2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Kızlar sabun olayını hiç düşünmedim bile Allah korusun masaj yaptım baya jimlastiği de yaptık işe yaramadı 20,5 saat oldu şimdi güzel banyo yaptırdım uyuyor acaba Dr gitsek mi çok kaygılıyım:26:

arkadaşlar zeytinyağını ısıtıp soğuduktan sonra mı sürüyorsunuz?birisi böyle tarif etmişti acaba nasıl sürmeliyiz?

Bepanthol pişik önleyici var 9,25 fiyatı ama çok iyi annem elini yaktı azıcık sürdük hemen geçirdi kardeşimin dudakların da yara oldu onada çok iyi geldi çok şükür

ben bübchen pişik önleyici kremini aldım ama birde pişik kremi alayım diyorum malum hava sıcak,içinde kortizon olmayan pişik kremi varmı acaba bildiğiniz? zeytinyağıda kullanırım diyorum ama içim rahat etmiyo, tedbiren aklımda adı kalsın diye soruyorum sizlere,zaman azaldıkça endişeler artıyor doğru düzgün düşünemez oldum valla :18:

Kızlar bana akıl verin ben şimdi ne yapayım 22 saattir bebeğim kaka yapmıyor

Canım bebeğin sıkıntılımı nasıl huzursuz mu benim bebeğmde seyrek yapıyo gayet normal huzursuz değil yani geçen iki gün yapmadı sonra yaptı ve gayet normal kaka yaptı öyle katı katı filan değil int den araştırdım baya yeni doğan bazı bebekler haftada iki kere bile yapabilirlermiş sonunda top top kaka çıkışı olmazsa kabız sayılması dr lerde normal sayıyolar yani kilo artışındada sıkıntı yoksa endişelenme

Kızlar bana akıl verin ben şimdi ne yapayım 22 saattir bebeğim kaka yapmıyor
Sadece anne sütü alan bebeklerde on güne kadar kaka yapmama normal canım demek ki anne sütünü tamamen kullaniyor posasi bile kalmiyor:) merak etme.sadece gazı kokulu olur
:)

Sudocream alın en iyisi o .bir de ıslak mendil kullanmayın pamuğu ıslatıp popisi silin sonra kagit havlu ile kurulayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…