2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Canım ben daha önce de yazdım benim oğluma da hem de medicana gibi bi hastane kolik teşhisi koydu ama oğlum açlıktan agliyomus emiyo ama doymuyor 7 saat aralıksız ağladı da doktora gittik sonra başka doktor aç bu cocuk dedi karnını doyurduk bi daha aglamadi😊
Bence bi acligina bakın derim nacizane çünkü benim oğlan da o gün emmekten parçaladı resmen göğüsleri mi

Kolikse her gün aynı saatte ağlar

Yap canin calpol de saka gibi 3 liraymis...:)
Bu arada oglum sanirim bu defa alisiyor emzige 10 dakkadir falan atmadi agzindan emiyoo..sevindirik oluyorum resmen..

Waauwww dilerim ne güzel bizimki yok bi bırakti daha almıyor yaaa ..callpol fiyat iyiymiş valla bu arada cnm.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sevgili anneler bu kolik ne zaman bitecek ya resmen delirecem aglamaya basladimi bi hicbisey fayda etmiyo carsamba gunu 40 i cikiyo umarim duzelir

Sevgili anneler bu kolik ne zaman bitecek ya resmen delirecem aglamaya basladimi bi hicbisey fayda etmiyo carsamba gunu 40 i cikiyo umarim duzelir

Merhaba, ilk gunden beri takip ediyorum sizleri fakat yazamamistim, oglum 2 yasinda 4,5 ay koligi ile ugrastik canim. Supurge sesi , fon makinasi sesi dinlet. Kucakta biraz sarsarak sallayip gezdireceksin. Ogluma hicbir gaz ilaci fayda etmemisti. En son caremiz fitil idi 2 gunde bir yarim fitil veriyordum.doktorumda verebilirsin demisti . O aglamalarin ne kadar sinir bozdugunu cok iyi bilirim. Allah sabir versin.

Saol cnim bilgilendirdigin icin umarim daha once biter bu koligi yalniz basima cok zor esim biraz gec .geliyo isten aksam 8 8.30 gibi sabah 6 da bi kalkiyoz o kalkis gunduzleri uyumuyo nadir uyudugu oluyo cok yoruyo cok kucagimda gezdir ayakta salla bazen.nafile

kendi ağzına günde 2 kere 1 tatlı kaşığı kimyon at üzerine su iç, ben denedim ondan beri rahatız cnm. maşallah

Benim kizim cok ikiniyo ayrica uykuda bile ikiniyo normal mi kolikli bebek boyle ikinirmi bide bebegi kolikli olan anneler sizin bebeklerde boyle oluyor mu bu durum yani kizim oyle bi ikiniyor ki icim parcalaniyo ya

Gunaydin cici anneler..bebisler nasil bakalim sizler nasilsinz? Benimde oglumunda cok uykumuz var ama oglum inatla uyumuyor

gaz zor ya benim oglusumda kaka yapacaginda cok agliyo... Benim dikisler hala zorluyor beni iki kere dikilince daha iyilesmedi.... Prensimde iyi sukur butun gun emisip gaz cikarma bez degtirmeyle geciyo
günaydın canım...aman dikkat et rabbim şifalık versin...

canım çok saol evet açlık da tetikleyici mama da veriyorum üstüne emiyo da ama doymak bilmiyo bi de üstüne kusuyo fazla yediği için...bi de gün içerisinde kaka yapamazsa da çok sinirli ve alıyo...

Slm kızlar topige bak sus pus ..

Bn ne sorucam hemen hemen hepimiz odalar yaptık kuzulara odasında yatıran var mi ..bn gündüzleri arada koyuyorum besige

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…