- 3 Ağustos 2013
- 1.466
- 146
- 363
ahhh canım benim bebis vardiyası böyle birsey ne diyim
Gunaydinnn biz de sabah mesaisindeyizgece de kalktik ha bire.
Bugun oglusumla ilk alisverisimize cikcaz cok heycanliyim:122::122::122:
gunaydn bnde sabah mesaisindeym gozlerim kapaniyo ama uyumamak icin zor tutuyorum kendimi oglumda memede uyuyo emsede yatsa
Oyleymis valla tecrubeyle ogreniyoruz
Ne alisverisi bebisemi canim?? Biz disari ciktik oglumla cok zevkli oluyoriyi eglncelerrr.
Diger oglun napiyorr?? Bende oluyorumm uykusuzluktan. Herifim uyansa hemn uyuyacn valla
mutlu sabahlar. guzel anneler ve hala doguramayan anne adaylarison 3 kaldi 40 i doldurmamiza ama kizimin hiiiiiiiic gelesi yok. hicran naptin kiz topragim sendemi dogurmadin :/ oy oy 2 gundur duzensiz sekilsiz semalsiz agrilarim basladi. bi kasiklarim bi belim bacaklarima kadar vuran agrilarim var ama duzenli degil. oy oy bi doguraydik artik ya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
biz 1ay 2gunluk olduk siz daha doguramadnz:) bi dogsun nasil zaman geciyo anlamiycksin bile
dgerini doyurdum gaz cikardik altini temizledim besiqe biraktim uyumus:) ay buda uyusa wcye gtmem lazim hic niyeti yok ama emiyo
Kızlar dün akşam bi de bu sabah şeffaf akıntının yanında su da geliyor, sanki altıma kaçırmışım gibi ıslanıyor ama avcumun içi kadar büyüklüktedir anca.Kokmuyor, kuruyunca iz kalmıyor. Normal akıntı mıdır? Sizde de oluyor mu?
simdi zaman durdu agrilarim artsin diye dua ediyorum :/ oyyyyy kocaman olmuslar erken dogurcaz diye yattik yattik simdi de ciksinlar diye yirtiniyoruzsiz en zor zamanlari atlattiniz bi nebze de olsa darisi bizim basimiza. napiyo bidikcanlar yaramazlarmi
Abooo benim oglan niye uyumuyor masallah koy besige uyusun seninki baksana...benimki el ayak tepinip duruyor ehh ehhh diye diyegeberiyom uykusuZluktan
canım olacak bunlar geçmiş olsun sag salim yaninda ya çok şükür buna
aminnn ins canim benim ya.... Sabir sabir diyorum... Uykusuzluk simdide var tabi tatlimda o zaman ayri olacak tabigik demesiyle ayaga dikecek bizi kerata iğneyle kuyu kazmak derler ya cok doğru bi tabir... Bu günlerde geçer ne cabuk geçmiş deriz
Bn yürüyorm cnm şükür bugün biraz daha iyiym bandajimi p.tesi alınacak..
Bn özlüyorm meselâ gerçekten bak bazen sanki içimde hâlâ kıpırti varms gibi hayırlısı tatlım ...
herkese Gunaydınnnn
sabah vardıyamdayım
Butun gece gozumuzu kirpmadik...ne oglumda ne bende hal kalmadi..
Gunaydinlar herkese..
gunaydn bnde sabah mesaisindeym gozlerim kapaniyo ama uyumamak icin zor tutuyorum kendimi oglumda memede uyuyo emsede yatsa
Gunaydinnn biz de sabah mesaisindeyizgece de kalktik ha bire.
Bugun oglusumla ilk alisverisimize cikcaz cok heycanliyim:122::122::122:
günaydın güzel annelerdoğum yapmayan çok az kişi kaldı inşallah sağlıkla onlar da kucaklarına alırlar bebeklerini
yağmurcum aklıma sen geliyosun valla ikizlerle ne yapıyor diye. bende kendimi ikiz annesi gibi hissediyorum valla ikisini de yedir, altını değiştir, yıka, uyut...üstüne büyük oğlum saniye yerinde durmayan kıpır kıpır bir bebek
hastane maceramız çoktu bu hafta, pzt normal kontrole gitik işitime testimiz falan yapıldı şükür geçti
çrş gözleri akıyor diye gittik, kendi doktorumuz yoktu başka doktora gösterdik, göz kanallarında tıkanma oluyomuş enfeksiyona sebep oluyomuş, damlaya başladık
prş kendi doktorumuza gidip tekrar gözlerini gösterdik o da aynı şeyi söyledi, aynı zamanda anne karnında böbrek genişlemesi görülmüştü, sonradan normale döndü dendi ama yine de bir kontrol istedik
cuma ultrasona gittik şükür problem yok böbreklerinde. gözlerinin de damlayla akıntısı çok az kaldı çok şükür
sarılığımız da çok az gözüküyormuş o yüzden boşuna tahlil yapıp canını yakmayalım dedi doktor
nazlı ege'miz bizi doğmadan önce başladı üzmeye, doğdu yoğun bakıma girdi falan derken hala üzüyor. rabbim beter acılardan sakınsın bunlarla kalsın üzüntümüz inşallah
buarada aldığım 16 kg'nun tamamı gitmiş
Ayy merak edilmisizzama hala doguramadimmmmm ki gece herifi tam kandırdım derken beceremedik bi don fırlatmayı iyi mi bu koca gobusle olmadi bıraktık bizde unutmuduz nasil olacak 9 ay don firlatanlar tebrik ediyorum sizi
Burdayim cnmGünaydın bayanlarErik ile hicranın doğumunu gözetliyorum bende.
Gunaydinvay caninaa erikle hicran meshur mu oldu doguramayinca
Erik bugun 40haftayi doldurdu, hicranin da 6 gunu varbiz de bekliyoruz sabirsizlikla dogurmalarini
Darisi basina bu arada
Yarin 1 ayimiz bitiyor teyzesibuyuduk artikk
Ben dogurana kadar sen bi daha hamile kalir 5. Yi dogurursun annelerin annesimeşhur oldular bencede
kızlar gelinde ne yaptınız dogurdunuzmu yoksam sesiniz cıkmıyor
9 ay boyunca hic altta kalmadim hep ustteydim hicrannn.Ayy merak edilmisizzama hala doguramadimmmmm ki gece herifi tam kandırdım derken beceremedik bi don fırlatmayı iyi mi bu koca gobusle olmadi bıraktık bizde unutmuduz nasil olacak 9 ay don firlatanlar tebrik ediyorum sizi
Kizlar pompa kullanan tavsiye edebilecek olan var mi?
Tabi elektrikliler pahali sanki manuel kullanan var mi? MemnunmusunuZ?
Ayy merak edilmisizzama hala doguramadimmmmm ki gece herifi tam kandırdım derken beceremedik bi don fırlatmayı iyi mi bu koca gobusle olmadi bıraktık bizde unutmuduz nasil olacak 9 ay don firlatanlar tebrik ediyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?