2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Benimdr gündüz uyuyor gecede kalkiyor ama bazen uzun uyuyo uyaninca acliktam memeyi tutamiyor daha hircin oluyo.uyandirsam uyanmiyor.uyusa uyaninca memeyi almiyor.iki ucu poklu degnek bizimkisi:)

Galaxy Note 2

gündüz bende uyandiramiyorum sevgim ya hemsire emzirme dersi vermisti topuguna vur uyandir memede uyumasin on dk emerse sadece su.ihtiyacını karşılar 20dk yarim saat emerse karni doyar demisti kiyamiyorum ki bende

Gündüz uyandığında uyutmamaYa çalışıyrm konusuyrm oyalyrm falan ama yok gece uyulmadığındn gözler gidiyi ama basaricam dr m bana doydugunu söylemişti 1 haftalikken cunki 450 gr falan almış oğlum 1 haftalıkken 4 kilo 7 gr olmuş :) sen ne kadar süre emziriyn cnm
Benimdr gündüz uyuyor gecede kalkiyor ama bazen uzun uyuyo uyaninca acliktam memeyi tutamiyor daha hircin oluyo.uyandirsam uyanmiyor.uyusa uyaninca memeyi almiyor.iki ucu poklu degnek bizimkisi:)

Galaxy Note 2

Cnm yaaa mama veriyon mu sen peki ins memeyi tutacaktir..ebrucum sende gunduz ayık tutmaya çalış bnmki suan icim 2, saattir uyutmdm :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yok sevgim mama vermiyorum ben.tuttumu memeyi karnini doyuruyor.sadece emme seanslari zor geciyo tutana kadar 1 saat geciyo.bazen hic tutmuyo bunaliyorum.o zamanda bi kere mama vermistim sabah hepsini foskurtarak kusmustu o yüzden mama vermeyede korkuyorum.kontrolu bekliyorum bakalim dr ne diyecek doyuyimu doymuyomu.ama bezleri dolu doymasa yapmaz.bakalim crs gunu dr ne dicek.

Galaxy Note 2

Evet ccnm az uyudugun icin direncin dusuyodur.doktor bana bebeklerin uykusu duzensiz olur dedi.bi bakarsin uyumaz bi bakarsin uyanmaz dedi.bende basta bilemedim goguslerim tas gibi oldu atesim yukseldi kendimi berbat hissettim.gogusumun sertliginden bebek ucunu tutamadi filan.sonra sagdim rahatladim hepsi gecti.gerci simdi onceki gibi dolmuyo yada benim tontis cok emmeye basladi.
Kollarini cok kimildattigi icin benimkide ikidebir sicrayip uyaniyodu.bi gece kollarini sardim sadece hafifce rahat oldu aslinda.amasonra bidaha sardirmadi.sardigimda sinirlenip agliyo.
Canim kakanin sulu olmasi normalmis.dr ishal kivaminda olur dedi.

Evet cnm bezi doluysa doyuyodur benimki emiyo ama mesela geçen bnde mama verdim sütum azalmıştı doymadı yavrum cok ağladı biz niye ağlıyor derken eşime dedim doymadı sutum yok sanki dedim mama verdim mışıl mışıl uyudu ..sor cnm dr na bncede belki bi yolu yöntemi vardır
15dk en fazla 20dk emiyo canim ya... Masallah senin oglusaa haftada en az 200gr almasi gerekliymis.. Birde ilk hasta kilo verirlermis ya masallah senin.kuzucuga

Maşallah subhanallah cnm dr da öyle dedi biz bu hafta doğum kilosunda kalmasıni bekliyorz seninki kilo almış dedi cok şükür Rabbim e ...bnde aynı en fazla yarım saat emziriyorum bnde ..

Evt cnm 2 gun var.konteole gittinmi sen aşı felan oldunuzmu.biz daha gitmedik carsamba gidicez.ve sanki cok az kilo aldi yaa.boyle huysuz emme savasiyla alamaz buyuyemez ya

Galaxy Note 2

Canim yarin gidiyorz asiya...bakalim kac kilo aldik bende mrk ediyorum..almistir o canim mrk etme sen cok almasi gerekmez zaten ki normal alsin yeter canim.

Kizlar artik hamis topigi diiliz sorabilirim:) yemk ne yaptiniz aksama bi akil verin oglan 5 dk uyumuskn yapiversem bende

Kizlar artik hamis topigi diiliz sorabilirim:) yemk ne yaptiniz aksama bi akil verin oglan 5 dk uyumuskn yapiversem bende
Banada banada yaaa valla hergün ne yapsam la basim meşgul
masallah canim dışarda deme burda hepimizin kuzusu var nazar etmeyiz de millete kem gözlü çok

Yok cnm dermiyiiim bura farklı hepimiz birbirimzi takip ettiğimizdn yanlış düşünmedim hiç ...bide su var hicranim kilo milo değilde sağlıkla büyüsunler yeter

Kızlar birde bebislerinizi hıçkırık tutuyor mu benim oglusu gobusteyken 3,4 kez tutuyordu şimdide günde 3,4 kez oluyor ya bugün bedeni sarsılıyor hemen geçsin diye memeyi dayiyorun üzülüyorum

valla benim vakit olmuyor kolay şeyler yiyoruz genelde

Kızlar birde bebislerinizi hıçkırık tutuyor mu benim oglusu gobusteyken 3,4 kez tutuyordu şimdide günde 3,4 kez oluyor ya bugün bedeni sarsılıyor hemen geçsin diye memeyi dayiyorun üzülüyorum

Ben bazi gunler hic yapamiyorun kicam yumurta yiyor garibim:)
Benim oglanida cok tutuyo hickirik aynen emziriyorum bende ebe oyle soylemisti.

aynen canim hast tanımadığım kişiler geldi incigini cincigini sordular sana ne diyecen olmayacak... Millet çok meraklı... Saglikli olmaları yeter şükürler olsun
Aynen ama ben artik çakıyorum cevabı onlara neeee ....

Benimki de aynı cnm hık hık devamlı karnımdyke cok hıçkırırdi...dr demişti bana. Hıçkırmasi hapsirmasi normal diye hemen hasta muamelesi yapmayın diye

iyi bari esin yumurta kirabiliyo... Benim odun istese herseyi yaparda acligindan olse de yapmiyo kendini düşünmüyor bizide düşünmüyor herşey bana bakıyor bebeği uzaktan seviyo gazini bari çıkar diyorum aliyo iki kivraninca agliyo bu ben beceremiyorum deyip veriyor bana... Bu dönemde eşin desteği çok önemli iki gün hastanede yattim eve geldim bi kere logusa gibi yatmadim hersey bende bana bakiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…