2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
ya mutlaka gazını çıkarın diyolar yani ben de öyle derdim ama başa gelince değişik seçenekler üretmek zorunda kalıyorum

bizim oğluşta aynı modelden şu kolik ağrısına tedavi bulunmadan tıp ilerledi demesinler

Kizlar dikis yeriniz icin aranizda contractubex kullanan varmi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benim doktorum önermişti ama daha almadım
bir sürü kilomun yerinde durduğunu görünce dikiş yeri gözüme çok masum gözüküyor

merhaba kızlar iyi günler
topuk kanından haber alan varmı kaç güne çıkıyor acaba ,ben hastanede aldırmamıştım ,nasıl olsa sağlık ocağından alınıyor diye oranda bi haber gelmedi.

Topuk kaninda bir sorun cikarsa eğer haber veriyolarmis yoksa saglikliysa aramiyolar merak etme :)

benimki de alttan kendisi çıkarıyor gazını, hemde uzun uzun....
bilmiyorum ama birkaç kişi daha denese daha iyi test etmiş oluruz, aslında internette bakabilirsiniz kimyon gaz için öneriliyor hatta bebeklere de verin deniyor ama benim bebeğim daha 14 günlük ben ona vermiyorum o yüzden.

Sehercim inanki dayanamiyorum artik.boynum tutuldu kolllarim yok gibi.bogusuyoruz her emzirmede.hala aynisini yapiyo 40 i cikcak pzt.off herkesde farkli bi sorun

Galaxy Note 2
Sen yine iyi mucadele ediyosun ben senin kadar dayanamamistim kabus gibiydi o gunler resmen insanin psikolojisi bozuluyor sakir sakir sut akarken bibrronla makinayla ugras...
benim doktorum önermişti ama daha almadım
bir sürü kilomun yerinde durduğunu görünce dikiş yeri gözüme çok masum gözüküyor

Bana mutlaka 1sene kullancaksin gunde 3sefer dedi ama bazen unutuyorm ilk dikis izim kotuydu onu kestilr tek dikis yaptilar ayni yerden oyuzden kullanmam lazimmis ben emzirdikce zayifliyorm ama gobus kaldi baya ya

Canım sizi görünce ben de bugün başladım, bakalım geceyi nasıl geçircez:18:

Kakayi rahat yapmalari icin ne yapmak gerek :44::44: oglusum sabahtan beri ehh ehh diye ikinmaktan helak oldu yaw

olmazsa bi deneyim canim sagol... Benim oglanda bugün sürekli kucakta kaka yapamiyo memeye saldiriyo 5dk sonra uyuyo yatiriyorum 5dk sonra uyaniyo ehh ehh diye diye hopp yine kucak yine meme

evet kabiz diil yapmıyor yapmıyor bi yapio doluyo bez dona cikiyo iki gundur

merhaba canım benim oğlumda öyleydi kabız olmadıgı halde yapmıyordu, dr çocuklar ıkınmayı bilmedikleri için ve bazı çocuklar kakalarını tutarmış , öyle kabız değilse hiç karışma arada zeytinyagı ver yeter benim oğlum bile daha yeni yeni öğrendi düşün ama hala 3 gün falan oluyor yapması :))

Son düzenleme:
olmazsa bi deneyim canim sagol... Benim oglanda bugün sürekli kucakta kaka yapamiyo memeye saldiriyo 5dk sonra uyuyo yatiriyorum 5dk sonra uyaniyo ehh ehh diye diye hopp yine kucak yine meme

herşey yolunda inşallah sen ve oğlunda iyidir canım

oyle kivrandikca üzülüyorum canım ikinamadigi icin belli zaten tatlim zeytin yagini bi deneyim bugun oldu bu kaka yapama isi surekli omzumda kucagimda....

şükür yolunda kuzumm benim 18 günlük olduk... Sen nasilsin enes kuzu nasil

oyy maşallah subhanallah büyümüşüz canım öp yerime kocaman mis kokulunu, çok fayda sağlamaz zeytinyagı genede dene bizde ne yaptık ne ettik olmadı bazen 6 günü buşuyordu yapmaması düşün artık şu videoyu izle canım çok işe yaramıştı bize http://www.youtube.com/watch?v=z9O3gz5C7Rg ben zorla yaptırıyordum bazen ayaklarını kaldırıp kayınvalidem kızıyordu :18::18::18:biz 10aylık olduk bak daha yeni yeni yapıyor oğluşum iyi canım yürümeye çalışıyor bizimkide düşe düşe

Buyuyoruz canim videoyu daha once izlemiştim sağol canım asagidan yukarı ve yuvarlak hareketi birde bacaklarini karnina itiyorum diğerlerini yapmaya korkuyorum

Oyy kuzumm ya masallahh size demek yürümeye çalışıyor tatlı kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…