koy besige uyusun seninki baksana...benimki el ayak tepinip duruyor ehh ehhh diye diye geberiyom uykusuZluktan

cnim uyandi benimkide tekrar memede mayismissa koyuyorum besiqin muziqini aciyorum duruyo daliyo uyumaya niyeti yoksa dediqin gbi kucak istiyo

günaydın güzel anneler doğum yapmayan çok az kişi kaldı inşallah sağlıkla onlar da kucaklarına alırlar bebeklerini

yağmurcum aklıma sen geliyosun valla ikizlerle ne yapıyor diye. bende kendimi ikiz annesi gibi hissediyorum valla ikisini de yedir, altını değiştir, yıka, uyut...üstüne büyük oğlum saniye yerinde durmayan kıpır kıpır bir bebek

hastane maceramız çoktu bu hafta, pzt normal kontrole gitik işitime testimiz falan yapıldı şükür geçti

çrş gözleri akıyor diye gittik, kendi doktorumuz yoktu başka doktora gösterdik, göz kanallarında tıkanma oluyomuş enfeksiyona sebep oluyomuş, damlaya başladık

prş kendi doktorumuza gidip tekrar gözlerini gösterdik o da aynı şeyi söyledi, aynı zamanda anne karnında böbrek genişlemesi görülmüştü, sonradan normale döndü dendi ama yine de bir kontrol istedik

cuma ultrasona gittik şükür problem yok böbreklerinde. gözlerinin de damlayla akıntısı çok az kaldı çok şükür

sarılığımız da çok az gözüküyormuş o yüzden boşuna tahlil yapıp canını yakmayalım dedi doktor

nazlı ege'miz bizi doğmadan önce başladı üzmeye, doğdu yoğun bakıma girdi falan derken hala üzüyor. rabbim beter acılardan sakınsın bunlarla kalsın üzüntümüz inşallah

buarada aldığım 16 kg'nun tamamı gitmiş

Ayy merak edilmisizz ama hala doguramadimmmmm ki gece herifi tam kandırdım derken beceremedik bi don fırlatmayı iyi mi bu koca gobusle olmadi bıraktık bizde unutmuduz nasil olacak 9 ay don firlatanlar tebrik ediyorum sizi

Tabi bebis olmayinca fosur fosur uyuyorum ben annisler ne guzel toplanmis sabahtan bebisler konusuluyo

günaydınlar herkese :) bol rahat gaz çıkarmalı, bol uysal mutlu bır gun olsun inşallah...
doğurmayı bekleyenlerede pırttt dıye doğurmak nasıp olsun sağlıkla.. :)

hicrancım valla aylardır ne uykusuzluk yasadık boluk porcuk resmen vücut antreman yapıyormuş
Rabbimin işi işte.. Ama tontişlerin keyfı var suan ne zaman kalk derse o zaman :)))))) ama badikler doguncada zaman su olup akıyor sankı :)

oo maşallah canım belın dıklesmıs o zaman ben belim ıkı buklum olduğunda cok zorlanmıştım yürümekte.
dr. donuşu haberlerı yaz sevgıcım.

herkese Gunaydınnnn

sabah vardıyamdayım

Butun gece gozumuzu kirpmadik...ne oglumda ne bende hal kalmadi..
Gunaydinlar herkese..

günaydın nöbetçiler :)))
bende aynı durumdayım gece kucuk hanım tabırı yerındeyse öttürdü beni

Gunaydinnn biz de sabah mesaisindeyiz gece de kalktik ha bire.
Bugun oglusumla ilk alisverisimize cikcaz cok heycanliyim:122::122::122:

günaydın özgemm :) oyyy alısverıssss neler alıcaksınız merak ettım kızz gelınce yaz gezmenız nasıl gectı

elifcim cok gecmıs olsun canım. Amin canım.
ohh maşallah toptan gıtmıs kılolar :) benımde 8 günde 11 kılo gıtmısti hayret ettım. ama totom bır yer gormedı ondan sanırım. doğumdan sonra bacaklarım cozuldu daha başladım kuzuma bakmaya. Rabbım zora dusunce 10 kaplan gucu verıyor sanırım annelere :))))

Ayy merak edilmisizz ama hala doguramadimmmmm ki gece herifi tam kandırdım derken beceremedik bi don fırlatmayı iyi mi bu koca gobusle olmadi bıraktık bizde unutmuduz nasil olacak 9 ay don firlatanlar tebrik ediyorum sizi

ay hıcran Allah ıyılıgını versın sabah sabah guldurdun benı :)))) olmadımı kızzzzzz
artık yerı daralmıştır hıcranım kaçış yok bır ıkı güne gelecek mınnos. soyle bıdığına hıc heveslenmesın orda buyumeye nıyetı varsa kaçış yok çıkacak :)))

Günaydın bayanlar Erik ile hicranın doğumunu gözetliyorum bende.
Burdayim cnm benim kiz dogmuyo.geceler gecmiyo.doguma yaklastigimi anladigim ilk an kimseye haber vermeden buraya yazicam
Gunaydin vay caninaa erikle hicran meshur mu oldu doguramayinca

Erik bugun 40haftayi doldurdu, hicranin da 6 gunu var biz de bekliyoruz sabirsizlikla dogurmalarini
Darisi basina bu arada

Yarin 1 ayimiz bitiyor teyzesi buyuduk artikk

Özgee ben dedim sana senin oglanin 40 i cikar biz oyle dogururuz diye.surda 40ina ne kaldi.karnim tas gibi artik.kizim buyukte degil ama artik bikkinlik geldi.hicran bugun yarin dogurur.kizin acikligi var ya ben napiyim?kendimi nasilsa en gec hafta ici dogururum diye motive ediyorum

meşhur oldular bencede
kızlar gelinde ne yaptınız dogurdunuzmu yoksam sesiniz cıkmıyor
Ben dogurana kadar sen bi daha hamile kalir 5. Yi dogurursun annelerin annesi
9 ay boyunca hic altta kalmadim hep ustteydim hicrannn.biraz popoyu kaldirmak zor oluyo

Hahaha cok guldum yaaa kiz hicran ne beceriksizmisiniz:) abooo bi don firlatamadin miii :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…