2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
evet hapsirikta cok

Birde emerken bogazina sut kaciyo nefesi kesiliyo oksuruyo sonra beni cok korkutuyo aklim cikiyo hemen kaldırıyorum falan ama

Benimde cok tikaniyo yaa cok panik oluyorum.ve bu durumdan cok korkuyorum.yalniz olunca napcam bakalim.annem bise yok diyoda sakinliyorum.

Galaxy Note 2

Valla hep soyluyorum Allh razi olsun hamileykn aylarca kustum evde yemk yaptirmadim gik demedi is yerinde yedi geldi..simdide yemk niye yapmadin demez gider yapar alir gelir..isten gelince ben bakayim oglana git bi kac saat uyu sen der hafta sonu geceleride bakio Rabbim hep yardincisi olsun ne diyim hic uzmedi beni...

benimkide korkuyor ama ne yapalim bizde ilk kez anne olduk daha önce görmedim hiç birşey bilmiyordum bende korkardım yeni doğmuş bebeği kucağa almaktan ama bu başka işte... Gelde anlat

aynen sanki biz beş tane doğurduk zaten bu lohusalık çok değişik bi dönem bazen eşime bile tahammülüm kalmıyo ben yapamam kucağıma alamam dedikçe çıldırasım geliyo

slm kızlar
evimize döndk sonunda ama iyiydi bana kalsa annem saolsun baya ardımcıydı sımdı ıs basa dustu ..kalça filmi çektiren varmı aranızda ve ilk asısını yaptıran

slm kızlar
evimize döndk sonunda ama iyiydi bana kalsa annem saolsun baya ardımcıydı sımdı ıs basa dustu ..kalça filmi çektiren varmı aranızda ve ilk asısını yaptıran

Hosgrldin canim.bende15.gun yanliz kaldim yanlizken daha kolay bakiosun bebisine hic panikleme..
Asimiz yarin bizim kalca usg de haftaya cekilecek ins.

Kızlar bu kalca filmi bir aylikken mi oluyor dr bana her ay rutin kontrole gel artik dedi bu filmden falan bahsetmedi

Benimki de öyleydi. Avent silikon meme ucu ve avent kalkan kullanıyorum çok rahatladım. Bi de sadece ucu emdiklerinde hava da yuttukları için gazları da olur. Silikon meme ucu bu vesileyle gazı da azaltıyor

Kızlar benim sol göğsümde yumurta büyüklüğünde semsert bir top oluştu ve ateşim 40 da aşağıya ağrı kesici içmeden düşmüyor. Ve bebek o memeği bir türlü emmiyor, zorla versem bile iki somuruyor gelmeyince ağlıyor. Sıcak bez, sıcak duş, masaj yapıp sağıyorum ama hiç bir türlü fayda etmiyor. Artık 3. günüm. Sağınca 30 cc kadar geliyor gerisi gelmiyor. O sertlik bir türlü geçmiyor. Sağmaktan göğüs ucum inanılmaz yara oldu canım çok yanıyor. Göğsümden ilk sağmada yara olan yerden kan geliyor. Bir yandan bebek emzirmek bir yandan kendi ateşimi düşürmeye uğraş ne yapacağımı şaşırdım. Ya buna da şükür ama lohusalığın bütün zorluklarını yaşadım artık isyan etmek üzereyim. Var mı bilen duyan böyle bir şey, farklı olarak yapmam gereken. Bu konuda göğüs cerrahina mı gitmem lazım. Kendi doktorum lohusalıkta ateş olur, göğsünü sık sık sağ dedi. Ama bir faydası olmadı:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…