2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Canım canın bir şey çekmiş ve yememiş olabilir misin ?

Bilmiyorum ne kadar doğru annemde emzirirken üzüm görmüş sonra yerim demiş oda kötüce birşeymis dökmusler sonra memesi böyle olmus çok ağrıdi koca karı şeyleri yaptık dedik bilmiyorum artık neyse öyle geçmiş. .belki canım birşey çekti. .

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Saol canım ama dayanamıyorum küçücük masum yavruma baktıkça. Haklısın aramiyicam zaten karar aldım.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

eninde sonunda çocuğunu görmek istiycek bak görürsün, birkere görünce de babalık duygusu ağır basıcak muhakkak birgün dank edecek ona sabret. O zamanda bu yaptıklarının hepsini fitiiiillll fitiiiilll getirirsin burnundan sabret arkadaşım hatta bana kalırsa hala boşanmadıysan hemen boşan. Senin boşanmaman bile seni onun için cepte keklik yapıyor, yani sen nasıl olsa ceptesin onun için, arıyorsunda üstelik, senin için acele etmesine hiiiiiiiç gerek yok yani. Ona seni ve çocuğunu kaybetme korkusunu yaşatmıyorsun

Yapma arkadaşım, çektiret gitsin şunu, aklı başına gelsin, çocuğunu falan da göstermiycem de, kendime çocuğumla birlikte yeni bir hayat kurucam de

aynı sorun bende de vardı, lansinoh krem çok hızlı düzeltiyor ve acıyı azaltıyor tavsiye ederim. Şimdi de biraz acıyor memeyi aldığında ama 1-2 saniye sürüyor sadece.

Kizlar bu meme ucuna biriniz kantoron otlu zeytinyag demistinizde onu nasil kullancaz?kim dedi hatirlamiyorum.emziriyoruz ya uzun sure bekletme sansim olmuyo ki:44:

Bulgur pulavi ve uzumun cok iyi sut yaptigini biliyorum bolcada yiyorum soguk su ve baharat bebege iyi gelmiyormus ayran ve yogurtla ilgili bilgim yok ikisinide yiyorum ama ...

bulgur daha yemedim ama gaz da yapar diyenler var. Ben dünden beri gün içerisinde iki kere bir tatlı kaşığı kadar kimyonu ağzıma atıp üzerine su içiyorum, gaz için çok faydalıymış. galiba doğru iki gündür daha rahat gibi bebiş. Ayrıca humana stille başladım, sütüm biraz arttı.

Meme ucunu bende bir iki gün bırakıyorum iyi güzel emiyor ama gehen acımaya başlıyor dayanamiyorum tekrar uç kullanmaya başlıyorum ne zaman alışacak bu cicikler emismeye

Bazı şeyleri bebeğe dokunmasın diye yemiyorum tabi. Süt, yoğurt, çikolata ve gazlı içecekler falan.

Bende yemiyorum ama canım çektiyse nefsimi köreltecek kadar yiyorum . Eğer senin de canın bir şey çekti ve yemediysen süt çeker derler ya , benim bildiğim göğüs sertleşir ve ateş yapar .

Kızlar merhaba

Ben ağustos annesi olmama ragmen oğlum surpriz yaptı 22 temmuzda kucagıma aldım çok şükür.

Benim sizlere bir sorum olacak oğluma işitme testi yaptırdık ama bir gün önce banyo yaptırdığım için oradaki görevli en az 48 saat banyo yapmamış olması gerektiğini kulağına büyük ihtimal su kaçtığını cevap alamadıklarını pzrtesi tekrar gelmemizi söyledi ve aldı beni bir korku

Bütün haftasonu gözlemledim bebeğim sesli ortamdan hiç rahatsız olmuyor, bir iki kere sesten irkildiğini gördüm ama pek tepkili değil sanki. Hatta bugun yanında kavanoz düşürdüm uyurken şöyle birazcık hareket etti ama ne uandı ne gözünü açtı.

Sizin bebeklerde sese duyarlılık ne durumda? Ben ilçede oturuyorum doğum ve çocuk doktoru ilde. Yarında burdaki devlet hastanesine gideceğim test için ve pek güvenmiyorum buraya çok endişelendim cevap bekliyorum

şöyle bi düzenine otursa rahat ederiz de... Rabbim kolaylık versin bazen an geliyor emzirirken oturdugum yerde uyuyorum icim geçiyor ki allahtan hemen kalkiyorum... Göz kapaklarim on bin ton sanki

aynı şey bende de oluyor ama çok tehlikeli aman dikkat edin, uyuya kalırsak allah muhafaza bebişlerin burnu falan kapanır. Ne olur dikkat edin...

:)) erkekler bir alem valla :))

Ay allam ya lohusa sendromu ne kötü bişi insan her olumsuzluğu kendine mal ediyor ,, umarım çabuk geçer geçmiş oldun üzme kendini de sütün gitmesin

kendime mal etmemin sebebi küçücük bebeği düğüne götürmem o yüzden çok kızdım kendime ama şükür bugün biraz daha iyi yavrum 1 günde saçıma beyaz düştü

büyük oğlmun yanında top patlasa uyanmazdı nadiren ani seslere tepki verdiğini bilirim küçük oğlum da çıt çıksa sıçrıyor yanıyor içini ferah tut dedikleri gibidir bidaha baksınlar bi

Kizlar s.a nasilsinz bende temmuzu son anda yakaladim 31 inde sabah 10.25 te kizimi spinal sezeryanla kucama aldim cok sikintili bi surec kizim iyi cok sukur ama benim bas agrim dikislerim beni mahvediyor ins bi ara hikayemizi yazarim aeolun

canım hayırlı olsun bebişin benim kuzuşumda iki kere teste girdi ilk testte sol kulağı geçemedi biz testten bir gün önce sadece başını yıkamıştık ondan olabilir dediler zaten anne karnında suyun içinde olduğu içinde olabilirmiş neyse ki kızım ikinci testte geçti çok şükür seslere de takılma bazı bebişler sesleri pek umursamıyorlar benim kızımda öyleydi gün geçtikçe değişiyorlar bi de testte devlet özel değişmez için rahat olsun

Hayirli olsun oncelikle ...allah anali babali buyutsun .

Korkma benim oglum 2 haftalik oldu bizde sag kulaktan gecemedik ilk once. Sonra o gun banyo yaptirma dediler ve uzerine yatirmamamiz gerektigini soyledi benide korku sarmisti dediklerini yaptim ve cok sukur gectik . Eminim o sebepten gecemediniz testi . Yatirma o gun o kulaga gececeksiniz emin ol!

Bir kere aynı.ortamda bulunduk.bebegimi götürdüm ismini o koymamış diye yüzüne bakmadı bile. Benimde gözlerime bakıyor uzun.uzun o kadar laf ettikten sonra sanki evlenme tarihi alicaz öyle melul melul bakıyor anlamadim bu adamı. Ismini degistirtecekmisim. O zaman ilgilenecekmis yalan tabi. Resti çektim yazmıyorum. Bizimkinin inadı herşeyden beterdir bana.inat gider evlenir. Benim bebeğimin yüzüne bakmiyorsan benden uzak dur dedim resti çektim.

Bebişim bu seferde ateşlendi ishal emmek istemiyooo çok üzgünüm onu buhalde görmek beni bitiriyo şimdiden ishal ilacıyla calpol e başldık benim gibi anne olmaz olsun

Annelerin en çabuk yaptıkları şey kendilerini suçlamak. bu büyük bir hata bence. senin mesajını da okuyunca çok üzüldüm. çaresizlik çok kötü bir şey ama kendini suçlama. hata da yapmış olablirsin. biz de onlarla öğreniyoruz bir çok şeyi onun sana ihtiyacı var, kendini suçlama lütfen geçecek o sıkıntıları da. Allah daha büyük sıkıntılar vermesin. kendine haksızlık etme senin üzülmen bebeğini de etkiler. umarım en kısa zamanda iyileşir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…