2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

bende yaptormayi dusunuyorum bebek dogduktan 7 ile 10 gun sonrasinda yaptirilabiliniyomus cabuk iyilesiyomus ama doktora sorcam yinede

benim 7dk da.bir agrim giriyo belden giriyo gül koklar gibi nefes alip mum ufler gibi veriyorum oyle geciriyorum nasil uykum var ama bu agriyla uyunmaz falan...hayirlisi bakalim ins kolaycacik dogururuz

Ya cnm senin yerine ben heyecanlandim burfa hhadi sende dogur sira bizde mi ne ofg dgrmak istiom artik bende

esim panik yaa ben onu sakinlestiriyorum o beni sakinlestirecegine bu gece dogursam.hayirlisiyla yatakta oturdum dakika sayıyorum

Cnm bol dua et sancilarinda var ne gsl bisede dua et yavru kuşum emmeyi becersin artikin benim derdime bak hele saka bi yana allahim bi avazda kurtarsin.

Galaxy Note 2

Canim cokmu kotu sancilarin ya nssil bisiiki bak işte eli kulaginda yavrunun gelio dayan ins sıra, bizde olsun

Kizlarrrr imdat bebeğim emmiyor deli olacam ac deli gibi araniyor ama memeyi cani isterse aliyor mama vermemek icon direniyoruM 3 günlük bebek sutumde geldi hala sıkıntımız var napacami şaşırmış durumdayım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oyy oyy ayni dertler benimde.zorla cnm aglasada acima uc varsa uc kullan

Galaxy Note 2

Ee ot ne oldu suya koymadiniz mı

Kafası inmediyse zor zatwn canım sağlıklı doğdu ya ister kapıdan çıksın ister pencereden:)

Otu suya koyduk ama açılmadı
Sezeryanı duyunca çok ağladım önce ama kesinlikle haklısın sağlıklı olsunda ne şekilde doğarsa doğsun:))

Kizlar 5dk da bir geliyo sanci sn sasmiyo ya.... Duanizi esirgemeyin kolaycacik kurtulayim bende ins...

Mervecimmm agri girdi kafandan.kaynar sular iniyo belin ortadan ikiye ayriliyo kasiklara yayiliyo nefes alamiosum resmen

Aaa mantıklı aslında baska türlü anlayamaz teşekkür ederim bilgi icin

Gunaydin kizlar.. Pazariniz güzel geçsin inşallah :)

Günaydın kızlaarrr,
Bebeğini kucağına alan var mı? Hicran ne yaptın doğurmuşsundur diye tahmin ediyorum, hayırlısıyla sağlıklı sıhatli kuzucuklarımıza kavuşalım inşallah..

Oglusum yanımda şükürler olsun 6.30da normal doğumla kavustum darısı isteyen herkese

gunaydin guzel anneler ve adaylari. hicranim rabbim bi avazda kurtarsin canim. bende duzensiz agrilar devam ediyo kasiklarimdan bacaklarimau belimde pek bi agri yok yarin son gun sali dr gidicem. kizlar dua edin kendi sancimla dogurmak nasip olsun suni sanci almak istemiyorum.

Oglusum yanımda şükürler olsun 6.30da normal doğumla kavustum darısı isteyen herkese

Hicrancim canim benim cok sukur gozun aydin. Gecmis olsun. Rabbim evladina sana ve esine saglikli uzun omur nasip etsin. Masallah canim ikinizede.. bizim içinde kokla oglusunu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…