Banada ver diyo çoğu bnde verdim ama bizimkide artik kanmiyo ama tekrar deneyebilirim ::):):)
Cnm bndw bebeği emzirirken bakıyorm kk ya iyi oluyor..sen nerdesin cnm nasıl gidiyor ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar birde yedikkerinize dikkat ediyormusunuz memlekete geldim herkes bir ağızdan bir sey söylüyor yok bulgur pilavi yeme ayran icme yoğurt teme üzüm yeme aci yeme soğuk su icme sastim siz ne yiyiyonuz içiyonuz ben birsey yiyip icemiyorum:))
Kixlarr napiyosunz ozledim sixleri firsat bulamiyorm inanin ev isi yrmek bile zor yapiyorm boyna mememde minik kizce abiyi bosladik artik yavrum hasret kaldi banasutumde pek yok bos meme cekiyor kizce dun esim sut artirici damla almis basladim bakalim faydasi olursa tavsiye ederim size mama ne kullaniyosunz ben bebelac basladim ama 2gun kaka yapmadi gaz yapti sma basladik dun oda kusturuyor offf hersey basa dondu sanki ilk kez anne oluyorm gibi cok cahillestim panik oldm
Kızlar birde yedikkerinize dikkat ediyormusunuz memlekete geldim herkes bir ağızdan bir sey söylüyor yok bulgur pilavi yeme ayran icme yoğurt teme üzüm yeme aci yeme soğuk su icme sastim siz ne yiyiyonuz içiyonuz ben birsey yiyip icemiyorum:))
kızlar bebişim 26 günlük tek göğsümden süt geliyo tek göğüsten emziriyorum yetiyo mu diye endişeliyim çook nadir arada mama veriyorum perşembe kontrol var iyice gerildim kilo almamışsa diye:18: bide yalancı memeyi canı isterse alıyo istemezse almıyo nasıl alır ki yalancı emziği
Diğer göğsünde emzirsen iyi olur canım aynı durum bende de var emzirmeyi kesmedim azda olsa geliyo artık.bende meme ucu kullanıyorum kız alıştı memeyi almıyo o olmadanmeme ucuna bağımlı kaldım resmen
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bnde gözlerimr yenik düşüyorm geceleri açmak zor oluyor Allah tn emip tekrar yatıyor kuzucugum öyle öyle sabah ediyorum..
Bn iş meselesini hafta içi halletmeye çalışıyorm cnm sadece ikimiz olduğundan şimdilik yatamiyrm devamlı kontrol ediyorum şimdi babası evdeyken o bakar bnde uyurm biraz...
Sende uyu cnm.gece uyumadiysan bn uyuduğmda sütumde çoğalıyor sanki ..
Memlekete antepe geldim canım. Ya size bir sey sorayim oglumun karni cok sert tas gibi oluyor normalmi
Valla canim banada soyluyolar.ama ben cay kahve iciyorum.gaz yapici seyler yemiyorum sadece.cok soguk su icmiyorum gaz yapar diye yine.onun disinda herseyii yiyorum.ha bide kilo vermek icin ekmek vs. Yemiyorum.herseyi ekmeksiz yiyorumKızlar birde yedikkerinize dikkat ediyormusunuz memlekete geldim herkes bir ağızdan bir sey söylüyor yok bulgur pilavi yeme ayran icme yoğurt teme üzüm yeme aci yeme soğuk su icme sastim siz ne yiyiyonuz içiyonuz ben birsey yiyip icemiyorum:))
Ah sevgim azcik dinleneyim sutum okadar cok artiyorki ama yok benim adama bi haller oluyor ben uyurken evde tek basina korkuyo heralde boyna basima gelip kalkiyomusun kalkmiycanmi miraca bak altini al aaa ustunu islatmis degistir karnim acikti cocugu emzir boyna bisiler uretiyor en sonunda uykumun icine ediyor bende çemkirip tekrar yatiyorm bakiyo top sert susuyo :))
Adalettttt öesaj yazdım ama kutun doluymuşMerhaba herkeslere Biz de 16 gunluk olduk bugun, sıkıntılarimiz var ama buna da cok sukur. Bu arada kadro tamam mi dogurmayan kaldi mi?
selam canlar nasılsınız bakalım?bernacanın kızı doğdu,hadi sıra heyecanlka bekleyenlere
aynen gülüm bana da arada sıkıntı,sancı geliyor da,anca sıcaklara yoruyom
bernaZDL mi dogum yapti kuzummm oyy bi minnak daha geldiyasi uzun olsun insss normal mi olmuş
YOK CANM sez.ile oldu,gece azar azar su gelmiş bu sabah da bebişi oldudarısı bekleyenlere sağlıcakla inşallah yahu hicran herbirşeye gıcığım ya sıcaktan mıdır nedir üffffff püffffffffff durumlarııı
Bn çay kahve açıkçasi herşey yiyorum cnm valla sütum çekiyor :):)
Evet cnm dinlenmek sütü arttıryo bn bunu bilirim senin kocayıda döverim hee ıkö çocuk bakmak kolay mi valla bn eşime diyorm çocuk bakmak ise gitmktn zor sen al bak bn ise giderim diyorm gerçi oda sağolsun bana diyo sen git yat bn bebek uyanirsa idare ederim biraz ..
Aman aslında hepsi aynida bunların neyse ... :)
Kızlar size bi tavsiye . Biz 7 saatlik ağlama sonucu doktora gittik kolik dedi oğlum ağladı ben ağladım 6 ay böyle gider dedi doktor. Ve başka bi doktora gittik muayene etti bu cocuk kolik falan değil aç dedi karnını doyurduk bi daha aglamadi. Bence bi acligina da bakın çünkü bebekler günlerce hatta aylarca aç kalabiliyor doktorlar da kolik deyip geçiyor. Biz mama ile rahat ettik aç kalmasından iyidir bence çünkü o zaman çok mutsuz oluyor bebisler3.ayını dolduruncaya kadar devam edecek
bizimkin de de aynı sorun var ve hiç bişey yapamıyorum
Birde kızlar kafayı yemek üzereyim bizim oğlan 1 aylık oldu hala memeyi tam ememiyor sadece ucunu almak istiyor canım çıkıyo acidan nolur düzelir deyin bişey deyin soğudum resmen emzirme den ne yapıcam ben😢
Ben sukurler olsn gogus ucunu biraktim yoksa beni verem edecekti o uclar emzik kutusuna koyup cebimde tasiyodum bi sure sonrada yapiskanligi gidiyo zaten biraz mizikladi ama mecbur alisti simdi normal emiyor ama gozumden ates cikiyor emzirirken okdar aciyoki gogus uclarim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?