2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Canim sende insallah bir avazda kurtulursun yavrusuna kavusursun. Rabbim yardimcin olsun..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herkese gunaydin bebisler hayirli olsun :)

Dogumum çok kolay oldu canlar şükürler olsun... bir ikinmada çıktı ama sonrası bi anda çıkınca yirtik çok oldu o doğumdan daha sordu rabbim herkese böyle kolay doğum nasip etsin

Dogumum çok kolay oldu canlar şükürler olsun... bir ikinmada çıktı ama sonrası bi anda çıkınca yirtik çok oldu o doğumdan daha sordu rabbim herkese böyle kolay doğum nasip etsin

Masallah sanada bebeginede..sukur kurtuldun.. amin insallah cok sevindim valla sana bakiyodum bende. kac kilo dogdu canim en son ultrasonda ne demislerdi?

gözün aydın bebeğine kavuştun Allah anneli babalı büyütsün çok sevindim sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah hayırlı olsun

Göxün aydın canım sende kurtuldun çok şükür maşallah ya normal doğum nasip olmuş ne güzel bebişine sağlıklı uzun ömürler diliyorum

Hicraaan gozun aydin canimm. Cok sukur normal dogumla gelmis pasan Allah saglikla buyutmeyi nasib etsinn.
Tam 1ay oldu aramizda

Kızlar merhaba doğum yapan herkesi tebrik eder, yapacak olanlara da kolay bir doğum geçirmelerini dilerim. Yardımınıza ihtiyacım var bir konuda. Bugün sezeryan olalı 9. günüm. 3 gün öncesine kadar nerdeyse bütün ağrılarım geçmişti. Yataktan kendim kalkıyor bebeğimi kendim alıp emzirip altına alıp yatağına yatırabiliyordum. Ama 3 gündür üstünüzden ırak olsun dikişimin bittiği yer olan sağ tarafıma sanki yarama tuz basılıyor gibi bir ağrı giriyor. Bu ağrı ayakta veya uzandığım zaman olmuyor. Sadece otururken oluyor. Ne oturabiliyorum ne bebeğimi emzirebiliyorum ilk gün bile böyle ağrı olmadı. Bir de dikişlerimin üstüne maalesef göbeğim sarkıyor hava almadığından dolayı mı iltihaptan dolayı mı bilmiyorum yaramdan çok kötü koku geliyor. Aranızda bunları yaşayan oldu mu? Eşim bana doktorun yazmış olduğu antibiyotiği sadece bir kaç gün kullandırdı sütüme geçmesin diye acaba ondan mı yoksa normal mi? Cevaplarsanız çok sevinirimm

Oglusum yanımda şükürler olsun 6.30da normal doğumla kavustum darısı isteyen herkese
Oyy maşallah hicranimmm gozun aydın Allah m anali babalı büyütsün ins cok sevindim yaaa ..
Kizlar gunaydinnn...
Sezeryan sonrasi korse giymeyebaslayan varmi ??

Evet yaa bend merak ediyorm gobis kaldı biraz 3 aylık gibiyim

Antobiotigi kullanman lazimdi enfeksiyon kapmis olabilirsin..doktorunla goris bence.

Ben bu gun giydim valla canim ins ise yarar..

Bence hemen doktoruna görün. Keşke hemen antibiyotiği bırakmasaydın. Doktorlar ona göre veriyorlar ilaçları. .. ben 15 gün oldu doğum yapalı enfeksiyon ve ödemle uğraşıyorum. ..çok zor oluyor...ilerlemeden görün istersen...

Batmalar normal daha ama koku hic normal gelmedi bana. Kafaniza gore antibiyotigi birakmamaliydiniz, gerekli oldgu icin kullandik hepimiz. Bence zaman kaybetmeden doktora gorun.

Canim gecmis olsun. Antibiyotigi duzenli kullanman ve bitirmen gerekirdi. Benimde agrilarim varken sag tarafimda daha fazla.vardi merak edip netten arastirmistim. Sag tarafta daha yogun olurmus neden bilmiyorum artik kesme.seklinden mi bilmiyorum. Ama bence muhakkak dr.unla gorus. Allah korusun basina buyuk is cikmasin.

Kizlar gunaydinnn...
Sezeryan sonrasi korse giymeyebaslayan varmi ??

Evet yaa bend merak ediyorm gobis kaldı biraz 3 aylık gibiyim

aynennn bende onu soracaktımmm

ya kilo düşüşü iyi gidiyor ama göbek bıngıl gıbı sarktı gecermıkı bu ozellikle 2. sezeryanı yasayan anneler bır cevap lütfen

ne yapmak lazım bu sarkık göbeğe (

Cnm gozunaydin Allah anali babali buyutsun ne guzel yavrun yaninda darisi biz kalanlara insallah bizim kizlar tembel cikti benimki daha tembel totosunu oynatip donmedi bile hala ters:) Erik ins darisi sana :) aeolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…