2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Gunduzleri bende koyuyorum amabbanyo ve koridorda is yapiyorum mutfaga salona gelemiyorum sesini duymam diye...bide bebefon almak lazimmis..

Gunduzleri bende koyuyorum amabbanyo ve koridorda is yapiyorum mutfaga salona gelemiyorum sesini duymam diye...bide bebefon almak lazimmis..

Bizim ev ufak olduğundn ben duyuyorm sık sık da bakıyorm da eşime sinir oluyorum neymiş keşke yapmasaymisz da zaten bizim yanimizda yatıyormusa da bnde dedim biaz zaman geçince kendi yerinde yaticak zaten bizde büyük bi eve geçmeyi düşünüyorz o zaman bizmde bebefon almamız gerekecek

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mutfaktan falan duymam ben gidrmiyorm iste...bide anakucagi gibi bisi alsam diyorum dibimde gezdireyim..aklim kaliyor.. Oda yapmasan kiyafetler flan sepete koyardiniz artik..ahh bu erkek kafasi
Bende alicam bebefon bu gidisle..

Mutfaktan falan duymam ben gidrmiyorm iste...bide anakucagi gibi bisi alsam diyorum dibimde gezdireyim..aklim kaliyor.. Oda yapmasan kiyafetler flan sepete koyardiniz artik..ahh bu erkek kafasi
Bende alicam bebefon bu gidisle..

Ana kucagimizda var arada ona koyuyorum bnde yemek yedigimiz zamanlar iyi oluyor ..benim oglan genelde bn yemekteyken ağlıyor yememi istemiyo mi ne :)) :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam kizlar nasilsini benim oglan kucaga kötü alisti ya uyanikken hic kendi kendine durmuyor hep kucak istiyor simdi memleketteyiz rahatim eve gidince iki cocuk hemde ev nasil yapacam bilmiyorun sizinkilerde cok ckucak istiyormu

ben chıcco nun damaklı olanı aladım tutmadı aventın anne memesı ayarında olan var ıkılı onu tuttu dusurunce de ıslatıp tekrar verıyorum uykuya gecerken ıyı oluyo dalınca zaten atıyo bence faydasını gördum hamd olsun ..bende gaz yapar düşüncesiyle arastırdım ama sanmıyorum zaten emmeden önce ve sonra dr gazını cıkarmaya calıs dmıstı öle yapınca hem daha cok emer hemde gaz sıkıntısı yasamazsın dedı dr um

Kızlarr kızıma emzik almak istiyorum wee nin damaklı bi emzigini aldım ama bi kaç dk zorla emiyo sonra atıyo başka deneyim diyorum ne önerirsiniz

Selam kizlar nasilsini benim oglan kucaga kötü alisti ya uyanikken hic kendi kendine durmuyor hep kucak istiyor simdi memleketteyiz rahatim eve gidince iki cocuk hemde ev nasil yapacam bilmiyorun sizinkilerde cok ckucak istiyormu

Evde 4 kişiyiz ve dönüşümlü olarak birinin kucağında 😂 hiç üzülme yalnız değilsin . Benim büyük olan da 22 aylık yani o da kucak çocuğu 😂 kucağımdan biri iniyor biri biniyor hiç boş kalmıyorum 😂 ilk çocuk ne kadarlık ?

Esma Ertel

Merhaba kızlar....7 temmuz doğumlu oğluşum RÜZGAR hala sarı ilk önce geçer gibi oldu.sonra yine sarardı.korkuyorum çok...varmı aranızda bebeişi hala sarı olan ?

Bizde 26 haziranda doğduk bizimde geçmedi değerimizde 7.5 uzayan sarılık dedi doktor 2 aylık olsun geçmezse 3 gün emzirme kaşıkla mama ver muhtemelen düşecek dedi başka bi doktorda bol bol emzir zamsnla geçer diyo can sıkıcı bi durum ama korkulacak bi durum değilmiş sende bi göster doktora değeri çok yüksek çıkarsa ilaç veriyolar

Merhaba kızlar bende istemeyerekte olsa Temmuz annesi oldum. 30 haftalıkken 15temmuzda sezaryenle aldılar minicik bebeğimi. 21. Günü bugün küvözde. Bana ve bebeğime dua istiyorum inşallah bebeğim sağlığına kavuşur ve evimize geliriz. O kadar küçük ki 1070 gram ve bu hafta görmeye gidemiyorum. Üzülmemeye çalışıyorum kendimi oyalamaya çalışıyorum.😭 lütfen dua edin bize

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Rabbim yavruna saglik sihhat versin ins. Minik bebisler tutunuyorlar hayata metak etme guclu ol sende..Allaha emanet..

Kizlarrr oglum guzel emiyo sutumde var ama kuzum dun iki kez kaka yapti gerci bolca yapti ama.. Bugunde bi kez yapti normal mi sutum mu yetmiyor die düşünmeye başladım

Merhaba kızlar....7 temmuz doğumlu oğluşum RÜZGAR hala sarı ilk önce geçer gibi oldu.sonra yine sarardı.korkuyorum çok...varmı aranızda bebeişi hala sarı olan ?

benim bebişte yedi temmuzda doğdu vücutta yok ama hala gözlerde az da olsa var doktor problem değil dedi canım korkma bence ama yinede bi daha ölçtür istersen doktor bi şey tavsiye eder.

Kizlarrr oglum guzel emiyo sutumde var ama kuzum dun iki kez kaka yapti gerci bolca yapti ama.. Bugunde bi kez yapti normal mi sutum mu yetmiyor die düşünmeye başladım

Cnm degisiyor bazen.benim bir fun hic yapmadi.bir gun bi kere yapti.bugunde acilmis durumda her beze yapti.duzene girene kadar boyle sanirim.hem doymazsada aglar diye dusunuyorum.

Galaxy Note 2

Senin isin daha zormus cnm benim kizim 4yasinda oda ilgi istiyor biraz kiskaniyoruz bugun oğlum hic Uyumadi hep kucaktaydik gazi vardı birde hava da sicak dayanamıyor. Isilik oldu iki cocuklu anne farkliymis gerçekten bugun ikisi birden ağladı şaşırdım ne yapacağımi bilemedim. ALLAHim kolaylik versin herkese ins.

Meraba canim ayni olay bizdede var hatta dün doktora gittik 15 temmuz bizimde once gecti simdi bugünlerde yine sararmis doktorda baktı once bebeklerin kafadan ayakkara kadar sarılık yayilirmis ayaktan yukari dogruda sarilik atilirmis bizimde sariligimiz gogus kismina gelmiş yani atiyor artik dedi sarılık var ama cok dusuk dedi sizinde suan atıyordur emmesi guzelmi bezi doluyormu kaka yoluyla atıyorlar zaten eger emmesi Güzelse cabuk atar ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…