- 29 Ekim 2013
- 1.289
- 1.444
- 138
Dileeer bizde yarin bir aylik oluyoruz :)) ama ben vicdan azabi cekiyorm hergece 3saatte bi emiyor benim kiz dun gece saat 12de doyurdum yatirdim anammm bi uyandimki saat 6olmus hemen kaldirdm zorla emzirdim biraz cekti emisti yatti ilk defa uyuya kalmisim esimede kizdm ama oda buyugu hastaydi onla ilgilenirken uyuya kalmis
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben kizimi gece 11 gibi emzirip gazini alma falan derken 12 birazda geciyo uyumasi bi daha ki emzirmem gece 4 5 i buluyo gazini aliyom bi daha uyuyo iki gundur de uyanmasi sabah 9 9.30 gibi oluyo acaba dogru mu yapiyom. Bide gece 2 3 gibi uyanip bakiyom gayet rahat uyuyo 4 de 5 de bakiyom elini yalayip.duruyo hemen emziriyom
Allah bize de o günleri gösterecek mi? gece 2de uyandı emzirdim gazını çıkardım bi baktım altına da yapmış pişik olmasın diye alayım dedim.demez olaydım bebiş bi uyandı saat 3.30'da yatırdım hopp 3.50'de gene uyandı yatırdığımda saat 5'ti. hopp 6.30'da gene kalktık emzirdim baktım uyudu gaz çıkarmadım ama sonra 8.15'te acısını çıkardı daha yeni uyutabildim
Yemin ediyorum şu kolik beni bitirdi.
emziğe alıştırmaya çalışıyorum ya bari Allah ordan yardım etse de birazcık bebiş sakinleşebilse.
Bir de bazen gazını çıkarmadan yatırdığınız oluyor mu? çünkü gazını çıkarırken gene uyanıyor sil baştan herşeye yeniden başlıyoruz.Birde gazını çıkarmak için ben 10-15 dk tıpışlıyorum. siz ne kadar süre gazını çıkarmaya çalışıyorsunuz?
Allah yardimcin olsun inşalla
Emzige esim alistirdi ben tuvalete gitmiştim eşim susturamayinca avent silikon göğüs ucuna serçe parmağını sokmuş emziriyor bebek de deli gibi emiyor. Sonra gazlı olup emmek istediğinde bir kaç kere de ben öyle yaptım sonra emzik alıp denedik uyurken ıkınıyor ya o zama kendini uyandirinca falan veriyorum.genellikle emziriyorum uyuması için veriyorum kuvagimdayken.ilk kiImda altı yedi emzik denemistim hiçbirini almamisti.hatta silikon göğüs ucu ole on gün fala emzirmistim aonra onu da almamisti. Bebekten bebeğe fark ediyor.pedagoglar da uykuya dalarken verin uyuyunca cikarin diyor . büyük rahatlik emzik . çok aglayinca kendini sakinlestirebiliyor
emziğe nasıl alıştırdın hoyacım?
Ant.verdi yavrumu gorseniz hikir hikir cok korkuyorum ilerlee diye ant.veriyorum biraz içiyor biraz kusuyo r Allah yardım etsin yavrum daha cok küçük nasıl atlatacaz bilmiyorum dua edin yavruma
benmde öle oldu bı arkadası ters emzır dmıs ya bende öle yaptım geçti ama bu sefer soldakınden az gelıyo dıgerınden normal ..bı ıkı gundur dereotu yıyorum sutum arttı masaallah bıde kuru sogan kavurması ....ekmek ası dıe bı yemek var bılırmısınız bılmm onun uzerıne dokuyorlar canım ıstemıstı yedım 2 saate sıstıKzlarrr sag gogsum tikanti sut gelmiyor sisti sizliyor sagiyorum sut yok emziriyorum sut olnadigi icin birakio oglun ne tapacagimi sasirdimm
canım bı aylıksa cok sıkıntı yapma benım kız da 5 saat mı ne uyumustu bı arkadasım dr u gece uykusu gece emdıgı suten daha faydalı o yuzden 4 saatı gecırme zaten acıkınca o uyanır demıs o zaman rahatlamıstım gun gun degısıyor bebeklerın huyu benım kıza dun ıkı kere mama verdım memeyı 5 dk emıp bırakmaya basladı bıberonu alısıyor zannımca annemın demesı de sımdıkı cocuklar unıversıeyı bitirip gelıyolar o kadar akıllılarkı...nitekim mama kasıkla vermeyı denıcem ama sabırsız kızım dayanırsa tabıDileeer bizde yarin bir aylik oluyoruz :)) ama ben vicdan azabi cekiyorm hergece 3saatte bi emiyor benim kiz dun gece saat 12de doyurdum yatirdim anammm bi uyandimki saat 6olmus hemen kaldirdm zorla emzirdim biraz cekti emisti yatti ilk defa uyuya kalmisim esimede kizdm ama oda buyugu hastaydi onla ilgilenirken uyuya kalmis
Mikmik gunleri basliyo desene :))Sehercim6 saatte biraz fazla uyumus senin minik...bizim yavas yavas artiyo uyku zamanlari. İlk defa bu gece 3 saat uyuduk yani. Vicdan azabi cekme canim annrlik tabiki ama bebisler cok direncli masallah...aciksa sende bilirsinki ciyak ciyak bagirirdi kizcen..3 gun sonra 40 cikarcaz biz ins...
Cnm rahatsz olmadigi surece gazini cikartmiyorm emistikden sonra yan yatiriyorm aynisini oglumdada yapiyordmBen kizimi gece 11 gibi emzirip gazini alma falan derken 12 birazda geciyo uyumasi bi daha ki emzirmem gece 4 5 i buluyo gazini aliyom bi daha uyuyo iki gundur de uyanmasi sabah 9 9.30 gibi oluyo acaba dogru mu yapiyom. Bide gece 2 3 gibi uyanip bakiyom gayet rahat uyuyo 4 de 5 de bakiyom elini yalayip.duruyo hemen emziriyom
Daha memis isini ogrenemedi minik dimi yaa coook zooorKizlar benim oglus da bazen 4 saat uyuyo.dun kontrolde doktora sordum.uyandirmam gerekirmi diye ac kalirmi diye.doktor 4 saate kadar normal dedi.ilk haftalarda uyandirmak gerekiyo dedi.simdi gerek yok dedi.rahat olun bence.benimkisi 4 saat uyuyo bazen memeyi tutmasi 1 saat suruyo al sana 5 saat.
Galaxy Note 2
benmde öle oldu bı arkadası ters emzır dmıs ya bende öle yaptım geçti ama bu sefer soldakınden az gelıyo dıgerınden normal ..bı ıkı gundur dereotu yıyorum sutum arttı masaallah bıde kuru sogan kavurması ....ekmek ası dıe bı yemek var bılırmısınız bılmm onun uzerıne dokuyorlar canım ıstemıstı yedım 2 saate sıstı
canım bı aylıksa cok sıkıntı yapma benım kız da 5 saat mı ne uyumustu bı arkadasım dr u gece uykusu gece emdıgı suten daha faydalı o yuzden 4 saatı gecırme zaten acıkınca o uyanır demıs o zaman rahatlamıstım gun gun degısıyor bebeklerın huyu benım kıza dun ıkı kere mama verdım memeyı 5 dk emıp bırakmaya basladı bıberonu alısıyor zannımca annemın demesı de sımdıkı cocuklar unıversıeyı bitirip gelıyolar o kadar akıllılarkı...nitekim mama kasıkla vermeyı denıcem ama sabırsız kızım dayanırsa tabı
Ant.verdi yavrumu gorseniz hikir hikir cok korkuyorum ilerlee diye ant.veriyorum biraz içiyor biraz kusuyo r Allah yardım etsin yavrum daha cok küçük nasıl atlatacaz bilmiyorum dua edin yavruma
Mikmik gunleri basliyo desene :))
Cnm rahatsz olmadigi surece gazini cikartmiyorm emistikden sonra yan yatiriyorm aynisini oglumdada yapiyordm
Daha memis isini ogrenemedi minik dimi yaa coook zooor
Benimkide gogsumu almads zorluk cekti dunden beri...bende gunde 2kez mama veriyorm oglen ve aksamlari 60cc bazen hic vermiyorm belli olmuyor..annen dogru soyluyor gercektn hakli :)icim rahatladi inanki cok uzulmustm ya okadar uyudu diye ama yalan yok bende dinlenmisim :))
ya benim kizi ben evde tarttim 600gr almis 1ayda cok az degilmi....
mamayı kasıkla vercem ben dayanabılırse hatta bugun emzırdıkten sınra sagdım doyacak kadar cıktı belkıde ben sorun yapıyoru -m yetmıyo dıe ..dınlendıkce sutunde artar ben artık alarm kurmuyorum kursamda duymuyorum kız mık mık yapsa uyanan ben bas bas bagıran telefonu duymamısım ..dün ası olduk annem burdaydı gıderken bı kötu oldum kı evlenırken bu kadar aglamamıstım ...Mikmik gunleri basliyo desene :))
Cnm rahatsz olmadigi surece gazini cikartmiyorm emistikden sonra yan yatiriyorm aynisini oglumdada yapiyordm
Benimkide gogsumu almads zorluk cekti dunden beri...bende gunde 2kez mama veriyorm oglen ve aksamlari 60cc bazen hic vermiyorm belli olmuyor..annen dogru soyluyor gercektn hakli :)icim rahatladi inanki cok uzulmustm ya okadar uyudu diye ama yalan yok bende dinlenmisim :))
Mikmik gunleri basliyo desene :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?