2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kizlar su 2 litre suya 6hurma 6 incir tarifini kim vermişti? Ne kadar iciyosun bunu gunde.? Hergun 1 bardak falan mi yoksa 2 litreyi bitiriyo musun?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iyi geceler kizlar nasilsiniz bakalim :) ben yorguuuuun bitkin haldeyim kizimin uyku ve gaz problemi var buda bize uykusuzluk olarak donuyo. dikislerim hala duruyo hemoroidde cabasi derken bide pisik oldum sut arttirmak icin corek otu bal tavsiyemdir denedim memnun kaldim :) bol su tuketin cekilmis corekotu ile bali karistirip yeyin bide dinlenebildiginiz kadar dinlenin sutunuz bollasir :) corek otu bali 1 haftadir kahvaltida yiyorum gun icindede ara ara faydasini gordum. rabbim hepimizin yardimcisi olsun guzel anneler :)

Kızlar benim oğlum hic sizin.dediğiniz gibi.uzun.emmiyor. maksimum 30 dakika emiyor onda da cok kusuyor. 20 dkdan sonra ağzından çıkartıyorum kusmasin.diye. Emzirme sikligim ise uyaniksa veriyorum uyuyorsa emzirmek içın uyandirmiyorum. Göğüslerim taş gibiyse 10 dk bile emip bıraktığı oluyor. Uyuyunca memeyi bırakırsa çenesini.bir sıkıyor mümkün değil ağzına sokmak. Birde ben her seferinde bir göğsümü emziriyorum. Yanlış mi yapıyorum yoksa bizim gibi olan.var mi?

Kizlar su 2 litre suya 6hurma 6 incir tarifini kim vermişti? Ne kadar iciyosun bunu gunde.? Hergun 1 bardak falan mi yoksa 2 litreyi bitiriyo musun?

Bendim canım. Hepsini bir günde bitiriyorum. 3 gün üstüste yapmıştım şakır şakır süt akmıştı. Sonra ihtiyaç hissettikçe yapmaya başladım. Mesela dün biraz azaldığını hissettim bugün yine bir kür yapıcam

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Süt çok olduğunda ve bebeğin iyi emiyorsa 10 dakikada bile doygunluğa ulaşabilirmiş

cnim kaynatiyosun dimi kac dk kaynatiyosun

Tamamdir bende tek incirle yaptim ama günde 2 bardak icmistim ve 4. Gün damliyodu goguslerimden ped sırılsıklam olmuştu bidaha yapmadim da bugün iincir alip tekrar yapayim azaldi gene sutum ;( oglus biraz emiyo sut bitiyor sanirim kavgaya basliyo tutuyor birakiyor tepiniyo :)

Süt çok olduğunda ve bebeğin iyi emiyorsa 10 dakikada bile doygunluğa ulaşabilirmiş

Benimde çok uzun emiyodu ama incir suyundan sonra Lok Lok yuttugunu duyuyosun bebegin. O zaman daha cabuk birakiyo memeyi..

Duygu maşallah sana da çok demekki sütun.. Benim birkaç gündür iyice azaldi inşallah toplanır gene

Canim rezeneyi ben duzenli olarak tuketiyorum.2 gun icmedim artik cok sikilmistim dun oyle bi gun gecirdim ki dedim dunyanin en igrenc seyi bile olsa icerim.gazdan dun tum gun boyunca 10 dakka kesintisiz uyumadi dusun.sonra iki bardak ust uste ictim rahatladik.bide ben sallama icmiyorum.rezene tohumu var onu ezip bardakta demliyorum.süzüp iciyorum.gaz yapiyo diyen olmus ama bizde etkisi cok farkli.

Kimyon yiyorum gazımız olmuyor diye yazdığımdan beri oğlumun gaz sancısı var kendi kendime nazar değdirdim herhalde offff

Canim ben tek kimyonun faydasini gormedim.rezeneyle birlikte hergun 2 cay kasigi yutuyorum ama.

Sor ayni ben ve esim helak olduk. Sabrimiz zorlaniyor. Her seferinde gunce 2-3 kez katiliyor

Uzun sürmüyosa sikinti yok aslinda.bizim gaz sancisinda aglama degisik oluyo zaten.pozisyon degisirince yada emzirince susuyo.dünde ya memede ya kucaktaydi.wc ye bile kiz omzumda yatarken girdim o kadar bunaltti.

Kizlar biz 15.gun devit 3e basladik o gunden beri gece sabaha kadar inliyoo garip sesler çıkarıyor gazdan yawrum acaba devitten mi diye düşünüyorum sizde nasil :26: dun kimyon yemistim ama gece aynı geçti

Birde rezene ne marka kullanıyorsunuz sadece kendiniz mi iciyorsunuz yoksa bebislerede verionuz mu

ben humananın kımyonlu rezenesını ıcırıyorum kızıma 25 cc sabah 25 cc aksam sevmıyo ama zorlada olsa verıyorum hem uyku yapıyo rahatlatıyo hemde gazını rahat cıkarıyo ... 40 gun kanama cok azdı ama son bı haftadır baya oluyorum agrım sızım yok hamd olsun ama baya oluyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…