Birde kızlar kafayı yemek üzereyim bizim oğlan 1 aylık oldu hala memeyi tam ememiyor sadece ucunu almak istiyor canım çıkıyo acidan nolur düzelir deyin bişey deyin soğudum resmen emzirme den ne yapıcam ben😢
Ay benim koca drngesiz bazen coook iyi bazen acayip hareketleri var buyugunun yikanmasi gece sutu hazirlanmasi biyere gidrrken ustunu giydirmesi ona ait anlasma yaptik :)) gercektn sevgi bir cocuk hic cocukmus iki olunca yemek yemege bile yetisemiyorm sabahtan beri ev temizliyorm ama isim ilerlemiyor sinir oldm kicim yer gormuyor yinede meydana cikan bisi yok ozellikle camasirdan biktim bide bez almaktan sabaha kadar evde bi koca torba bez doluyor abi kardes iseyip siciyolar :)) bide evde tam 7biberon var gorsen :) 3kucugunun gerisi buyugunun :)) esim diyoki hatun keske bez biberon gogus pedi fabrikasina ortak girseydm :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlr bir bebek ne kadar uyanik kalir bizimki sabahtan beri uyanik kucagina al susuyo yere birak agliyo surati kucakta gezmekten isilik oldu yavrumun. Ustune Bende hastayim yine gogsum kizardi atesim var sabah beri agrikesici iciyorum ne zaman gecer bu gogus kizarmasi emzirdigim surece devammi eder acabakac gundur gece en fazla iki saat uyuyorum ondanmixir vucut direncimmi dustu bilen birileri cvp versin banaa
Canlar selam, neler oldu konuşuldu gecmise hicc bakamadım da hamdoldun persembe sabahı yawrumuz geldi, , Allah herkesin evladini bagislasin, malum ev biraz kalabalık.insallah rahat rahat konuduruz.opuyoruzz :)
Birde kızlar kafayı yemek üzereyim bizim oğlan 1 aylık oldu hala memeyi tam ememiyor sadece ucunu almak istiyor canım çıkıyo acidan nolur düzelir deyin bişey deyin soğudum resmen emzirme den ne yapıcam ben😢
Canım karnının doğup doğmadığını bezi de ki çişin miktarına göre anlayabilirmişiz çok yaparsa doyduğuna işaretimi :) ayrıca emzik için bizim Dr.umuz emzik konusun da benim kızım da emdi 2,5 yaşına kadar ben sakınca görmüyorum onu rahatlatıyor emmek bu gelişimi ne daha olumlu etki değil mi dedi bana da çok mantıklı geldi :) lohusalık da ter diye birşey varmış ve çok îyiymiş insanın tenini güzelleştiriyormuş bütün toksinleri narkoz felan hepsini atıyormuşsun bende çok terliyordum Dr sordum olur dedi en az 6 hafta sürermiş çok iyi birşey olduğunu duyunca da bol su içip sürekli emzirmeye çalışıyorum günde en az 15 20 kere üst değiştiriyorum..slm güzel anneler
ben bebişime hastanedeyken verdim emziği şimdi de emiyorbence kurtarıcı çünkü benim memikten hiç ayrılmak istemiyor. karnının doyduğuna emin olunca emziği veriyorum en azından. Bugün sağlık ocağına topuk kanı aldırmaya gittik, allahım nasıl dayanacam diye düşünürkeeenn, birde ne göreyim, benim kuzu uyuyordu o sırada uyanmadı bile, hatta bir ara gözünü açtı esnedi kapattı, ay nasıl sevindim anlatamam size Hastanede de almışlardı yanında ben yoktum ama çok ağlatmışlar orda iki topuğunu da delmişler, yanıma getirdiklerinde içini çekiyordu yavrum, çok üzülmüştüm bu ikinciye nasıl dayanacam diye düşünüyordum,
kızlar, benimki sürekli emmek istiyor, elinden gelse memikten hiç ayrılmayacak, acaba doymuyor mu diyorum ama bakıyorum bazen ağzının içi süt dolu biriktiriyor bile yaniiii, napçam bilmiyorum o emerken sanki benim üstüme yağmur yağarcasına terliyorum sizlerde de varmı bu kadar terleme. Gün boyunca sürekli emzirme modundayım
Bol su iç dedi Dr bulgur yeşil üzüm çok süt yapıyor ben özellikle tüketmeye çalışıyorum süt gaz yapar dedi farklı bir Dr ama ayran süt yapar diyorlar tüketiyorum bence sen kimseye bakma severek ne yersen neyden keyf alırsan bence faydası olur :)Kızlar birde yedikkerinize dikkat ediyormusunuz memlekete geldim herkes bir ağızdan bir sey söylüyor yok bulgur pilavi yeme ayran icme yoğurt teme üzüm yeme aci yeme soğuk su icme sastim siz ne yiyiyonuz içiyonuz ben birsey yiyip icemiyorum:))
:)) erkekler bir alem valla :))Ah sevgim azcik dinleneyim sutum okadar cok artiyorki ama yok benim adama bi haller oluyor ben uyurken evde tek basina korkuyo heralde boyna basima gelip kalkiyomusun kalkmiycanmi miraca bak altini al aaa ustunu islatmis degistir karnim acikti cocugu emzir boyna bisiler uretiyor en sonunda uykumun icine ediyor bende çemkirip tekrar yatiyorm bakiyo top sert susuyo :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bebişim bu seferde ateşlendi ishal emmek istemiyooo çok üzgünüm onu buhalde görmek beni bitiriyo şimdiden ishal ilacıyla calpol e başldık benim gibi anne olmaz olsun
Slm kizlar nasilsiniz.biz bugun 1 aylik olduk ama hala emme savasi veriyoruzne zaman bitecek bu savas bilwmiyorum.artik mahfolduk...
Galaxy Note 2
Herkese merhabaaaaa..
Çok şükür ben de doğum yapıp geldim, bayramın 1. Günü doğum yaptım, memeydi, çatlaktı,tıkanmış süt kanalıydı, sarılıktı derken yazamadım. Ama çok şükür atlattık zor günleri
Yavrucuğum şuanda uyuyor ve gerçekten de dünyanın ennn güzel varlığı
O kadar sıkıntı çekiosun ama onun kokusu, melül melül bakışı seni gerçek dünyadan alıp götürüyor
tam bayram şekeri olmuş kuzu gözün aydın canım yasi uzun olsun normal mi oldu
Kızlar gece uyku düzeniniz nasıl bizim belli olmuyor önceki gece düzenli şekilde her iki saatte uyandı emzirdim uyudu gece ise 4 e kadar uyumadı mizirdandi durdu sabah erken kalktı ve daha yeni uyudu kakamiz bugün sulu acaba neden oldu ki
yazmistim az önce ki benim cucuk uyandi suan omzumda uyukluyoKızlar gece uyku düzeniniz nasıl bizim belli olmuyor önceki gece düzenli şekilde her iki saatte uyandı emzirdim uyudu gece ise 4 e kadar uyumadı mizirdandi durdu sabah erken kalktı ve daha yeni uyudu kakamiz bugün sulu acaba neden oldu ki l
şöyle bi düzenine otursa rahat ederiz de... Rabbim kolaylık versin bazen an geliyor emzirirken oturdugum yerde uyuyorum icim geçiyor ki allahtan hemen kalkiyorum... Göz kapaklarim on bin ton sanki
Herkese merhabaaaaa..
Çok şükür ben de doğum yapıp geldim, bayramın 1. Günü doğum yaptım, memeydi, çatlaktı,tıkanmış süt kanalıydı, sarılıktı derken yazamadım. Ama çok şükür atlattık zor günleri
Yavrucuğum şuanda uyuyor ve gerçekten de dünyanın ennn güzel varlığı
O kadar sıkıntı çekiosun ama onun kokusu, melül melül bakışı seni gerçek dünyadan alıp götürüyor
Kızlar gece uyku düzeniniz nasıl bizim belli olmuyor önceki gece düzenli şekilde her iki saatte uyandı emzirdim uyudu gece ise 4 e kadar uyumadı mizirdandi durdu sabah erken kalktı ve daha yeni uyudu kakamiz bugün sulu acaba neden oldu ki
gündüz bende uyandiramiyorum sevgim ya hemsire emzirme dersi vermisti topuguna vur uyandir memede uyumasin on dk emerse sadece su.ihtiyacını karşılar 20dk yarim saat emerse karni doyar demisti kiyamiyorum ki bende
Ebrucum 2 gunmu varmis aramizda masallah...cok zor durumun anliyorum seni herkesin sorunu baska baska istr bizimde gaz sorunumuz var napicam boyle bilemiyorum elbet gececek diyorum sende sabret canim..
Hosgeldin.. Gozun aydin rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?