2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kızlar merhaba yazamıyorum nir süredir Nasılsıniz yaa benim bi derdim var 44 günlük oldu bebisim baslarda kakasini 4 5 kere yapiyodu bi haftadır fln iki kere yapiyordu skn bir kac gündür sadecr bir kere yapiyor hatta iki gun once hic yapmadı sütum yetmiyor mama takviyeside yapıyorum sizce normal mi bu kaka sorunu doktora goturmeyi düşünüyorum yarın kararsiz kaldim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yaa birde benim sütum birden bire azaldı napicam doyuramiyorum yavrumu içim gidiyor agladikca

büyük oğlmun yanında top patlasa uyanmazdı nadiren ani seslere tepki verdiğini bilirim küçük oğlum da çıt çıksa sıçrıyor yanıyor içini ferah tut dedikleri gibidir bidaha baksınlar bi

Kızlar çok çok teşekkür ederim, inanılmaz rahatladım. Yarın inşallah biz de geçeriz testi. Ya bu yenidoğan bebeklerin her seyi insanı tedirgin ediyor, tecrubeli anneyim bu sefer daha cool olacagim dedim ama gobeginden tutunda sariligina kadar her seyi dert ettim kendime. Yine cok tesekkurler. Bebislerinizi kokluyorum gidiklarindan

çook doğru söylüyosun saol yazını okumak bana moral verdi ben anneyim ve çok güçlü olmam gerekiyor yavrum için rabbiim inşallah tüm bebişleri de benim bebişimide korusun.

Meme ucunu bende bir iki gün bırakıyorum iyi güzel emiyor ama gehen acımaya başlıyor dayanamiyorum tekrar uç kullanmaya başlıyorum ne zaman alışacak bu cicikler emismeye
Hicranim acimaya başlayınca uca gecersenn alismaz cicikler bn ilk günler öldüm ama sana tavsiye lanolin ve hakiki zeytinyağı kullanirsan iki güne alışırsin eminim
Kizlar s.a nasilsinz bende temmuzu son anda yakaladim 31 inde sabah 10.25 te kizimi spinal sezeryanla kucama aldim cok sikintili bi surec kizim iyi cok sukur ama benim bas agrim dikislerim beni mahvediyor ins bi ara hikayemizi yazarim aeolun

Cnm gözün aydın Allah bağışlasin maşallah...dikislerin bi hafta yakar sabret ...ins bian önce toparlarnrsin
Yaa birde benim sütum birden bire azaldı napicam doyuramiyorum yavrumu içim gidiyor agladikca

Cnm bnde cok nadir olsada mama veriyorum bazen iyi beslenemiyrm bn sütum azaliyo aç mi kaldın sende yoksa ..süt arttıriclr dene olmadı..

Kizlar ne kadar uyuyo sizin bebisler.benimki bi uyudu 8 e dogru uyandirdim emzirmek icin emmedi bida uyudu.uyandirinca emmiyo.sizinkilerde boylemi yaa yoksa benimki atarli mi anlamadim

Galaxy Note 2

Kizlar ne kadar uyuyo sizin bebisler.benimki bi uyudu 8 e dogru uyandirdim emzirmek icin emmedi bida uyudu.uyandirinca emmiyo.sizinkilerde boylemi yaa yoksa benimki atarli mi anlamadim

Galaxy Note 2

Benimki 7 gibi bi kalktı hâlâ uyumadi benimkinin belli olmuyor uykusu canı ne zman isterse bugun pek uyumadi ins gece uyur yaa ..

Galaxy Note 2

uyandırdıktan sonra altını temizlersen daha çabuk ayılıyorlar. Benimkini de bazen uyutmak için çabalıyoruz, bazen de uyandırmak için

Benimki 7 gibi bi kalktı hâlâ uyumadi benimkinin belli olmuyor uykusu canı ne zman isterse bugun pek uyumadi ins gece uyur yaa ..

bebişim bugün 10 günlük oldu, dün çok huysuzluk yapmıştı. Bugün eşimle birlikte yıkadık onu, gerçi hastaneden gelince de yıkamıştık, 4 günlük oluncada yıkadık, 7.günde göbeği de düştü allaha şükür. Bugün 3 üncü yıkamamız yani aman allahım bir görseniz nasıl rahatladı, uyuyor da uyuyor, emiyor tekrar uyuyor. Yıkamayı deneyin sizlerde, bebişlere bizim terimiz de geçiyor ister istemez kucağımızdayken, banyo acayip rahatlattı onu, narkoz etkisi yaptı valla, şu andada uyuyor

Kizlar bu meme ucuna biriniz kantoron otlu zeytinyag demistinizde onu nasil kullancaz?kim dedi hatirlamiyorum.emziriyoruz ya uzun sure bekletme sansim olmuyo ki:44:

Emzirdikten sonra karbonatlı suya batırdım mendil ile siliyorum sonra yağı sürüyorum tekrar emzirmeden önce tekrar karbonatlı su ile siliyorum. Şu anda yara yok ama aklıma geldikçe hala akşamları bebek uyuduğunda sürüyorum öyle yatıyorum.

Bizde hergün yıkıyorz cnm evet baya rahatlatıyor ama bn bazen gündüz kendim uyanık tutuyorm gece uykusuna alışması için geceyle gündüzi ayırt etmesini sağlamaya çalışıyorum bakalım nasıl basaricam

Uyanikken napio bebis sevgicim..benimki mizikliyor cok uzuluyorum gerci gazli ondan sanirim

uyandırdıktan sonra altını temizlersen daha çabuk ayılıyorlar. Benimkini de bazen uyutmak için çabalıyoruz, bazen de uyandırmak için

Mesela bugun altinida temizledim oynadim gezdirdim yok gene uyudu kendi isteyince uyandi.Ben Sık sık emziremiyorum bu yuzden :-(

Galaxy Note 2

Uyanikken napio bebis sevgicim..benimki mizikliyor cok uzuluyorum gerci gazli ondan sanirim

Cnm oynuyoruz şarkı söylüyorm telden şarkı açıyorm babası alıyor oynuyor bazen sadece gözlerini dikip etrafa bakıyor emiyor tabi sürekli öyle geçiyorz zamanı ama bo fayda etmedi yine gece sürekli kalkıyoruz bn bitik durumdayım gözler pert..

Canım nasıl oldun
Bak simdi bebeği emzirdigimiz pozisyon varya hangi göğsün sisse o göğsüne ters yatir yani kucağına değil de kolunun altina yatir kafasi ilsin memende bir de öyle emzirmeyi dene o zaman kolay boşaltır memeyi ve senin acile gidip antibiyotik alman lazım hemen geçmesi için ateşin 40 olmuş.
Bazı şeyleri bebeğe dokunmasın diye yemiyorum tabi. Süt, yoğurt, çikolata ve gazlı içecekler falan.

Ben de yemiyordum dün karpuz dondurma yedim valla canım çekti.

Inadim inat k.çım iki kanat diyor ha.gercekten çok inatmis.

Gece uykusuna alışmak için erken şimdi istediğinde uyuması lazım uyutmazsan ilerde uykuya dalmada problem çıkarır.

Benimki de öyleydi. Avent silikon meme ucu ve avent kalkan kullanıyorum çok rahatladım. Bi de sadece ucu emdiklerinde hava da yuttukları için gazları da olur. Silikon meme ucu bu vesileyle gazı da azaltıyor

Ben de onu farkettim bir aydır avent ile emziriyorum facede kilo almaz normal emzir falan denildi.bir gündür deniyorum. Bi de ne kadar daha kullanacağız ki bu aventu

Zaten istediği zaman uyuyo zorla tutmuyorm ama bebegimle vakit geçirdiğimde bu süreç daha uzun sürüyor ilerde bi problem olacağını zannetmiyorum ki gecelerimixmz bile ona rağmen uykusuz geçiyor

Ben de onu farkettim bir aydır avent ile emziriyorum facede kilo almaz normal emzir falan denildi.bir gündür deniyorum. Bi de ne kadar daha kullanacağız ki bu aventu

Yok canım ne alaka? Avent kiloyu engelliyorsa ben de onla yiyip içeyim:))) midesine giden yiyecek aynı kalorisi aynı. Ben uzun süre daha kullanmayı düşünüyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba kızlar !
Bebeği kolik olan var mı ? Nasıl emin oldunuz ? Pas geçtiği günler oluyor mu ? Neler yapıyorsunuz ? Aklımda deli sorular 💬💬💬 henüz emin değilim ama benim oğlan iki gün pas geçen ağlama krizi yaşadı 😩
Teşekkürler !

Esma Ertel

Selamlar herkese nasilsiniz canlar...
Yegenlerim nasil kokluyorum onlari gidislardan..
Ben giriyorum giriyorum yazma firsatim olmuyor gelen giden cogaldi. Kv ayri bir is.. kac gundur gax sorunumuz azalmisti ne güzel 2 gundur hortladi (( resmen karni agriyor kizisiminn aciyla agliyor ((
Birde biz SMA mama kullaniyoruz kizim sevdide iyide gidiyordu ama 3-4 gundur cok kusmaya basladi. Milupayi denicem birde.

Himm.kizlar aklimdayken MAKRO MARKET hangi sehirlerde var bilmiyorum ama kampanya var soylim.dedim. prima 2 numara 88li bez 25.90.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…