ARkadaşlar bugün 1 aylık olduk ama aşı tarihini 4 ağustosa verdi sağlık ocağı sizce geç olmaz mı herkes 1.ayda yaptırıyo biz 40 günlükken olcak
Cnm uc denedinmi ..bakbi arkadaş gecici bi süreç olduğunu yazmış ins seninkide tez zamanda kavrarSevgim memeyi almak istiyo deli gibi hemde redetse anlicam ama degil emmek istiyo. Ilk zamanlar sagiyodum biberon veriodum artik vermiyorum.ona alisinca hic almiyor.biberon alsa bile meme istiyor yine.anlayamiyorum yaa.sicak bi yandan cebellesiyom her emzirmede.o da mahfoluyo bende.cozum ariyorum bulamiyorum ya :-(
Galaxy Note 2
iyi geceler hanimlar. 26 saatin sonunda kafami yastiga koyuyorum sukurler olsun. kizim da felaket gaz var ve ishal oldu. dun geceden buyana uyumadim sadece gogsumde uyuyodu. goguslerim resmen sizliyo artik. cektigim anda aglamaya basliyodu. zor da olsa uyudu sabah ilk kontrolumuz var insallah testlerimiz temiz cikar.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tunaydin cnm..bizimki alttan üstten zort zort götüryo geçen gün banada çektirmişti aldım gazınıGunaydin canlar biz gene gaz nobetindeyiz.. Bir pirt ve gark sesine evde bayram havasi olusturuyorz :)
Gunaydinnnnnn...... Saat 3te yattik sari şekerim ilk kez beşiğinde yatti babisde benim yanindaalip tekrar icime katasim varr sim sıkı sarılmak istiyorum
Canim hic bilgim yok hatta sen soyleyince farkettim asm bize su gun gel demedi. En son topuk kani aldirdik
ayyy topik bi sessizlestiiii herkesleer yawrusuyla ask yasiyo galiba
Ben dogurmadim daha ama karnim baya bi asagida.. uyku duzenim hic yok on kere wc ye kalkiyorum kalkarkende asiri aci cekiyorum. Idrar torbam patlicak gibi cok baski oluyor
bizde iki saat arayla kalkıyoruz gik demesiyle basina dikiliyorumm... Muhtesemleer yaa....
bizde iki saat arayla kalkıyoruz gik demesiyle basina dikiliyorumm... Muhtesemleer yaa....
bi yemek zor hazırlıyorum bende hiç vakit olmuyor
Cnm uc denedinmi ..bakbi arkadaş gecici bi süreç olduğunu yazmış ins seninkide tez zamanda kavrar
Cnm ıns testlerinz temiz çıkar Allah m korusun minikleri
Tunaydin cnm..bizimki alttan üstten zort zort götüryo geçen gün banada çektirmişti aldım gazını
Bizde bir buçuk saat aralarla kalkıyoruz yarim gece yatirmiyo beni.ama çok uyuynca özlüyorm valla
Sinemim bnde sağlık ocağını unutmuştm sagolsun ebe aradi beni devit i aldım hem
Bizim babamız bugün evde oğlumu emzirip verdim ona bnde işlerimi yaptım mis gibi ilk defa babasına gülücükler attı kiskandim amaaaa
Cnm sen kaçıncı haftandasin sağlıkla al sende ins kucagina
benim koca full çalisiyor yüzünü görmek zor su bayram bi gecseydi.... Bende az önce bi toz aldim supurge yapamiyorum malum.. Bayramin ilk gunu benim evde toplaniyoruz eltimleer gorumcemleer kp gelecekler.... Hic bi hazırlık yapmicam valla erken gelip yapsinlar benim halim belliKizlarrr oglusumu kocise birakip bi pazara gittim nasik ozlemisim cigerim yana yana geldim...
Yarinda kocis bakar ben temizlik yaparim ins.
Eee siz neler yapiyosunuz bakayim???
Artik intihar etmek istiyorum yaaaaa bunalima girdim
Galaxy Note 2
Canim 4 gunum kaldi iste. Carsamba 40+0 olacaz
kiss fatoss seninde beninki gibi gününü tamamlicak nerdeyse erken gelecekler diye odumuz çıkıyordu
son günler gerçekten çekilmiyor ya ama bitti
ayyy topik bi sessizlestiiii herkesleer yawrusuyla ask yasiyo galiba
Deviti gecen gittigimizde vermisti 15.gun baslaniyirmus gittigimizden 2 sonra basladik biz.Cnm uc denedinmi ..bakbi arkadaş gecici bi süreç olduğunu yazmış ins seninkide tez zamanda kavrar
Cnm ıns testlerinz temiz çıkar Allah m korusun minikleri
Tunaydin cnm..bizimki alttan üstten zort zort götüryo geçen gün banada çektirmişti aldım gazını
Bizde bir buçuk saat aralarla kalkıyoruz yarim gece yatirmiyo beni.ama çok uyuynca özlüyorm valla
Sinemim bnde sağlık ocağını unutmuştm sagolsun ebe aradi beni devit i aldım hem
Bizim babamız bugün evde oğlumu emzirip verdim ona bnde işlerimi yaptım mis gibi ilk defa babasına gülücükler attı kiskandim amaaaa
Cnm sen kaçıncı haftandasin sağlıkla al sende ins kucagina
Oyy bugun bende esim gelince markete gidiyim diyordum ama gozum kesmedi diler catlarim diye :) az daha beklicem galiba babisine verip cikmak icin. Paraliyor beni ama kopamiyorum :) bagimlilik yapiyor kiz bu minisler :)Kizlarrr oglusumu kocise birakip bi pazara gittim nasik ozlemisim cigerim yana yana geldim...
Yarinda kocis bakar ben temizlik yaparim ins.
Eee siz neler yapiyosunuz bakayim???
Yerim ben onu :) benimkide 2 gun once kalkti tam kahvalti yapiyordum (yine :) )Hahaha aynen cnm.muhteşemler bncede bizimkide Bnm yemek yedigimi mi anlıyo her yemeğe oturmam da hoopp başlıyo ağlamaya bizde mecbur nöbetleşe yiyoruz
ebru merhaba...ben sizi surekli okuyorum ama paylaşımda bulunmamıştım fazla.bak benim ilk oğlum aynen anlattığın gibiydi.göğüs ucu biraz olsun işe yaramıştı ama kökten çözüm olmamıştı.öncelikle sakin olmalısın.senin telaşın ona yansımasın.ilk tavsiyem bu.emmeyi bilmeyen cocuk yoktur bunu düşün ve sabırla bekle.beklerkende farklı yöntemler dene.mesela beyaz gürültü denen seyden faydalanabilişrsin.örneğin emzirmeye basladın memeyi alamıyomu hemen dibinde elektrik süpürgesi,saç kurutma makinesi gibi bişey çalıştır.memene yapıştığını görecksin.ben aspiratö raltında emzirdim haftalarca.başka bi yöntem gezerek hafif zıplatarak emzirmek.memeni tuttuktan sonra gezme ve zıplatma işini hafifletebilirsin. başka bi yöntem sen sırt ustu yat.bi elinle memeyı bi elinle bebeğinin başını tut.baiını memeye ittir.uzun sure ayırma bastır kafasıın arkasından.bı sure sonra emdiğini goreceksin. bunlar benım deneye deneye ve buralardan okuyarak buldugum yontemler.muzcize yaratmıyolar hemen ama.sabırla dene bak biri mutlaka işe yarıcaktır.ama once sakin ol.unutma EMMEYİ BİLMEYEN BEBEK YOKTUR.VE ŞU AN BİZİM DE BUNALIMA GİRMEYE HAKKIMIZ YOK.sakinleşirsen ikinizde rahatlarsınız.aynı seyleri yaşamıs bırı olarak sana sonuna kadar hak versemde tecrubelerımı aktarmak ıstedim....sutunle kal...
Bugun beni tuketti cimcime sabahtan beri uyumak bilmiyor.az once 1 saat uyudu sadece dunden zaten uykusuzluk vat azicik uyirum diyordum ne uyumasi oturamadim bile kahvalti bile yapamadim ekmek arasi hizlidan yedim. Aksama mis uyku bekliyorum hanfendiden..
Deviti gecen gittigimizde vermisti 15.gun baslaniyirmus gittigimizden 2 sonra basladik biz.
Oyy bugun bende esim gelince markete gidiyim diyordum ama gozum kesmedi diler catlarim diye :) az daha beklicem galiba babisine verip cikmak icin. Paraliyor beni ama kopamiyorum :) bagimlilik yapiyor kiz bu minisler :)
Yerim ben onu :) benimkide 2 gun once kalkti tam kahvalti yapiyordum (yine :) )
Mamasi isinirken agzima bir lokma ekmek attigimi gordu anladi galiba bir basladi bagirmaya :))) ben yemeden sen nasil yersin der gibi gulmekten koptum :)
Bugun beni tuketti cimcime sabahtan beri uyumak bilmiyor.az once 1 saat uyudu sadece dunden zaten uykusuzluk vat azicik uyirum diyordum ne uyumasi oturamadim bile kahvalti bile yapamadim ekmek arasi hizlidan yedim. Aksama mis uyku bekliyorum hanfendiden..
Deviti gecen gittigimizde vermisti 15.gun baslaniyirmus gittigimizden 2 sonra basladik biz.
Oyy bugun bende esim gelince markete gidiyim diyordum ama gozum kesmedi diler catlarim diye :) az daha beklicem galiba babisine verip cikmak icin. Paraliyor beni ama kopamiyorum :) bagimlilik yapiyor kiz bu minisler :)
Yerim ben onu :) benimkide 2 gun once kalkti tam kahvalti yapiyordum (yine :) )
Mamasi isinirken agzima bir lokma ekmek attigimi gordu anladi galiba bir basladi bagirmaya :))) ben yemeden sen nasil yersin der gibi gulmekten koptum :)
Valla sinemcim mecbir gittim bode cok bunalmistim artik dogumdn 15 gun onceden beri doktor haric bi yere gittigim yok catlicam nerdeyse...ama bayramda gezecm valla kimse kusura bakmasin
Benimkide valla mum etti bizi bi uyu dimi oglummm !!!
Bizde p.tesi 15 olucaz o zaman baslicam bnde cnm.
Ayyy sinem gerçekten bu teşhis doğru bi teşhis bebek annenin yemek yediğini bilirmis küçük velet beni kendine hapsetti bide cok numaraci uckagitci Bnm oğlan amaninnn ahh yinede kandırıyor beni bi tane mimik yapmasıyla dayanamym bnde :):):)
helal olsun kis sanaa masallaahhhhersey daha güzel olacak bi kaç güne melegin yaninda ona bak resmen anestezi etkisi yapar tum acilarini ututturur kac kilo dogdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?