paniklemiyorum da rahattı baya ya sabaları bilhassa arada cay molası verıp keyıf bıle yapıyordum sımdı hersey kosa kosa yapılıyo ... ben asıdan korkuyorum ya atesı cıkar dıye kalça testı nasılkı acaba bızımkıde yarın kalça usg sıHosgrldin canim.bende15.gun yanliz kaldim yanlizken daha kolay bakiosun bebisine hic panikleme..
Asimiz yarin bizim kalca usg de haftaya cekilecek ins.
hg canim allah kolaylık versin ben ilk günden beri yalnizimbakilabilinir yani ben yaptiysam
bı ay olduktan sonra 3 aya kadar çekilmesi lazımmıs saglık ocagındakı hemsıre de uzerıne basa basa söledı hatta bı sor canımKızlar bu kalca filmi bir aylikken mi oluyor dr bana her ay rutin kontrole gel artik dedi bu filmden falan bahsetmedi
paniklemiyorum da rahattı baya ya sabaları bilhassa arada cay molası verıp keyıf bıle yapıyordum sımdı hersey kosa kosa yapılıyo ... ben asıdan korkuyorum ya atesı cıkar dıye kalça testı nasılkı acaba bızımkıde yarın kalça usg sı
bı ay olduktan sonra 3 aya kadar çekilmesi lazımmıs saglık ocagındakı hemsıre de uzerıne basa basa söledı hatta bı sor canım
Hadi ya bugun sabahtan beri arastiricam hesapta netten gecemiyorum pc basina. Buraya alelacele telden giriyorum. Bu saat oldu simdi uyudu ne kadar uyur bilmiyorum. Ben cikip alamicam buyuk ihtimal hava cok fena o yuzden tam adini vermem lazim esime yanlış almasin. Sitesinden bakayim bari.Cnm ben cogu kisiden bebelac iyi die duydum bide zeka gelistiriyomus ne kadar dogru bilmiyorum.bende carsamba kontrolden sonra dusunuyorum mama vermeyi bebelac alirim büyük ihtimallle....
Galaxy Note 2
kuzum primanin yesil paketi mi indirimde
iki gun uc ile iki gun ucsuz bu gune geldik ama gece falan zor oluyor uç kullanmak oglusun ucsuz daha güzel emiyor... Ucla heer yerimiz süt oluyor
gaz zor ya benim oglusumda kaka yapacaginda cok agliyo... Benim dikisler hala zorluyor beni iki kere dikilince
asm gidince sorayim canim hiç duymamistim filmi tabi kalca cikikligina bakilmasi gerekli
evet canim 1numara kullanıyorum ilk premium care kullandim ikinci paketi yesil paket almis esim buna basladim yakinda 2numaraya geceriz bizde fiyati gerçekten uygun makroda arkadasim calisiyo msj attim daha donmedi ins burdada uygulamaya girmistir aldirtirim
iki ayagından mmı oluyo bide atesı cıktımı canım senınkının ates yapıyomu acabaCay kahve milasi falan hayal gibi su ara yemegi ayakta yiyorum ben:)
Asiyi olduk agladi bende ardindan agladim. Kalca usgsi nasil bilmiyorm haftaya bizim sen cekilince bizede anlat canim.
iki ayagından mmı oluyo bide atesı cıktımı canım senınkının ates yapıyomu acaba
Yok tek bacagindan.. Atesi cikmafi ama asi ates yaparmis hemsiremiz bana onceden tembih etmisti asiya getirmedrn once ates dusurucu ver diye..verip gittin sukur cikmadi ama asidan sonra bi halsizlik oluyor bebekte..
evet canim 1numara kullanıyorum ilk premium care kullandim ikinci paketi yesil paket almis esim buna basladim yakinda 2numaraya geceriz bizde fiyati gerçekten uygun makroda arkadasim calisiyo msj attim daha donmedi ins burdada uygulamaya girmistir aldirtirim
nette arastırdım da bazı bebekte yapıyomus bazısında yapmıyo genelde karma asılar ates yapar dıyo bıde dolven ates dusurucuyu 6 aydan evvel önermıyolar sansıma saglık ocagındakı hemsıre ızınlı kızım da bı ayı gectı yarın kırkı cıkıyo bıan once gelse de ne olacak bı bılgı alsam olmadı yarın kalça usg yaptırdıgım yerde cocuk dr umuza sorup yaptırırım belkı :26:
Kizlar bisey sorucam. Bizde bir emzik aski gidiyor.. birde dusurdukce ingaaa... kalk emzik ver surekli.. damak emzigi sevmiyor ama cok.oturakli biberon ucu gibo olani seviyor ama o da cok cabuk dusuyor agzindan. Birde acaba bu biberon uclu gibi hava yapiyormudur diye tedirgin oldum. Emzikler hakkinda bilgisi olan var mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
premiumla normali arasinda 6tl fark var burda... Arkadasim cvp yazmış canim burda yok kampanya
Yok tek bacagindan.. Atesi cikmafi ama asi ates yaparmis hemsiremiz bana onceden tembih etmisti asiya getirmedrn once ates dusurucu ver diye..verip gittin sukur cikmadi ama asidan sonra bi halsizlik oluyor bebekte..
Diler cnm ateş düşürucu olarak ne verdin acep :)
Calpol verdim canim bebekler icin.
Doktorumuz soylemisti elinde bulunsun heran lazim olur bebeklere diye.almistim ben zaten. Bide fitil soyledi onuda almistim ama surup daha masum geldi sanirim bide atesi yoktu zaten onlem olarak verdim.
Baya bi aciklama yaptim ne gerek varsa :))
Sagolasin cnm olsun kız fazla bilgi göz çıkarmazbnde öyle yapayım o zaman :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?