Aysecim dun yazdiklarini okudum dun yazamadim. Hayret ve oha diyerek okudum. Sakin sıkma canini kimseye. Zaten dogum oldugunda bir suru is cikacak cok dayanamazlar voltalarini alirlar. Lohusada ozellikle ilk hafta insan cok hassas oluyor hamilelikten fena. Lutfen sallama kimseyi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm gozunaydin sende gaz cis muhabbetine dahil oldun artik:)rabbim yavrunun omrunu uzun bahtini acik etsin anali babali uzun omurlu olsun insallah... Darisi benim gibi bekleyen aekadaslara artik sicaklardan gece olsun istemiyorum hic bi belirtide yok agri sanci falan zaten kizim ters doktor belirti olana kadar bekliycez dedi birden sanci tutup doguran varmiki acep
Aysecim dun yazdiklarini okudum dun yazamadim. Hayret ve oha diyerek okudum. Sakin sıkma canini kimseye. Zaten dogum oldugunda bir suru is cikacak cok dayanamazlar voltalarini alirlar. Lohusada ozellikle ilk hafta insan cok hassas oluyor hamilelikten fena. Lutfen sallama kimseyi.
Patlamaya patlada kendini uzme. Bazen susmaktan anlamiyorlar. Ben iyiyim kuşum kizimla ugrasiyorum full time :)
Benim.kvde de dogumda lazimken gelmedi biliyorsun simdi isi cikti burda haftaya gelecekmis. (Isinin bizle alakasi yok)
Hem basima is cikariyor hemde torunumu gormeye geliyorum diyip duruyormus.. Allah ıslah etsin bunlari..
Bizzz geldiiikkkkkkkkkkkk sarilik degeri 13 cıktı sinir 17 miydi :18: bool rmzir dedi dr on gun sonraya çağırdı... Goz dr gittik şükür sıkıntımız yok.. İşitme testimizde yapilmisti ıki gün önce....
bebisi yarim saat evde biraktim dedesiyle kaldi disarida ciktim eltimin cocuklara elbise aldik ama son anlar baya zorlandim simdi yalniziz ...
Cocuk dr m cok komik adam ya pazar gunu ilk kontrolumuzde oglusuma bahcelerde bogrulce sarkisini soylemis mini konser vermisler hemsirelerle ogluma
Bugunde sonuclar yarim saate çıkar dediler yarim saat sonra girdim iceri bizim sonuçlara bi bakın diye dr ama sen erken gelmişsin dedi bende ama yarim saat demiştiniz dedim hemşire sarilik değerimizi soyledi hee sen yeni dogansin bende ikinci yolda (gobegimi gostererek ) onun için erken geldin dedim diyo
:nazar maşallahhh hicranım çok tatlı bir şey bu ya yakından olsa daha belli olur ama yüz şeması sana şimdiden benziyor canım allah yazısını güzel eylesin inşallahhh
gecmis olsun canim allah anali babali buyutsun. seni cok iyi anliyorum gecti gitti dikislerin varsa onlarin agrisi sizisi olur simdi insallah cabuk atlatiriz :) benimde sutum 10 dk once az az gelmeye basladi. bol bol su icmeye bak bide rezene cayi sutu arttiriyomus. dikkat et kendine