2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kizlarr selamm erikten haber var mi??

Pisik kreminde bence bir numara bepanthol hepsinde onu kullandim cok memnin kaldim. Bundada onu kullanacam insallah.. bi dogsaydi ☺

Bebisler cokkk tatliii masallah allahim nazarlardan korusun insallah.. ay gordukce heycan basiyo benimki nasil acaba diye. Zaman gecmiyo yaw.. carsamba muane olacam sanci aciklik vs. 7 gun kaldi

Mrb Anneler size bir Sorum olacak Pişik için neler yaşıyorsunuz lütfen Cevap yazın

Merhaba canım ilk sebamed kullandım fos çıktı pek etkisini görmedim. Ama suanda mustela kullanıyorum. Çok çok kisa surede faydasini gördüm. Tek gecerim. Fiyat bepanten kadar uygun degil. 22 tl di sanırım en son. Mustelanin bütün ürünleri beklentinizin karsiligini fazlasiyla veriyor.

Günaydin kizlar bu sabah mesaimiz 6 da basladi :))

Kizlar desitin diye bi pisik kremi var eczaci onu tavsiye etmiş eşime o nasil sizce?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydin kizlar bu sabah mesaimiz 6 da basladi :))

Kizlar desitin diye bi pisik kremi var eczaci onu tavsiye etmiş eşime o nasil sizce?

Biz gene gece mesaisindn sabah mesaisine gectik...
Desitin kullanmadim gunluk zeytinyag suruyorum ara sirada sudocrem. Cok sukur pisik olmadik hic.

Gunaydin canlarrrrrr cumartesiden beri ilk kez bi kac saat uyudum diyebilirim bugun oglusumun ilk kontrolu var bakalim sariliktan korkuom ins cikmaz :18: birde gece gobusumuz düştü çok mutluyuz

Gunaydin herkese hem annislere hem bebislereeee :)
Rabbime sukurler olsun hemen hemen hepimiz kavustukta minnoslarada gunaydinnn diyoruz. :)
Bekleyen birkac arkadas var sanirim onlarda saglikla kavussun yavrularinada baslasin uykusuz ama tatli gunler :)))

Gunaydin canlarrrrrr cumartesiden beri ilk kez bi kac saat uyudum diyebilirim bugun oglusumun ilk kontrolu var bakalim sariliktan korkuom ins cikmaz :18: birde gece gobusumuz düştü çok mutluyuz

Gunaydin hicrancim. Geldi uykusuz gunler :) ama cok tatlilar beaaa :) deger bu badislere.
Oy masallah cabuk dustu gobus. :)
Insallah cikmaz canim rutin kontrolunuzu olur gelirsiniz.

kizlar tam 20 saat sancinin arkasindan bebegimi normal dogumla aldim kucagima..cok zordu..

Gözün aydın canım geçmiş olsun kurtuldun ya çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…