Canim sakin sabun falan yapma makatta yaraya sebep oluyormus doktor tembih etti bana..zeytinyagi ilr popise masaj yap en olmadi kulak cubugunu yaga batir cok nazikcr popise hafifce cok ama oyle iyice falan diil..dikkat et o an kakasini yapabiliyorr.. Mama veriosan kabizlij olabiliyor yada anne sutunde sen yediklerine dikkat et canim. Gecmis olsun.
Canım sabunu sakın deneme gecen tv uzman dr çok zararlı demişti.uyanınca banyo yaptır sonra karnına saat yönünde 5 dk sonra aksi yönde 5dk masaj yap hafif dizlerini karnına doğru ittir.bir yastığın üstüne yatırıp karnının üstüne yatırıp sırtını sıvazla ihşalla bunlar işe yarar.
Kızlar sabun olayını hiç düşünmedim bile Allah korusun masaj yaptım baya jimlastiği de yaptık işe yaramadı 20,5 saat oldu şimdi güzel banyo yaptırdım uyuyor acaba Dr gitsek mi çok kaygılıyım:26:
Bepanthol pişik önleyici var 9,25 fiyatı ama çok iyi annem elini yaktı azıcık sürdük hemen geçirdi kardeşimin dudakların da yara oldu onada çok iyi geldi çok şükür
Bepanthol pişik önleyici var 9,25 fiyatı ama çok iyi annem elini yaktı azıcık sürdük hemen geçirdi kardeşimin dudakların da yara oldu onada çok iyi geldi çok şükür
ben bübchen pişik önleyici kremini aldım ama birde pişik kremi alayım diyorum malum hava sıcak,içinde kortizon olmayan pişik kremi varmı acaba bildiğiniz? zeytinyağıda kullanırım diyorum ama içim rahat etmiyo, tedbiren aklımda adı kalsın diye soruyorum sizlere,zaman azaldıkça endişeler artıyor doğru düzgün düşünemez oldum valla :18:
Canım bebeğin sıkıntılımı nasıl huzursuz mu benim bebeğmde seyrek yapıyo gayet normal huzursuz değil yani geçen iki gün yapmadı sonra yaptı ve gayet normal kaka yaptı öyle katı katı filan değil int den araştırdım baya yeni doğan bazı bebekler haftada iki kere bile yapabilirlermiş sonunda top top kaka çıkışı olmazsa kabız sayılması dr lerde normal sayıyolar yani kilo artışındada sıkıntı yoksa endişelenme
Sadece anne sütü alan bebeklerde on güne kadar kaka yapmama normal canım demek ki anne sütünü tamamen kullaniyor posasi bile kalmiyor:) merak etme.sadece gazı kokulu olur
:)
ben bübchen pişik önleyici kremini aldım ama birde pişik kremi alayım diyorum malum hava sıcak,içinde kortizon olmayan pişik kremi varmı acaba bildiğiniz? zeytinyağıda kullanırım diyorum ama içim rahat etmiyo, tedbiren aklımda adı kalsın diye soruyorum sizlere,zaman azaldıkça endişeler artıyor doğru düzgün düşünemez oldum valla :18: