Hahaha cok guldum yaaa kiz hicran ne beceriksizmisiniz:) abooo bi don firlatamadin miii :)
Ben chicco manuel kullaniyorum memnun kaldim...
Galaxy Note 2
Benimde aklim chicco daydi memnun kalmana sevindim :)
Duyguda avent manüel demiş ama o pahali geldi bana.. Gerçi annem gerek yok diyo ama ben gene de alsammi dedim...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benimde aklim chicco daydi memnun kalmana sevindim :)
Duyguda avent manüel demiş ama o pahali geldi bana.. Gerçi annem gerek yok diyo ama ben gene de alsammi dedim...
Nbr cnm.senin Kağan da yaramazmi benim Kağan gibi yaaa :-(
Galaxy Note 2
yok kuzum her türlü denedik olmadı benim herifte gobuslu olunca
sorma tatlım ya
Ne kadar aventin bilmiyorum ama bende 70 tl ye aldim.acil oldu biraz ama memnun kaldim.emmiyormu sagcakmisin ki.
Galaxy Note 2
Bugün baya iş yaptim cnm cok şükür kv bizde ama bişey demiyo bana ama alttan alttan sanki oturmama off poff yaptı eşim ne oldu diyincw yok bişey dedi bnde kalktım banyoyu yikasim odaları sildim supurdum ..bugün de oglusumu konrtole götürdük 3580 olmuş minik kuşum..guatra testi yapilai Ayyy elinden kan aldılar içim gitti yavrum pek sesini çıkarmadı aslan parcasi..sonuclarimiz cok şükür temizgünaydınlar herkese :) bol rahat gaz çıkarmalı, bol uysal mutlu bır gun olsun inşallah...
doğurmayı bekleyenlerede pırttt dıye doğurmak nasıp olsun sağlıkla.. :)
hicrancım valla aylardır ne uykusuzluk yasadık boluk porcuk resmen vücut antreman yapıyormuş
Rabbimin işi işte.. Ama tontişlerin keyfı var suan ne zaman kalk derse o zaman :)))))) ama badikler doguncada zaman su olup akıyor sankı :)
oo maşallah canım belın dıklesmıs o zamanben belim ıkı buklum olduğunda cok zorlanmıştım yürümekte.
dr. donuşu haberlerı yaz sevgıcım.
günaydın nöbetçiler :)))
bende aynı durumdayımgece kucuk hanım tabırı yerındeyse öttürdü beni
günaydın özgemm :) oyyy alısverıssss neler alıcaksınız merak ettım kızz gelınce yaz gezmenız nasıl gectı
elifcim cok gecmıs olsun canım. Amin canım.
ohh maşallah toptan gıtmıs kılolar :) benımde 8 günde 11 kılo gıtmısti hayret ettım. ama totom bır yer gormedı ondan sanırım. doğumdan sonra bacaklarım cozuldu daha başladım kuzuma bakmaya. Rabbım zora dusunce 10 kaplan gucu verıyor sanırım annelere :))))
ay hıcran Allah ıyılıgını versın sabah sabah guldurdun benı :)))) olmadımı kızzzzzz
artık yerı daralmıştır hıcranım kaçış yok bır ıkı güne gelecek mınnos. soyle bıdığına hıc heveslenmesın orda buyumeye nıyetı varsa kaçış yok çıkacak :)))
Selam kızlar biz geldikk uykusuz ve yorgun banyomuzuda yaptık simdi rahatladik mis gibi.SEVGI böbrek genişliği icin usgye girdiniz mi canim
Milupa still tee icmistim ben bir de bulgur pilavi soğan iyi süt yapmıştı.
Kanlı ve renksiz bir siviydi ilk kizimda gelwn nisanim
Bugün baya iş yaptim cnm cok şükür kv bizde ama bişey demiyo bana ama alttan alttan sanki oturmama off poff yaptı eşim ne oldu diyincw yok bişey dedi bnde kalktım banyoyu yikasim odaları sildim supurdum ..bugün de oglusumu konrtole götürdük 3580 olmuş minik kuşum..guatra testi yapilai Ayyy elinden kan aldılar içim gitti yavrum pek sesini çıkarmadı aslan parcasi..sonuclarimiz cok şükür temiz
A.s cnm
Böbrek genişlememiz 9 a indi cok sukur bi aylıkken tekrar gidilecek .dogunca ultrason çekildi bobregi inmiş dediler ama kucuk bisey varmış taş olabilir dediler Allah korusun tekrar gidicez bakalım Rabbim başka dert vermesin..
Banyo yaptinmi? Benimde duş alana kadar öyleydi dusta goguslerine ilik su tuttum bol bol ertesi gün artti sutum. Bide utuyle havlu isit göğüslerine koy sut kanallari acilir demişti ebe..
Benimde butun kilom gitti hatta kendimden vermeye basladim cok yoruluyorm oglum biyandan kizim biyandan ayni senin tarif ettigin gibi oglan kiskanmiyo ama bebegide benide cok bunaltiyor yapma yapma dur demekten aksam oluyor sanki ona degilde bi baskasina soyluyorm dun masayi toplarken babasiyla birbirine girmisler ilk defa onlari boyle gordum babasi uyariyomus oda dinlememis kafasini tutup ceviriyomus boyna...bide topuk kaninda tsh hormonu yuksek cikmis cok uzuldm tekrar kan alcaklar pzrtsigünaydın güzel annelerdoğum yapmayan çok az kişi kaldı inşallah sağlıkla onlar da kucaklarına alırlar bebeklerini
yağmurcum aklıma sen geliyosun valla ikizlerle ne yapıyor diye. bende kendimi ikiz annesi gibi hissediyorum valla ikisini de yedir, altını değiştir, yıka, uyut...üstüne büyük oğlum saniye yerinde durmayan kıpır kıpır bir bebek
hastane maceramız çoktu bu hafta, pzt normal kontrole gitik işitime testimiz falan yapıldı şükür geçti
çrş gözleri akıyor diye gittik, kendi doktorumuz yoktu başka doktora gösterdik, göz kanallarında tıkanma oluyomuş enfeksiyona sebep oluyomuş, damlaya başladık
prş kendi doktorumuza gidip tekrar gözlerini gösterdik o da aynı şeyi söyledi, aynı zamanda anne karnında böbrek genişlemesi görülmüştü, sonradan normale döndü dendi ama yine de bir kontrol istedik
cuma ultrasona gittik şükür problem yok böbreklerinde. gözlerinin de damlayla akıntısı çok az kaldı çok şükür
sarılığımız da çok az gözüküyormuş o yüzden boşuna tahlil yapıp canını yakmayalım dedi doktor
nazlı ege'miz bizi doğmadan önce başladı üzmeye, doğdu yoğun bakıma girdi falan derken hala üzüyor. rabbim beter acılardan sakınsın bunlarla kalsın üzüntümüz inşallah
buarada aldığım 16 kg'nun tamamı gitmiş
Seni takip ediyorm hicran bi dogursaniz hepinz topikce rahatliycaz :))Ayy merak edilmisizzama hala doguramadimmmmm ki gece herifi tam kandırdım derken beceremedik bi don fırlatmayı iyi mi bu koca gobusle olmadi bıraktık bizde unutmuduz nasil olacak 9 ay don firlatanlar tebrik ediyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?