2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kızlar iyi aksamlar ben agustos annesi olucam inşallah. Ben oğlumu doğduğunda hemen sünnet ettirmek istiyorum aranızda yaptıranlar varmi dogmdan ne kadar sonra yapıyorlarms :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben 9 aylıkken yaptırdım bence en uygun ay 4 aylıkken.dokuz aylık bebek çok hareketlik oluyor ama kolay geçti 2 günde bezinde iyileşti.
sıcaklarda sünneti tavsiye etmiyorlar ya sonbaharda yada ilk baharda yaptırın biz nisanda yaptırdık.

Anliyorum seni oglum asi olurkn topuk kani alinirkn ve hatta gecen gece burnu tikandi nefes alamiyor diye hungur hungur agladim sanirim birazda lohusa psikolojisi yasiyorz..

Fatoş ve hicran allah yardımcınız olsun hemencecik doğurun inşallah

Kızlar salı sabah suyum geldi hazırlanıp doğru doktoruma gittim. Hastaneye yatırdı ve sancım yoktu. Sancılarımı bekledik. Suyunun gelmesinden 11 saat sonra doğurdum. Allah'a şükür çok rahatım. Dr umun söylediği gibi oldu. Şu an bebekte bende çok iyiyiz. Ilk doğumumda normaldi ama suni sancı almıştım. İçli dışlı çok dikişim vardı, dayanılmaz acılar çekmiştim iyileşene kadar bir ay boyunca ama şimdi öyle olmadı. Hayırlısıyla herkese kolay doğumlar diliyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Teşekkür ederm cevabinz için :) kimi hemen 2 3gnlukken kimi birkac aylıkken yaptırmak daha iyi diyor o yüzden sizinde fikirlerinizi alaym dedm :)

Kizlaaarrrr 3cm acikligim var nst de sancilar 60larda ebe ister yatis yapalım ister eve git evin yakinsa böyle 3 günde sürebilir 2 saatte dedi bende eve gelmeyi tercih ettim ama bu agriyla nasil olacak bilmiyorum

Gözün aydın canım kac dikisin var

Sanirim.banada bisiler oluyor. 10-8 dkkada bir agrili kasilmalarim oluyor

Bebis geliyor:) allah yardımcın olsun canım

2 cmdi açıklık. Ama 1 gün önce de 2 cm açıklığım vardı. Ağrılar şiddetliydi ve 5 dkda 1di

Ee ot ne oldu suya koymadiniz mı

Anne nerde olursa olsun bebegini duyar canım duymasa bile acikinca göğsü sizlar:) :) merak etmeswn dw uyu dinlen:) korkma agladiginda bas bagrina:) merak ettiğin bir şey olursa sor buraya
Sanirim benimde agrim var on dk da bir geliyor nefes aldırmıyor iftara az kaldi yemekten sonra hast gidicem dua edin lütfen

Anaa bi bebis daha geliyo inşallah; ) ) allah yardımcın olsun

Kafası inmediyse zor zatwn canım sağlıklı doğdu ya ister kapıdan çıksın ister pencereden:)

Kizlaaarrrr 3cm acikligim var nst de sancilar 60larda ebe ister yatis yapalım ister eve git evin yakinsa böyle 3 günde sürebilir 2 saatte dedi bende eve gelmeyi tercih ettim ama bu agriyla nasil olacak bilmiyorum

Allah yardımcın olsun canım sıcak su tut oraya açılmayi hızlandırsin.bi de hurma ye bol bol.

Teşekkür ederim
Benim 4 dikiş sanırım ama çok rahatsız etmiyor.

Benim hastaneye gittiğimde hiç ağrım ve açılmam yoktu. 3 santim hemen genişleyebilir bence ağrılar birden şiddetleniyor..

Kızlaaarrrr merhaba uzun zamandir yazamıyorum herkes bebisini teker teker alıyor kucağına sanırım Allah bir avazda kurtarsin ben bebisi büyüttum bilen :) temmuz annesi olucam derken pat haziranda doğum yaptım :) sizr bi konuda danışmak istiyorum bebisim bir aylik oluyor yarın her üç saatte bir emziriyorum uyaniyor kendi kendine çoğunlukla bazen uyanmadiginda uyandirmaya kiyamiyorum ama mecbur :) size sorum ne zamana kadar sık sık emzirecegim ? Onu rahatsız etmek istemiyorum uyurken ama zorla iyandiriyorum bazen. Uyanmadiginda acikmamis mi oluyor acaba ?

Ben uyandirmiyorum hatta bazen gece 5 saate yakin uyuduğu oluyor ama aciktiginda zaten uyaniyo.. Gündüz hic o kadar uyumadi tabi genelde uyanigiz 1-2 saatte bir emiyo

Ben gece gündüz hep 3 saatte bir emziriyorum ben uyabdirmasam o uyaniyot bazende uyanmayinca acaba acikmadk ni diyorum işte

Ben gece gündüz hep 3 saatte bir emziriyorum ben uyabdirmasam o uyaniyot bazende uyanmayinca acaba acikmadk ni diyorum işte

Bence gündüz uyandir ama gece uyuyosa elleme. Bi kitap aldım bebek sorunlarına mucize cozumler diye onda bebegin gece gündüze alismasi için gece uykusunu bolmeyin diyo..

Hicraan seninle beraber mi doğurcaz ne..sabah çamaşırım ıslanıyor diye hastaneye gitmiştim 1 cm açıklık var, doğumun başlamış dediler. Nst de düzensiz sancılar vardı ama ben birşey hissetmedim. USG de suyum iyi çıkınca dr eve gönderdi sancın başlayınca yada kanama olursa gel diye. Akşam 4-5 gibi de koyu kahve akıntım geldi..hala sancım yok ama içimden bi ses yarın doğurcam diyor

Benom kızımın dr.u kizim 15 gunlukken artık uyandirmana gerek yok uyusun dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…