2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Anne karninda bobrek genisligi vardi bebegimde bugun tekrar usgye girdik biraz inmiş ins tamamen duzelir birde enfrksiyon cikmisti idrar tahlilinde bugün baktikar enfeksiyon geçmiş şükür kucucuk bedenleriyle hastalik cok zor rabbim hastalık vermesin kimseye ins.

benim evimde kimse olmadığı halde, cıbıldak dolandığım halde sicaklardan fenalık geçiriyorum, seni tahmin bile edemiyorum. Sakın içine atma, hazır hamilesin de vurdur deliliğe hamileliğe gitsin. Git odana soyun uzan yatağına, kv gelirse de deki sicaklara dayanamıyorum evde de böyle dolanamıyorum, odamda duruyum bari de... oda biraz anlasın verdikleri rahatsızlığı meme ucu bakmak ne demek yaaa kendisi açsın çok meraklıysa meme ucunu, kendi meme ucuna bak de

ayrıca aranızda yürüyosa, sen niye çekiniyorsun uzat elini kocana ay tutarmısın de, ay koluna giriyim de, tut kocanı, sinir olsun. Ona mı sorcan yaaaa

allah allaahhh, valla bende çok sabırlıyımdır ama şu sıralar hiç bişeye tahammülüm yok, sana bravo arkadaşım ama yapma kendini üzmene değmez, sen üzülceğine bu halinde, söyle o üzülsün

Aboooo sunlari okuyunca benim bile ucasim geldi..hic durma sende..
O ne yaaa meme ucun onun neresini germis. Bide senin kulindan tugundn ona ne yahu te Allahimmm zorla gunaha sokuyorlar insaniiii

Cnm aldirma saglik ocaginda.ben hastanede aldirdim soyledim bida aldirmadim

Galaxy Note 2

Söyledim cnm telfnda ama almak zorundayız dedi bide devit ilacını daha almadım hm onuda alırım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aboooo sunlari okuyunca benim bile ucasim geldi..hic durma sende..
O ne yaaa meme ucun onun neresini germis. Bide senin kulindan tugundn ona ne yahu te Allahimmm zorla gunaha sokuyorlar insaniiii

e yani kendimi çekemiyom,kimse kusura bakmasın,melankolik durumdayım artık hamilelikten çok pimi çekilmiş bomba gibi oluyo insan,bi da şakayla diyo hele çağa doğsun ben biliyorum,ben de elimi belime koydum napabilirsin ki dedim!!!sen kötü kaynanaya düşsen böle yapamazdın diyo ben de kötüyle hemen kötü olurum sen merak etme dedim...ayşe vurdu GOLLL oldu

aayy kadın içimi şişirdi resmen bunlar nasıl insan yaa akıl mantık almıyor canım kundak olayını sakın yaptırma gerekirse kavga et sakın sakın kadının saplantıları yüzünden kuzunda allah korusun kalça çıkığı gelişebilir sonra yavrun ve sen çekersin herkes keyfine bakar

Söyledim cnm telfnda ama almak zorundayız dedi bide devit ilacını daha almadım hm onuda alırım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla o kadar agladiki bizimkisi hastanede.esim soylemis saglik ocagina.boyle sacmalik mi olur cocuk iki defa kan alinirmi demis.onlarda almadi sagolsunlar.

Galaxy Note 2

eşim dedi kundağı unut diye he he tamam diyo gülüyo bide eşim ters ters baktı anlayana...

sagol canim bugün 3 günlük olduk 3200 gr doğdu canım normal oldu kolaydı ama sonra tekrar operasyon geçirdim o zorladı beni... Sariligimizda cikmadi sukur canim

dun çıktık canım evdeyiz çok şükür bin şükür
Ohh maşallah ya çok sevindim benim Sezar'yan ya hala düzelemedim annemdeyim o olmasaydı ne yapardım bilmiyorum... Sonra ne oldu ne operasyonu geçirdin kuzum ?

AA sana dedikten sonra bende yaşadım o gaz sancısı ne fenaymış ya çocuğumun çiğerleri gitti ağlamaltan azdaha cidden bende ağlayacaktım dediğin gibi bişeymiş ama ben şimdi anlıyorum ve ne yapacağım bilmiyorum 17 saattir bebeğim kaka yapmadı ağulin diye bi damla vardı onu verdim uyuyor ama şuan hala bişey yok napacam ben yaaa ( hala kızı da sabun parçası arın fîtil gibi demiş anneme ne saçma yaa

Canim sakin sabun falan yapma makatta yaraya sebep oluyormus doktor tembih etti bana..zeytinyagi ilr popise masaj yap en olmadi kulak cubugunu yaga batir cok nazikcr popise hafifce cok ama oyle iyice falan diil..dikkat et o an kakasini yapabiliyorr.. Mama veriosan kabizlij olabiliyor yada anne sutunde sen yediklerine dikkat et canim. Gecmis olsun.

Canım sabunu sakın deneme gecen tv uzman dr çok zararlı demişti.uyanınca banyo yaptır sonra karnına saat yönünde 5 dk sonra aksi yönde 5dk masaj yap hafif dizlerini karnına doğru ittir.bir yastığın üstüne yatırıp karnının üstüne yatırıp sırtını sıvazla ihşalla bunlar işe yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…