2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Hosgrldin canim.bende15.gun yanliz kaldim yanlizken daha kolay bakiosun bebisine hic panikleme..
Asimiz yarin bizim kalca usg de haftaya cekilecek ins.
paniklemiyorum da rahattı baya ya sabaları bilhassa arada cay molası verıp keyıf bıle yapıyordum sımdı hersey kosa kosa yapılıyo ... ben asıdan korkuyorum ya atesı cıkar dıye kalça testı nasılkı acaba bızımkıde yarın kalça usg sı

hg canim allah kolaylık versin ben ilk günden beri yalnizim bakilabilinir yani ben yaptiysam

Kızlar bu kalca filmi bir aylikken mi oluyor dr bana her ay rutin kontrole gel artik dedi bu filmden falan bahsetmedi
bı ay olduktan sonra 3 aya kadar çekilmesi lazımmıs saglık ocagındakı hemsıre de uzerıne basa basa söledı hatta bı sor canım

Cay kahve milasi falan hayal gibi su ara yemegi ayakta yiyorum ben:)
Asiyi olduk agladi bende ardindan agladim. Kalca usgsi nasil bilmiyorm haftaya bizim sen cekilince bizede anlat canim.

Cnm ben cogu kisiden bebelac iyi die duydum bide zeka gelistiriyomus ne kadar dogru bilmiyorum.bende carsamba kontrolden sonra dusunuyorum mama vermeyi bebelac alirim büyük ihtimallle....

Galaxy Note 2
Hadi ya bugun sabahtan beri arastiricam hesapta netten gecemiyorum pc basina. Buraya alelacele telden giriyorum. Bu saat oldu simdi uyudu ne kadar uyur bilmiyorum. Ben cikip alamicam buyuk ihtimal hava cok fena o yuzden tam adini vermem lazim esime yanlış almasin. Sitesinden bakayim bari.

kuzum primanin yesil paketi mi indirimde

Evet canim. Yesil paket sen buyuk ihtimal 1 numara kullaniyorsundur. Ben primanin yesil 1ini kullaniyordum (2-5kilo) 50li paketti 23tlye aliyordum. Simdi 2 ye gectik (3-6 kilo) fiyati bayag iyi geldi digerinden sonra.
Su bim bezine gecicemde yazi atlatim diyorum. Cokta hassas cildi.
Boynu bile cizgi halinde pisik olmus :,(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet canim 1numara kullanıyorum ilk premium care kullandim ikinci paketi yesil paket almis esim buna basladim yakinda 2numaraya geceriz bizde fiyati gerçekten uygun makroda arkadasim calisiyo msj attim daha donmedi ins burdada uygulamaya girmistir aldirtirim

Cay kahve milasi falan hayal gibi su ara yemegi ayakta yiyorum ben:)
Asiyi olduk agladi bende ardindan agladim. Kalca usgsi nasil bilmiyorm haftaya bizim sen cekilince bizede anlat canim.
iki ayagından mmı oluyo bide atesı cıktımı canım senınkının ates yapıyomu acaba

iki ayagından mmı oluyo bide atesı cıktımı canım senınkının ates yapıyomu acaba

Yok tek bacagindan.. Atesi cikmafi ama asi ates yaparmis hemsiremiz bana onceden tembih etmisti asiya getirmedrn once ates dusurucu ver diye..verip gittin sukur cikmadi ama asidan sonra bi halsizlik oluyor bebekte..

Yok tek bacagindan.. Atesi cikmafi ama asi ates yaparmis hemsiremiz bana onceden tembih etmisti asiya getirmedrn once ates dusurucu ver diye..verip gittin sukur cikmadi ama asidan sonra bi halsizlik oluyor bebekte..

nette arastırdım da bazı bebekte yapıyomus bazısında yapmıyo genelde karma asılar ates yapar dıyo bıde dolven ates dusurucuyu 6 aydan evvel önermıyolar sansıma saglık ocagındakı hemsıre ızınlı kızım da bı ayı gectı yarın kırkı cıkıyo bıan once gelse de ne olacak bı bılgı alsam olmadı yarın kalça usg yaptırdıgım yerde cocuk dr umuza sorup yaptırırım belkı :26:

Digerine gore gercekten uygun fiyati ben 2 paket aldim.kampamya biter diye. Cok bez gidiyor genelde marketler genel yapiyor kampanyayi ama makro oyle sehire gore diye bisey yapmamistir umarim.

Kizlar bisey sorucam. Bizde bir emzik aski gidiyor.. birde dusurdukce ingaaa... kalk emzik ver surekli.. damak emzigi sevmiyor ama cok.oturakli biberon ucu gibo olani seviyor ama o da cok cabuk dusuyor agzindan. Birde acaba bu biberon uclu gibi hava yapiyormudur diye tedirgin oldum. Emzikler hakkinda bilgisi olan var mi?

meraba kızlar bizde buğu aşı olduk yarın 40 mız çıkıyor bebeğim kilo vermiş ishalden dolayı 4500 olmuş benim sütümde baya azaldı napacağımı şaşırmış drmdayım eşim mama verme diyo oğlm doymuyo eminim çünkü şarıl şarıl işiyen bebk çok çok az yapmaya başladı

birde gazı olan bebişler ben önce metsile başladım sonra zincoya tabi onlar etki etmedi doktor bize bio gaia isimli ilacı önerdi sizde bi araştırın isterseniz ben faydasını gördüm biraz fiyatı yüksek küçücük bir damla 57 liraya aldık biz internnette de 39 yazıyo

Calpol al demisti bana doktorumuz bebis icin her an lazim olur bulunsun demisti..

Yaa ben cok ugrastim emzik alsin diye atiyo agzindan off beceremedim bi turlu..bidr kaucuk aldirayim esime evdekiler silikon damakli hep bide onu demeyim..
Hava aldirmaz sinemcim icinden gelen bisiy yok cunku ben oyle duaunuyorm yani...

Rabbime sukurler olsun ki banada nasip etti doğum hikayesi yazmak evlendikten hemen sonra çocuk istemedik bi 6,7 ay gecti..malum pko luyum adetim gecikti korunuyorduk ama bi umutla dr gittik tabiki hamile değildim çok üzüldüm o an anladim ki bir bebegim olsun çok istiyordum.... Pko olduğum için tedavili bi dönemin beni beklediğini biliyordum evlenmeden once dr gitmiştim evlende gel demisti neyse bismillah dedik ilaclar igneler asilamalar hsg (rahim filmi) derken 18ay gecti boyle ve tup yoluna giriyorduk drma ara vermek istediğimi söyledim tupe hazır değildim... Veee o aranin ikinci ayinda minik bi kelebek konmus gobusume...reglime iki gun varken ilk kez hamile olduğumu gördüm ruyamda o ay hep farklı hissettim en bastan kk daki arkadaslarimada söyliyordum...bu ay başka diye...reglim bir gun gecti test yaptim sabahin korunde veee cift cizgi bakiyorum inanamiyorum esim uyuyo yataga girip agliyorum koynunda o hala uyuyo ise gonderiyorum cikip minik kelebegim icin ilk cicilerini aldim aksam babaya surpriz yapmak için bir kuyuya zibin emzik biberon gebelik testini ve bebegimin agzindan yazılmış bi mektup koyup isten gelince eline tutusturuyorum veee goz yaslarimiz birbirine karisiyor 9 aylık serüven başlıyor....hersey cok guzel ilerliyor rabbime hergun dualar ediyorum.. 28. haftada kasilmalarim sebebi ile ilaca basliyorum erken dogumu önlemek için... Oglum aceleci cikip gelmek istiyor ama zamanı var daha minicik kalan haftalari evde dinlenerek geciriyorum 37. Hafta ilaci birakiyorim saniyorum ki ilaci birakinca hemen dogurcam ama yok artik 39+3te babamiz evde izinli disari.çıkıyoruz dolaşıyoruz alisveriz yapıyoruz güle oynaya..bende arada bir giren bi garip agrilar yoruldum ondan esim uyuyo ben dakika tutuyorum düzensiz ağrı bazen on bazen yirmi dk doğurmam diyorum kalkip iftar için yemek yapiyorum esime soylüyorum bi panik iftardan sonra hast gidiyoruz saat 10 gibi nst sancilar cikiyor ebe muayene ediyor 3cm aciklik ister yatış yapalim ister evin yakinsa eve git dogum iki uc sonrada olabilir iki saat sonrada diyor suni sanci korkusuyla eve gitmek istiyorum diyorum.esim yorgun uyuyo yine ben yatakta dk tutmaya devam ediyorum 7dk bir geliyo sonra 5dk bir derken sahur vakti oluyor tabi ben kıvranıyorum esime sen sahurunu yap sizinkileri ara gelsinler dogurcam ben sicak dusa giriyorum cikip dogru hast agrilar daha cok ve ard arda geliyor saat 4... Ebe diret acikliga bakiyor 6,7cm çok güzel deyip nst bagliyor 70lerde sanci (100 olması gerek) ikinma hissin gelirse agriya dayanamazsan cagir diyo gidiyor uyumaya gorumcemle konusuyoruz ben gayet rahat arada ah uh o kadarsaat 6 bende ikinma hissi geliyor comelme ihtiyaci hissediyorum ebeyi cagiriyoruz dogum masasina gecip suyumu patlatiyor tekrar odaya gecip bekliyorum on dk geciyo acikligima bakiyor veeee iste doguma gidiyorum..masaya yatiyorum herşey senin elinde diyor ebem ikin diyor ikiniyorum bisey yok bana agrin gelince ikin diyor bekliyorum yok uyku sersemi ebe ben geliyoooor diye bagiriyorum ki ikinma geliyor demek istemiştim kiiii oglusummmm cikip geliyorrr icimden balik gibisaat 6.30tam aglama sesi ... Muhtesemmm.. Oglusum oglusumm diye seviyorum uzaktan.. Mosmos niye mor neden mor diyorum panikle normal birazdan düzelir diyorlar...oglumu giydirip disari veriyorlar...benim oglan bir anda firlayica yirtik cok ve duzensiz ebe dikemiyor dr cagiriyor dr dikiyor bagirmaktan helak oluyorum bir saat suruyor bu islem bu safhaya kadar bir damla yaş yok gözümde cikip odama gidiyorum oglumu kucagima alip hungur hüngür ağlıyorum hosgeldin BERAT EFEm.. Rabbim kimseyi bu hasretle sinamasin...rabbime binlerce kez şükür
Biliyorum cok uzun oldu ama idare edin

tabi benim dikisler tutmuyor birde o bolum var spinalle belimden.uyusturularak ikinci kez dikiliyorum

Diler cnm ateş düşürucu olarak ne verdin acep :)

Diler cnm ateş düşürucu olarak ne verdin acep :)

Calpol verdim canim bebekler icin.
Doktorumuz soylemisti elinde bulunsun heran lazim olur bebeklere diye.almistim ben zaten. Bide fitil soyledi onuda almistim ama surup daha masum geldi sanirim bide atesi yoktu zaten onlem olarak verdim.
Baya bi aciklama yaptim ne gerek varsa :))

Sagolasin cnm olsun kız fazla bilgi göz çıkarmaz bnde öyle yapayım o zaman :) :)

Sagolasin cnm olsun kız fazla bilgi göz çıkarmaz bnde öyle yapayım o zaman :) :)

Yap canin calpol de saka gibi 3 liraymis...:)
Bu arada oglum sanirim bu defa alisiyor emzige 10 dakkadir falan atmadi agzindan emiyoo..sevindirik oluyorum resmen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…