2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Ben chicco manuel kullaniyorum memnun kaldim...

Galaxy Note 2

Benimde aklim chicco daydi memnun kalmana sevindim :)

Duyguda avent manüel demiş ama o pahali geldi bana.. Gerçi annem gerek yok diyo ama ben gene de alsammi dedim...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne kadar aventin bilmiyorum ama bende 70 tl ye aldim.acil oldu biraz ama memnun kaldim.emmiyormu sagcakmisin ki.

Galaxy Note 2

Canım ben para vermedim kuzenimden aldım. Chicco da iyiyse cok para vermene gerek yok tabi onu al.bencede.

kizlar guzel hafta sonlari bebislerinizle dogum yapan anneler gozunuz aydin insallah saglikli bi sekilde buyitun insallah bebislerinizi bizim 40 haftamizin dolmasina 10 gun kaldi agrilariniz pnceden yavas yavas mi baslamisti yoksa birdwn mi geldi agrilariniz benim daha hic baslamadi ne sanci ne agri birden mi deliyo

Selam kızlar biz geldikk uykusuz ve yorgun banyomuzuda yaptık simdi rahatladik mis gibi.SEVGI böbrek genişliği icin usgye girdiniz mi canim

Ne kadar aventin bilmiyorum ama bende 70 tl ye aldim.acil oldu biraz ama memnun kaldim.emmiyormu sagcakmisin ki.

Galaxy Note 2

Yok emiyo ama sık emdiği zaman huysuzlaniyo memede tepiniyo aglamaya basliyo, 1 saat emip yarim saat sonra tekrar istedigi icin sanirim sutum bitiyor. Uyuduğu zaman falan firsat buldukça sagsam huysuzlaninca ondan versem, hem sutum ne kadar geliyor görsem hem de hem emip hem saginca daha çok artarmi acaba diyorum

Bugün baya iş yaptim cnm cok şükür kv bizde ama bişey demiyo bana ama alttan alttan sanki oturmama off poff yaptı eşim ne oldu diyincw yok bişey dedi bnde kalktım banyoyu yikasim odaları sildim supurdum ..bugün de oglusumu konrtole götürdük 3580 olmuş minik kuşum..guatra testi yapilai Ayyy elinden kan aldılar içim gitti yavrum pek sesini çıkarmadı aslan parcasi..sonuclarimiz cok şükür temiz
Selam kızlar biz geldikk uykusuz ve yorgun banyomuzuda yaptık simdi rahatladik mis gibi.SEVGI böbrek genişliği icin usgye girdiniz mi canim

A.s cnm

Böbrek genişlememiz 9 a indi cok sukur bi aylıkken tekrar gidilecek .dogunca ultrason çekildi bobregi inmiş dediler ama kucuk bisey varmış taş olabilir dediler Allah korusun tekrar gidicez bakalım Rabbim başka dert vermesin..

merhaba kızlar ben 11 temmuzda dogum yaptım. sütüm hemen geldi, ikinci gunden ıtıbarende okdr cok buyudukı goguslerım sut doldu ,bebegım emıyo ama cok mınık oldugu ıcın azıcık sutle doyuyodur..ustum başım sırılsıklam oluyodu hep akıyodu goguslerım . cokta agrıyodu taş gibi sertti.dedim bu boyle olmyacak sut sagma makınesı aldım ama kullanmama gerek kalmadı. cunku 2 gundur goguslerım ındı ıyıce sertlık şişlik kalmadı.artık hıc akmıyoda.bebegım guzel emıyo ,memede uyuyo ordan doydugunu anlıyorum ama kafama takılan bısey var,birden nasıl bu kdr ındı goguslerım akması durdu ,sütüm azalmış olabılır mı? yoksa vucut ödemini attıgı ıcınmı normale dönmustur? nasıl anlayabılırım bunu cokta dınlenmedım iş güç yaptım yemegıde cok fazla yemedım ama acta kalmadım tabi.siz ne diyosunuz sutum azalmış olabılır mı yoksa normalmı boyle olması????

Sabah kahvaltiya görümcem geldi.8 aylik oglu var.geldiginde atesi vardi.aradan 10 dakka gecti gecmedi cocyk havale gecirdi.görumcem cildirdi resmen soguk suyun altina filan soktu kâr etmedi.esimle aldiklari gibi evib dibindeki asker hastanesine goturdurler.cocuk yolda bayilmis:26: ordan da gataya sevk etmisler musade altinda tutcaklarmis.anne olmak cok zor..bugun bi kez daha anladim

Kızlar merhaba uzun suredır yazamadım. Malum tayın cıktı esım ev toplama ısıyle ugrastı. Son bır haftadır perısan oldu adam neyse dun kaynanamlara gectık. Eltım sagolsun mısler gıbı bakıyor bana. Bebısı de benı de yıkadı bır guzel. Yemegım ayagıma gelıyor. Bır haftadır esım bakıyordu mahvolduk bebısle ama cok sukur rahata erdık. Ayın 31'ınde de ankaraya gıdıyoruz, ordan gebze'ye gıdıp ev tutulacak. Esya alınacak cok ıs var daha ama cok sukur cogu gıttı azı kaldı. Bız de durumlar boyle…

sevgi niye guatr tahlili yaptırdın canım sizinde mi topuk kanı yüksek çıktı bizim topuk kanında hipotroid çıkmış tekrar aldılar pazarteside çock doktorna götürcez normal kan alıp bakacaklar çok üzülüyorm dün den beri kafayı yedik

Banyo yaptım. eşmiz otu yedim. Günde 4 Lt su içtim. Dün elimde sütümü sağayım dedim ve zorla 15 ml süt sağdım.

Benimde butun kilom gitti hatta kendimden vermeye basladim cok yoruluyorm oglum biyandan kizim biyandan ayni senin tarif ettigin gibi oglan kiskanmiyo ama bebegide benide cok bunaltiyor yapma yapma dur demekten aksam oluyor sanki ona degilde bi baskasina soyluyorm dun masayi toplarken babasiyla birbirine girmisler ilk defa onlari boyle gordum babasi uyariyomus oda dinlememis kafasini tutup ceviriyomus boyna...bide topuk kaninda tsh hormonu yuksek cikmis cok uzuldm tekrar kan alcaklar pzrtsi
Ayy merak edilmisizz ama hala doguramadimmmmm ki gece herifi tam kandırdım derken beceremedik bi don fırlatmayı iyi mi bu koca gobusle olmadi bıraktık bizde unutmuduz nasil olacak 9 ay don firlatanlar tebrik ediyorum sizi
Seni takip ediyorm hicran bi dogursaniz hepinz topikce rahatliycaz :))

Kizlar bizim topuk kanimizda problem cikti tiroit hormonlari yuksek cikti saglik ocagindn aradilar pzrtsi tekrar kan vercz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…