büyük oğlmun yanında top patlasa uyanmazdı nadiren ani seslere tepki verdiğini bilirim küçük oğlum da çıt çıksa sıçrıyor yanıyor içini ferah tut dedikleri gibidir bidaha baksınlar bi
canım hayırlı olsun bebişinbenim kuzuşumda iki kere teste girdi ilk testte sol kulağı geçemedi biz testten bir gün önce sadece başını yıkamıştık ondan olabilir dediler zaten anne karnında suyun içinde olduğu içinde olabilirmiş neyse ki kızım ikinci testte geçti çok şükür seslere de takılma bazı bebişler sesleri pek umursamıyorlar benim kızımda öyleydi gün geçtikçe değişiyorlar bi de testte devlet özel değişmez için rahat olsun
Hayirli olsun oncelikle ...allah anali babali buyutsun .
Korkma benim oglum 2 haftalik oldu bizde sag kulaktan gecemedik ilk once. Sonra o gun banyo yaptirma dediler ve uzerine yatirmamamiz gerektigini soyledi benide korku sarmisti dediklerini yaptim ve cok sukur gectik . Eminim o sebepten gecemediniz testi . Yatirma o gun o kulaga gececeksiniz emin ol!
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Annelerin en çabuk yaptıkları şey kendilerini suçlamak. bu büyük bir hata bence. senin mesajını da okuyunca çok üzüldüm. çaresizlik çok kötü bir şey ama kendini suçlama. hata da yapmış olablirsin. biz de onlarla öğreniyoruz bir çok şeyi onun sana ihtiyacı var, kendini suçlama lütfen geçecek o sıkıntıları da. Allah daha büyük sıkıntılar vermesin. kendine haksızlık etme senin üzülmen bebeğini de etkiler. umarım en kısa zamanda iyileşir.
Hicranim acimaya başlayınca uca gecersenn alismaz cicikler bn ilk günler öldüm ama sana tavsiye lanolin ve hakiki zeytinyağı kullanirsan iki güne alışırsin eminimMeme ucunu bende bir iki gün bırakıyorum iyi güzel emiyor ama gehen acımaya başlıyor dayanamiyorum tekrar uç kullanmaya başlıyorum ne zaman alışacak bu cicikler emismeye
Kizlar s.a nasilsinz bende temmuzu son anda yakaladim 31 inde sabah 10.25 te kizimi spinal sezeryanla kucama aldim cok sikintili bi surec kizim iyi cok sukur ama benim bas agrim dikislerim beni mahvediyor ins bi ara hikayemizi yazarim aeolun
Yaa birde benim sütum birden bire azaldı napicam doyuramiyorum yavrumu içim gidiyor agladikca
Kizlar ne kadar uyuyo sizin bebisler.benimki bi uyudu 8 e dogru uyandirdim emzirmek icin emmedi bida uyudu.uyandirinca emmiyo.sizinkilerde boylemi yaa yoksa benimki atarli mi anlamadim
Galaxy Note 2
Kizlar ne kadar uyuyo sizin bebisler.benimki bi uyudu 8 e dogru uyandirdim emzirmek icin emmedi bida uyudu.uyandirinca emmiyo.sizinkilerde boylemi yaa yoksa benimki atarli mi anlamadim
Galaxy Note 2
Benimki 7 gibi bi kalktı hâlâ uyumadi benimkinin belli olmuyor uykusu canı ne zman isterse bugun pek uyumadi ins gece uyur yaa ..
Kizlar bu meme ucuna biriniz kantoron otlu zeytinyag demistinizde onu nasil kullancaz?kim dedi hatirlamiyorum.emziriyoruz ya uzun sure bekletme sansim olmuyo ki:44:
bebişim bugün 10 günlük oldu, dün çok huysuzluk yapmıştı. Bugün eşimle birlikte yıkadık onu, gerçi hastaneden gelince de yıkamıştık, 4 günlük oluncada yıkadık, 7.günde göbeği de düştü allaha şükür. Bugün 3 üncü yıkamamız yani aman allahım bir görseniz nasıl rahatladı, uyuyor da uyuyor, emiyor tekrar uyuyor. Yıkamayı deneyin sizlerde, bebişlere bizim terimiz de geçiyor ister istemez kucağımızdayken, banyo acayip rahatlattı onu, narkoz etkisi yaptı valla, şu andada uyuyor
Bizde hergün yıkıyorz cnm evet baya rahatlatıyor ama bn bazen gündüz kendim uyanık tutuyorm gece uykusuna alışması için geceyle gündüzi ayırt etmesini sağlamaya çalışıyorum bakalım nasıl basaricam
uyandırdıktan sonra altını temizlersen daha çabuk ayılıyorlar. Benimkini de bazen uyutmak için çabalıyoruz, bazen de uyandırmak için
Uyanikken napio bebis sevgicim..benimki mizikliyor cok uzuluyorum gerci gazli ondan sanirim
Kızlar benim sol göğsümde yumurta büyüklüğünde semsert bir top oluştu ve ateşim 40 da aşağıya ağrı kesici içmeden düşmüyor. Ve bebek o memeği bir türlü emmiyor, zorla versem bile iki somuruyor gelmeyince ağlıyor. Sıcak bez, sıcak duş, masaj yapıp sağıyorum ama hiç bir türlü fayda etmiyor. Artık 3. günüm. Sağınca 30 cc kadar geliyor gerisi gelmiyor. O sertlik bir türlü geçmiyor. Sağmaktan göğüs ucum inanılmaz yara oldu canım çok yanıyor. Göğsümden ilk sağmada yara olan yerden kan geliyor. Bir yandan bebek emzirmek bir yandan kendi ateşimi düşürmeye uğraş ne yapacağımı şaşırdım. Ya buna da şükür ama lohusalığın bütün zorluklarını yaşadım artık isyan etmek üzereyim. Var mı bilen duyan böyle bir şey, farklı olarak yapmam gereken. Bu konuda göğüs cerrahina mı gitmem lazım. Kendi doktorum lohusalıkta ateş olur, göğsünü sık sık sağ dedi. Ama bir faydası olmadı:2:
Bazı şeyleri bebeğe dokunmasın diye yemiyorum tabi. Süt, yoğurt, çikolata ve gazlı içecekler falan.
Bir kere aynı.ortamda bulunduk.bebegimi götürdüm ismini o koymamış diye yüzüne bakmadı bile. Benimde gözlerime bakıyor uzun.uzun o kadar laf ettikten sonra sanki evlenme tarihi alicaz öyle melul melul bakıyor anlamadim bu adamı. Ismini degistirtecekmisim. O zaman ilgilenecekmis yalan tabi. Resti çektim yazmıyorum. Bizimkinin inadı herşeyden beterdir bana.inat gider evlenir. Benim bebeğimin yüzüne bakmiyorsan benden uzak dur dedim resti çektim.
Bizde hergün yıkıyorz cnm evet baya rahatlatıyor ama bn bazen gündüz kendim uyanık tutuyorm gece uykusuna alışması için geceyle gündüzi ayırt etmesini sağlamaya çalışıyorum bakalım nasıl basaricam
Benimki de öyleydi. Avent silikon meme ucu ve avent kalkan kullanıyorum çok rahatladım. Bi de sadece ucu emdiklerinde hava da yuttukları için gazları da olur. Silikon meme ucu bu vesileyle gazı da azaltıyor
Canım nasıl oldun
Bak simdi bebeği emzirdigimiz pozisyon varya hangi göğsün sisse o göğsüne ters yatir yani kucağına değil de kolunun altina yatir kafasi ilsin memende bir de öyle emzirmeyi dene o zaman kolay boşaltır memeyi ve senin acile gidip antibiyotik alman lazım hemen geçmesi için ateşin 40 olmuş.
Ben de yemiyordum dün karpuz dondurma yedim valla canım çekti.
Inadim inat k.çım iki kanat diyor ha.gercekten çok inatmis.
Gece uykusuna alışmak için erken şimdi istediğinde uyuması lazım uyutmazsan ilerde uykuya dalmada problem çıkarır.
Ben de onu farkettim bir aydır avent ile emziriyorum facede kilo almaz normal emzir falan denildi.bir gündür deniyorum. Bi de ne kadar daha kullanacağız ki bu aventu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?