2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kilin tugun 40 la bi alakasi yokki canim ben aldimm...

Benimkide almiooo sutumu damlattim mamaya bayirfim recele batirdim..almioo almiioo offf deli olcammm

Diler cnm yaa neyle aldım kıli tüyü özel olmazsa eğer :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah yardımcnz olsun cnm kuzucugun yavrum yaaa insan dayanamıyor ama maşallah bak dünyaya gelmiş Allah m korusun onu dualarimiz bebeğinle cnm..

ayy pastali borekli agirlanmak istiyorlar ya seninde benim gibi yardimci olacak kimsen yok isimiz var artik

Kimsem yokya benim burda canim gurbetciyiz iate tanidim cok ama es dost arkadas komsu...mecbur agirlanacak iste..hadi pastayi boregi esim evdeyken aksmdan yptim...agirlamayi nasil yapacam benim oglan cok huysuz...

Diler cnm yaa neyle aldım kıli tüyü özel olmazsa eğer :)

Canim agda yaptim..

benim kızda almıyo resmen böğ böğ yapıyo ama almasını çok isterim çünkü emzikle oyalanır bende dinlenirim öbür türlü sürekli kucakta

Allah yardimcin olsun inşalla

Kilin tugun 40 la bi alakasi yokki canim ben aldimm...

Benimkide almiooo sutumu damlattim mamaya bayirfim recele batirdim..almioo almiioo offf deli olcammm

Nasil basar din alistirmayi :) benimki inatla almiyo :)

ne güzel inşallah benim kızda alışır kafayı yiycem yoksa beşiktede durmuyo habire kucak belim kopuyoo

Canim emzige nasil alistirdin ben o kadar ugrasiyorm almiyor..

Emzige esim alistirdi ben tuvalete gitmiştim eşim susturamayinca avent silikon göğüs ucuna serçe parmağını sokmuş emziriyor bebek de deli gibi emiyor. Sonra gazlı olup emmek istediğinde bir kaç kere de ben öyle yaptım sonra emzik alıp denedik uyurken ıkınıyor ya o zama kendini uyandirinca falan veriyorum.genellikle emziriyorum uyuması için veriyorum kuvagimdayken.ilk kiImda altı yedi emzik denemistim hiçbirini almamisti.hatta silikon göğüs ucu ole on gün fala emzirmistim aonra onu da almamisti. Bebekten bebeğe fark ediyor.pedagoglar da uykuya dalarken verin uyuyunca cikarin diyor . büyük rahatlik emzik . çok aglayinca kendini sakinlestirebiliyor

Son düzenleme:
slm anneler;

kimyonu deneyen yok mu? merak ediyorum sizde de aynı etkiyi yapacak mı?

önceki sayfalarda kaçıranlar için tekrar yazıyorum, günde 2 kere falan yarım çay kaşığı kimyonu ağzıma atıp üzerine su içiyorum. Bebişim artık gaz sorunu yaşamıyor, ben kimyona bağladım ama bilmiyorum. Bu arada humana still çay da içiyorum.

bu arada ben emziği hastanedeyken verdim, şimdi cuk cuk emiyor, uykuya dalarken falan iyi oluyor.

Ben denemeye basladim dun basladim ben 1.5 cay kasigi iciyorum ardindan iciyorum gunduz alttan patir patir gaz cikardi normalde alttan gazi ben karnina masaj yaparken bacaklarini karnina ittirince oyle cikardi bide oyle kucuk kucuk pitlatirdi bilmem kimyonun faydasi bide bugun 40 i cikti bana 40i cikincada duzelir demislerdi bide su var sancisi yine var ama

emzik cene dis yapisini bozuyomus canim o yuzden ben karsiyim ama beni emzik niyetine kullanıyor böyle nereye kadar dayanirim bilmiyorum

Ben bugun doktorumuza sordum verebilirsin dedi bide kizim kolik dr vermemi soyledi cunku hincini emzikden alir dedi agiz ve dis yapisina gelince onceden karsiydik dedi simdi degil ama 3 yasini gecmesin dedi. Ayrica bide şu var canim bizde emzikle buyuduk agiz dis ve cenemizde bi bozukluk yok sukur bence ben rahat ettim ilk bas bende vermem diyodum baktim tuvalete bile gidemiyom verdim biraz rahat ettim.

Herkes uyuyo mu :) gunaydin annisler sutumuz bol olsun :)

Gunaydin kizceler..bu gece oglum baya iyi uyudu 3 saatte bir uyandi sanirim buyuyor pasam

karsiyim ama asla vermem demiyorum canım şimdilik gerek görmüyorum ilerde sıkıntı olursa veririm tabiki... Dr danışıp vermekle iyi etmişsin canım sende tabi kolik olunca sende haklisin

Ver hicranim ver okadar rahat edeceksin ki ilerleyen donemlerde ne demek istedigimi anlarsin :))

Gunaydin kizceler..bu gece oglum baya iyi uyudu 3 saatte bir uyandi sanirim buyuyor pasam

Dileeer bizde yarin bir aylik oluyoruz :)) ama ben vicdan azabi cekiyorm hergece 3saatte bi emiyor benim kiz dun gece saat 12de doyurdum yatirdim anammm bi uyandimki saat 6olmus hemen kaldirdm zorla emzirdim biraz cekti emisti yatti ilk defa uyuya kalmisim esimede kizdm ama oda buyugu hastaydi onla ilgilenirken uyuya kalmis

Sehercim6 saatte biraz fazla uyumus senin minik...bizim yavas yavas artiyo uyku zamanlari. İlk defa bu gece 3 saat uyuduk yani. Vicdan azabi cekme canim annrlik tabiki ama bebisler cok direncli masallah...aciksa sende bilirsinki ciyak ciyak bagirirdi kizcen.. 3 gun sonra 40 cikarcaz biz ins...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…