2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Canim sende insallah bir avazda kurtulursun yavrusuna kavusursun. Rabbim yardimcin olsun..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

insallah canim. rabbim hepimizin yardimcisi olsun.

Hicranim topragim gozun aydin canim rabbim anali babali buyutsun. darisi basima.

Antobiotigi kullanman lazimdi enfeksiyon kapmis olabilirsin..doktorunla goris bence.

Ben bu gun giydim valla canim ins ise yarar..

Ayy kızlar evet sarkık mevzusu biraz sinir bozucu bn korse takicam bakalım yarın bandaj m alınacak artık 40 çıkana kadar korse takariz kendine gelir belki

Ben giydim bu sabah korsemi pohhh nefes almasi zor oluyor ama inat ettim cikarmicam...ablamin iki sezeryani var bi gidim gobusu yok niye korse giydi cunkum...benimde filinta gibi olmam lazim sunun surasinda sahalara donmemize ne kaldi dimi ama..:)

Cnm gozunaydin Allah anali babali buyutsun ne guzel yavrun yaninda darisi biz kalanlara insallah bizim kizlar tembel cikti benimki daha tembel totosunu oynatip donmedi bile hala ters:) Erik ins darisi sana :) aeolun

Cok yalniz kaldim cok..Hicranda birakip gitti ya

Ben giydim bu sabah korsemi pohhh nefes almasi zor oluyor ama inat ettim cikarmicam...ablamin iki sezeryani var bi gidim gobusu yok niye korse giydi cunkum...benimde filinta gibi olmam lazim sunun surasinda sahalara donmemize ne kaldi dimi ama..:)

Dilercim nasil korse aldin ve nerden aldin. Bende istiyommmmmmm :)

Bende bi taktım terleme yaptı orda şişlik oldu çıkardım. Ilk zamanlar göbek üzerine düşmesin diye bel kuşağı takiyordum yaslilarinkinden o.baya rahatlatmisti.beni. Bende tekrar taksam mi bugün 13 gün oldu

Hahah dimi ama gerçi bn daha yeniyim kii 1 haftalık olduk şaka maka yaaaaa ..cnm nasıl korse aldin sezeryanli bölgeyi acitiyo mu

Kızlar göbüş yavaş yavaş toparlanıyo ilk doğumumda korse giymedim 3 aylık olduğunda oğlum göbeğim tamamen toparlanmıştı bu sefer bakalım nasıl olacak şimdilik baya iyi sadece kiloyu takıyorum ben 15 kilo verdiğim halde 68 e düştüm daha 10,12kilo vermem lazım

Dilercim nasil korse aldin ve nerden aldin. Bende istiyommmmmmm :)

Hahah dimi ama gerçi bn daha yeniyim kii 1 haftalık olduk şaka maka yaaaaa ..cnm nasıl korse aldin sezeryanli bölgeyi acitiyo mu

Kizlar doktorum bel korsesi alma alt taraf portler dedi bana kulot korse aldim kompedandn acitmiyor merak etmeyin sicakta daraltiyor biraz ama guzellik ugruna cekilmez diil yani kocislere guzl gorunmrk lazim adamlar bunca zamndir bkliyor sonucta :)

Kizlar ya masallah naail hemen verdiniz kiloladi ben veremicem die cok.korkuom 15 kilo.aldim.ne kaar surede verdinizki

Kizlar ya masallah naail hemen verdiniz kiloladi ben veremicem die cok.korkuom 15 kilo.aldim.ne kaar surede verdinizki

Ben toplamda 18 kilo aldim dogumdan eve geldigimde 10 kilim gitmisti 20 gun oldu dogum yapali su ana kadar 4 kilo daha verdim fazla 4 kilom kaldi kendiliginden gidiyor valla ben de anlamadimm korkma seninde gider.

Canim bende varim uzulme hala inatla dimdik.ayaktayim.hicte dogurcak gibi bi halde.degilim.ne agri.ne sanci var offf yrn dr.kntrolumuz var.bakalm nolcak ins.oglumun koca kaffasi girmistir kanala yaaa

Kızlar ben de varım :)) hastaneden geliyorum hala 1 cm açıklık var, oğlumun kafası da girmiş kanala, hatta dr " iyi basıyor çok aşağılamış" dedi. Ama sancının s si yok , eve gönderildim. Oturdum hurma yiyorum ben de

Canim bnm.cok sevindim peki kafasinin kanaala girdiğini senn hissettinmi ya bnmde acikligim sancim var.biraz ama kafa girmeeigjnden bekliyoruz

Canim bende varim uzulme hala inatla dimdik.ayaktayim.hicte dogurcak gibi bi halde.degilim.ne agri.ne sanci var offf yrn dr.kntrolumuz var.bakalm nolcak ins.oglumun koca kaffasi girmistir kanala yaaa

Benimde kontrolum yarin.kontrolden cikinca yaz oldu mu?benim kontrol 11 bucukta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…