2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

canım günaydın benim kızım 19 günlük ve 4 gündür deli gibi koliği var relakzan damla aldık doktorun tavsiyesiyle 3 gündür gece uykusu da dahil çok rahatız damla hem çişine fatdalı hemde krizi engelleyip uyku veriyo sadece açken ağlıyo ve emzirice ya da mama verince sakinleşiyo bu damlanın yanında biogiana die bi damla da var o da faydalı...
pas geçilmiyo maalesef o ağladıkça bende ağlıyorum bi de deli gibi hırsını emerek çıkarıyo...

canım günaydın...sma mama çok ağır o yüzden benim kızımda kabul etmedi burnundan gelene kadsr kustu bebelak kullanıyorum arada da aptamil..

Meme ucunu bende bir iki gün bırakıyorum iyi güzel emiyor ama gehen acımaya başlıyor dayanamiyorum tekrar uç kullanmaya başlıyorum ne zaman alışacak bu cicikler emismeye

canım ne kadar çok emzirirsen ve bol meme ucu kremi kullanırsan 6.günde atlatıyosun inşallah çabucak geçer gögüs kalkanı bence geçici çözüm sonra alışana kadar yine acıycak...

canım günaydın...sma mama çok ağır o yüzden benim kızımda kabul etmedi burnundan gelene kadsr kustu bebelak kullanıyorum arada da aptamil..

Gunaydin canim.. evet ya burnundan bile geldi nasil morali bozuluyor oyle kusunca yazik onlara
Milupaya cok iyi diyorlar ondan milupayi deneyim.dedim. bebelak nasil iyi mi o da?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydin annisler..biz 1.ay asimizi olduk oglusum dudaklarini tittrete titrete agladi arkasindan anasida agladi tabi:'(
1550 gr almisiz masallah diyin teyzeler
Optukki butun kardeslerimizi

Zeycancığım bizim hikayemiz 3 haftalıkken başladı . 2 Temmuz doğumlu Arel bebek . 4. Haftaya kadar 1 hafta her akşam saatlerce ağladı . 2 gündür pas geçiyor . Bu arada şuna dikkat ettim . Iki gündür yoğurt yemiyorum . Belki bununla ilgilidir . Sen de bi dikkat et istersen . Söylediğin damlalar kriz başlamadan mı kullanılıyor ? Yoksa o anda mı ? Ay akşam olacak yine başlayacak diye ödüm kopuyor 😱

Esma Ertel

evet o da gayet iyi kusma felan yapmadı hiç aptamil de denedim o da gayet iyi

esmacım relakzanı kesinlikle almalısın her emzirme öncesi ya da mama öncesi çay kaşığına az sütümü sağıyorum 5 damla damlatıyorum sorada emziriyorum bizim krizler sabah akşamdı çok şükür bu damla sayesinde sakiniz..

canım anne sutune ekmi mama veriyosun benimde sutum yetmiyecek gibi mama takviyesi başlıycam galiba ondan soruyorum

gece 2 defa veriyorum gündüz de en fazla 3-4 defa 30cc veriyorum en azından sütüm yetmediğinde destek oluyo ama memeni sakın vermemezlik etme hemen arkasından emzirmelisin...

Gunaydin annisler..biz 1.ay asimizi olduk oglusum dudaklarini tittrete titrete agladi arkasindan anasida agladi tabi:'(
1550 gr almisiz masallah diyin teyzeler
Optukki butun kardeslerimizi
Oyy kiyamam ya insanin cigeri yaniyor o aglamaya (( gecmis olsun canim.
Masallah cok iyi kilo almis :) Rabbim saglikla buyumeyi nasip etsin tontislerimize..

evet o da gayet iyi kusma felan yapmadı hiç aptamil de denedim o da gayet iyi

Sagol canim alip yavasyan gecis yapicam yeni mamaya.

Cnm ben cogu kisiden bebelac iyi die duydum bide zeka gelistiriyomus ne kadar dogru bilmiyorum.bende carsamba kontrolden sonra dusunuyorum mama vermeyi bebelac alirim büyük ihtimallle....

Galaxy Note 2

Gunaydin kizlarrr bugun göğüs ucunu tamamen bırakmaya karar verdim sevgimin tavsiyesiyle zeytin yagi ve lansinohla idare edicem ins basarabilirim boyle emzik kutusuyla dolaşmak çok sıkıcı...

Sagol canim tesekkur ederim

Gunaydin kizlarrr bugun göğüs ucunu tamamen bırakmaya karar verdim sevgimin tavsiyesiyle zeytin yagi ve lansinohla idare edicem ins basarabilirim boyle emzik kutusuyla dolaşmak çok sıkıcı...

Oyy cnm benim sadece bikac gün inan ondan sonra herşey yoluna girecek...

peki mamayı kaşıklamı biberonlamı veriyosun

biberonla veriyorum ama sen hem kaşığı hemde biberonu bi dene hangisine daha yatkınsa onu ver ama tavsiyem biberon tabi daha rahat...
kuzucummm napiosunnn prenses nasil
iyim tatlım meleğimde iyi damla sayesinde uyuyo tabi sen nasılsın yakışıklı nasıl..dikişlerin nasıl oldu_??

Ama cok rahat ediyo insan kalk gogus ucunu yika kurula tak verem ediyodu insani alisir kizlar bide bakmisiz kocaman memis uclarimiz olmus :))
Yapar sagolsn mrcbur kaliyo birazda ben yetisemeyince tek alt alamaz onuda yapabilseydi iyiydi :)) zaten krese vercm bu sene miraci sevgicim yemek yemeyen paylasmayi bilmeyen bi cocuk orda ogrensin artik :))
:)) erkekler bir alem valla :))

Ay allam ya lohusa sendromu ne kötü bişi insan her olumsuzluğu kendine mal ediyor ,, umarım çabuk geçer geçmiş oldun üzme kendini de sütün gitmesin

Aynen oyle uykum gozune batiyo adamin ysninda otursam hayatta bisi demez :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…