Valla cnm o kadar zor alistiki memeye halaaa tam anlamiyla hemen alamiyor memeyi ya kaafayi yiyorum her emzirmede.ayrica sol memeyi emiyor sag memeyi hic tutamiyor.gogus ucunada küfür edesim var bi taraftan hep cikiyo.hele uyaninca feryad figan kopuyo.hemen alamiyo memeyi nedense. Bi alisabilseydii rahat etcekdim.iki uc gundur sagmiyorum cnm.ucla zorla emzirmeye calisiyorum sag memeyi.
Sağol canım, amiiiin darısı başına. Ama senin doğumun daha güzel olsun inşallah. Normal doğum sancısını çektim ama açılma olmadı, kafası inmedi, kordon dolandı sonra da acil sezeryan hem doğum sancısını çektim hem de sezeryan ağrısını çekiyorum
Kızlar merhaba bebeğimi kucağıma alalı 5gün oldu bugün ilk banyomuzu yaptık hafif kanadı geçti ama çok korktumaslında ilk bebeğim olduğu için herşeyden çok korkuyorum annem ve ben gece başında nöbet tutuyoruz ağlarda duymam diye korkuyorum bu durumu sizlerde yaşadınız mı be zaman geçecek acaba ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar merhaba bebeğimi kucağıma alalı 5gün oldu bugün ilk banyomuzu yaptık hafif kanadı geçti ama çok korktumaslında ilk bebeğim olduğu için herşeyden çok korkuyorum annem ve ben gece başında nöbet tutuyoruz ağlarda duymam diye korkuyorum bu durumu sizlerde yaşadınız mı be zaman geçecek acaba ?
Neresi kanadi canin gobegimi.. Anne olmak kirknak zatn ama bi kac gun sonra uykusuzluga pes edip o uyudugunda uyuyorsun ama hik dese duyardin mrk etme...
Neresi kanadi canin gobegimi.. Anne olmak kirknak zatn ama bi kac gun sonra uykusuzluga pes edip o uyudugunda uyuyorsun ama hik dese duyardin mrk etme...
Evet göbek bağıben yıkamaya yardım edemedim sezeryanlı olduğum için ama annem ve eşim göbeğine su deyince oradaki kuruyan kanın aktığını söylüyor şuan birşey yok ama
korktum herkes birşey olmaz diyor herşeyden çok endişe ediyorum dün gece gaz sancısı oldu ağlamaktan öldüm.bebekle ilgilenmek çok zormuş herseyden güzel