2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Canim yaa senin bebis ne kadar erken dogdu?kac gun erken?

gözün aydın canım darısı basimaa

Sağol canım, amiiiin darısı başına. Ama senin doğumun daha güzel olsun inşallah. Normal doğum sancısını çektim ama açılma olmadı, kafası inmedi, kordon dolandı sonra da acil sezeryan hem doğum sancısını çektim hem de sezeryan ağrısını çekiyorum

Sanirim benimde agrim var on dk da bir geliyor nefes aldırmıyor iftara az kaldi yemekten sonra hast gidicem dua edin lütfen

Kızlar merhaba bebeğimi kucağıma alalı 5gün oldu bugün ilk banyomuzu yaptık hafif kanadı geçti ama çok korktumaslında ilk bebeğim olduğu için herşeyden çok korkuyorum annem ve ben gece başında nöbet tutuyoruz ağlarda duymam diye korkuyorum bu durumu sizlerde yaşadınız mı be zaman geçecek acaba ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Neresi kanadi canin gobegimi.. Anne olmak kirknak zatn ama bi kac gun sonra uykusuzluga pes edip o uyudugunda uyuyorsun ama hik dese duyardin mrk etme...

Sanirim benimde agrim var on dk da bir geliyor nefes aldırmıyor iftara az kaldi yemekten sonra hast gidicem dua edin lütfen

Canim hadi hayirli habelerini ver insallah..
Dualarim sizinle canim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Neresi kanadi canin gobegimi.. Anne olmak kirknak zatn ama bi kac gun sonra uykusuzluga pes edip o uyudugunda uyuyorsun ama hik dese duyardin mrk etme...

Evet göbek bağıben yıkamaya yardım edemedim sezeryanlı olduğum için ama annem ve eşim göbeğine su deyince oradaki kuruyan kanın aktığını söylüyor şuan birşey yok ama
korktum herkes birşey olmaz diyor herşeyden çok endişe ediyorum dün gece gaz sancısı oldu ağlamaktan öldüm.bebekle ilgilenmek çok zormuş herseyden güzel

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…