ya mutlaka gazını çıkarın diyolar yani ben de öyle derdim ama başa gelince değişik seçenekler üretmek zorunda kalıyorumBende bazen gaz cikarmadaan yatiriyorum. Çünkü dediğin gibi gaz cikarmak isterken uyaniyo bi daha da uyumuyo benim velet:) uyumayincada uykusunu alamiyo huysuz olup sürekli kucak istiyor agliyo.. Bende çaresiz emerken uyudu mu hoop yatagina koyuyorum:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben gazini cikarmayim 1saat uyumuyo ciglik cigliga uyaniyo uykuluyken bile cikariyom omzumda uyuyarak gaz cikartiyom onu bide gezerek yapiyom oturdugum yerde begenmiyo gazi cikinca koyuyom 2 3 saat uyuyo zaten aksam 7den sonra kolik krizimiz tutuyo gece 11 e kadar emzirip gaz alip uyuyo aslinda uykuyu cok seviyo da gaz sancisi kizima bi dirlik vermiyo
benim doktorum önermişti ama daha almadımKizlar dikis yeriniz icin aranizda contractubex kullanan varmi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba kızlar iyi günler
topuk kanından haber alan varmı kaç güne çıkıyor acaba ,ben hastanede aldırmamıştım ,nasıl olsa sağlık ocağından alınıyor diye oranda bi haber gelmedi.
Ben denemeye basladim dun basladim ben 1.5 cay kasigi iciyorum ardindan iciyorum gunduz alttan patir patir gaz cikardi normalde alttan gazi ben karnina masaj yaparken bacaklarini karnina ittirince oyle cikardi bide oyle kucuk kucuk pitlatirdi bilmem kimyonun faydasi bide bugun 40 i cikti bana 40i cikincada duzelir demislerdi bide su var sancisi yine var ama
Sen yine iyi mucadele ediyosun ben senin kadar dayanamamistim kabus gibiydi o gunler resmen insanin psikolojisi bozuluyor sakir sakir sut akarken bibrronla makinayla ugras...Sehercim inanki dayanamiyorum artik.boynum tutuldu kolllarim yok gibi.bogusuyoruz her emzirmede.hala aynisini yapiyo 40 i cikcak pzt.off herkesde farkli bi sorun
Galaxy Note 2
benim doktorum önermişti ama daha almadım
bir sürü kilomun yerinde durduğunu görünce dikiş yeri gözüme çok masum gözüküyor
benimki de alttan kendisi çıkarıyor gazını, hemde uzun uzun....
bilmiyorum ama birkaç kişi daha denese daha iyi test etmiş oluruz, aslında internette bakabilirsiniz kimyon gaz için öneriliyor hatta bebeklere de verin deniyor ama benim bebeğim daha 14 günlük ben ona vermiyorum o yüzden.
Kakayi rahat yapmalari icin ne yapmak gerek :44::44: oglusum sabahtan beri ehh ehh diye ikinmaktan helak oldu yaw
Kakayi rahat yapmalari icin ne yapmak gerek :44::44: oglusum sabahtan beri ehh ehh diye ikinmaktan helak oldu yaw
evet kabiz diil yapmıyor yapmıyor bi yapio doluyo bez dona cikiyo iki gundurKakayi rahat yapmalari icin ne yapmak gerek :44::44: oglusum sabahtan beri ehh ehh diye ikinmaktan helak oldu yaw
Bu konuda bisy yok sanirim kabizda diil ama aynen yaparken ehh ehh hemen anliyorum kakaya ikindigini :) cok sekerler yerim hepsini
olmazsa bi deneyim canim sagol... Benim oglanda bugün sürekli kucakta kaka yapamiyo memeye saldiriyo 5dk sonra uyuyo yatiriyorum 5dk sonra uyaniyo ehh ehh diye diye hopp yine kucak yine memeKakayi rahat yapmalari icin ne yapmak gerek :44::44: oglusum sabahtan beri ehh ehh diye ikinmaktan helak oldu yaw
cocuk doktoru bna 1cay kasiqi zeytnyagi wer dedi cnim
evet kabiz diil yapmıyor yapmıyor bi yapio doluyo bez dona cikiyo iki gundur
olmazsa bi deneyim canim sagol... Benim oglanda bugün sürekli kucakta kaka yapamiyo memeye saldiriyo 5dk sonra uyuyo yatiriyorum 5dk sonra uyaniyo ehh ehh diye diye hopp yine kucak yine meme
oyle kivrandikca üzülüyorum canım ikinamadigi icin belli zaten tatlim zeytin yagini bi deneyim bugun oldu bu kaka yapama isi surekli omzumda kucagimda....
şükür yolunda kuzumm benim 18 günlük olduk... Sen nasilsin enes kuzu nasil
oyle kivrandikca üzülüyorum canım ikinamadigi icin belli zaten tatlim zeytin yagini bi deneyim bugun oldu bu kaka yapama isi surekli omzumda kucagimda....
şükür yolunda kuzumm benim 18 günlük olduk... Sen nasilsin enes kuzu nasil
oyy maşallah subhanallah büyümüşüz canım öp yerime kocaman mis kokulunu, çok fayda sağlamaz zeytinyagı genede dene bizde ne yaptık ne ettik olmadı bazen 6 günü buşuyordu yapmaması düşün artıkşu videoyu izle canım çok işe yaramıştı bize http://www.youtube.com/watch?v=z9O3gz5C7Rg ben zorla yaptırıyordum bazen ayaklarını kaldırıp kayınvalidem kızıyordu :18::18::18:biz 10aylık olduk bak daha yeni yeni yapıyor oğluşum iyi canım yürümeye çalışıyor bizimkide düşe düşe
kizlar benimkiler kucakta uyuyo birakinca hemen uyaniyo napicam warmi bole olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?