Kızlar benim sol göğsümde yumurta büyüklüğünde semsert bir top oluştu ve ateşim 40 da aşağıya ağrı kesici içmeden düşmüyor. Ve bebek o memeği bir türlü emmiyor, zorla versem bile iki somuruyor gelmeyince ağlıyor. Sıcak bez, sıcak duş, masaj yapıp sağıyorum ama hiç bir türlü fayda etmiyor. Artık 3. günüm. Sağınca 30 cc kadar geliyor gerisi gelmiyor. O sertlik bir türlü geçmiyor. Sağmaktan göğüs ucum inanılmaz yara oldu canım çok yanıyor. Göğsümden ilk sağmada yara olan yerden kan geliyor. Bir yandan bebek emzirmek bir yandan kendi ateşimi düşürmeye uğraş ne yapacağımı şaşırdım. Ya buna da şükür ama lohusalığın bütün zorluklarını yaşadım artık isyan etmek üzereyim. Var mı bilen duyan böyle bir şey, farklı olarak yapmam gereken. Bu konuda göğüs cerrahina mı gitmem lazım. Kendi doktorum lohusalıkta ateş olur, göğsünü sık sık sağ dedi. Ama bir faydası olmadı:2:
Kızlar benim sol göğsümde yumurta büyüklüğünde semsert bir top oluştu ve ateşim 40 da aşağıya ağrı kesici içmeden düşmüyor. Ve bebek o memeği bir türlü emmiyor, zorla versem bile iki somuruyor gelmeyince ağlıyor. Sıcak bez, sıcak duş, masaj yapıp sağıyorum ama hiç bir türlü fayda etmiyor. Artık 3. günüm. Sağınca 30 cc kadar geliyor gerisi gelmiyor. O sertlik bir türlü geçmiyor. Sağmaktan göğüs ucum inanılmaz yara oldu canım çok yanıyor. Göğsümden ilk sağmada yara olan yerden kan geliyor. Bir yandan bebek emzirmek bir yandan kendi ateşimi düşürmeye uğraş ne yapacağımı şaşırdım. Ya buna da şükür ama lohusalığın bütün zorluklarını yaşadım artık isyan etmek üzereyim. Var mı bilen duyan böyle bir şey, farklı olarak yapmam gereken. Bu konuda göğüs cerrahina mı gitmem lazım. Kendi doktorum lohusalıkta ateş olur, göğsünü sık sık sağ dedi. Ama bir faydası olmadı:2:
Canım canın bir şey çekmiş ve yememiş olabilir misin ?
aman disari çıksa daha iyi en azindan kıçını devirip yattığını görmemiş olurum....
Saol canım ama dayanamıyorum küçücük masum yavruma baktıkça. Haklısın aramiyicam zaten karar aldım.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bugun inat ettim bende meme ucunu biraktim. kizimda inat etti ama caresiz aldi :) sonuc gogus uclarim acidan sizliyo zorda olsa kizim emiyo agzina tam girmesi zor oluyo ama yapcak bisi yok alisacak
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bulgur pulavi ve uzumun cok iyi sut yaptigini biliyorum bolcada yiyorum soguk su ve baharat bebege iyi gelmiyormus ayran ve yogurtla ilgili bilgim yok ikisinide yiyorum ama ...
Bazı şeyleri bebeğe dokunmasın diye yemiyorum tabi. Süt, yoğurt, çikolata ve gazlı içecekler falan.
şöyle bi düzenine otursa rahat ederiz de... Rabbim kolaylık versin bazen an geliyor emzirirken oturdugum yerde uyuyorum icim geçiyor ki allahtan hemen kalkiyorum... Göz kapaklarim on bin ton sanki
allah korusun canim ya
:)) erkekler bir alem valla :))
Ay allam ya lohusa sendromu ne kötü bişi insan her olumsuzluğu kendine mal ediyor ,, umarım çabuk geçer geçmiş oldun üzme kendini de sütün gitmesin
Kızlar merhaba
Ben ağustos annesi olmama ragmen oğlum surpriz yaptı 22 temmuzda kucagıma aldım çok şükür.
Benim sizlere bir sorum olacak oğluma işitme testi yaptırdık ama bir gün önce banyo yaptırdığım için oradaki görevli en az 48 saat banyo yapmamış olması gerektiğini kulağına büyük ihtimal su kaçtığını cevap alamadıklarını pzrtesi tekrar gelmemizi söyledi ve aldı beni bir korku
Bütün haftasonu gözlemledim bebeğim sesli ortamdan hiç rahatsız olmuyor, bir iki kere sesten irkildiğini gördüm ama pek tepkili değil sanki. Hatta bugun yanında kavanoz düşürdüm uyurken şöyle birazcık hareket etti ama ne uandı ne gözünü açtı.
Sizin bebeklerde sese duyarlılık ne durumda? Ben ilçede oturuyorum doğum ve çocuk doktoru ilde. Yarında burdaki devlet hastanesine gideceğim test için ve pek güvenmiyorum buraya çok endişelendim cevap bekliyorum
Kızlar merhaba
Ben ağustos annesi olmama ragmen oğlum surpriz yaptı 22 temmuzda kucagıma aldım çok şükür.
Benim sizlere bir sorum olacak oğluma işitme testi yaptırdık ama bir gün önce banyo yaptırdığım için oradaki görevli en az 48 saat banyo yapmamış olması gerektiğini kulağına büyük ihtimal su kaçtığını cevap alamadıklarını pzrtesi tekrar gelmemizi söyledi ve aldı beni bir korku
Bütün haftasonu gözlemledim bebeğim sesli ortamdan hiç rahatsız olmuyor, bir iki kere sesten irkildiğini gördüm ama pek tepkili değil sanki. Hatta bugun yanında kavanoz düşürdüm uyurken şöyle birazcık hareket etti ama ne uandı ne gözünü açtı.
Sizin bebeklerde sese duyarlılık ne durumda? Ben ilçede oturuyorum doğum ve çocuk doktoru ilde. Yarında burdaki devlet hastanesine gideceğim test için ve pek güvenmiyorum buraya çok endişelendim cevap bekliyorum
Kızlar merhaba
eninde sonunda çocuğunu görmek istiycek bak görürsün, birkere görünce de babalık duygusu ağır basıcak muhakkak birgün dank edecek ona sabret. O zamanda bu yaptıklarının hepsini fitiiiillll fitiiiilll getirirsin burnundansabret arkadaşım hatta bana kalırsa hala boşanmadıysan hemen boşan. Senin boşanmaman bile seni onun için cepte keklik yapıyor, yani sen nasıl olsa ceptesin onun için, arıyorsunda üstelik, senin için acele etmesine hiiiiiiiç gerek yok yani. Ona seni ve çocuğunu kaybetme korkusunu yaşatmıyorsun
Yapma arkadaşım, çektiret gitsin şunu, aklı başına gelsin, çocuğunu falan da göstermiycem de, kendime çocuğumla birlikte yeni bir hayat kurucam de
Bebişim bu seferde ateşlendi ishal emmek istemiyooo çok üzgünüm onu buhalde görmek beni bitiriyo şimdiden ishal ilacıyla calpol e başldık benim gibi anne olmaz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?