kizlar tam 20 saat sancinin arkasindan bebegimi normal dogumla aldim kucagima..cok zordu..
Oglumun uyumadigi ve uykunun ikimizinde gozlerindn aktigi bi gun..
gozun aydin canim en sonunda srnde dogurdun biz kaldikkizlar tam 20 saat sancinin arkasindan bebegimi normal dogumla aldim kucagima..cok zordu..
Oy deme öyle çık güzel olacak de :)) en azından ben böyle kandırıyorum kendimi
kizlar tam 20 saat sancinin arkasindan bebegimi normal dogumla aldim kucagima..cok zordu..
Dilercim ne kadar sıklıkta uyaniyorkiyamam size ya (
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Daha doğurmayan sıcaktan yanan anneler napıyosunuzz
Hadi hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin uslu akıllı olsun annesini deemsin inş..Gözün aydın canım geçmiş olsun kurtuldun ya çok şükür
Senin de az kalmış annesi hangi şehirdedşn birde bebişinin cinsiyeti nedir ?gözün aydın, güle güle büyüt bebişini
ben hala bekliyorum
Ol kız kandırıkçı ol ama paşaya zombi felan deme valla anlıuorlar ben binimkşne ne çok kaka yapıyorsun of pof dedim deKandirimcimi olayim ayyy:)
Gecmis olsun canim.gozun aydin..
Canin normalDe 2 saatte nir uyaniyordu ama gaz olayi yakti bizi bi kac gundur zombiyiz ana ogul
gozun aydin canim en sonunda srnde dogurdun biz kaldik
Canin normalDe 2 saatte nir uyaniyordu ama gaz olayi yakti bizi bi kac gundur zombiyiz ana ogul
Ol kız kandırıkçı ol ama paşaya zombi felan deme valla anlıuorlar ben binimkşne ne çok kaka yapıyorsun of pof dedim de
25 saat yapmadı ne korkuttu beni azıcık birşeye kızsam hemen yansıyor ayna gibi şaşırıyorum o yüzden karnım ağrısada gözlerim yansada sabrım kalmasada bu gün çooook güzel olacak :))
Canim oglusunda seninde Allah yardimciniz olsun. Uyumadigi zaman cok zor oluyor.
Bu arada uyudugu zaman hic ev isine dalma sende hemen uyu ne kadar kisada olsa kar kardir.
Bide gaz cikarici rahatlatici seyler tuketsen sutunden faydasi olurmu ki acaba o da rahatlar.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canm yediklerime cok dikkat ediyorm her duydugumu iciyom vallatek uyudugu yer benim uzerim durum budur
Mrb Anneler size bir Sorum olacak Pişik için neler yaşıyorsunuz lütfen Cevap yazın
biz tam sicaklara kaldik valla heralde ben temmuz annesi degil agustos annesi olcam bu gidisle o sis ayaklardan bende de bir cift var :)bu sis ayaklardan bi cift ayak daha cikar valla sicak mahvediyo insani ama benim ilk daha rabbim yardimcin olsun senin vallabende bitek ben doğurmadım diyodum forumda benimkinin de gelmeye niyeti yok yerini beğendi sanırım hem sıcaklar hemde 2 yaşında kıpır kıpır bir kız çocuk düşünün halimi bideellerim ayaklarım şişti el parmaklarım ağrıyo bide ishalde oldum üfff patlayacam
Canm yediklerime cok dikkat ediyorm her duydugumu iciyom vallatek uyudugu yer benim uzerim durum budur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?