2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Nasil bi duzen oturtacaksak artik .bide kakali bezlerin atildigi balkona konulmus cop posetimiz var muhtesem kokuyor:)

Bizim 40 cikmadi daha ama kapanmismidirki korktum bak simdi... Bi yontem bulab olursa banada soyleyin yahuu

Uc kullandım ama onda da fark etmedi yine aciyolardi bende 4 gündür bıraktım kullanmıyorum şimdi yine aciyolar bepantol aldim az önce bi de onu denicem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Korkma belki senin öyle olmaz canım ama benim ki kilit vurmuştu valla

Lanomast krem bunu bi kullanın benim gögsüm kanıyodu emzirirken koltuktan tutup dişlerimi sıkıyodum bu krem 2 gün sonra etki etti 1 hafta da düzenli sürdüm bişeycik kalmadı inşallah çabuk geçer çok zor bi durum

Kaç gündür ne gece ne gündüz uyuyamamıştım çok kötü olmuştum artık çok şükür gece eşim nöbeti devraldı ben sadece emzirdim yattım ve oğlumda biraz müsade etti ve 5 saat kadar uyumuşum toplamda ama resmen kendime geldim şimdi oğlumu yine uyuttum tekrar yatacağım hamileyken uyuyamıyorum diye şikayet ediyordum ama meğer uyuyormuşum

Mrb kızlar birşey soraçam kırki çıkmadan reglesi bitmden tüylerini alan Varmı

Kilin tugun 40 la bi alakasi yokki canim ben aldimm...

Nasil basar din alistirmayi :) benimki inatla almiyo :)

Benimkide almiooo sutumu damlattim mamaya bayirfim recele batirdim..almioo almiioo offf deli olcammm

benim misafirler tek tuk geliyo ev hali donla cikiyorum valla (pijama altiyla) durumum belli daha totomun üstüne doğru dürüst oturamıyorum ne aceleleri var allam yarebbimm bende kac gundur elimi biseye surmedim bugun her yeri supurdum balkonu yikadim bi toz alinacak oglan müsaade ederse tabi

Ben emzik vermeyi düşünmuyordum ki gece bir bucuk saat memede kaldi cekince agladi bende getirdim emzikleri denedim aldi midesi bulandi bog yapti cikardi tutamadi bile...

Bende 3 gündür göğüs ucu kullanmiyorummm ohh be böyle ne kadar rahatmis uclar hafif aciyor oda sadece ilk agzina alirken

Benimde haftaya baslio bebek gorme misafirlerii simdiden haber ettiler hep valla nasil hazirlancam bilemiyorm bu huysuz oglanla

Bizde 1 agustos sabahi 41. Hafta bitiminde suni sanciyla dunyaya geldik. Malesef poposu kapali dogdu oglum ertesi gun ameliyat oldu. Daha ben odama cikmadan sevk olmus. Bagirsak ameliyati oldu oglum henuz serumla besliyorlar anne sutu sagiyorum surekli. 1 haftaya taburcu oluruz heralde. Bundan sonra zorlu bir surec bekliyor beni ve oglumu. Allah yardimcimiz olsun.

Cok gecmis olsun canım inşallah cabuk atlatir bebisine acil sifa versin rabbim kucucuk bedenlerine birşey olunca dayanamıyor insan.

Ben emzik vermeyi düşünmuyordum ki gece bir bucuk saat memede kaldi cekince agladi bende getirdim emzikleri denedim aldi midesi bulandi bog yapti cikardi tutamadi bile...

benim kızda almıyo resmen böğ böğ yapıyo ama almasını çok isterim çünkü emzikle oyalanır bende dinlenirim öbür türlü sürekli kucakta

Emzik icin neden israr ediyosunuz ki kizlar. Bosver hicranim almasin benmki de keyif yapmak istiyor bi saat bi bucuk saat duruyoruz yapisik emzik vermeyi hala dusunmuyorum hic emzigimiz yok zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…