emzik cene dis yapisini bozuyomus canim o yuzden ben karsiyim ama beni emzik niyetine kullanıyor böyle nereye kadar dayanirim bilmiyorum
Kilin tugun 40 la bi alakasi yokki canim ben aldimm...
Benimkide almiooo sutumu damlattim mamaya bayirfim recele batirdim..almioo almiioo offf deli olcammm
Bizde 1 agustos sabahi 41. Hafta bitiminde suni sanciyla dunyaya geldik. Malesef poposu kapali dogdu oglum ertesi gun ameliyat oldu. Daha ben odama cikmadan sevk olmus. Bagirsak ameliyati oldu oglum henuz serumla besliyorlar anne sutu sagiyorum surekli. 1 haftaya taburcu oluruz heralde. Bundan sonra zorlu bir surec bekliyor beni ve oglumu. Allah yardimcimiz olsun.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayy pastali borekli agirlanmak istiyorlar ya seninde benim gibi yardimci olacak kimsen yok isimiz var artik
Diler cnm yaa neyle aldım kıli tüyü özel olmazsa eğer :)
gece kollarim koptu bi deneyim dedim alacak mi diye almada cucukbende vermek hiç istemiyorum suan yine memede keyif yapio
gelen idare edecek canim mecburen yane
bende yatarak emziriyorum arada gece iyi oluyo
benim kızda almıyo resmen böğ böğ yapıyo ama almasını çok isterim çünkü emzikle oyalanır bende dinlenirim öbür türlü sürekli kucakta
Allah yardimcin olsun inşallaBizde 1 agustos sabahi 41. Hafta bitiminde suni sanciyla dunyaya geldik. Malesef poposu kapali dogdu oglum ertesi gun ameliyat oldu. Daha ben odama cikmadan sevk olmus. Bagirsak ameliyati oldu oglum henuz serumla besliyorlar anne sutu sagiyorum surekli. 1 haftaya taburcu oluruz heralde. Bundan sonra zorlu bir surec bekliyor beni ve oglumu. Allah yardimcimiz olsun.
Kilin tugun 40 la bi alakasi yokki canim ben aldimm...
Benimkide almiooo sutumu damlattim mamaya bayirfim recele batirdim..almioo almiioo offf deli olcammm
Nasil basar din alistirmayi :) benimki inatla almiyo :)
ne güzel inşallah benim kızda alışır kafayı yiycem yoksa beşiktede durmuyo habire kucak belim kopuyoo
Canim emzige nasil alistirdin ben o kadar ugrasiyorm almiyor..
Mrb kızlar birşey soraçam kırki çıkmadan reglesi bitmden tüylerini alan Varmı
slm anneler;
kimyonu deneyen yok mu? merak ediyorum sizde de aynı etkiyi yapacak mı?
önceki sayfalarda kaçıranlar için tekrar yazıyorum, günde 2 kere falan yarım çay kaşığı kimyonu ağzıma atıp üzerine su içiyorum. Bebişim artık gaz sorunu yaşamıyor, ben kimyona bağladım ama bilmiyorum. Bu arada humana still çay da içiyorum.
bu arada ben emziği hastanedeyken verdim, şimdi cuk cuk emiyor, uykuya dalarken falan iyi oluyor.
emzik cene dis yapisini bozuyomus canim o yuzden ben karsiyim ama beni emzik niyetine kullanıyor böyle nereye kadar dayanirim bilmiyorum
karsiyim ama asla vermem demiyorum canım şimdilik gerek görmüyorum ilerde sıkıntı olursa veririm tabiki... Dr danışıp vermekle iyi etmişsin canım sende tabi kolik olunca sende haklisin
karsiyim ama asla vermem demiyorum canım şimdilik gerek görmüyorum ilerde sıkıntı olursa veririm tabiki... Dr danışıp vermekle iyi etmişsin canım sende tabi kolik olunca sende haklisin
Gunaydin kizceler..bu gece oglum baya iyi uyudu 3 saatte bir uyandi sanirim buyuyor pasam
Dileeer bizde yarin bir aylik oluyoruz :)) ama ben vicdan azabi cekiyorm hergece 3saatte bi emiyor benim kiz dun gece saat 12de doyurdum yatirdim anammm bi uyandimki saat 6olmus hemen kaldirdm zorla emzirdim biraz cekti emisti yatti ilk defa uyuya kalmisim esimede kizdm ama oda buyugu hastaydi onla ilgilenirken uyuya kalmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?