- 24 Kasım 2013
- 2.356
- 757
- 148
Slm kızlar topige bak sus pus ..
Bn ne sorucam hemen hemen hepimiz odalar yaptık kuzulara odasında yatıran var mi ..bn gündüzleri arada koyuyorum besige
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gunduzleri bende koyuyorum amabbanyo ve koridorda is yapiyorum mutfaga salona gelemiyorum sesini duymam diye...bide bebefon almak lazimmis..
Bizim ev ufak olduğundn ben duyuyorm sık sık da bakıyorm da eşime sinir oluyorum neymiş keşke yapmasaymisz da zaten bizim yanimizda yatıyormusa da bnde dedim biaz zaman geçince kendi yerinde yaticak zaten bizde büyük bi eve geçmeyi düşünüyorz o zaman bizmde bebefon almamız gerekecek
Mutfaktan falan duymam ben gidrmiyorm iste...bide anakucagi gibi bisi alsam diyorum dibimde gezdireyim..aklim kaliyor.. Oda yapmasan kiyafetler flan sepete koyardiniz artik..ahh bu erkek kafasi
Bende alicam bebefon bu gidisle..
ben chıcco nun damaklı olanı aladım tutmadı aventın anne memesı ayarında olan var ıkılı onu tuttu dusurunce de ıslatıp tekrar verıyorum uykuya gecerken ıyı oluyo dalınca zaten atıyo bence faydasını gördum hamd olsun ..bende gaz yapar düşüncesiyle arastırdım ama sanmıyorum zaten emmeden önce ve sonra dr gazını cıkarmaya calıs dmıstı öle yapınca hem daha cok emer hemde gaz sıkıntısı yasamazsın dedı dr umKizlar bisey sorucam. Bizde bir emzik aski gidiyor.. birde dusurdukce ingaaa... kalk emzik ver surekli.. damak emzigi sevmiyor ama cok.oturakli biberon ucu gibo olani seviyor ama o da cok cabuk dusuyor agzindan. Birde acaba bu biberon uclu gibi hava yapiyormudur diye tedirgin oldum. Emzikler hakkinda bilgisi olan var mi?
kendi ağzına günde 2 kere 1 tatlı kaşığı kimyon at üzerine su iç, ben denedim ondan beri rahatız cnm. maşallah
Selam kizlar nasilsini benim oglan kucaga kötü alisti ya uyanikken hic kendi kendine durmuyor hep kucak istiyor simdi memleketteyiz rahatim eve gidince iki cocuk hemde ev nasil yapacam bilmiyorun sizinkilerde cok ckucak istiyormu
Merhaba kızlar bende istemeyerekte olsa Temmuz annesi oldum. 30 haftalıkken 15temmuzda sezaryenle aldılar minicik bebeğimi. 21. Günü bugün küvözde. Bana ve bebeğime dua istiyorum inşallah bebeğim sağlığına kavuşur ve evimize geliriz. O kadar küçük ki 1070 gram ve bu hafta görmeye gidemiyorum. Üzülmemeye çalışıyorum kendimi oyalamaya çalışıyorum.😭 lütfen dua edin bize
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba kızlar....7 temmuz doğumlu oğluşum RÜZGAR hala sarıilk önce geçer gibi oldu.sonra yine sarardı.korkuyorum çok...varmı aranızda bebeişi hala sarı olan ?
Kizlarrr oglum guzel emiyo sutumde var ama kuzum dun iki kez kaka yapti gerci bolca yapti ama.. Bugunde bi kez yapti normal mi sutum mu yetmiyor die düşünmeye başladım[/
bence bi kaç gün daha takip et aynı devam ederse doktora git benim sütümde başta çok azdı günde bi kere kaka yapıyodu şimdi biraz daha arttı süt kaka sayısı da arttı günde 4-5 kere kaka yapıyo
Kizlarrr oglum guzel emiyo sutumde var ama kuzum dun iki kez kaka yapti gerci bolca yapti ama.. Bugunde bi kez yapti normal mi sutum mu yetmiyor die düşünmeye başladım
Evde 4 kişiyiz ve dönüşümlü olarak birinin kucağında 😂 hiç üzülme yalnız değilsin . Benim büyük olan da 22 aylık yani o da kucak çocuğu 😂 kucağımdan biri iniyor biri biniyor hiç boş kalmıyorum 😂 ilk çocuk ne kadarlık ?
Esma Ertel
Merhaba kızlar....7 temmuz doğumlu oğluşum RÜZGAR hala sarıilk önce geçer gibi oldu.sonra yine sarardı.korkuyorum çok...varmı aranızda bebeişi hala sarı olan ?
Kizlarrr oglum guzel emiyo sutumde var ama kuzum dun iki kez kaka yapti gerci bolca yapti ama.. Bugunde bi kez yapti normal mi sutum mu yetmiyor die düşünmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?