Ağrılı emziren arkadaşlar niye uç ve kalkan kullanmıyorsunuz? Acı macı olmuyor. Evde hep kalkan kullanıyorum sadece dışarı çıkarsam ya da misafir gelirse çıkarıyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Uc kullandım ama onda da fark etmedi yine aciyolardi bende 4 gündür bıraktım kullanmıyorum şimdi yine aciyolar bepantol aldim az önce bi de onu denicem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Lanomast krem bunu bi kullanın benim gögsüm kanıyodu emzirirken koltuktan tutup dişlerimi sıkıyodum bu krem 2 gün sonra etki etti 1 hafta da düzenli sürdüm bişeycik kalmadı inşallah çabuk geçer çok zor bi durum
Kaç gündür ne gece ne gündüz uyuyamamıştım çok kötü olmuştum artık çok şükür gece eşim nöbeti devraldı ben sadece emzirdim yattım ve oğlumda biraz müsade etti ve 5 saat kadar uyumuşum toplamda ama resmen kendime geldim şimdi oğlumu yine uyuttum tekrar yatacağım hamileyken uyuyamıyorum diye şikayet ediyordum ama meğer uyuyormuşum
benim misafirler tek tuk geliyo ev hali donla cikiyorum valla (pijama altiyla) durumum belli daha totomun üstüne doğru dürüst oturamıyorum ne aceleleri var allam yarebbimm bende kac gundur elimi biseye surmedim bugun her yeri supurdum balkonu yikadim bi toz alinacak oglan müsaade ederse tabi
Ben emzik vermeyi düşünmuyordum ki gece bir bucuk saat memede kaldi cekince agladi bende getirdim emzikleri denedim aldi midesi bulandi bog yapti cikardi tutamadi bile...
Bizde 1 agustos sabahi 41. Hafta bitiminde suni sanciyla dunyaya geldik. Malesef poposu kapali dogdu oglum ertesi gun ameliyat oldu. Daha ben odama cikmadan sevk olmus. Bagirsak ameliyati oldu oglum henuz serumla besliyorlar anne sutu sagiyorum surekli. 1 haftaya taburcu oluruz heralde. Bundan sonra zorlu bir surec bekliyor beni ve oglumu. Allah yardimcimiz olsun.
Bizde 1 agustos sabahi 41. Hafta bitiminde suni sanciyla dunyaya geldik. Malesef poposu kapali dogdu oglum ertesi gun ameliyat oldu. Daha ben odama cikmadan sevk olmus. Bagirsak ameliyati oldu oglum henuz serumla besliyorlar anne sutu sagiyorum surekli. 1 haftaya taburcu oluruz heralde. Bundan sonra zorlu bir surec bekliyor beni ve oglumu. Allah yardimcimiz olsun.
Ben emzik vermeyi düşünmuyordum ki gece bir bucuk saat memede kaldi cekince agladi bende getirdim emzikleri denedim aldi midesi bulandi bog yapti cikardi tutamadi bile...
Emzik icin neden israr ediyosunuz ki kizlar. Bosver hicranim almasin benmki de keyif yapmak istiyor bi saat bi bucuk saat duruyoruz yapisik emzik vermeyi hala dusunmuyorum hic emzigimiz yok zaten
ayy kuzucummm ya çok geçmiş olsun rabbim acil sifalar versin kuzunaaaa... Inss bi an once zor gunleri atlatirsiniz... Minik kuslara bisey olmasin yaa...