2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Memlekete antepe geldim canım. Ya size bir sey sorayim oglumun karni cok sert tas gibi oluyor normalmi

Kızlar birde yedikkerinize dikkat ediyormusunuz memlekete geldim herkes bir ağızdan bir sey söylüyor yok bulgur pilavi yeme ayran icme yoğurt teme üzüm yeme aci yeme soğuk su icme sastim siz ne yiyiyonuz içiyonuz ben birsey yiyip icemiyorum:))

aynen canım liste okadar uzunki dikkat etmeye çalışıyorum. özellikle çiğ meyve -sebze bide çay- kahve felan.

ama çokda dikkat etmiyorum gerisine hepsine uyarsak buseferde sütümüz kesilir. yani işler karışık tabi süt daha mühim

Aynı durumdayım memeden ayrılmıyo benim kızda :/ çekilmiş çörek otuyla balı karıştır ye canım bide humana stil ben ikisini kullanıyorum çok değil ama idare edecek kadar oluyo yine de

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ibrahim Saraçoğlu üzümün anne sütünü arttırdığını söylemişti sabah akşam beyaz üzüm yenmeliymiş. Çörekotu bal yeyin iki gündür yiyorum faydasını gördüm sanki. Sabah kahvaltıda gün için de de ara ara bi kaşık yutuyorum iyi geldi sanki :S

Diğer göğsünde emzirsen iyi olur canım aynı durum bende de var emzirmeyi kesmedim azda olsa geliyo artık.bende meme ucu kullanıyorum kız alıştı memeyi almıyo o olmadan meme ucuna bağımlı kaldım resmen

Bulgur pulavi ve uzumun cok iyi sut yaptigini biliyorum bolcada yiyorum soguk su ve baharat bebege iyi gelmiyormus ayran ve yogurtla ilgili bilgim yok ikisinide yiyorum ama ...

Ben sukurler olsn gogus ucunu biraktim yoksa beni verem edecekti o uclar emzik kutusuna koyup cebimde tasiyodum bi sure sonrada yapiskanligi gidiyo zaten biraz mizikladi ama mecbur alisti simdi normal emiyor ama gozumden ates cikiyor emzirirken okdar aciyoki gogus uclarim...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ah sevgim azcik dinleneyim sutum okadar cok artiyorki ama yok benim adama bi haller oluyor ben uyurken evde tek basina korkuyo heralde boyna basima gelip kalkiyomusun kalkmiycanmi miraca bak altini al aaa ustunu islatmis degistir karnim acikti cocugu emzir boyna bisiler uretiyor en sonunda uykumun icine ediyor bende çemkirip tekrar yatiyorm bakiyo top sert susuyo :))

Memlekete antepe geldim canım. Ya size bir sey sorayim oglumun karni cok sert tas gibi oluyor normalmi

Benim kizin oluyo kolik zaten o sislik bizi bitirdi dairesel hareketlerle masaj yapiyorum bazen hic elletmiyo hele eczaci 40 ı cikinca duzelir diyo insallah duzelir 36 gunluguz 40 ı cikinca duzelir diye umut ediyom

Valla canim banada soyluyolar.ama ben cay kahve iciyorum.gaz yapici seyler yemiyorum sadece.cok soguk su icmiyorum gaz yapar diye yine.onun disinda herseyii yiyorum.ha bide kilo vermek icin ekmek vs. Yemiyorum.herseyi ekmeksiz yiyorum

Bn çay kahve açıkçasi herşey yiyorum cnm valla sütum çekiyor :):)

Evet cnm dinlenmek sütü arttıryo bn bunu bilirim senin kocayıda döverim hee ıkö çocuk bakmak kolay mi valla bn eşime diyorm çocuk bakmak ise gitmktn zor sen al bak bn ise giderim diyorm gerçi oda sağolsun bana diyo sen git yat bn bebek uyanirsa idare ederim biraz ..

Aman aslında hepsi aynida bunların neyse ... :)

Bebişim bu seferde ateşlendi ishal emmek istemiyooo çok üzgünüm onu buhalde görmek beni bitiriyo şimdiden ishal ilacıyla calpol e başldık benim gibi anne olmaz olsun

Merhaba herkeslere… Biz de 16 gunluk olduk bugun, sıkıntılarimiz var ama buna da cok sukur. Bu arada kadro tamam mi dogurmayan kaldi mi?
Adalettttt öesaj yazdım ama kutun doluymuş anne olunca temizliği unutmuşsun kuzummm
Avzem de kocaeli de hayırlı olsun! musmutlu bir ömrünüz olsun inşallah

selam canlar nasılsınız bakalım?bernacanın kızı doğdu, hadi sıra heyecanlka bekleyenlere

aynen gülüm bana da arada sıkıntı,sancı geliyor da,anca sıcaklara yoruyom

bernaZDL mi dogum yapti kuzummm oyy bi minnak daha geldi yasi uzun olsun insss normal mi olmuş

aynen öyle oldu çok teşekkür ederim Rabbim hepimizin kuzucuğunu bizlere bağışlasın!
26 günlük olduk çok şükür

herkes iyidir inşallah?

Ay benim koca drngesiz bazen coook iyi bazen acayip hareketleri var buyugunun yikanmasi gece sutu hazirlanmasi biyere gidrrken ustunu giydirmesi ona ait anlasma yaptik :)) gercektn sevgi bir cocuk hic cocukmus iki olunca yemek yemege bile yetisemiyorm sabahtan beri ev temizliyorm ama isim ilerlemiyor sinir oldm kicim yer gormuyor yinede meydana cikan bisi yok ozellikle camasirdan biktim bide bez almaktan sabaha kadar evde bi koca torba bez doluyor abi kardes iseyip siciyolar :)) bide evde tam 7biberon var gorsen :) 3kucugunun gerisi buyugunun :)) esim diyoki hatun keske bez biberon gogus pedi fabrikasina ortak girseydm :))

3.ayını dolduruncaya kadar devam edecek
bizimkin de de aynı sorun var ve hiç bişey yapamıyorum
Kızlar size bi tavsiye . Biz 7 saatlik ağlama sonucu doktora gittik kolik dedi oğlum ağladı ben ağladım 6 ay böyle gider dedi doktor. Ve başka bi doktora gittik muayene etti bu cocuk kolik falan değil aç dedi karnını doyurduk bi daha aglamadi. Bence bi acligina da bakın çünkü bebekler günlerce hatta aylarca aç kalabiliyor doktorlar da kolik deyip geçiyor. Biz mama ile rahat ettik aç kalmasından iyidir bence çünkü o zaman çok mutsuz oluyor bebisler

Birde kızlar kafayı yemek üzereyim bizim oğlan 1 aylık oldu hala memeyi tam ememiyor sadece ucunu almak istiyor canım çıkıyo acidan nolur düzelir deyin bişey deyin soğudum resmen emzirme den ne yapıcam ben😢

Kizlr bir bebek ne kadar uyanik kalir bizimki sabahtan beri uyanik kucagina al susuyo yere birak agliyo surati kucakta gezmekten isilik oldu yavrumun. Ustune Bende hastayim yine gogsum kizardi atesim var sabah beri agrikesici iciyorum ne zaman gecer bu gogus kizarmasi emzirdigim surece devammi eder acaba kac gundur gece en fazla iki saat uyuyorum ondanmixir vucut direncimmi dustu bilen birileri cvp versin banaa

bugun inat ettim bende meme ucunu biraktim. kizimda inat etti ama caresiz aldi :) sonuc gogus uclarim acidan sizliyo zorda olsa kizim emiyo agzina tam girmesi zor oluyo ama yapcak bisi yok alisacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…