2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

canım ben humana kımyonlu rezene ıcırıyorum kıza beende humana stıll tee ıcıyorum gunde 3 defa falan kız ıcın 50 cc suya 1 cay kasıgı caydan koyup ılık verıyorum 25 cc sını o ıcıyor fazla buyuk degıl dıe bıde gece 25 cc verıyorum humananın bu cayını bı ark önermıstı normal toum rezene agır gelebılır ıslenmıs bu demıstı

Sagol canim yaa öyle kivrandikca çok üzülüyorum... Bende baslicam rezeneye

Bisey sorcakdim cnm humana ose yariyormu süt acisindan.birde eczanedenmi alicaz onu.

Galaxy Note 2

Bisey sorcakdim cnm humana ose yariyormu süt acisindan.birde eczanedenmi alicaz onu.

Galaxy Note 2
kısıden kısıye fark edıyo canım kımıne sogan gaz yapar kımıne sut ama bende yarıyo ınsaallah ...dereotu hepsınden cok ıse yarıyo mesela ıncır kürü... bı ara da lactamıl ıcıyodum 20 lıra uc ogun ıcsem ıse yarıyo ama cabuk bıtıyo 3 gunde falan ...humana daha hesaplı geldı hemde aynı ıslevı göruyo ben bıde humanayı gaz yapmıyo dıe ıcıyorum ıcmedıgım gun kız dogru durust uyumadı bıle

Aktardan mi aldin sen tohum rezeneyi
Evet canim aktardan aldim.3 liralik filan bi suru oluyo.iki cay kasigi tohumu once havanda eziyorum sonra bi cay bardagi sicak suyun uzerine atiyorrum demleniyo tohumlar ustundden dibine cökuyo.Sonra suzup iciyorum.gunde iki bardak.hem benim bagirsaklarimada faydasi oluyo kolay cikiyorum tuvalete.kilo vermemede yardimci oluyo bence
Dikislerin nasil oldu yagmurcum ben hala zorlaniyorum baktimda makata kadar yirtilmisim

Dikislerimin acisi gecti cok sukur.ama hala cesaret edip elimi degemiyorum.ama benim iki dikisim var disarda ondan senden daha erken iyilesmis olabilir.biri makata yakin biride daha önde.ayakta fazla durdugumda hafif sancim oluyo.

Bebege etkisi nasil oluyor sen içince:44: ay ben kilo vermek istemiyorum

Benim disarda dikis yok canim estetik dikiş yaptim demisti ama ikinci dikilmemi nasil yapti bilmiyorum ayni yapistirma gibi görünüyor ama vajina girisinde iceri dogru ip gorunuyor icten dikerek gelmis galiba...pooff bi gecseydi sizliyor cok fena

Arkadaslar meraba.ben 6 agustos da acil olarak sezeryana alindim.ancak sezeryan bölgesinin altini ve ustunu hissetmiyorum. Doktor dikerken koterle tam yakmadigi icin kas dokusu ile deri arasina kanama olmus ondan morardi ve şişti dikislerin ustu.acil olarak alindigim icin kendi doktorum sezeryana girmedi.hic boyle biseyle karsilasan var mi

Ben cok basarili bi sezeryan gecirdim ama hissizlik bendede var yani herkeste var o kas dokulari kesildigi icin oluyormus. Yaklasik 3 ay sonta duzelme oluyormus ama hic bir zamn tam duzelme doz konusu diilmis.. Gecmis olsun.

evet güzel anneler, kimyon test edilip onaylandı anlaşılan, kim denese aynı şeyi söylüyor

ben de kimyondan sonra bebeğimin çok rahat ettiğini ve herkesin denemesini istemiştim, ama bebeğime vermiyorum (henüz 15 günlük), kendim günde
iki-üç kere 1 çay kaşığı kimyonu ağzıma atıp üzerine su içiyorum. Denemeyenler de denesiiiiinnn, oğluşum gazlarını pıtır pıtır çıkarıyor

Gazi zaten kakayla birlikte cikiyo hepsi bi anda halloluyo.onun disinda ikindiginda cart diye kaka yapabiliyo.yada gazi varsa bi iki huysuzlaniyo sonra cikariyo.oyle basbas bagirma filan yok

Kızlar kilolarınız ne durumda? 21 kilo almıştım. 11i gitti 10 kilo duruyo bu arada bugün 20. günümüz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

17 kilo almıştım, bugün itibariyle 9 kilo gitti bugün 16.günümüz

ama benim oğlum sayesinde gidiyor kilolar, duran çocuk ben ne zaman ne zaman yemek yicek olsam doymadan kaldırıyor masadan meme istiyor, işi gücü meme zaten

eğer memeyi reddetmiyorsa yani emmek istiyorsa hasta değildir canım, dr bana öyle söyledi, emdiği sürece korkma, fazlasını çıkarmıştır.

Canin bir aylik falan olsa bende oyle yaparimda daha 19gunluguz

cnm benimki de 16 günlük ama 4 günlükten itibaren sadece tek çıt çıtlı body ve çorap giydiriyorum, sadece geceleri ve banyo yaptıktan sonra uzun kollu body ve alt giydiriyorum şapka ve eldiven hiç kullanmadık eller hep dışarda zaten. Benimkide erkek, erkek çocukları sıcağa gelemez derler bence sende soy çocuğu rahatlasın, sadece uyurken göbeğine kadar gelecek şekilde pazen battaniye örtüyorum bacaklarına, onu bile tekmeleyip açıyor gerçi

nasıl alışırlarsa öyle gider bide

ben her gün bir bardak rezene çayı içiyorum (hazır satılan poşet çaylardan), birde humana still tea içiyorum günde 2 bardak filan, bunun yanısıra kimyon yutuyorum günde 2 kere falan ve iyiyiz allaha şükür (maşallah)

rezene faydalı bence denemelisin

canım aynen; o dikiş bölgesinin altını ve üstünü hissetmeme olayı bende de var ve 1yıl kadar geçmiyormuş...

Nereye soycan canim burda sıcaklık baya düştü şimdi yağmur yağıyor :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…