canım günaydın benim kızım 19 günlük ve 4 gündür deli gibi koliği var relakzan damla aldık doktorun tavsiyesiyle 3 gündür gece uykusu da dahil çok rahatız damla hem çişine fatdalı hemde krizi engelleyip uyku veriyo sadece açken ağlıyo ve emzirice ya da mama verince sakinleşiyo bu damlanın yanında biogiana die bi damla da var o da faydalı...
pas geçilmiyo maalesef o ağladıkça bende ağlıyorum bi de deli gibi hırsını emerek çıkarıyo...
Canım ben daha önce de yazdım benim oğluma da hem de medicana gibi bi hastane kolik teşhisi koydu ama oğlum açlıktan agliyomus emiyo ama doymuyor 7 saat aralıksız ağladı da doktora gittik sonra başka doktor aç bu cocuk dedi karnını doyurduk bi daha aglamadi😊
Bence bi acligina bakın derim nacizane çünkü benim oğlan da o gün emmekten parçaladı resmen göğüsleri mi
Canım ben daha önce de yazdım benim oğluma da hem de medicana gibi bi hastane kolik teşhisi koydu ama oğlum açlıktan agliyomus emiyo ama doymuyor 7 saat aralıksız ağladı da doktora gittik sonra başka doktor aç bu cocuk dedi karnını doyurduk bi daha aglamadi😊
Bence bi acligina bakın derim nacizane çünkü benim oğlan da o gün emmekten parçaladı resmen göğüsleri mi
Yap canin calpol de saka gibi 3 liraymis...:)
Bu arada oglum sanirim bu defa alisiyor emzige 10 dakkadir falan atmadi agzindan emiyoo..sevindirik oluyorum resmen..
Merhaba, ilk gunden beri takip ediyorum sizleri fakat yazamamistim, oglum 2 yasinda 4,5 ay koligi ile ugrastik canim. Supurge sesi , fon makinasi sesi dinlet. Kucakta biraz sarsarak sallayip gezdireceksin. Ogluma hicbir gaz ilaci fayda etmemisti. En son caremiz fitil idi 2 gunde bir yarim fitil veriyordum.doktorumda verebilirsin demisti . O aglamalarin ne kadar sinir bozdugunu cok iyi bilirim. Allah sabir versin.
Merhaba, ilk gunden beri takip ediyorum sizleri fakat yazamamistim, oglum 2 yasinda 4,5 ay koligi ile ugrastik canim. Supurge sesi , fon makinasi sesi dinlet. Kucakta biraz sarsarak sallayip gezdireceksin. Ogluma hicbir gaz ilaci fayda etmemisti. En son caremiz fitil idi 2 gunde bir yarim fitil veriyordum.doktorumda verebilirsin demisti . O aglamalarin ne kadar sinir bozdugunu cok iyi bilirim. Allah sabir versin.
Saol cnim bilgilendirdigin icin umarim daha once biter bu koligi yalniz basima cok zor esim biraz gec .geliyo isten aksam 8 8.30 gibi sabah 6 da bi kalkiyoz o kalkis gunduzleri uyumuyo nadir uyudugu oluyo cok yoruyo cok kucagimda gezdir ayakta salla bazen.nafile
Zeycancığım bizim hikayemiz 3 haftalıkken başladı . 2 Temmuz doğumlu Arel bebek . 4. Haftaya kadar 1 hafta her akşam saatlerce ağladı . 2 gündür pas geçiyor . Bu arada şuna dikkat ettim . Iki gündür yoğurt yemiyorum . Belki bununla ilgilidir . Sen de bi dikkat et istersen . Söylediğin damlalar kriz başlamadan mı kullanılıyor ? Yoksa o anda mı ? Ay akşam olacak yine başlayacak diye ödüm kopuyor 😱
Benim kizim cok ikiniyo ayrica uykuda bile ikiniyo normal mi kolikli bebek boyle ikinirmi bide bebegi kolikli olan anneler sizin bebeklerde boyle oluyor mu bu durum yani kizim oyle bi ikiniyor ki icim parcalaniyo ya
gaz zor ya benim oglusumda kaka yapacaginda cok agliyo... Benim dikisler hala zorluyor beni iki kere dikilince daha iyilesmedi.... Prensimde iyi sukur butun gun emisip gaz cikarma bez degtirmeyle geciyo
canım çok saol evet açlık da tetikleyici mama da veriyorum üstüne emiyo da ama doymak bilmiyo bi de üstüne kusuyo fazla yediği için...bi de gün içerisinde kaka yapamazsa da çok sinirli ve alıyo...