2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
kizlar tam 20 saat sancinin arkasindan bebegimi normal dogumla aldim kucagima..cok zordu..

Gozun aydin ve gecmis olsun canim. Bebisini koklaya koklaya cektigin aciyi unut ♡
Rabbim sana ve bebisine saglikli uzun omur nasip etsin insallah..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oy deme öyle çık güzel olacak de :)) en azından ben böyle kandırıyorum kendimi

Kandirimcimi olayim ayyy:)

kizlar tam 20 saat sancinin arkasindan bebegimi normal dogumla aldim kucagima..cok zordu..

Gecmis olsun canim.gozun aydin..

Dilercim ne kadar sıklıkta uyaniyor kiyamam size ya (

Canin normalDe 2 saatte nir uyaniyordu ama gaz olayi yakti bizi bi kac gundur zombiyiz ana ogul

Gözün aydın canım geçmiş olsun kurtuldun ya çok şükür
Hadi hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin uslu akıllı olsun annesini deemsin inş..
gözün aydın, güle güle büyüt bebişini

ben hala bekliyorum
Senin de az kalmış annesi hangi şehirdedşn birde bebişinin cinsiyeti nedir ?
Kandirimcimi olayim ayyy:)

Gecmis olsun canim.gozun aydin..

Canin normalDe 2 saatte nir uyaniyordu ama gaz olayi yakti bizi bi kac gundur zombiyiz ana ogul
Ol kız kandırıkçı ol ama paşaya zombi felan deme valla anlıuorlar ben binimkşne ne çok kaka yapıyorsun of pof dedim de
25 saat yapmadı ne korkuttu beni azıcık birşeye kızsam hemen yansıyor ayna gibi şaşırıyorum o yüzden karnım ağrısada gözlerim yansada sabrım kalmasada bu gün çooook güzel olacak :))

gozun aydin canim en sonunda srnde dogurdun biz kaldik

bende bitek ben doğurmadım diyodum forumda benimkinin de gelmeye niyeti yok yerini beğendi sanırım hem sıcaklar hemde 2 yaşında kıpır kıpır bir kız çocuk düşünün halimi bideellerim ayaklarım şişti el parmaklarım ağrıyo bide ishalde oldum üfff patlayacam

Canim oglusunda seninde Allah yardimciniz olsun. Uyumadigi zaman cok zor oluyor.
Bu arada uyudugu zaman hic ev isine dalma sende hemen uyu ne kadar kisada olsa kar kardir.
Bide gaz cikarici rahatlatici seyler tuketsen sutunden faydasi olurmu ki acaba o da rahatlar.

Ya bende dun bir yazi okudum. Ben sadece anne karninda etkileniyor saniyordum. Bebislerimiz bizim ruh halimizden cok etkileniyormus meger sok oldum. El kadar halleriyle herseyide anliyorlar.
Dun gece bayilicam artik oturdugum yerde hala hi hihihi modundaydim o da gerilmesin diye :)
Birde dun gunduz mubarek gun birde ev telefonu caldi ben emniyetten bilmem kim.. kiminle gorusuyorum hattinizla ilgili bir durum var.. dedim kimi ariyorsun sen? Hala kimle gorusuyorum diyor.. dedim sen kimi aradigini bilmiyorsun daha dolandirici..
Birde kufur etti isine gelmeyip kandiramiyinca pislik herif... nasil sinirlerim.bozuldu bu arada kizim uyandi o da benle gerildi saatlerce uyumadi sonra.

Canm yediklerime cok dikkat ediyorm her duydugumu iciyom valla tek uyudugu yer benim uzerim durum budur

Eklentiler

• $1406194764329.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 40
Canm yediklerime cok dikkat ediyorm her duydugumu iciyom valla tek uyudugu yer benim uzerim durum budur

Kiyamam ben ona yavrusum yaaa masallah..yanina yastik destegi al sende uyu onunla koyun koyuna :)

Erik gozun ayydinn bacimmm allah anali babali buuyutmeyi nasip etsin insallah. Omru uzuuun baahtlari acik olsun bebislerimizinnmm

Darisi basimizaaa

biz tam sicaklara kaldik valla heralde ben temmuz annesi degil agustos annesi olcam bu gidisle o sis ayaklardan bende de bir cift var :)bu sis ayaklardan bi cift ayak daha cikar valla sicak mahvediyo insani ama benim ilk daha rabbim yardimcin olsun senin valla

Eriiik gözün aydııınn, 1 cm açıklıkla geziyom ben de doğurmak istiyorum ama hiç sancım yok..temizliğe kalkışsam doğururmuym ki :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…