2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kızlar kilolarınız ne durumda? 21 kilo almıştım. 11i gitti 10 kilo duruyo bu arada bugün 20. günümüz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

11,5 kilo aldim 47.5 ile basladim 59ile dogum yaptim su an 52 kiloyum bu halim iyi vermeyim kalani herkes yakismis sana diyor bugun 19 günlük olduk... Hee gobus var tabi ama oda olacak zamanla gider

arkadaşlar bişey soracağım benim bebeğim ya uyuyor yada koliği nedeniyle hep ağlıyor miniğin normal halini yani ağlamadan ki halini ne zaman göreceğim ki? sizinkiler nasıl? normalde 1.ayın sonunda bilnçli gülümseme başlar ama bizimkinin ağlamaz halini göremediğim için gülümsemesini henüz görmedim. şimdi 27 günlük.

merhabalar,
ben de inşallah ekim annesi veya eylül annesi olacağım.. doğum hikayelerini okurken bazen heyecanlanıyorum bazen gözyaşlarımı tutamıyorum. allah inşallah ben de sağlıcakla kucağıma alırım bebeğimi.

doğum yapanlara öncelikle geçmiş olsun. bebeklerini sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin allah..
doğum yapacak olanlara da allah sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin.

size sorum olacak.
bebeklerinizin gelişmesi nasıldı? geriden gelen var mıydı? ben antibiyotik kullandıktan sonra bebeğim SAT a göre geriledi. 4 gün falan..
bunun önemi oluyor mu?

senide allah kurtarsın canım o gerilemeyede ilerlemeyede hiç takılma 4 gün bişey değil bizim 10 gün geri çıktığıda oldu 2 hafta önden gittiğide oldu 38+2 günlük 3 buçuk kiloya yakın doğdu oğlum :)

Kimyon yiyorum gazımız olmuyor diye yazdığımdan beri oğlumun gaz sancısı var kendi kendime nazar değdirdim herhalde offff

Canim.ölçümlere takılma hem 4gun bisey değil bazen ileri bazen geri olabiliyor rabbim bir avazda kurtarsib

Kimyon yiyorum gazımız olmuyor diye yazdığımdan beri oğlumun gaz sancısı var kendi kendime nazar değdirdim herhalde offff

Bende yedim bakalim ins faydası olur bir cay kaşığini ekmekle zor yedim ya senin oglusda ins bi an önce pirtlatir rahatlar kivranmalarina can dayanmaz

Bende yedim bakalim ins faydası olur bir cay kaşığini ekmekle zor yedim ya senin oglusda ins bi an önce pirtlatir rahatlar kivranmalarina can dayanmaz

Derdi gaz değilmiş çoook kustu😥öyle böyle değil çok kustu. Çok emdiğinden mi yoksa üşüttük mü bilmiyorum çok huzursuz

Allahin kafayi yicemmmm niye uyumuyor ya benim oglan toplamda 14 sattir 1 saat uyudu delirecem mik mikkk

Derdi gaz değilmiş çoook kustu😥öyle böyle değil çok kustu. Çok emdiğinden mi yoksa üşüttük mü bilmiyorum çok huzursuz

Ahh kiyamammm yaaa ... Cok.emdiyse ondan olmuş olabilir canım usutmeyede dikkat et oda çok gaz yapıyor

Kızlar kyzucuklariniza ne giydiriyosunuz ben cit citli badinin üstüne zıbın giydiriyorum uyurkende ince penye battaniye ile ortuyorum dr evde badi ile durdun zibinlarini giydirme dedi kv oyle dursun diyo ama bana usur gibi geliyo el kadar çocuk sonuçta evimde cok sicak bir ev değil

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim dr sordun mu tam bol uyuma dönemleri birde banyodan sonra falan rahatlaıp uyumuyor mu

Canim kolik varya ondan birazcik bide dun sehir disina gittik yolda falan sarsildi sanirim biraz banyodan sonra falan uyur normalde. Simdide uyuyor ama kucagimdan birakiyorm iki dakka sonra uyaniyor anlamadin gitti

Ben alt ust takimin icine cit citli body giydiriyorum gecede ince kundak ortuyorum .... Gozumuz iltihaplanmisti gecen gun, annemleer usutmeden olur dediler dikkat ediyorum

Ben sadece citcitli badiyle tutuyoru. Hava cok sicak biz nasil bunaliyorsak onlarda bunaliyor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…