Selam kizlar nasilsini benim oglan kucaga kötü alisti ya uyanikken hic kendi kendine durmuyor hep kucak istiyor simdi memleketteyiz rahatim eve gidince iki cocuk hemde ev nasil yapacam bilmiyorun sizinkilerde cok ckucak istiyormu
bugün 12 günlük oldu benim kuzum, ve evet uyanıkken kucak istiyor, nasıl aklı eriyor bilmiyorum yaaaa
kucakta duruyor usulca ana kucağına koyuyoruz viiiiiikkkkk hemen
Kızlar bugün 19.gün benim göğüslerim hala geçmedi hele ilk emmeye başladığında canmdan can gidiyor sanki emzirmekten sogudum inanın ne yaptıysam yok lansinoh tahin yagi kakao yağı hala acıyor lar ısrarla emziriyorum ama çok fenayım ne zaman geçer bunlar inanin dogurmak hiçbirşey mis ben ameliyat yerimden cekmedim bu kadar sizinkiler ne durumda
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar bugün 19.gün benim göğüslerim hala geçmedi hele ilk emmeye başladığında canmdan can gidiyor sanki emzirmekten sogudum inanın ne yaptıysam yok lansinoh tahin yagi kakao yağı hala acıyor lar ısrarla emziriyorum ama çok fenayım ne zaman geçer bunlar inanin dogurmak hiçbirşey mis ben ameliyat yerimden cekmedim bu kadar sizinkiler ne durumda
Canm benim de ilk andan basladi zaten cok hassastilar banyoda bile kizarirdi.ilk tuttugu anda biyerlere tutunup kendimi sıkıyom, dun de cocuk dr sordum biraz sagayim biraz emzireyim cok aciyo dedim adam benim de esim oyle dedi lansinoh tan farkli bi krem tavsiye etti daha almadik sütü sagarsan bi ay sonra azalir-kesilir dedi.ben de senle ayni durumdayim o ilaci alip kullanir memnun kalirsam soyliimm
Canm benim de ilk andan basladi zaten cok hassastilar banyoda bile kizarirdi.ilk tuttugu anda biyerlere tutunup kendimi sıkıyom, dun de cocuk dr sordum biraz sagayim biraz emzireyim cok aciyo dedim adam benim de esim oyle dedi lansinoh tan farkli bi krem tavsiye etti daha almadik sütü sagarsan bi ay sonra azalir-kesilir dedi.ben de senle ayni durumdayim o ilaci alip kullanir memnun kalirsam soyliimm
Aysem nolur al ve kullan o ilaci bende oyleyim ve bizede adini soyle bende lansinoh ve garmastan kullaniyorm ama artik emzirirken canimdan can cikiyor resmen yok boyle bi aci
Selam kızlar doğum yapmayan kalmamıştır sanırım :) umarım tüm anneler ve bebişleri iyidirler..
Ben 30 haziranda doğum yaptım oğlumun adı EREN oldu allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hepimize.
Allahıma şükürler olsunki korktuğum başıma gelmedi ve oğlum kızımdan çoooooooooookkkkk daha akıllı, fakat kızım yine kan kusturuyor kardeşini çok kıskanıyor.
MEMEEEEE kızlar benim ilkindede olmuştu ne kullansam geçmedi şimdide 1 ayı geçti ve göğüs uçlarım feci resmen ağlaya ağlaya emziriyorum ve göğüslerimden dolayı 3 gün feci şekilde ateşlendim yattım canım çıktı sanki ve o hastalıktan sonra sütüm azaldı mama vermek zorunda kalıyorum arada bir hele sol göğsümde hiç süt kalmadı sayılır canımızdan can çıkıyor.. Emzirmeyide hiç aksatmamıştım...
kızlar ayıptır söylemesi dün kırkımızı çıkarınca eşimle bi kutlama yaptık ama çook zor oldu alttaraf tamamen kapanmıştı sanki sonunda kanadı da siz neyaptınız varmı benim gibi olan karnımı dikerken altıda mı diktiler acaba birde prezarvatifden başka yoll yokmu yani süte geçmeyen ilaç falan???
kızlar ayıptır söylemesi dün kırkımızı çıkarınca eşimle bi kutlama yaptık ama çook zor oldu alttaraf tamamen kapanmıştı sanki sonunda kanadı da siz neyaptınız varmı benim gibi olan karnımı dikerken altıda mı diktiler acaba birde prezarvatifden başka yoll yokmu yani süte geçmeyen ilaç falan???
ev dandini bir de misafiler saolsun eksik olmuyor. tam bebiş uyudu ben de uyayım diyorum hooppp kapı
zombi gibi oldum eşim de işte evde bebişle yalnız olduğumdan neye koşacağımı şaşırdım
Bazen bebişle birlikte ben de oturup ağlıyorum ama yapılacak bişey yok.
Benim bebişim 25 günlük henüz.İnfantil koliği de cabası...Manyak oldum iyice
Ağrılı emziren arkadaşlar niye uç ve kalkan kullanmıyorsunuz? Acı macı olmuyor. Evde hep kalkan kullanıyorum sadece dışarı çıkarsam ya da misafir gelirse çıkarıyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ev dandini bir de misafiler saolsun eksik olmuyor. tam bebiş uyudu ben de uyayım diyorum hooppp kapı
zombi gibi oldum eşim de işte evde bebişle yalnız olduğumdan neye koşacağımı şaşırdım
Bazen bebişle birlikte ben de oturup ağlıyorum ama yapılacak bişey yok.
Benim bebişim 25 günlük henüz.İnfantil koliği de cabası...Manyak oldum iyice
Ilk kizim kolikti ve ayni duyguları ben de yasamstim Allah yardımcın olsun inşallah kolik annesi olmak çok zor.bebisi canta gibi devamli taşımak gerek.ben babasling almistim iki aylikti hep onla geziyorduk.bi dw babası daha sakindi onda çok duruyordu.benim duygularımı anliyordu.