2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Ben çıt çıtlı badi giydiriyorum sadece. Kolsuz ya da kısa kollu. Bacaklar da çıplak:) çorap giydiriyorum bi de gazı olmasın diye. Penye battaniye örtüyorum uyurken ve banyo yapınca. Şıpır şıpır terliyo yine de.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim.ölçümlere takılma hem 4gun bisey değil bazen ileri bazen geri olabiliyor rabbim bir avazda kurtarsib

antibiyotik kullandıktan sonra 1,5ay önce 2 hafta geriden geliyordu. şimdi 4 güne inmiş fark. kafa ölçüleri sanırım. 35yaşındayım ilk bebeğim korkmuyor değilim. giderek farkı azaltması tesellim. inşallah sağlıklı olur..

teşekkür ederim.yavrularınıza allah sağlık versin.

Ben alt ust takimin icine cit citli body giydiriyorum gecede ince kundak ortuyorum .... Gozumuz iltihaplanmisti gecen gun, annemleer usutmeden olur dediler dikkat ediyorum

Hicran bencede cok giydiriyorsun canım. Erkek çocukları sıcağa gelmezmis. Bizi doktor amca soydu ilk gün odada sadece citcitli body ile duruyoruz. Aylık kontrolde de yine aynısını dedi anca çorap giydirebilirsiniz dedi. Akşamları yağmur yagdigindan hastane çıkışıyla altını body giydirmeden giydiriyorum kaç gündür hava serinledi diye yada tüm uzun tulum.Bunlari giyince üstünü ortmuyorum akşamları en serin.rüzgârlı cam açıksa hafif pazen kundagi göbeğine kadar örtüyorum. Şapka eldiven hic kullanmadık zaten. Doktor eldiveni onermiyorum dedi. Birde ben sıcakta cok terlerse sariligi artar diyince cok korktum 15 gündür felan çorap giyiyoruz. Yaz bebeklerine boşuna hastane çıkışları almışız.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar kaç dk emziriyorsunuz? Ben saat tutuyorum. 30-40 dk emerse 2-3 saat uyuyor. Bazen de emerken daha 5. 10. dakikada uyuyakalıyor öyle olunca da yarım saat olmadan uyanıyor tekrar emiyor
Siz nasıl yapıyorsunuz? Yardımmm
Bugün kusunca yanlış mı besliyorum acaba dedim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benimde ayni sekilde uyur kalirsa hemencik uyaniyor..doymamis oluyor 20 dk birini 20 dk bi gogsumu emerse 2-3 saat uyuyor tabi gazida iyi ciktiysa..normal yani bu durum..

Bizimde yaron cikiyo 40 imiz.. 40 lama yapacam ogluma
Bogdurma kiz hicran oglani bide ottumu ortuyon ustune catlar cocuk sicaktan..

40lama nasil sizde ben bilmiyorum teyzem yapacak... Kuzum yatak odam serim o yüzden gece ince kundak ortuyorum sirti ayaklarina eller falan zaten dışarda birde daha kucuguz ya azcik buyuyelim cibildanacaz

Canin bir aylik falan olsa bende oyle yaparimda daha 19gunluguz

40lama nasil sizde ben bilmiyorum teyzem yapacak... Kuzum yatak odam serim o yüzden gece ince kundak ortuyorum sirti ayaklarina eller falan zaten dışarda birde daha kucuguz ya azcik buyuyelim cibildanacaz

Canim oglusumu yikadigim suya sirke dokcem azcik felak nas okuycam ve tastaki suya el vurarak 40 sayacam ve o suyu okuyarak dokecem oglana...ayni islemi kendimede yapacam 40 lamayi boyle biliyoruz biz...
Kiz ben ilk ,1 hafta tulun falab giydirdim sonra soyuverdim kuzumu. ..cok sakinma canim rahat ol birazcik.sen bilitsin tabi ben fikrimi soyluyorum kusura bakma.

şükür yolunda kuzumm benim 18 günlük olduk... Sen nasilsin enes kuzu nasil

Kirkimiz ciksin bende daha ince giydircem şimdi korkuyorum

Kizlar bebek kilosuna cinsiyetine ve yasadigimiz bolgeye gore degisiyor kiyafet isi erkek bebekler daha az usuyor benim kizi soydugumda resmen morariyo eli ayagi bikere ebeye sordum usuyodur sen fazla dinleme doktorlari giydir daha kucuk dedi..ben genelde citcitli ustune ya tulum yada penye alt ust takim giydiriyorm ve hic terlemiyo gunduz ustunu pek ortmuyorm yariya kadar gecede kundak tarzi sariyorm ama kundak degil cunku elleri oynayinca korkuyor uyaniyor ve bizim burasi geceleri serin oluyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allahin kafayi yicemmmm niye uyumuyor ya benim oglan toplamda 14 sattir 1 saat uyudu delirecem mik mikkk

Bizimki 17 saat uyumadi dun gece 3.30 dan beri ayaktayiz, az once yorgunluktan sizdi yavrum bakalim kac dk uyucak yanina telefondan anne karnindaki sesesleri actim bakalim ise yaricakmi. Bu arada bugun okudum kim yazdi hatirlamiyorumbebeklerin doyma hissu yok demis bi dr bende sordym dr a fazlami azmi besliyorum kac ml mama vermeliyim diye istedigi kadar ver o beslenme miktarini kendi belirler dedi

Ben yazmistim canim ama banada doktor soyledi doyma hissiyati daha olusmaz diye...her kafadan bir ses cikiyor tabi bilemiyorm yani...
Bizdr hala ayaktayiz zombi olduk

Benimde ayni sekilde uyur kalirsa hemencik uyaniyor..doymamis oluyor 20 dk birini 20 dk bi gogsumu emerse 2-3 saat uyuyor tabi gazida iyi ciktiysa..normal yani bu durum..

Bende 20 dk bi goggsumu 20 dk digerini emiyodu ama 1 hafta 10 gundur emerken ilk 10 dk rahat emiyo sonra kizariyo hincinlasiyo kendini sıkıp duruyo gogusumu cekiyo birakiyo sutumde bayagi geliyo sanirsam gazdan dolayi oyle sizde de oyle oluyomu. Bugun bide haziran anneleri topiginde okudum ordaki cogu

Ordaki cogu annelerinin de ayni problemi var ( bende haziran annesiyim tenmuzu beklerken bi orda bi burda takiliyom kizim 1 hafta erken gelince haziran annesi oldum bu arada)

Yanlislikla gonderdim onceki yazimi alintiliyarak devam ettim

Kizlar su rezene cayi icin kim demisti gaz yapiyo diye esim baski yapip duruyo normal rezene poset cay almis ic deyip duruyo bende gaz yapar diye icmek istemiyorum ama esimede soyleyemiyorum cok cok fazla evhamli pimpirikli oldugumdan endiselerimden bahsedemiyorum artik, duzenli icen varmi yada anneler icin olan ozel caylardanmi almak lazim acaba, birde kanamasi azda olsa devam eden varmi aranizda

seher teyzesi oğluşum göbek adını miraç abisinden aldı , miraç ege oldu

buarada dediğin gibi çıtçıtlı üstüne altüst takımı bir gün banyo yaptırdıktan sonra giydirdim isilik oldu kuzu. o günden beri sadece tulum ya da uzun kollu çıtçıtlı altına ayaklı alt giydiriyorum. gece gündüz odada cam açık üzerini de örtmüyorum ter içinde kalıyor çünkü uyurken.

ama daha kısa kollu giydirmeye cesaret edemiyorum. 29 günlük olduk bugün

selam güzel anneler ayrı düştük gelemedim doğumdan beri doğru düzgün

geçen pazar mevlüdümüzü yaptık salı günü de annanemizle dedemizi gönderidk ,kaldık oğluşlarla başbaşa

bir yandan ege bir yandan doruk derken fırsat olmuyor pek girip yazmaya, genelde girip okuyorum sadece

herkes iyidir inşallah

gaz sancıları konuşulmuş, ilk oğlum kolikti akşam 7de başlar gece 12ye kadar durmadan ağlardı

ne masaj, ne kimyon, ne karnına sıcak havlular, ne sallamalar kar etmezdi

doktorumuzun tavsiyesiyle infacol damla almıştık 2. kutuya geçtiğimde, tabi 2-2,5 aylık olmasının da etkisiyle sancılarımız geçmişti

ege'de de gaz sancıları oluyor ama şükür çok değil, her akşam rezene kaynatıp saat 7 gibi yarım çay bardağı veriyorum

damlasını damlatıp emziriyorum şükür çok ciddi yaşamıyoruz gazı inşallah böyle devam eder

hergün düzenli yarım çay bardağı oğluma veriyorum kalan yarısını da ben içiyorum. gaz yapmıyor aksine rahatlatıyor

kanamam benimde devam ediyor, 10 gün geldi kesildi sonra ara ara damla şeklinde geliyor

bizimde 40 tane taş toplaniyo yada yumurta kabuguyla 40kere su konuluyo diye biliyorum artık tam olarak nasıl oluyor yapinca ogrencem... Canim konya çok sıcak buraya göre ben göl kenarinda oturuyorum oraya gore serin yani... Biraz daha zamanı var hem niye kusura bakim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…