Ben sadece citcitli badiyle tutuyoru. Hava cok sicak biz nasil bunaliyorsak onlarda bunaliyor bence.
Kirkimiz ciksin bende daha ince giydircem şimdi korkuyorum
Kızlar kyzucuklariniza ne giydiriyosunuz ben cit citli badinin üstüne zıbın giydiriyorum uyurkende ince penye battaniye ile ortuyorum dr evde badi ile durdun zibinlarini giydirme dedi kv oyle dursun diyo ama bana usur gibi geliyo el kadar çocuk sonuçta evimde cok sicak bir ev değil
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
senide allah kurtarsın canım o gerilemeyede ilerlemeyede hiç takılma 4 gün bişey değil bizim 10 gün geri çıktığıda oldu 2 hafta önden gittiğide oldu 38+2 günlük 3 buçuk kiloya yakın doğdu oğlum :)
Canim.ölçümlere takılma hem 4gun bisey değil bazen ileri bazen geri olabiliyor rabbim bir avazda kurtarsib
Ben alt ust takimin icine cit citli body giydiriyorum gecede ince kundak ortuyorum .... Gozumuz iltihaplanmisti gecen gun, annemleer usutmeden olur dediler dikkat ediyorum
Kızlar kaç dk emziriyorsunuz? Ben saat tutuyorum. 30-40 dk emerse 2-3 saat uyuyor. Bazen de emerken daha 5. 10. dakikada uyuyakalıyor öyle olunca da yarım saat olmadan uyanıyor tekrar emiyor
Siz nasıl yapıyorsunuz? Yardımmm
Bugün kusunca yanlış mı besliyorum acaba dedim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bizimde yaron cikiyo 40 imiz.. 40 lama yapacam ogluma
Bogdurma kiz hicran oglani bide ottumu ortuyon ustune catlar cocuk sicaktan..
Hicran bencede cok giydiriyorsun canım. Erkek çocukları sıcağa gelmezmis. Bizi doktor amca soydu ilk gün odada sadece citcitli body ile duruyoruz. Aylık kontrolde de yine aynısını dedi anca çorap giydirebilirsiniz dedi. Akşamları yağmur yagdigindan hastane çıkışıyla altını body giydirmeden giydiriyorum kaç gündür hava serinledi diye yada tüm uzun tulum.Bunlari giyince üstünü ortmuyorum akşamları en serin.rüzgârlı cam açıksa hafif pazen kundagi göbeğine kadar örtüyorum. Şapka eldiven hic kullanmadık zaten. Doktor eldiveni onermiyorum dedi. Birde ben sıcakta cok terlerse sariligi artar diyince cok korktum 15 gündür felan çorap giyiyoruz. Yaz bebeklerine boşuna hastane çıkışları almışız.
40lama nasil sizde ben bilmiyorum teyzem yapacak... Kuzum yatak odam serim o yüzden gece ince kundak ortuyorum sirti ayaklarina eller falan zaten dışarda birde daha kucuguz ya azcik buyuyelim cibildanacaz
şükür yolunda kuzumm benim 18 günlük olduk... Sen nasilsin enes kuzu nasil
Kirkimiz ciksin bende daha ince giydircem şimdi korkuyorum
Kizlar bebek kilosuna cinsiyetine ve yasadigimiz bolgeye gore degisiyor kiyafet isi erkek bebekler daha az usuyor benim kizi soydugumda resmen morariyo eli ayagi bikere ebeye sordum usuyodur sen fazla dinleme doktorlari giydir daha kucuk dedi..ben genelde citcitli ustune ya tulum yada penye alt ust takim giydiriyorm ve hic terlemiyo gunduz ustunu pek ortmuyorm yariya kadar gecede kundak tarzi sariyorm ama kundak degil cunku elleri oynayinca korkuyor uyaniyor ve bizim burasi geceleri serin oluyorHicran bencede cok giydiriyorsun canım. Erkek çocukları sıcağa gelmezmis. Bizi doktor amca soydu ilk gün odada sadece citcitli body ile duruyoruz. Aylık kontrolde de yine aynısını dedi anca çorap giydirebilirsiniz dedi. Akşamları yağmur yagdigindan hastane çıkışıyla altını body giydirmeden giydiriyorum kaç gündür hava serinledi diye yada tüm uzun tulum.Bunlari giyince üstünü ortmuyorum akşamları en serin.rüzgârlı cam açıksa hafif pazen kundagi göbeğine kadar örtüyorum. Şapka eldiven hic kullanmadık zaten. Doktor eldiveni onermiyorum dedi. Birde ben sıcakta cok terlerse sariligi artar diyince cok korktum 15 gündür felan çorap giyiyoruz. Yaz bebeklerine boşuna hastane çıkışları almışız.
Allahin kafayi yicemmmm niye uyumuyor ya benim oglan toplamda 14 sattir 1 saat uyudu delirecem mik mikkk
Bizimki 17 saat uyumadi dun gece 3.30 dan beri ayaktayiz, az once yorgunluktan sizdi yavrum bakalim kac dk uyucak yanina telefondan anne karnindaki sesesleri actim bakalim ise yaricakmi. Bu arada bugun okudum kim yazdi hatirlamiyorumbebeklerin doyma hissu yok demis bi dr bende sordym dr a fazlami azmi besliyorum kac ml mama vermeliyim diye istedigi kadar ver o beslenme miktarini kendi belirler dedi
Benimde ayni sekilde uyur kalirsa hemencik uyaniyor..doymamis oluyor 20 dk birini 20 dk bi gogsumu emerse 2-3 saat uyuyor tabi gazida iyi ciktiysa..normal yani bu durum..
Bende 20 dk bi goggsumu 20 dk digerini emiyodu ama 1 hafta 10 gundur emerken ilk 10 dk rahat emiyo sonra kizariyo hincinlasiyo kendini sıkıp duruyo gogusumu cekiyo birakiyo sutumde bayagi geliyo sanirsam gazdan dolayi oyle sizde de oyle oluyomu. Bugun bide haziran anneleri topiginde okudum ordaki cogu
Kizlar bebek kilosuna cinsiyetine ve yasadigimiz bolgeye gore degisiyor kiyafet isi erkek bebekler daha az usuyor benim kizi soydugumda resmen morariyo eli ayagi bikere ebeye sordum usuyodur sen fazla dinleme doktorlari giydir daha kucuk dedi..ben genelde citcitli ustune ya tulum yada penye alt ust takim giydiriyorm ve hic terlemiyo gunduz ustunu pek ortmuyorm yariya kadar gecede kundak tarzi sariyorm ama kundak degil cunku elleri oynayinca korkuyor uyaniyor ve bizim burasi geceleri serin oluyor
Kizlar su rezene cayi icin kim demisti gaz yapiyo diye esim baski yapip duruyo normal rezene poset cay almis ic deyip duruyo bende gaz yapar diye icmek istemiyorum ama esimede soyleyemiyorum cok cok fazla evhamli pimpirikli oldugumdan endiselerimden bahsedemiyorum artik, duzenli icen varmi yada anneler icin olan ozel caylardanmi almak lazim acaba, birde kanamasi azda olsa devam eden varmi aranizda
Canim oglusumu yikadigim suya sirke dokcem azcik felak nas okuycam ve tastaki suya el vurarak 40 sayacam ve o suyu okuyarak dokecem oglana...ayni islemi kendimede yapacam 40 lamayi boyle biliyoruz biz...
Kiz ben ilk ,1 hafta tulun falab giydirdim sonra soyuverdim kuzumu. ..cok sakinma canim rahat ol birazcik.sen bilitsin tabi ben fikrimi soyluyorum kusura bakma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?