2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Ben kizimi gece 11 gibi emzirip gazini alma falan derken 12 birazda geciyo uyumasi bi daha ki emzirmem gece 4 5 i buluyo gazini aliyom bi daha uyuyo iki gundur de uyanmasi sabah 9 9.30 gibi oluyo acaba dogru mu yapiyom. Bide gece 2 3 gibi uyanip bakiyom gayet rahat uyuyo 4 de 5 de bakiyom elini yalayip.duruyo hemen emziriyom

Kizlar benim oglus da bazen 4 saat uyuyo.dun kontrolde doktora sordum.uyandirmam gerekirmi diye ac kalirmi diye.doktor 4 saate kadar normal dedi.ilk haftalarda uyandirmak gerekiyo dedi.simdi gerek yok dedi.rahat olun bence.benimkisi 4 saat uyuyo bazen memeyi tutmasi 1 saat suruyo al sana 5 saat.

Galaxy Note 2

Allah bize de o günleri gösterecek mi? gece 2de uyandı emzirdim gazını çıkardım bi baktım altına da yapmış pişik olmasın diye alayım dedim.demez olaydım bebiş bi uyandı saat 3.30'da yatırdım hopp 3.50'de gene uyandı yatırdığımda saat 5'ti. hopp 6.30'da gene kalktık emzirdim baktım uyudu gaz çıkarmadım ama sonra 8.15'te acısını çıkardı daha yeni uyutabildim
Yemin ediyorum şu kolik beni bitirdi.
emziğe alıştırmaya çalışıyorum ya bari Allah ordan yardım etse de birazcık bebiş sakinleşebilse.
Bir de bazen gazını çıkarmadan yatırdığınız oluyor mu? çünkü gazını çıkarırken gene uyanıyor sil baştan herşeye yeniden başlıyoruz.Birde gazını çıkarmak için ben 10-15 dk tıpışlıyorum. siz ne kadar süre gazını çıkarmaya çalışıyorsunuz?

Benimkide gece uyuyo Dr a sordum ama ilk başlarda önemli dedi hem sarilik hem seker için, ilk günleri atlattimi kendi uyaninca emzir dedi. Bizde saat 1 gibi yatiyoruz 5 te yada 6da kendi uyaninca emziriyorum. Zaten bi kitap demiştim ya bebekleri gece uyandirmayjn gece gündüz farkini ogrensin kendi uyaninca da eğlenceli olmayin loş isikta emzirin geceleri uyanmasin yaziyo.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende bazen gaz cikarmadaan yatiriyorum. Çünkü dediğin gibi gaz cikarmak isterken uyaniyo bi daha da uyumuyo benim velet:) uyumayincada uykusunu alamiyo huysuz olup sürekli kucak istiyor agliyo.. Bende çaresiz emerken uyudu mu hoop yatagina koyuyorum:)

merhaba kızlar iyi günler
topuk kanından haber alan varmı kaç güne çıkıyor acaba ,ben hastanede aldırmamıştım ,nasıl olsa sağlık ocağından alınıyor diye oranda bi haber gelmedi.

Kızlar moralim cok bozuk oğlum onceki gun hirlamaya ve hizli hizli nefes almaya başladı dun hemen dr goturdum cigerlerinde hırıltı başlamış iyi ki getiemisin dedi

emziğe nasıl alıştırdın hoyacım?

Bak igor burda yazmıştım çok mantıksız bi alıştırma yöntemi bizimki heralde dünyada tektir spontane gelişti yani.

Ant.verdi yavrumu gorseniz hikir hikir cok korkuyorum ilerlee diye ant.veriyorum biraz içiyor biraz kusuyo r Allah yardım etsin yavrum daha cok küçük nasıl atlatacaz bilmiyorum dua edin yavruma

Çok geçmiş olsun antibiyotigi siringa ile versen kusmaz belki

Iki saattir fasulye ayiklamaya calisiyorum kv.vermisti kartlasmis hep içini cikarmaya çalışıyorum bebek de uyaniyor devamli emzir gaz cikar bez al vs...iki poset koymus dondurucuya at diyordu.bu bir tencere yemek anca olacak.

Kzlarrr sag gogsum tikanti sut gelmiyor sisti sizliyor sagiyorum sut yok emziriyorum sut olnadigi icin birakio oglun ne tapacagimi sasirdimm
benmde öle oldu bı arkadası ters emzır dmıs ya bende öle yaptım geçti ama bu sefer soldakınden az gelıyo dıgerınden normal ..bı ıkı gundur dereotu yıyorum sutum arttı masaallah bıde kuru sogan kavurması ....ekmek ası dıe bı yemek var bılırmısınız bılmm onun uzerıne dokuyorlar canım ıstemıstı yedım 2 saate sıstı

canım bı aylıksa cok sıkıntı yapma benım kız da 5 saat mı ne uyumustu bı arkadasım dr u gece uykusu gece emdıgı suten daha faydalı o yuzden 4 saatı gecırme zaten acıkınca o uyanır demıs o zaman rahatlamıstım gun gun degısıyor bebeklerın huyu benım kıza dun ıkı kere mama verdım memeyı 5 dk emıp bırakmaya basladı bıberonu alısıyor zannımca annemın demesı de sımdıkı cocuklar unıversıeyı bitirip gelıyolar o kadar akıllılarkı...nitekim mama kasıkla vermeyı denıcem ama sabırsız kızım dayanırsa tabı

Mikmik gunleri basliyo desene :))
Cnm rahatsz olmadigi surece gazini cikartmiyorm emistikden sonra yan yatiriyorm aynisini oglumdada yapiyordm
Daha memis isini ogrenemedi minik dimi yaa coook zooor

Benimkide gogsumu almads zorluk cekti dunden beri...bende gunde 2kez mama veriyorm oglen ve aksamlari 60cc bazen hic vermiyorm belli olmuyor..annen dogru soyluyor gercektn hakli :)icim rahatladi inanki cok uzulmustm ya okadar uyudu diye ama yalan yok bende dinlenmisim :))

ya benim kizi ben evde tarttim 600gr almis 1ayda cok az degilmi....

Allah şifa versin canım kendini çok üzme desemde bişey değişmeyecek geçen hafta benim bebişimde hastalandı bizde antibiyotik kullandık çok zor bir durum onlar daha çok küçkler insanın içi parçalanıyo hemen toparlanırsınız inşallah.

Kizlar dikis yeriniz icin aranizda contractubex kullanan varmi

Ben gazini cikarmayim 1saat uyumuyo ciglik cigliga uyaniyo uykuluyken bile cikariyom omzumda uyuyarak gaz cikartiyom onu bide gezerek yapiyom oturdugum yerde begenmiyo gazi cikinca koyuyom 2 3 saat uyuyo zaten aksam 7den sonra kolik krizimiz tutuyo gece 11 e kadar emzirip gaz alip uyuyo aslinda uykuyu cok seviyo da gaz sancisi kizima bi dirlik vermiyo

mamayı kasıkla vercem ben dayanabılırse hatta bugun emzırdıkten sınra sagdım doyacak kadar cıktı belkıde ben sorun yapıyoru -m yetmıyo dıe ..dınlendıkce sutunde artar ben artık alarm kurmuyorum kursamda duymuyorum kız mık mık yapsa uyanan ben bas bas bagıran telefonu duymamısım ..dün ası olduk annem burdaydı gıderken bı kötu oldum kı evlenırken bu kadar aglamamıstım ...

Sehercim inanki dayanamiyorum artik.boynum tutuldu kolllarim yok gibi.bogusuyoruz her emzirmede.hala aynisini yapiyo 40 i cikcak pzt.off herkesde farkli bi sorun

Galaxy Note 2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…