2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

avent meme ucu kullanabilirsin ama aliskanlik yapiyo. benim kizda zorlaniyo emerken ucu kucuk oldugu icin agzindan kayiyo :S agzina alabildigi kadarini vermeye calisiyorum bugun ilk denemeyi yaptik ucsuz :) meme ucu kullanmak rahat ve acisiz ama herzaman yaninda bulunmasi gerekiyo :/ bende o yuzden birakma karari aldim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Seni anlıyorm cnm valla Allah yardimcin olsun zor bn bile bu bez poseti ne çabuk doluyo diyosam seni dusunemiyorm ama eşinin her zamanda destek cikmasi önemli hiç değilse esin oğlunla ilgilenirken sende Kizinla ilgilenirsin veya işin varsa onu yaparsın kolay değil gerçekten diğer taraftan onların sevgisi herşeye değer ama vücut bi zamandan sonra tükeniyor yani agrasif olmamak elde olmuyor ..paylaşim şart :)

canım muhtemelen senin bebeğin de suyu tam ememiyor o göğüs kizarmasi biriken süt yüzünden mutlaka sağ sütünü ve bebeğe içir hem bebe is doysun aglamasin
Hem de sen mastıt olma sürekli de emzir bak bizimki doydu koydum yatağına mışıl mışıl uyudu bir de gündüz yarım kundak dene sıcrayıp uyanmalarini engelliyor ben çok karşı çıkmıştım ama rahat ettim ve merak etme bebis de hoşlanıyor kundaktân gaz sıkıntısını alıyor

Canlar selam, neler oldu konuşuldu gecmise hicc bakamadım da hamdoldun persembe sabahı yawrumuz geldi, , Allah herkesin evladini bagislasin, malum ev biraz kalabalık.insallah rahat rahat konuduruz.opuyoruzz :)

Canlar selam, neler oldu konuşuldu gecmise hicc bakamadım da hamdoldun persembe sabahı yawrumuz geldi, , Allah herkesin evladini bagislasin, malum ev biraz kalabalık.insallah rahat rahat konuduruz.opuyoruzz :)

Ayseeee hosgeldn canim. Gozun aydin gecmis olsun minis iyidir ins..ne zamn gidio misafirler kis kisla artik:) bekliyoruz senide.

Avent göğüs ucu denedinmi

Canım karnının doğup doğmadığını bezi de ki çişin miktarına göre anlayabilirmişiz çok yaparsa doyduğuna işaretimi :) ayrıca emzik için bizim Dr.umuz emzik konusun da benim kızım da emdi 2,5 yaşına kadar ben sakınca görmüyorum onu rahatlatıyor emmek bu gelişimi ne daha olumlu etki değil mi dedi bana da çok mantıklı geldi :) lohusalık da ter diye birşey varmış ve çok îyiymiş insanın tenini güzelleştiriyormuş bütün toksinleri narkoz felan hepsini atıyormuşsun bende çok terliyordum Dr sordum olur dedi en az 6 hafta sürermiş çok iyi birşey olduğunu duyunca da bol su içip sürekli emzirmeye çalışıyorum günde en az 15 20 kere üst değiştiriyorum..
Bol su iç dedi Dr bulgur yeşil üzüm çok süt yapıyor ben özellikle tüketmeye çalışıyorum süt gaz yapar dedi farklı bir Dr ama ayran süt yapar diyorlar tüketiyorum bence sen kimseye bakma severek ne yersen neyden keyf alırsan bence faydası olur :)

:)) erkekler bir alem valla :))

Bebişim bu seferde ateşlendi ishal emmek istemiyooo çok üzgünüm onu buhalde görmek beni bitiriyo şimdiden ishal ilacıyla calpol e başldık benim gibi anne olmaz olsun

Ay allam ya lohusa sendromu ne kötü bişi insan her olumsuzluğu kendine mal ediyor ,, umarım çabuk geçer geçmiş oldun üzme kendini de sütün gitmesin

Slm kizlar nasilsiniz.biz bugun 1 aylik olduk ama hala emme savasi veriyoruz ne zaman bitecek bu savas bilwmiyorum.artik mahfolduk...

Galaxy Note 2

Herkese merhabaaaaa..
Çok şükür ben de doğum yapıp geldim, bayramın 1. Günü doğum yaptım, memeydi, çatlaktı,tıkanmış süt kanalıydı, sarılıktı derken yazamadım . Ama çok şükür atlattık zor günleri
Yavrucuğum şuanda uyuyor ve gerçekten de dünyanın ennn güzel varlığı
O kadar sıkıntı çekiosun ama onun kokusu, melül melül bakışı seni gerçek dünyadan alıp götürüyor

Kızlar gece uyku düzeniniz nasıl bizim belli olmuyor önceki gece düzenli şekilde her iki saatte uyandı emzirdim uyudu gece ise 4 e kadar uyumadı mizirdandi durdu sabah erken kalktı ve daha yeni uyudu kakamiz bugün sulu acaba neden oldu ki

Slm kizlar nasilsiniz.biz bugun 1 aylik olduk ama hala emme savasi veriyoruz ne zaman bitecek bu savas bilwmiyorum.artik mahfolduk...

Galaxy Note 2

Ebrucum 2 gunmu varmis aramizda masallah...cok zor durumun anliyorum seni herkesin sorunu baska baska istr bizimde gaz sorunumuz var napicam boyle bilemiyorum elbet gececek diyorum sende sabret canim..

Hosgeldin.. Gozun aydin rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin.

Bizimde hic belli olmuyor bazen duzenli 2 saatte bir uyaniyor gaz sancisi varsa hic uyumuyor falan. O mizirdanma benim deli ediyor emzik almiyor oglum dun gece hic uyumadi su an salliyorum insallah uyurda bende biraz dinlenirim. Yemk bile yapamiyorum bazen o derece

yazmistim az önce ki benim cucuk uyandi suan omzumda uyukluyo

Gözün aydın cnm Allah anali babalı büyütsün...

Bizde 3 gündür geceleri 1 er saat arayla kalkıyorz cok yoruldum açıkçası gündüz de baya uyuyo kaldıramıyorm napicam bn

Evt cnm 2 gun var.konteole gittinmi sen aşı felan oldunuzmu.biz daha gitmedik carsamba gidicez.ve sanki cok az kilo aldi yaa.boyle huysuz emme savasiyla alamaz buyuyemez ya

Galaxy Note 2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…