Kizlar biz 15.gun devit 3e basladik o gunden beri gece sabaha kadar inliyoo garip sesler çıkarıyor gazdan yawrum acaba devitten mi diye düşünüyorum sizde nasil :26: dun kimyon yemistim ama gece aynı geçti
Birde rezene ne marka kullanıyorsunuz sadece kendiniz mi iciyorsunuz yoksa bebislerede verionuz mu
canım ben humana kımyonlu rezene ıcırıyorum kıza beende humana stıll tee ıcıyorum gunde 3 defa falan kız ıcın 50 cc suya 1 cay kasıgı caydan koyup ılık verıyorum 25 cc sını o ıcıyor fazla buyuk degıl dıe bıde gece 25 cc verıyorum humananın bu cayını bı ark önermıstı normal toum rezene agır gelebılır ıslenmıs bu demıstı
canım ben humana kımyonlu rezene ıcırıyorum kıza beende humana stıll tee ıcıyorum gunde 3 defa falan kız ıcın 50 cc suya 1 cay kasıgı caydan koyup ılık verıyorum 25 cc sını o ıcıyor fazla buyuk degıl dıe bıde gece 25 cc verıyorum humananın bu cayını bı ark önermıstı normal toum rezene agır gelebılır ıslenmıs bu demıstı
Sagol canim yaa öyle kivrandikca çok üzülüyorum... Bende baslicam rezeneye
Hicran bebege verme rezenedaha cok minik anne sutunden baska bisey girmesin midesine.sen tohum rezene al kendin ic sutten bebege geciyo zaten.
Hicran bebege verme rezenedaha cok minik anne sutunden baska bisey girmesin midesine.sen tohum rezene al kendin ic sutten bebege geciyo zaten.
kısıden kısıye fark edıyo canım kımıne sogan gaz yapar kımıne sut ama bende yarıyo ınsaallah ...dereotu hepsınden cok ıse yarıyo mesela ıncır kürü... bı ara da lactamıl ıcıyodum 20 lıra uc ogun ıcsem ıse yarıyo ama cabuk bıtıyo 3 gunde falan ...humana daha hesaplı geldı hemde aynı ıslevı göruyo ben bıde humanayı gaz yapmıyo dıe ıcıyorum ıcmedıgım gun kız dogru durust uyumadı bıleBisey sorcakdim cnm humana ose yariyormu süt acisindan.birde eczanedenmi alicaz onu.
Galaxy Note 2
Evet canim aktardan aldim.3 liralik filan bi suru oluyo.iki cay kasigi tohumu once havanda eziyorum sonra bi cay bardagi sicak suyun uzerine atiyorrum demleniyo tohumlar ustundden dibine cökuyo.Sonra suzup iciyorum.gunde iki bardak.hem benim bagirsaklarimada faydasi oluyo kolay cikiyorum tuvalete.kilo vermemede yardimci oluyo benceAktardan mi aldin sen tohum rezeneyi
Dikislerin nasil oldu yagmurcum ben hala zorlaniyorum baktimda makata kadar yirtilmisim
Bebege etkisi nasil oluyor sen içince:44: ay ben kilo vermek istemiyorumEvet canim aktardan aldim.3 liralik filan bi suru oluyo.iki cay kasigi tohumu once havanda eziyorum sonra bi cay bardagi sicak suyun uzerine atiyorrum demleniyo tohumlar ustundden dibine cökuyo.Sonra suzup iciyorum.gunde iki bardak.hem benim bagirsaklarimada faydasi oluyo kolay cikiyorum tuvalete.kilo vermemede yardimci oluyo bence
Dikislerimin acisi gecti cok sukur.ama hala cesaret edip elimi degemiyorum.ama benim iki dikisim var disarda ondan senden daha erken iyilesmis olabilir.biri makata yakin biride daha önde.ayakta fazla durdugumda hafif sancim oluyo.
Arkadaslar meraba.ben 6 agustos da acil olarak sezeryana alindim.ancak sezeryan bölgesinin altini ve ustunu hissetmiyorum. Doktor dikerken koterle tam yakmadigi icin kas dokusu ile deri arasina kanama olmus ondan morardi ve şişti dikislerin ustu.acil olarak alindigim icin kendi doktorum sezeryana girmedi.hic boyle biseyle karsilasan var mi
Kimyon yemeye başladığımdan beri benimki maşallah patır patır yapıyo. Sabah akşam 1er tatlı kaşığı kimyon yiyorum. Allaha şükür gaz sorunumuz da şimdilik yok denecek kadar az. Maşallah:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bebege etkisi nasil oluyor sen içince:44: ay ben kilo vermek istemiyorum
Benim disarda dikis yok canim estetik dikiş yaptim demisti ama ikinci dikilmemi nasil yapti bilmiyorum ayni yapistirma gibi görünüyor ama vajina girisinde iceri dogru ip gorunuyor icten dikerek gelmis galiba...pooff bi gecseydi sizliyor cok fena
Kızlar kilolarınız ne durumda? 21 kilo almıştım. 11i gitti 10 kilo duruyobu arada bugün 20. günümüz
Derdi gaz değilmiş çoook kustu😥öyle böyle değil çok kustu. Çok emdiğinden mi yoksa üşüttük mü bilmiyorumçok huzursuz
Canin bir aylik falan olsa bende oyle yaparimda daha 19gunluguz
Kizlar su rezene cayi icin kim demisti gaz yapiyo diye esim baski yapip duruyo normal rezene poset cay almis ic deyip duruyo bende gaz yapar diye icmek istemiyorum ama esimede soyleyemiyorum cok cok fazla evhamli pimpirikli oldugumdan endiselerimden bahsedemiyorum artik, duzenli icen varmi yada anneler icin olan ozel caylardanmi almak lazim acaba, birde kanamasi azda olsa devam eden varmi aranizda
Arkadaslar meraba.ben 6 agustos da acil olarak sezeryana alindim.ancak sezeryan bölgesinin altini ve ustunu hissetmiyorum. Doktor dikerken koterle tam yakmadigi icin kas dokusu ile deri arasina kanama olmus ondan morardi ve şişti dikislerin ustu.acil olarak alindigim icin kendi doktorum sezeryana girmedi.hic boyle biseyle karsilasan var mi
cnm benimki de 16 günlük ama 4 günlükten itibaren sadece tek çıt çıtlı body ve çorap giydiriyorum, sadece geceleri ve banyo yaptıktan sonra uzun kollu body ve alt giydiriyorum şapka ve eldiven hiç kullanmadık eller hep dışarda zaten. Benimkide erkek, erkek çocukları sıcağa gelemez derler bence sende soy çocuğu rahatlasın, sadece uyurken göbeğine kadar gelecek şekilde pazen battaniye örtüyorum bacaklarına, onu bile tekmeleyip açıyor gerçi
nasıl alışırlarsa öyle gider bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?