Gözün aydın cnm Allah anali babalı büyütsün...
Bizde 3 gündür geceleri 1 er saat arayla kalkıyorz cok yoruldum açıkçası gündüz de baya uyuyo kaldıramıyorm napicam bn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gündüz bende uyandiramiyorum sevgim ya hemsire emzirme dersi vermisti topuguna vur uyandir memede uyumasin on dk emerse sadece su.ihtiyacını karşılar 20dk yarim saat emerse karni doyar demisti kiyamiyorum ki bende
Benimdr gündüz uyuyor gecede kalkiyor ama bazen uzun uyuyo uyaninca acliktam memeyi tutamiyor daha hircin oluyo.uyandirsam uyanmiyor.uyusa uyaninca memeyi almiyor.iki ucu poklu degnek bizimkisi:)
Galaxy Note 2
Gündüz uyandığında uyutmamaYa çalışıyrm konusuyrm oyalyrm falan ama yok gece uyulmadığındn gözler gidiyi ama basaricam dr m bana doydugunu söylemişti 1 haftalikken cunki 450 gr falan almış oğlum 1 haftalıkken 4 kilo 7 gr olmuş :) sen ne kadar süre emziriyn cnm
Cnm yaaa mama veriyon mu sen peki ins memeyi tutacaktir..ebrucum sende gunduz ayık tutmaya çalış bnmki suan icim 2, saattir uyutmdm :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
15dk en fazla 20dk emiyo canim ya... Masallah senin oglusaa haftada en az 200gr almasi gerekliymis.. Birde ilk hasta kilo verirlermis ya masallah senin.kuzucuga
Evet ccnm az uyudugun icin direncin dusuyodur.doktor bana bebeklerin uykusu duzensiz olur dedi.bi bakarsin uyumaz bi bakarsin uyanmaz dedi.bende basta bilemedim goguslerim tas gibi oldu atesim yukseldi kendimi berbat hissettim.gogusumun sertliginden bebek ucunu tutamadi filan.sonra sagdim rahatladim hepsi gecti.gerci simdi onceki gibi dolmuyo yada benim tontis cok emmeye basladi.Kizlr bir bebek ne kadar uyanik kalir bizimki sabahtan beri uyanik kucagina al susuyo yere birak agliyo surati kucakta gezmekten isilik oldu yavrumun. Ustune Bende hastayim yine gogsum kizardi atesim var sabah beri agrikesici iciyorum ne zaman gecer bu gogus kizarmasi emzirdigim surece devammi eder acabakac gundur gece en fazla iki saat uyuyorum ondanmixir vucut direncimmi dustu bilen birileri cvp versin banaa
Kollarini cok kimildattigi icin benimkide ikidebir sicrayip uyaniyodu.bi gece kollarini sardim sadece hafifce rahat oldu aslinda.amasonra bidaha sardirmadi.sardigimda sinirlenip agliyo.canım muhtemelen senin bebeğin de suyu tam ememiyor o göğüs kizarmasi biriken süt yüzünden mutlaka sağ sütünü ve bebeğe içir hem bebe is doysun aglamasin
Hem de sen mastıt olma sürekli de emzir bak bizimki doydu koydum yatağına mışıl mışıl uyudu bir de gündüz yarım kundak dene sıcrayıp uyanmalarini engelliyor ben çok karşı çıkmıştım ama rahat ettim ve merak etme bebis de hoşlanıyor kundaktân gaz sıkıntısını alıyor
Canim kakanin sulu olmasi normalmis.dr ishal kivaminda olur dedi.Kızlar gece uyku düzeniniz nasıl bizim belli olmuyor önceki gece düzenli şekilde her iki saatte uyandı emzirdim uyudu gece ise 4 e kadar uyumadı mizirdandi durdu sabah erken kalktı ve daha yeni uyudu kakamiz bugün sulu acaba neden oldu ki
bende acaba ishal mi oldu dedim sivi kaka yapti bildiğin usuttum mu acaba dedim
Evet cnm bezi doluysa doyuyodur benimki emiyo ama mesela geçen bnde mama verdim sütum azalmıştı doymadı yavrum cok ağladı biz niye ağlıyor derken eşime dedim doymadı sutum yok sanki dedim mama verdim mışıl mışıl uyudu ..sor cnm dr na bncede belki bi yolu yöntemi vardırYok sevgim mama vermiyorum ben.tuttumu memeyi karnini doyuruyor.sadece emme seanslari zor geciyo tutana kadar 1 saat geciyo.bazen hic tutmuyo bunaliyorum.o zamanda bi kere mama vermistim sabah hepsini foskurtarak kusmustu o yüzden mama vermeyede korkuyorum.kontrolu bekliyorum bakalim dr ne diyecek doyuyimu doymuyomu.ama bezleri dolu doymasa yapmaz.bakalim crs gunu dr ne dicek.
Galaxy Note 2
15dk en fazla 20dk emiyo canim ya... Masallah senin oglusaa haftada en az 200gr almasi gerekliymis.. Birde ilk hasta kilo verirlermis ya masallah senin.kuzucuga
Evt cnm 2 gun var.konteole gittinmi sen aşı felan oldunuzmu.biz daha gitmedik carsamba gidicez.ve sanki cok az kilo aldi yaa.boyle huysuz emme savasiyla alamaz buyuyemez ya
Galaxy Note 2
masallah canim dışarda deme burda hepimizin kuzusu var nazar etmeyiz de millete kem gözlü çok
dun esim evdeyken taze fasulye ve pilav yapmistim bugün kocis yok kalanlar bana yeterKizlar artik hamis topigi diiliz sorabilirim:) yemk ne yaptiniz aksama bi akil verin oglan 5 dk uyumuskn yapiversem bende
Banada banada yaaa valla hergün ne yapsam la basim meşgulKizlar artik hamis topigi diiliz sorabilirim:) yemk ne yaptiniz aksama bi akil verin oglan 5 dk uyumuskn yapiversem bende
masallah canim dışarda deme burda hepimizin kuzusu var nazar etmeyiz de millete kem gözlü çok
aynen canim hast tanımadığım kişiler geldi incigini cincigini sordular sana ne diyecen olmayacak... Millet çok meraklı... Saglikli olmaları yeter şükürler olsun
dun esim evdeyken taze fasulye ve pilav yapmistim bugün kocis yok kalanlar bana yeter
valla benim vakit olmuyor kolay şeyler yiyoruz genelde
valla benim vakit olmuyor kolay şeyler yiyoruz genelde
Kızlar birde bebislerinizi hıçkırık tutuyor mu benim oglusu gobusteyken 3,4 kez tutuyordu şimdide günde 3,4 kez oluyor ya bugün bedeni sarsılıyor hemen geçsin diye memeyi dayiyorun üzülüyorum
Aynen ama ben artik çakıyorum cevabı onlara neeee ....aynen canim hast tanımadığım kişiler geldi incigini cincigini sordular sana ne diyecen olmayacak... Millet çok meraklı... Saglikli olmaları yeter şükürler olsun
Kızlar birde bebislerinizi hıçkırık tutuyor mu benim oglusu gobusteyken 3,4 kez tutuyordu şimdide günde 3,4 kez oluyor ya bugün bedeni sarsılıyor hemen geçsin diye memeyi dayiyorun üzülüyorum
iyi bari esin yumurta kirabiliyo... Benim odun istese herseyi yaparda acligindan olse de yapmiyo kendini düşünmüyor bizide düşünmüyor herşey bana bakıyor bebeği uzaktan seviyo gazini bari çıkar diyorum aliyo iki kivraninca agliyo bu ben beceremiyorum deyip veriyor bana... Bu dönemde eşin desteği çok önemli iki gün hastanede yattim eve geldim bi kere logusa gibi yatmadim hersey bende bana bakiyo
evet hapsirikta cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?