Kızlar iyi aksamlar ben agustos annesi olucam inşallah. Ben oğlumu doğduğunda hemen sünnet ettirmek istiyorum aranızda yaptıranlar varmi dogmdan ne kadar sonra yapıyorlarms :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benim 7dk da.bir agrim giriyo belden giriyo gül koklar gibi nefes alip mum ufler gibi veriyorum oyle geciriyorum nasil uykum var ama bu agriyla uyunmaz falan...hayirlisi bakalim ins kolaycacik dogururuz
Cnm bol dua et sancilarinda var ne gsl bisede dua et yavru kuşum emmeyi becersin artikin benim derdime bak hele saka bi yana allahim bi avazda kurtarsin.
Kizlarrrr imdat bebeğim emmiyor deli olacam ac deli gibi araniyor ama memeyi cani isterse aliyor mama vermemek icon direniyoruM 3 günlük bebek sutumde geldi hala sıkıntımız var napacami şaşırmış durumdayım
Kizlarrrr imdat bebeğim emmiyor deli olacam ac deli gibi araniyor ama memeyi cani isterse aliyor mama vermemek icon direniyoruM 3 günlük bebek sutumde geldi hala sıkıntımız var napacami şaşırmış durumdayım
Bence gündüz uyandir ama gece uyuyosa elleme. Bi kitap aldım bebek sorunlarına mucize cozumler diye onda bebegin gece gündüze alismasi için gece uykusunu bolmeyin diyo..
Günaydın kızlaarrr,
Bebeğini kucağına alan var mı? Hicran ne yaptın doğurmuşsundur diye tahmin ediyorum, hayırlısıyla sağlıklı sıhatli kuzucuklarımıza kavuşalım inşallah..
gunaydin guzel anneler ve adaylari. hicranim rabbim bi avazda kurtarsin canim. bende duzensiz agrilar devam ediyo kasiklarimdan bacaklarimau belimde pek bi agri yok yarin son gun sali dr gidicem. kizlar dua edin kendi sancimla dogurmak nasip olsun suni sanci almak istemiyorum.
Hicrancim canim benim cok sukur gozun aydin. Gecmis olsun. Rabbim evladina sana ve esine saglikli uzun omur nasip etsin. Masallah canim ikinizede.. bizim içinde kokla oglusunu...