dun çıktık canım evdeyiz çok şükür bin şükür
Cnm gecmis olsun.neler oluyo kolik olunca bi anlatsana yaaa:-(
Galaxy Note 2
. Bu fikir cidden çok iyi bunu uygulayacağım sağol...
. Yavrum ben kızım hiç ağlatmıyordum oda ağlamasını bilmiyor Dr ağlasın ciğerleri gelişmesi lazım dedi yani ağlasın. Bira bişi olmaz sen fazla ağlama lohusalık ağlatıyor biraz ama sağlam durman lazım :)
Oy maşallah eve bile geçmişin çok iyi sevindim buna..
kolik neden olur muş peki kuzum
Canim surekli gazi var iste...cikar cikar bitmiyor o gaz ve cocuk cok rahatsiz kesinlikle uyuyamiyor emerkn bile cok rahatsiz ...agliyor surekli..doktora goturdum dun bi damla verdide yavrum dun gece uyudu birazcik...kolik zor derlerdi de basimada geldi
Agliyor zaten gaz sancisi tutunca susturmanin mumkunati yok zatn..valla bazen bende oturup agluyorum onunla
kolik neden olur muş peki kuzum
Dün gece biz oyleydik.tam uykuya dalacak dalamiyor aci bi viyaklamayla uyaniyo.kizariyo kendini sıkıyor. Kaka yapinca rahatladi.butun gece huzursuzdu.
Galaxy Note 2
geçmiş olsun canım ya ciger parcalammak tabirini oglum aglayinca anladim
geçmiş olsun canım ya ciger parcalammak tabirini oglum aglayinca anladim
Kızlar slm
Bugun sağlık ocağına gitcem hemşire aradi topuk kanı alınacakmış ama hastanede de alınmıştı 2 defa tekrar gerekiyor mu anlamadım siz ne yaptınız
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
batindan satindan bdt n onlara ne ya ne burunlarini sokuyorlar ha uc gun once ha 5gun sonra ay nasil sinir oldum aysem ya rabbim sabır versin
hemde ne zormus anamin kiymetini anladım
Canim aliniyor evt saglik ocagindaki saglik bakanliginca isteniyor hastenedeki accik tirt gibi...cok agliyorlar icim gidio benim resmn..
Ah ayşem yaaa valla zor yani hele ki onların yaninda rahat davranamamk daha zordur bide sıcak herşeyede burnunu sokmalari bwnide sinir ediyor bizde de öyle eşim bişey alsın yapsın didik didik eder kv bnde bu huyunu sevmyrm cnm Allah yardimcin olsun valla yeri gelincede lafını esirgeme sendecanlar selam,doğumu beklerken evde resmen bana suni sancı çektiren kv...ctesiden beri burda,kayınbiraderle beraber geldi,doğum zamanımız belli değil,eşim erken gelmeyin dedi,küstüler,bana telde dünyanın tavrını yaptılar güya ben söyletiyomuşum,sonra eşimi telefonda yalvarttılar gelin desin diye,velhasıl geldiler,onlar oruç,biz yiyoruz,düzenimiz,uykumuz,benim ev içindeki giyim,tavrım başka,tahmin edersiniz...birinizin başına gelmişti kp eve geldi diye ben baya kızmıştım,e şimdi durum aynı,hatta bayramı da burda geçirmek istiyolar,haliyle kp de gelir haftasonu,cümbürcemaat...e onlar da haklı 50 derece sıcak,100 mkare ev,niye gelinmesin ki...sağolsun yemek iş yapıo,ama ben yapıyodum ki bunları zaten,makarna da olsa eşimle yiyip kalkıyoduk,e şimdi iftarlık hazırlamak icap ediyo,saat 8 e kadar bekliyoz,kıskançlıkları keza,eşime netten bişey gösteriyom önce o bakıyo...her şeyin içinde...benim sat 10 ekimdi buna göre bdt 17 temmuzdu ama bebiş geç döllendiği için bdt 29 temmuz.diyo ki biz bu durumu saklamışız,ikna edemedim yalancı çıktım,kp son adet tarihimi bilgisayara yazmışşşş o da 17 temmuz demiş,ne münasebet ya...ne günlere kaldım ben,suratı beş karış ne oldu diye sorarsın cevap alamazsın mübarek gece sinirlerime etiiler...e cadı kız da beni zorluyo,artık kendimi çekemiyom bi yerde kötü patlıycam
batindan satindan bdt n onlara ne ya ne burunlarini sokuyorlar ha uc gun once ha 5gun sonra ay nasil sinir oldum aysem ya rabbim sabır versin
canlar selam,doğumu beklerken evde resmen bana suni sancı çektiren kv...ctesiden beri burda,kayınbiraderle beraber geldi,doğum zamanımız belli değil,eşim erken gelmeyin dedi,küstüler,bana telde dünyanın tavrını yaptılar güya ben söyletiyomuşum,sonra eşimi telefonda yalvarttılar gelin desin diye,velhasıl geldiler,onlar oruç,biz yiyoruz,düzenimiz,uykumuz,benim ev içindeki giyim,tavrım başka,tahmin edersiniz...birinizin başına gelmişti kp eve geldi diye ben baya kızmıştım,e şimdi durum aynı,hatta bayramı da burda geçirmek istiyolar,haliyle kp de gelir haftasonu,cümbürcemaat...e onlar da haklı 50 derece sıcak,100 mkare ev,niye gelinmesin ki...sağolsun yemek iş yapıo,ama ben yapıyodum ki bunları zaten,makarna da olsa eşimle yiyip kalkıyoduk,e şimdi iftarlık hazırlamak icap ediyo,saat 8 e kadar bekliyoz,kıskançlıkları keza,eşime netten bişey gösteriyom önce o bakıyo...her şeyin içinde...benim sat 10 ekimdi buna göre bdt 17 temmuzdu ama bebiş geç döllendiği için bdt 29 temmuz.diyo ki biz bu durumu saklamışız,ikna edemedim yalancı çıktım,kp son adet tarihimi bilgisayara yazmışşşş o da 17 temmuz demiş,ne münasebet ya...ne günlere kaldım ben,suratı beş karış ne oldu diye sorarsın cevap alamazsın mübarek gece sinirlerime etiiler...e cadı kız da beni zorluyo,artık kendimi çekemiyom bi yerde kötü patlıycam
canlar selam,doğumu beklerken evde resmen bana suni sancı çektiren kv...ctesiden beri burda,kayınbiraderle beraber geldi,doğum zamanımız belli değil,eşim erken gelmeyin dedi,küstüler,bana telde dünyanın tavrını yaptılar güya ben söyletiyomuşum,sonra eşimi telefonda yalvarttılar gelin desin diye,velhasıl geldiler,onlar oruç,biz yiyoruz,düzenimiz,uykumuz,benim ev içindeki giyim,tavrım başka,tahmin edersiniz...birinizin başına gelmişti kp eve geldi diye ben baya kızmıştım,e şimdi durum aynı,hatta bayramı da burda geçirmek istiyolar,haliyle kp de gelir haftasonu,cümbürcemaat...e onlar da haklı 50 derece sıcak,100 mkare ev,niye gelinmesin ki...sağolsun yemek iş yapıo,ama ben yapıyodum ki bunları zaten,makarna da olsa eşimle yiyip kalkıyoduk,e şimdi iftarlık hazırlamak icap ediyo,saat 8 e kadar bekliyoz,kıskançlıkları keza,eşime netten bişey gösteriyom önce o bakıyo...her şeyin içinde...benim sat 10 ekimdi buna göre bdt 17 temmuzdu ama bebiş geç döllendiği için bdt 29 temmuz.diyo ki biz bu durumu saklamışız,ikna edemedim yalancı çıktım,kp son adet tarihimi bilgisayara yazmışşşş o da 17 temmuz demiş,ne münasebet ya...ne günlere kaldım ben,suratı beş karış ne oldu diye sorarsın cevap alamazsın mübarek gece sinirlerime etiiler...e cadı kız da beni zorluyo,artık kendimi çekemiyom bi yerde kötü patlıycam
hemde ne zormus anamin kiymetini anladım
Sağol balım off icim gidicek yine yani
Ah ayşem yaaa valla zor yani hele ki onların yaninda rahat davranamamk daha zordur bide sıcak herşeyede burnunu sokmalari bwnide sinir ediyor bizde de öyle eşim bişey alsın yapsın didik didik eder kv bnde bu huyunu sevmyrm cnm Allah yardimcin olsun valla yeri gelincede lafını esirgeme sende
Hicrani mmm nbr cnm hiç pas vermiyon
Kızlar slm
Bugun sağlık ocağına gitcem hemşire aradi topuk kanı alınacakmış ama hastanede de alınmıştı 2 defa tekrar gerekiyor mu anlamadım siz ne yaptınız
Uçla emziren anneler, ucu kullanırken elinizle sıkıyor musunuz göğsünüzü?
Yada ucu nasil takiyorsunuz? Uzun kisimlari sağa sola mi bakiyo? Ben boyle takiyorum elimle sıkmaya başladığımda yamuluyo bende sıkmıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?