2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
evet kabiz diil yapmıyor yapmıyor bi yapio doluyo bez dona cikiyo iki gundur

İkinmaya başlayınca bacaklarini kiril karnina doğru itiyorum sanki daha rahat yapiyo.. Gaz olunca boyle yapilirmis ben ikinirken yapiyorum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kakayi rahat yapmalari icin ne yapmak gerek :44::44: oglusum sabahtan beri ehh ehh diye ikinmaktan helak oldu yaw

Sabah aksam 1 cay kasigi kimyon ye ikinmak gazdan da olabilir 2 gundur ikinmamiz pek yok hatta hic yok diebilirim kizim 2.gundur patir patir gaz cikardi bide 1 yada 2 sefer dolu kaka yapiyo ben kimyona bagliyorum acikcasi gece de gunduz de cok ikiniyordu bide kolik ama su an ikinma kalmadi. Sadece aksam 7 den sonra aglamasi basliyo gece 10 11 e kadar ona da artik fonle sakinlestiriyom fonu acinca biraz susuyor.

Mrb kızlar Günaydın esra erolun gazi olan bebekler için verdiği tarifi uygulayan Varmı aranızda iş yarıyormu acaba

Gazdan degil canim ikinmasi cunki gazi pitir pitir cikariyor.... Bende ikinirken bacaklari kırdım karna dogru yaptı çok şükür kakayi hemde öyle bi yapti kii doldu tasti yawrumun kivrandigi kadar varmış

çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah minik kuzuya

Gazdan degil canim ikinmasi cunki gazi pitir pitir cikariyor.... Bende ikinirken bacaklari kırdım karna dogru yaptı çok şükür kakayi hemde öyle bi yapti kii doldu tasti yawrumun kivrandigi kadar varmış

Alttan gazi cikarsa bile tam hepsi cikmiyo ufak ufak oluyudu once bezi acip bacaklari karnina dogru ittirince kakayi oyle yapiyodu bide yaparken daha da gazi cikiyodu kakasi tamamen bitiyodu rahatliyodu bide kakasini 1 gun falan yapmadigi zmn cok ikiniyordu mercimek tanesi kadar sabunu zeytinyaglayip poposuna koyunca hemen yapip rahatliyodu

ne olur bişiler söleyin benim bebeğim doymak bilmiyor sizde de durumlar böle mi_???sütüm de yetmiyo her fırsatta emmek istiyo...

sabunu eltimde cok yapiyordu ama kabiz oldugunda... Bizim bebeler ikinmayi bilmedikleri için yapamiyorlar kuzum birde sabunun popoda yara yaptigini okumuştum

ne olur bişiler söleyin benim bebeğim doymak bilmiyor sizde de durumlar böle mi_???sütüm de yetmiyo her fırsatta emmek istiyo...
Minikdasim benimkide kakayi yapamadikca iki gundur memede ve omuzda tam uykuya daliyoo viyyakkk bi anda agri giriyo galiba

Canim doktora sordum ben doyma bilinci yok bebeklerde dedi...sen verdikce alir bi cok zmn dedi.. Doyma miktarini birazda sen ayarla dedi. 20 dk emzirdikten sonra gogsundn hala sut geliyorsa doymustur dedi.. Mama veriyorsan kutudaki miktarlara gore ver tatlim.

sabunu eltimde cok yapiyordu ama kabiz oldugunda... Bizim bebeler ikinmayi bilmedikleri için yapamiyorlar kuzum birde sabunun popoda yara yaptigini okumuştum

Ben cok yapmadim yaptigim en fazla 5 i gecmez artik kendi yapiyo 2 gundur hemde bez tasarcasina yapiyo pazar gunu yaptim ilk baktim ikina ikina dayanamadim yapinca rahatladi butun gun emdi uyudu emdi uyudu sık yapma taraftari zqten deilim bide karnina masaj yapip bacaklarini karnina ittirip poposunu hafifce parmaklarimla acinca oyle de bayagi gaz cikartiyodu gazi cikinca rqhatliyidu kizim burda forumda kac kisiden okudum

Dikkat etmek lazım diye dedim canım yanlış anlama herşey bebisleer icin...kaç günlük senin fıstık ins bizde bur an önce öğreniriz

Minikdasim benimkide kakayi yapamadikca iki gundur memede ve omuzda tam uykuya daliyoo viyyakkk bi anda agri giriyo galiba

ya bilemiyorum sütüm mü az oysaki öğün atlamadan günümü geçiriyorum aralarda rezene çayı,hurma,kuruyemiş,şekerler atıyorum ağzıma ama yok kızımı doyuramıyorum bi de dün sütlaç yaptım gece bi uyandım memişler taş gibi süt olmuş harbi güzel süt yapıyo sütlaç...mamayı da az az veriyorum öğün başı 90 cc dese de 45 cc veriyorum beni de iyice emsin die...

Kuzum bebek emdikten sonra bak eger sut geliyorsa sut vardir... Uyuyunca güzel süt birikiyor

Kakayi rahat yapmalari icin ne yapmak gerek :44::44: oglusum sabahtan beri ehh ehh diye ikinmaktan helak oldu yaw

Kimyon yemeye başladığımdan beri benimki maşallah patır patır yapıyo. Sabah akşam 1er tatlı kaşığı kimyon yiyorum. Allaha şükür gaz sorunumuz da şimdilik yok denecek kadar az. Maşallah:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar kilolarınız ne durumda? 21 kilo almıştım. 11i gitti 10 kilo duruyo bu arada bugün 20. günümüz

Mrb kızlar Günaydın esra erolun gazi olan bebekler için verdiği tarifi uygulayan Varmı aranızda iş yarıyormu acaba

Bebeğe şeker yedirmek hiç sağlıklı değil. O yüzden ona kimyon yedirmek yerine kendim yiyorum. El kadar bebeye bu kadar şeker yüklenmemeli:))

Kızlar kilolarınız ne durumda? 21 kilo almıştım. 11i gitti 10 kilo duruyo bu arada bugün 20. günümüz

kilolar nolcak acaba diye bende dusunuyom

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nasil yiyorsun canim kimyonu ya direkt mi pek sevdigim bi baharat değil ama bebisim icin yicem galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…