2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kızlar bugün 19.gün benim göğüslerim hala geçmedi hele ilk emmeye başladığında canmdan can gidiyor sanki emzirmekten sogudum inanın ne yaptıysam yok lansinoh tahin yagi kakao yağı hala acıyor lar ısrarla emziriyorum ama çok fenayım ne zaman geçer bunlar inanin dogurmak hiçbirşey mis ben ameliyat yerimden cekmedim bu kadar sizinkiler ne durumda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba kızlar....7 temmuz doğumlu oğluşum RÜZGAR hala sarı ilk önce geçer gibi oldu.sonra yine sarardı.korkuyorum çok...varmı aranızda bebeişi hala sarı olan ?

Bol bol emzir hatta saat basi emzir bnm kizimda dogduktan 3 sonra oldu hasteneye yattik yatisimiz 24 saat bile olmadi yatarken sarilik degeri 17 idi dr sabah taburcu ederken 13 dusmustu 2 gun sonra kontrole gittigimde 10 olmustu bolca emzir dedigim gibi ben saat basi emziriyordum hmn atar sariligi

Kzlarrr sag gogsum tikanti sut gelmiyor sisti sizliyor sagiyorum sut yok emziriyorum sut olnadigi icin birakio oglun ne tapacagimi sasirdimm

Kzlarrr sag gogsum tikanti sut gelmiyor sisti sizliyor sagiyorum sut yok emziriyorum sut olnadigi icin birakio oglun ne tapacagimi sasirdimm

Banyoya git sicak suyu ac guzelce masaj yap bak akicaktir rahatlaticak seni sicak kompres yap bol bol sicak havluyla ve mutlaka icindeki sutu bosalt yeni sut geldikce iltihap olusturmasn eger ateslenirse gogsun mutlaka genel cerraha git bak ben 2gun sonra gittim azkalsn ameliyat olcaktm ve o gogsunu bol bol emzir korelmesin sut sonradan az gelmeye basliyor cunku

bir cocuk hic cocukmus zeynep inan buyuk olani okadar bosladimki anlatamam uzuluyorm cok..

Kizlarrr oglum guzel emiyo sutumde var ama kuzum dun iki kez kaka yapti gerci bolca yapti ama.. Bugunde bi kez yapti normal mi sutum mu yetmiyor die düşünmeye başladım

benim bebişte yedi temmuzda doğdu vücutta yok ama hala gözlerde az da olsa var doktor problem değil dedi canım korkma bence ama yinede bi daha ölçtür istersen doktor bi şey tavsiye eder.

Ben hem emziriyorum hem mama veriyorm gunde 3kez benim kizda gunde 2kez yapiyor cok nadir 3..4kez yaptigi ama cis cok yapiyor bi ara asiri kakaciydi ama simdi degil doymuyor olmasi hic aklima gelmedi acikcasi kv demde cok kaka yapmiyosa yedigi yariyodur diyor

Kizlarr grip oldum frlaket hapsirirken dikislerm kotu oluyor acaba ondanmi bilmiyorm sol tarafi resmen kizarik ve yeni ameliyat olmusum gibi agriyor

Hic deme sehercim eve dönünce gozum korkuyor şimdi memleketteyiz birsürü valiz eşya iki çocukla hah deyince gidemiyoruz bir yere cok farkli bir duyguymus iki cocuklu olmak esim sagolsun ben oglani emzirirken tuvalete felan götürüyor kizimi.yardimci olur ins hep.

dualarımız seninle canım.geçmiş olsun.sen de bol bol dua et.

Kızlar saç boyatan var mııı? Kanama bitmeden saç boyatabilirmiyiz? Caiz mi bilen var mı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah yardimcin olsun inşallah

Bebeği kucağına yatırarak emziriyorsun ya simdi sag göğsünü emzirirken sol elinle kafasını sağ elinle poposunu tut yani kucaginda kafası olacak ters yani öyle emzir devamli sağı ver canım. Süt dugumlenmistir.atesin çıkar titrersen direk acile git ihmal etme geçmiş olsun

hiç yatıramadım daha odasına, gündüzleri gözümün önünde olsun diye ana kucağında, geceleri de öyle yatağımın yanında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…